- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
spiritex
veterán
A legtutibb! Alarm Clock Xtreme
Mindent tud! Szám, lista, előadó, stb. Mindig ébreszt, még nem csalódtam benne! -
aggleány
addikt
Szívesen.
Örülök, hogy sikerült megoldani a dolgot. Az olyan alkalmazásokat, amiknek nincsen widgetje, nyugodtan a kártyán hagyhatod, egyedül akkor érdemes visszapakolni, ha használod a widgetet.
Azt remélem, hogy viszonylag tűrhetően ismerem az android rendszert (azt a részét, amire felhasználói szinten szükség van), ezért rettenetesen piszkálja a csőröm, ha valamit nem tudok megoldani ilyen téren.
Jó ötlet, beleírom. Köszönöm az ötletet!
-
aggleány
addikt
Akkor tényleg nem értem.
Nekem anno az App2SD nevű progi csinált olyat, hogy automatikusan áthelyezte az SD-re a progit, ezért nem jelentek meg a widgetek. Ha jól tudom, gyárilag nem tesznek fel ilyet. Nézd meg a Beállítások / Alkalmazások / Alkalmazások kezelése menüben (nálam így hívják, Nálad lehet, hogy más a neve és máshol van), hogy van-e valami az SD-kártyán nevű fülön. Nekem ott van egy csomó cucc, pedig semmit nem tettem oda, valahogy a teló magától oda telepítette.
korpicschess:
Ha a "nagy öregeknek" is tudnék újat mutatni, felettébb meg lennék hatódva magamtól.
Azért remélem, hogy hasznos lesz mindenki számára, akit érdekel a téma.
Valahogy úgy szeretném megoldani, hogy ha ismeretlen oknál fogva elveszne minden adatom, akkor a cikk alapján újra tudjam rakni az egészet, úgy, hogy minden meglegyen.
-
r4z
nagyúr
HS Image Cut (Market link), kisebb méretben bevált, lehet, hogy nagyban nem jó már.
Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vezetékes FEJhallgatók
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Xbox Classic / Xbox 360
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest