- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
válasz
aggleány #16235 üzenetére
- zenelejátszó : gyári is jó, de próbáld ki a doubleTwist Player-t, meg esetleg a Winamp-ot is (utóbbit nem próbáltam)
- filmnéző : ebből is jó a gyári, esetleg megpróbálhatod még az yxplayer-t (ezt sem próbáltam)
- rádió : ebből a gyárin kívül csak netes létezik, pl: XiiaLive
- launcher : LauncherPro
- sms : handcent sms
- e-mail : én böngészőben nézek gmailt, de elvileg K-9 Mail a legjobb
- tárcsázó : AContact
- telefonkönyv : nincs külön tárcsázó meg telefonkönyv
- fényképező : Camera360
- játék : csak menj rá a marketben a játékokra, és ami jól hangzik, azt töltsd le és próbáld ki, a legjobbak többsége úgyis elöl van a listábanasszem mindegyik ingyenes, meg egy párnak van fizetős változata is.
plusz billentyűzetnek SlideIT (ebből viszont csak fizetős van, ha jól tudom), először talán kicsit fura lesz, meg szavakat kell neki tanítani, de elég sok szót ismer, és ha megszokod, akkor sokkal gyorsabban lehet vele írni (összetett szavakat úgy érdemes leírni, hogy a szavak között felemeled az ujjad), és ha csak pötyögni akarsz rajta, akkor érdemes átváltani, mert Slide módban lassabb
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- iPhone topik
- Anime filmek és sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest