- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ldave: New Game Blitz - 2025
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Aktív témák
-
Koga777
tag
válasz
Koga777 #17635 üzenetére
Még ajánlok játékokat:
Random Mahjong
ConnecToo Free
Pick a Stick
Hex Slide 1000
Seven Stars 3D LiteAz alábbiak fizetősek, az Amazon Appstore-ból töltöttem le régebben ingyenesen:
Plants vs. Zombies (nem találom a market linkjét, az Amazonos linket adoma meg)
Yumsters(Töltsétek le a Getjar appot a marketből, csomó fizetős játékot és appot ingyenesen tölthettek le)
-
Anulu79
addikt
A Drag Racing nevű játékkal játszik valaki?
-
spiritex
veterán
Még annyi, hogy a Launcher újraindítása tökéletes gyógyír a widgetes appok SD kártyára történő átmozgatásakor, reboot után Home screenről eltűnő Gyorsindítók problémájára is, mert ilyenkor azok szépen visszakerülnek a hűlt helyeikre. Én így spórolok helyet a memóriával, mert az összes játék + a Skype az SD-n van, de mivel szeretem őket a Home screen-ről indítani, nem az Alkalmazások között keresgélve, ezért kint vannak a Gyorsindítók. Hetente indítom kb. újra a telót, ilyenkor megér nekem egy Launcher újraindítást, amikor az említett ikonjaim eltűnnek.
-
Sonja
nagyúr
-
HollyBoni
veterán
Tudtok ajánlani jó játékokat?Mindenféle jöhet,akár fizetős is.Annyi játék van,hogy nem tudok választani.
-
jegenye77
addikt
Tudtok ajánlani valami értelmes fps játékot!
-
llaszlo
veterán
Milyen olyan játék van amit lehet online/offline játszani egymás ellen?
Pl worms, meg akár ilyen ki nevet a végén.
Esetleg ha van ilyen táblás társasjáték amit offline/online is lehetne játszani az is érdekelne. -
stefi68
addikt
Mozgásérzékelős játékot már találtam egy csomót, köszönöm a segítséget.
Most viszont olyan app-ot keresek amely meg tudja jeleníteni egy adott alkalmazás használatának idejét grafikusan, pl így:
Ez egy MIUI ROM akku statisztikája..., jó lenne, ha ki lehetne szedni belőle, vagy hasonló alkalmazást találni.A probléma ugyanis az, hogy a telefon az Androidos akku stat. szerint vagy szakaszosan, vagy hosszabb időszakokra feléled és ébren marad. Nem tudtam még kideríteni mi zabálja ilyenkor az energiát.
-
-
stefi68
addikt
Akit érdekel, frissítettem a Dialer One v1.3.3 tárcsázóban a magyar nyelvet.
Amíg bele nem kerül a honosítás frissítése Marketen lévő változatba (legutóbb 2 hónap volt!) addig töltsétek innen.Működik benne a tárcsázóról történő ékezetes nevek keresése, valamint beállítható, hogy a hívás végeztével a főképernyőre menjen vissza, 1-2 beépített "skin" is van hozzá.
Kicsit lassabb mint a GO Contacts, de nem annyira mint a Rocket Dial.
****************************************************************************************
Más: nem tudtok ehhez hasonló mozgásérzékelővel irányítható játékokat?Főleg repülős, űrhajós, esetleg autós érdekelne (érdekelné, a gyerekeimet
)
A lényeg, hogy ne sokat kelljen a képernyőt tapicskolni, csak döntögetni...
-
aggleány
addikt
Angry Birds-ügyben kérek segítséget egy hozzáértőtől. Azt írja a játék, hogy 304 KB, egy másik helyen meg 17 503 268 byte. Ez jó lehet?
Az átváltóprogival nem ez jött ki. Bocs a láma kérdésért, de nem értek hozzá, és nem szeretném, ha sutyiban netet használna a kis piszok. Légyszi segítsen, aki tud.
Előre is köszönöm.
-
HollyBoni
veterán
Van ez a "doodle jump" nevű játék.Régen játszottam valami hasonlóval,csak ott tehénnel kellett menni és a végén elvittek az ufók.
Valaki tudja ennek a nevét?
-
beepee7
csendes tag
ZTE Libra-n h lehet beállítani h ne a belső memóriára rakja a programokat ill. játékokat, hanem az SD kártyára, mert nagyon hamar megtelik a belső memória???
-
lajxko
tag
Sziasztok!
Kérdésem a következő: Tudtok-e olyan alkalmazást androidra, amivel Wifin, Bluetooth-on, vagy végső esetben usb kábelen keresztül tudjuk irányítani a pc-t accelerometer segítségével ?
Pl.: Indítok egy rallys játékot pc-n, én pedig android telómat controllerként használom.
-
Mr X
veterán
válasz
Shrike7973 #17046 üzenetére
Hát az az 550MHz-es cpu és a 256MB ram elég harmatos a 3D játékokhoz... A GPU chip segít rajta valamit, de nem szabad csodát várni.
A custom romokkal elérhetsz gyorsulást.
HollyBoni:
A 2.3 mérföldekkel jobb, mint a 2.1. Gyorsabb, van benne app2sd, elvileg még a fogyasztása is jobb.
-
Shrike7973
senior tag
Üdv!
Érdeklődnék afelől, hogy egy Motorola Milestone telefonban mi az, ami miatt megvásárolt, elvileg supported játékok szaggatnak (Gameloft : Nova, Modern Combat; Wisp, ZombieVille USA)
1.) CPU 550 Mhz ARM v7 (Megoldás: OC ~ 1 Ghz)
2.) PowerVR SGX530
3.) 256 MB RAM (Megoldás talán (?): 8 GB gyári SD HC Class 2 memóriakártya cseréje Class 10-esreNem tudom egyelőre, hogy milyen irányban induljak el. Custom ROM-ot nem szívesen pakolok fel, egyelőre úgy látom a Milestone fórum is elég inaktív már.
-
Abysmal
aktív tag
Az érdekelne engem, hogy ismertek olyan játékot, ami iOS-en és Androidon is megvan, és lehetne multiplayerben - WIFIn - játszani egymással? Ha számít, akkor a 2 készülék egy iPod Touch 1G és egy SE X8. A válaszokat előre is köszönöm!
-
ben11
őstag
Aki szeret biliárdozni és esetleg eme szokásának otthon is szeret hódolni az biztosan találkozott már számítógépen a Celeris által kiadott Virtual Pool 3-mal.
Véleményem szerint máig ez a legjobb biliárd szimulátor, mégha a grafika felett már kicsit el is szállt az idő, a tökéletes fizika kárpótol érte.
A jó hír, hogy a minap felfedeztem hogy kedvenc játékom megjelent android platformra is:
Market
Az irányítás az én 3.2-es kijelzőmön sajnos nem az igazi és amit úgy szerettem a pc-s verzióban - azaz hogy az egér megfelelő húzás-tolásával lehet a lökés erejét meghatározni - sajnos itt a kicsi kijelző miatt nem a legszerencsésebb.
Ettől függetlenül ajánlom mindenki figyelmébe! -
llaszlo
veterán
Ez számomra teljesen új jelenség. x10mini pro, minden applicationt lehet telepíteni és frissíteni de egy játékot sem. Kiírja, hogy unsuccessful download (jobb esetben). 2.2 CM ROM van rajta és 2.3.4es market, nem frissíthető. Először rendben volt minden.
Más is találkozott már ezzel?
-
rayman2006
tag
Hello
Van olyan program ami telefonon lévő összes feltelepített alkalmazásoknak,játékoknak,telepítő file-t össze gyűjti?
Ha teljes formatálást csinálok vagy telefon csere ,könnyen vissza tudjak tenni eddig használt programokat és játékokat mindent ne keljen megkeresni újra mi volt rajta.
Köszönöm -
gyuszmó
őstag
Tudnátok ajánlani v.mi jó minőségű ingyenes autós játékot mint pl a nfs vagy hasonló ami a giroszenzort használja?
köszi -
beepee7
csendes tag
Ha megvettem egy app-ot v egy játékot a marketen és utána unistallálom, akkor utána vissza tudom rakni? v újra meg kell venni?
-
CarajoEsp
senior tag
Sziasztok. Végignéztem a topikot és láttam, hogy a programok nagy részénél létezik trial verzió.
Az lenne a kérdésem, hogy játékoknál van-e lehetőség kipróbálni mielőtt megvenném, vagy Androidon inkább a Free(de reklámmal feltöltött), vagy fizetős van(itt viszont nincs próba). Előre is köszönöm.
-
beepee7
csendes tag
Hali!
Hogyha ma vettem egy játékot a marketen, de nem megy, akkor vissza lehet vhogy kapni a pénzt?
-
-=Vacsek=-
senior tag
Akadt egy kis problémám. Eddig winampba hallgattam a zenéket főként a kocsiba a cd lejátszóra bedug és élvezi.
Nah de most felraktam pár játékot és telerakta ilyen 6mp-es szövegekkel meg játék zenével a listát. Azt látom h lehet saját lejátszási listát csinálni de mire kiválogatom a 200zenét a 200 nemkívánatos sok szar közül megőszülök. De a játékokat sem szeretném letörölni, tudtok vmi más zene lejátszó progit? fontos lenne még hogy kitudja tenni widgetként és onnan lapozgatni a számokat.
szerk: helyesbítek nem 200közül most nézem 1977 zenét talál a winamp..
-
Borg76
tag
Hello.
Szeretném kipróbálni az Order&Chaos nevü játékot, de ha jól tudom, csak wifin hajlandó elindulni. Van erre valami megoldás? Nem értem ez mire jó a készitőknek, biztos vannak páran akik mobilneten szeretnék játszani. Ha valaki tud megoldást szívesen fogadom. Köszi.
-
Nova96
őstag
Üdv ki tud jó játékokat?
Angry Birds,gun bros,pocket legends.pew pew-1-2,death worm,fruit ninja,robotek hd.
Előre is köszi,fizetős játék is jöhet. -
sqpp
őstag
Nem tud valaki egy JAR emulatort?:S
mert vannak olyan jar-os játékok amik nincsenek android ra és nekem jólenne megoldani valahogy:S igaz h van egy k800om is amin tudok játszan ide még is jobb lenne egy telon ami persze jobb is.
Szóval megköszönném ha tudna valaki segíteni -
Anulu79
addikt
Tudnátok mondani olyan ingyenes játékot amit lehet bluetotth-on keresztül egymással játszani?
-
mandin
senior tag
Adott egy Galaxy Mini nem túl sok belső memóriával. Le akartam tegnap tölteni marketről egy 20 megás játékot, mire kiírja a telefon, hogy hiba az eszközön nincs elég hely..
Leellenőriztem többször hogy mi lehet a gond, tényleg nincs-e hely. Töröltem pár dolgot és olyan 100 mega szabad hely maradt, mégsem engedi letölteni, arra hivatkozva, hogy nincs elég hely. Jólenne, tudna valaki valami megoldást. -
sqpp
őstag
OS Verzió: 2.3.5
MOD: miniCM7x
Zenelejátszó: gyári
Filmnéző:Moboplayer
Fájlkezelő:Gyári illetve, Komolyabb használatra: ES File Explorer
Rádió: gyári
Launcher: Launcher Pro
Sms: GoSMS Pro
Tárcsázó: gyári
Telefonkönyv: gyári
Fényképező: Camera Zoom FX
Játék: Modern Combat - Sandstorm HD, Assasin's Creed HD -
Mr X
veterán
Egye fene, hozzájárulok én is.
- zenelejátszó: PlayerPro
- filmnéző: MoboPlayer
- rádió: nem rádiózok
- launcher: ADW EX
- sms: Handcent SMS (ne mrövidül az sms a hosszú ékezetes karakterektől)
- e-mail: nem emailezek gmail-en kívül
- tárcsázó: Go Contacts
- telefonkönyv: Go Contacts
- fényképező: Camera360
- játék: tower defense játékok, Stupid Zombies, Bubble Blast -
Mr X
veterán
válasz
CoolBoy323 #16277 üzenetére
De lehet, hogy vírus, csak szunnyadó fajta. Majd, mikor a Skynet utasítást ad rá, aktiválják magukat, és megkezdik a harcot az emberiség ellen, első körben úgy, hogy emelt díjas sms-ek küldésével anyagi csődbe taszítják áldozatukat, aztán pszichológiai hadviselés keretében törlik a készüléken levő összes játék mentéseit és letiltják a facebook app-ot.
-
-
Szpisti
addikt
Azzal nincs gond, 2.2.2 van rajta. De pont az a baj, hogy az alkalmazások kezelésénél csak azt tudom megadni, hogy az sd kártyára tegye át az adott progit, de az a "belső sd kártya" lesz, és nem a valódi sd kártya. Amúgy meg nem is azokkal a pár megás cuccokkal van bajom, hanem az sd kártyára kerülő tartalmakkal, amik akár sok száz megára is rúghatnak. De hiába teszem fel egy kártyaolvasóval a 32gigás microSD-re mondjuk egy gameloft játék sd tartalmát rá, ott nem találja meg, mert azt ez a tablet /sdcard2 néven kezeli. A hárombetűs navi progi sem látja ott a cuccost. Hiszen a sima /sdcard könyvtár az a 4gigás "belső sd kártya".
Na erre van valakinek valami megoldása? -
petipetya
nagyúr
válasz
aggleány #16235 üzenetére
- zenelejátszó: nem használok, nem hallgatok zenét
- filmnéző: bsplayer
- rádió, launcher, sms, e-mail, tárcsázó, telefonkönyv, fényképező: Sense
- játék: Chapayev, MeganoidViszont nálam még a szórakozás kategóriába tartoznak az alábbi kütyük:
Google Sky Map, AndroSensor (több szenzor egyben, főleg a gsm része érdekes) Lux Meter (fénymérő), Sound Meter (decibel mérő), Smart Ruler (centi) és Seismos (szeizmométer). -
sssz
őstag
válasz
- zenelejátszó: moboplayer
- filmnéző: bsplayer lite
- rádió: én a gyárit használom
- launcher:ADW EX
- sms:handcent sms hungarian plugin-al
- e-mail: K9 mail
- tárcsázó: én a gyárit használom
- telefonkönyv: én a gyárit használom
- fényképező: vignette vagy camera 360
- játék.1 to 50, slice it, cut the rope, air control, x constructionSok sikert a cikkhez
-
hodostamas
addikt
-
TRob1
veterán
válasz
- zenelejátszó: Winamp
- filmnéző: asztali DVD vagy Blu-Ray lejátszó
- rádió (fúj...)
- launcher: Go Launcher Ex
- sms: Go Sms Pro
- e-mail: k9 mail
- tárcsázó: Go Contacts Ex
- telefonkönyv: Go Contacts Ex
- fényképező: Canon sx130 vagy Nikon tükrös
- játék: Slice It, Andoku, X Construct, Plants vs Zombies, Pinball Deluxe... -
Cyberbeni
addikt
válasz
- zenelejátszó : gyári is jó, de próbáld ki a doubleTwist Player-t, meg esetleg a Winamp-ot is (utóbbit nem próbáltam)
- filmnéző : ebből is jó a gyári, esetleg megpróbálhatod még az yxplayer-t (ezt sem próbáltam)
- rádió : ebből a gyárin kívül csak netes létezik, pl: XiiaLive
- launcher : LauncherPro
- sms : handcent sms
- e-mail : én böngészőben nézek gmailt, de elvileg K-9 Mail a legjobb
- tárcsázó : AContact
- telefonkönyv : nincs külön tárcsázó meg telefonkönyv
- fényképező : Camera360
- játék : csak menj rá a marketben a játékokra, és ami jól hangzik, azt töltsd le és próbáld ki, a legjobbak többsége úgyis elöl van a listábanasszem mindegyik ingyenes, meg egy párnak van fizetős változata is.
plusz billentyűzetnek SlideIT (ebből viszont csak fizetős van, ha jól tudom), először talán kicsit fura lesz, meg szavakat kell neki tanítani, de elég sok szót ismer, és ha megszokod, akkor sokkal gyorsabban lehet vele írni (összetett szavakat úgy érdemes leírni, hogy a szavak között felemeled az ujjad), és ha csak pötyögni akarsz rajta, akkor érdemes átváltani, mert Slide módban lassabb -
aggleány
addikt
Sziasztok!
Ajánlatokat kérek szépen a következő témákban:
- zenelejátszó
- filmnéző
- rádió
- launcher
- sms
- tárcsázó
- telefonkönyv
- fényképező
- játék.A szórakozási lehetőségeket bemutató cikkhez kellenének a javaslatok. A cikk már tulajdonképpen készen van, de ha javasoltok olyasmit, ami jobb, mint ami jelenleg szerepel, akkor szívesen átírom, hogy a jelenlegi legjobb kerüljön az ajánlóba.
-
SShadow
aktív tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy egy XPERIA MINI PRO-t szeretnék venni, és az érdekelne hogy azok a progik (legfőképpen a játékok!) amik az XPERIA PLAY-en mennek futnak e a MINI PRO-n??
Mert bár a konfig ugyan az 1GHZ Scorpion + 205GPU, de a kijelző felbontása más.Előre is köszi:
Ákos
-
Mr X
veterán
Pont ma kellett gyorsan merítenem a telót. Én így csináltam:
-GPS, Wifi, BT, 3G, mobiladat be
-netrádió full hangerőn
-képernyő folyamatos max fényerő
-vakuval (ha van) zseblámpázás folyamatosan
-játék~3 óra alatt merítette 100%-ról 0%-ra, igaz, olyan forró volt a telefon, hogy szinte égetett.
-
nonames
tag
Jó estét Sziasztok!
Par kérdésben szeretnék segítséget kérni!
- Kelzsoca új romja van fent érdeklődnék milyen témákat használtok ami nem lassítja a launchert
- És azt szeretném még elérni hogy a menü és telefon könyv szinte minden átlátszó legyen latható legyen a háttér
- Aksi kijelzést szeretném átállítani másra azt hogyan kell /nem az etra settingsre/- És még azt szeretném megoldani hogy másik bladera akarok Bluetooth-on küldeni appokat játék progi stb. de nem megy át valamiért sikertelen pedig lathatóak vagyunk
Remélem tud segíteni valaki és elnézést ha mások szamara ezek egyértelműek de nekem ne sajna
Üdv
-
sqpp
őstag
Üdv, nem tudja valaki hogy lehetne olyat Mini Pro-n hogy W,a,s,d-vel menni vmelyik játékba?
-
Istwan
tag
Valaki tud valami magyar Crosswords, Wordsmith, Scrabble, vagy "akasztófás" szavas játékot?
-
Thomas$
csendes tag
Sziasztok
Egy kis segítség kellene. Tegnap vettem egy Galaxy Ace-t és tettem rá játékot de nem tudom feltelepíteni kell hozzá valamilyen program? Egyébként mf-s kiterjesztésű a játék ha ez számít valamit... -
Zolom89
senior tag
Sziaztok, melyik app-al lehet menteni a játékok mentését? Nem akarom menteni az egész játékot csak magát a mentést.
-
CoolBoy323
nagyúr
játékot keresek: a racing moto ennek a koppintása, csak nem találom az "eredetit", nem jut eszembe a neve...
pár napja egy másik rommal játszottam vele, csak élvezhetetlen volt, annyira érzékeny volt, de most, ezzel a rommal is kipróbálnám, h nem-e a rom hibája miatt volt xar...szal megköszönném, ha vki segítene
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Létezik olyan program, amivel a marketből a számítógépre lehet letölteni az alkalmazásokat, hogy a gépről telepíthessem fel a telefonra?
Samsung telefonra kellenének játékok és alkalmazások, de USB kábelen keresztül nem mászik fel a telefon a netre, WIFI routerem nincs, hogy azzal próbálkozzak, a mobilnet meg meglehetősen drága, ezért azon keresztül nem szeretnék töltögetni.
A segítségeteket előre is köszönöm -
Barell
senior tag
Sziasztok. Nagyon kezdő androidos ként egy gyors kérdés: X10 Minivel elkezdtem letölteni egy játékot Android Market-ről de meg szeretném szakítani. De sehol nem találom ezt az opciót. Mi a megoldás?
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Kérdésem lenne: meg lehet azt oldani hogy a telepíteni kívánt alkalmazást ne a telefon memóriába telepítse hanem az sd kártyára? SE x8-ról van szó. 120Mb-os játékot nem tudom feltenni kicsi a hely de a kártyán lenne.
Köszi a válaszokat!! -
Nova96
őstag
Üdv titanium backupba mire nyomjak hogy minden adat le legyen mentve?Játék stb.
És azt majd hogy tudom telepíteni? -
Z0C!
őstag
olvastam...viszont ugye minden telón másként viselkednek az alkalmazások..
pl Task killer nélkül nekem 24órát nem birt ki a teló...task killerrel 1,5nap.
de PC-s konfigban is van ilyen.
ugyan az a konfig és a játékok mégsem úgy futnak az1iken mint a másikon...
ez kb ilyen.de amúgy értelmes írás, mindenképp olvassa át aki felrak egy task killert.
-
válasz
TazLeacher #13835 üzenetére
Menti a Titanium Backup saját könyvtárába. Romolás után újra felrakod a TB-t, magától megtalálja a mentést, és a TB-n belülről feltelepítheted az alkalmazást és közben visszaállíthatod a játékállást is. Cut the Rope-pal is tökéletesen működik.
-
sgergi
veterán
válasz
TazLeacher #13829 üzenetére
Titanium backup le tudja menti az alkalmazást és annak az adatait. Valószínűleg le tudja menteni ezt is, de ennél a játéknál még nem próbáltam.
-
TazLeacher
nagyúr
Sziasztok!
Le tudom menteni valahogy a játékok mentéseit? Mert pucolnom kéne a telefont, és szükségem lenne rá. Konkrétan a Cut the Rope-ról lenne szó.
-
llaszlo
veterán
A titanium backupnál melyik ez a lehetőség?
Van már backup, de néhány appnál változás van az adatokban/beállításokban (pl egy játéknál tovább jutottam), és csak azokat az appokat vagy inkább beállításokat akarom lementeni amiknél ez megváltozott. -
baandii
senior tag
hellosztok
letöltöttem a Yoo Ninja játékot...a reklámot nem lehetne vhogy kiszedni belőle???
nagyon idegesítő hogy bal oldalon ott van egy reklámsáv...:S -
postajoska
tag
Üdv!
Lenne egy kérdésem, bár lehet, hogy kicsit off.
Ha van egy Androidos telefonom, amire Marketből megvettem öt játékot, azt az accountomra vettem meg, és nem a telefonra ugye? Tehát majd a következő Androidos telefonomra is tudom majd továbbvinni?
-
Skynet258
veterán
válasz
Bdanyy #13385 üzenetére
Nézelődhetsz nálam is, igaz vannak programok is, de játékokból is bőven...
-
Bdanyy
addikt
Ha tudtok esetleg honlapot ahol van vala lista jó játékokról, azt légyszi linkeljétek be
Én egyet ismerek [link]
De biztos vannak ezenkívül is jók
-
Phami
tag
Hali, tudtok olyan játékot mondani ami a kamera szoftverét használja? Symbian-ra volt olyan játékom ilyen kis ufó makikat kellett lövöldözni
Aztán keresek ilyet androidra is
-
VINIKOR
senior tag
Androidra Malomjátékot és Windowsos pasziánsz játékot tudnátok mutatni?
Ezen az oldalon találtam malmot, csak nem tudom mennyire megbízható: [link]. Létezik androidra vírus? Vagy más károkozó, adat és jelszógyűjtő? Nehogy valamilyen szutyok oldalról töltsek le dolgokat.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Psychonaut #13309 üzenetére
Csak az ilyen ügyességi játékokat szereted, vagy esetleg logikai játékok is érdekelnek?
Egyébként a Plants vs. Zombies-t én nem láttam Marketen, az honnan van?
-
pockos13
aktív tag
Sziasztok. Lehet olyat csinálni mint a szifonban hogy egy helyre lehet gyűjteni a játékokat ,és az alkalmazásokat?És onnan megnyitni őket?
-
hyperspace
őstag
sziasztok,
van kettő kis tabletünk (huawei s7 slim), és szeretném megkérdezni, hogy tudtok-e olyan játékokat, amivel össze lehet kötni a tableteket? bluetoothon vagy wifin keresztül egymással játszani.
-
Goatman
aktív tag
Üdv!
Szeretném kipróbálni a távoli asztalelérést az SGS-em és a notim között. Sokféle programot kínál a Market, (Wyse Pocketcloud, Logmein, különböző színű/szagú VNC kliensek stb.).
Érdekelne használ-e valaki ilyet és ha igen, melyiket tartja a legjobbnak, alkalmasint funkciókban, feature-ökben, esetleg extrákban leginkább gazdagnak. Egyelőre ingyenes verziókra lennék csak kíváncsi (de ha pl. a Logmein akkora többletet nyújt a majd 6000ft-os vételárért, akkor arról is szívesen hallanék)
Előre is köszi
Jah és nem tudja valaki, hogy miért csak néhány Gameloft játék látszik nekem a kínálatban? Pedig a legmagasabb rating beállítást használom..
-
gyuszmó
őstag
Sziasztok
Hogy hívják a szimpla dobókockás játékot?
Valahogy kedvem támadt rá,csak nem találom
köszi -
Nova96
őstag
Üdv játékból a mentést hogy szedhetem ki?)(gun bros)
-
samfishR
senior tag
melyik az a játék, amiben egy golyót kell végigügyeskedni egy lyukakkal tűzdelt pályán?
-
dadu7
tag
Ugyan ez nem a software témakörhöz kapcsolódik, de ezt a képet most láttam, ilyen amuyg létezhet vagy csak poén? Iszonyat jó lenne ha mondjuk komolyabb gameloftos v egyéb játékokkal játszana az ember..
a kép:
[link] -
flash-
veterán
mi a cime annak az android játékank ami 3 kérdésből kitalálja h mire gondoltunk?
-
hr2
őstag
Üdv.
Nem tudtok a FaceFighter Gold-hoz hasonló játékokat? -
Szajo
őstag
Nem tudnátok légy szíves olyan játékot mondani, amiben halat,kutyát vagy bármi házi állatot lehet "nevelni" mint valami tamagocsi, vagy valami hasonló. Van ilyen? Akár akváriumos vagy bármi!
Megköszönném, legfőképp nővérem! -
hito
nagyúr
Sziasztok! Ez a köcs*g Nova 2 miért nem indul wifi kapcsolat nélkül?
Letöltöttem a 60000gigaájtos hülyeségét már egyszer, játszottam is vele, indítanám melóban egy kis kikapcsolódás reményében, erre közli, hogy bármikor újra játszhatok vele amint van aktív WLAN kapcsolat
Egyébként is utálom a Gameloft-ot, minden játékuk ugyanaz (adott kategórián belül), csak a szereplők, a sztori és a helyszín más.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Diablo IV
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- E-roller topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest