- Telekom mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
RootRulez
félisten
válasz
dewil666 #18199 üzenetére
Nekem volt, hogy a teló magában nem akart csatlakozni WiFi-kre, akármit csiáltam. De mikor letöltöttem egy WiFi ketzelőt, az már tudott csatlakozni... Próbáld ki pl
ezzel.
Amikor meg azt csinálta, hogy nem látta a korábbi hálózatokat se (minden hatótávon kívül volt), akkor ki kellett törölnöm minden mentett WiFi hálózatot a telefonból...
-
sssz
őstag
válasz
dewil666 #18199 üzenetére
valószínűleg változtattak a rendszeren. attól még hogy egy network OPEN megjelölésű, nem biztos hogy nincsen levédve és nem fizetős. ezt a telefonon nem veszed észre, csak pc-n. pc-n ilyenkor, ha felcsatlakozol a netre és bármilyen oldalt megpróbálsz behozni, felugrik egy bejelntkező képernyő felhasználónévvel és jelszót kér. ezt a telefon böngészője nem tudja. csak annyit érzékel hogy ugyan csatlakozni tudott a wifi routerhez, de az mégse engedi át.
-
dokee78
félisten
válasz
dewil666 #18111 üzenetére
BSPlayer lite Lehet benne screenshotot csinálni amit berakhatsz háttérképnek is.
Hi-Q MP3 Recorder (Lite) Van fizetős változata is.
-
Mr X
veterán
válasz
dewil666 #14162 üzenetére
Android tudtommal csak saját netet tud osztani pc felé, visszafelé nem működik. Routerrel esetleg?
szerk:
Ezek szerint rosszul tudom, van, amin lehet.
petipetya:
A kép előtt ott volt, hogy "most ezt használom ezen kívül", ebből gondolom, hogy a második képen lévőt keresi.
Aktív témák
- BestBuy topik
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Telekom mobilszolgáltatások
- Battlefield 6
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest