- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
RootRulez
félisten
válasz
dewil666 #18199 üzenetére
Nekem volt, hogy a teló magában nem akart csatlakozni WiFi-kre, akármit csiáltam. De mikor letöltöttem egy WiFi ketzelőt, az már tudott csatlakozni... Próbáld ki pl
ezzel.
Amikor meg azt csinálta, hogy nem látta a korábbi hálózatokat se (minden hatótávon kívül volt), akkor ki kellett törölnöm minden mentett WiFi hálózatot a telefonból...
-
sssz
őstag
válasz
dewil666 #18199 üzenetére
valószínűleg változtattak a rendszeren. attól még hogy egy network OPEN megjelölésű, nem biztos hogy nincsen levédve és nem fizetős. ezt a telefonon nem veszed észre, csak pc-n. pc-n ilyenkor, ha felcsatlakozol a netre és bármilyen oldalt megpróbálsz behozni, felugrik egy bejelntkező képernyő felhasználónévvel és jelszót kér. ezt a telefon böngészője nem tudja. csak annyit érzékel hogy ugyan csatlakozni tudott a wifi routerhez, de az mégse engedi át.
-
dokee78
félisten
válasz
dewil666 #18111 üzenetére
BSPlayer lite Lehet benne screenshotot csinálni amit berakhatsz háttérképnek is.
Hi-Q MP3 Recorder (Lite) Van fizetős változata is.
-
Mr X
veterán
válasz
dewil666 #14162 üzenetére
Android tudtommal csak saját netet tud osztani pc felé, visszafelé nem működik. Routerrel esetleg?
szerk:
Ezek szerint rosszul tudom, van, amin lehet.
petipetya:
A kép előtt ott volt, hogy "most ezt használom ezen kívül", ebből gondolom, hogy a második képen lévőt keresi.
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- Android szakmai topik
- Internet problémák
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest