Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Letiltás - hogy is van ez?
Aktív témák
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Sony Ericsson X8-ra hogyan lelet fájlkezelőt telepíteni? Néhány programot felmásoltam a micro sd-re de a telefonban nem találom. Hogyan találom meg azokat a fájlokat amiket a kártyára tettem?
Köszönöm a segítséget!KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
Úgy nem lehet valahogy megoldani hogy nem a telefon hálózatot használom? Őssze van kötve a pc-vel és kicsit olcsóbb a letöltés.
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
Értem!
Köszi a segítséget
Marad a WiFiKLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
válasz dewil666 #14166 üzenetére
Sikerült Biuetooth-al is átküldeni és telepítettem a OI File Managert. Jó lett
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Kérdésem lenne: meg lehet azt oldani hogy a telepíteni kívánt alkalmazást ne a telefon memóriába telepítse hanem az sd kártyára? SE x8-ról van szó. 120Mb-os játékot nem tudom feltenni kicsi a hely de a kártyán lenne.
Köszi a válaszokat!!KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
Szia Breki!
Mindent úgy csináltam ahogyan a linkben volt és lépésről lépésre megcsináltam mindent azokat írta a telefon amiket kellett Újra indítottam a telót ahogyan a leírásban de továbbra sem tudom az SD-re telepíteni az alkalmazásokat.
Mi lehet a baj?KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Android 2.1-re (X8) kellene nekem hangrögzítő és valami jó videólejátszó (nem VitalPlayer Pro, nem vagyok megelégedve vele). Mit tudnátok ajánlani? Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Miért csinálja azt a telefonom hogy van WiFi kapcsolat de az oldal nem tölt be? (korábban működött rendesen) Bármilyen oldalt keresek nem tölti be (gyári böngésző). Mikor kikapcsolom a WiFi-t néhány perc múlva jön 2 sms (Telenor) hogy hibás csatlakozás illetve hívjam a 1220 a beállítások miatt. Nem akarok külön fizetni az internetért ezért vettem WiFi-s telefont.
Másik.: Létezik olyan program ami kiírja a WiFi távolságát, milyen messze van az adó egység? X8
Köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
-
-
dewil666
őstag
Nem.
A kávézóban van free WiFi amit már régebben használtam is de most nem megy és kipróbáltam egy másik helyen ahol van free de ott sem megy.
-
dewil666
őstag
Köszönöm szépen a segítséget!
Esetleg van olyan progi amivel a WiFi jeladóját (távolságát) mérni lehet? Pl.: WiFi kapcsolat gyenge 35méterré. Vagy ilyen nincs?KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest