- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Goatman
aktív tag
Üdv!
Van olyan adatkapcsolat engedélyező/deaktiváló alkalmazás, ami nem piszkál bele az APN-ekbe, hanem csak a pipát tudja manipulálni a megfelelő menüpontban a beállítások között?
Előre is köszi
-
Goatman
aktív tag
Üdv!
Nagy megelégedéssel használom hónapok óta a 3GWatchdogot, viszont érdeklődnék, hogy van olyan app, ami az adatforgalom mellett a hívásokat és az (esetlegesen 160 karakternél hosszabb összefűzött..) SMS-eket akkurátusan számon tudja tartani? Szükséges volna, hogy az összegyűjtött adatok számlázási ciklus szerint rendszerezhetőek legyenek, illetve auto-reset is legyen minden ciklus végeztével. Ha még tarifaértékeket is megadhatnék, az egyenesen hab volna a tortán
Marketen nézelődtem az ilyen monitorozó alkalmazások között, de sokan panaszkodtak pontatlanságuk miatt
A választ előre is köszi
-
Goatman
aktív tag
Hello!
Van olyan alkalmazás, ami egy távoli hálózati nyomtatóra (DynDNS-el van láthatóvá téve a külvilág számára) képes fájlokat küldeni nyomtatás céljából a távoli számítógép teljes kihagyásával? Win alatt meg van oldva, de kiváncsi vagyok, Androidra is elérhető-e egy hasonló megoldás. A Printershare-t néztem, sajnos ilyen funkcióval nem bír
Előre is köszi
-
Goatman
aktív tag
válasz
Goatman #15916 üzenetére
Az mVideoplayer viszi normálisan a feliratokat, viszont ez nem tudja lejátszani a fájlokat, amiket a NAS-omról tallózok be ES File Explorerben, csak azokat, amik a telón vannak fizikailag. Rock és Mobo le tudta játszani őket, de felirat nélkül..
Valami ötlet lenne esetleg?
-
Goatman
aktív tag
válasz
Goatman #15898 üzenetére
Udv ismet!
Az ES File Explorer hibatlannak bizonyult a feladathoz, koszonom a tippet!
Szuksegem volna viszont egy medialejatszo progira is, ami kezeli az srt/sub feliratokat. Probaltam a Rockplayert es a Moboplayert is, film- es feliratfajlnev egyezik, kodolast beallitottam 8859-1re megsem teszi ra egyik sem a filmre a feliratot.Elore is koszi ismet a valaszt..
-
Goatman
aktív tag
Üdv.
Itthon szeretnék a DLink DNS-320 NAS-omról fájlokat lejátszani a Galaxy S-emmel wifin keresztül. Erre az AllShare-t érdemes használni, vagy Astro-val, vagy egyéb fájlmenedzserrel/klienssel is megoldható ez?
Előre is köszi
-
Goatman
aktív tag
Üdv!
Szeretném kipróbálni a távoli asztalelérést az SGS-em és a notim között. Sokféle programot kínál a Market, (Wyse Pocketcloud, Logmein, különböző színű/szagú VNC kliensek stb.).
Érdekelne használ-e valaki ilyet és ha igen, melyiket tartja a legjobbnak, alkalmasint funkciókban, feature-ökben, esetleg extrákban leginkább gazdagnak. Egyelőre ingyenes verziókra lennék csak kíváncsi (de ha pl. a Logmein akkora többletet nyújt a majd 6000ft-os vételárért, akkor arról is szívesen hallanék)
Előre is köszi
Jah és nem tudja valaki, hogy miért csak néhány Gameloft játék látszik nekem a kínálatban? Pedig a legmagasabb rating beállítást használom..
-
Goatman
aktív tag
-
Goatman
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Kicsit lehet OFF jellegű a kérdés, de érdeklődnék, hogy 2.2.1 Galaxy S-re tudtok olyan böngészőt ajánlani, ami megnyitja az MTV Videótár anyagait?
Előre is köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest