Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Aktív témák
-
Phami
tag
Sziasztok! Tegnaptól egy boldog tulajdonosa vagyok egy Motorola Milestone-nak 2.1-es andro és már rég olvasgatom a hsz-ket így utólag is köszönöm mindenkinek, mert sok hasznos cuccot találtam. Nem tudom, hogy az EQ-s lejátszó megoldódott-e még nem olvastam mindent végig, de tudom ajánlani a powerAMP-et. Odavágós br csak trial Már első nap root és overclock szóval 850 MH-zen vígan fut a teló Kérdés, hogy valaki próbált már psx emulátort a telón? és tudtok-e egyéb hasznos dolgokat ajánlani? Már sok jó ötletet láttam, de vevő vagyok az új dolgokra.
Jah és nem-e tudtok valami oldalt ahonnan normális 3D-s gameket tölthetek Gondolom warez, de egy-két tippet. Quake 3-at sikerült szereznem, meg Fifa 10-et és NFS Shift-et. Ilyen kósza "legendákat" hallottam arról, hogy van egyébként NFS UG2 is, bár még nem találtam róla "hivatalos" infót. Amik szimpatikusak voltak azok a Gameloft HD játékai, de nem találtam free linket hozzá Help me
[ Szerkesztve ]
Cheap Rap Beats, Buy Beats Online - www.ThisIsPhami.com /Trium Mars - Alcatel OT 557 - Sagem My 411V - Samsung L700 - Motorola Milestone - Samsung Galaxy Note 2/
-
Phami
tag
Még mindig nem értem a dolgok végére, de ha a divx xvid még mindig kérdés, tudom ajánlani az arcmedia nevű programot. Marketen free és viszi a divx xvid videókat. Miletone 2.1-es gyári ROmon perfektül fut
Cheap Rap Beats, Buy Beats Online - www.ThisIsPhami.com /Trium Mars - Alcatel OT 557 - Sagem My 411V - Samsung L700 - Motorola Milestone - Samsung Galaxy Note 2/
-
Phami
tag
válasz samfishR #6952 üzenetére
Hali. Én producer vagyok, először is kösz az RD3-ért Attól függ, mennyire akadály egy komplikáltabb program. Az Ejay sorozatok egyszerűek pl Hip-Hop Ejay, de ha normális cuccot akarsz akkor FL Studio 8. Személy szerint azt használom 59 GB extra hangszerrel bármi kérdéssel: therealphami kukac gmail pont com írj bátran
-
Phami
tag
Vagy ami tényleg ugyanaz, mint az iPhone, akkor iHome. Nekem bejött sőt, a marketen van iphone lock is, tehát ugyanúgy oldod fel, mintha iPhone lenne. Jó pofa progi
-
Phami
tag
Hali skacok, olyan kerdesem lenne, hogy valahogy elerheto Az, hogy a YouTube app ne csak a mobil videok kozott keressen, hanem a full YouTube search menjen? Valahogy megcsinaltam, csak le lett gyalulva a telom es nem tudom mit allitottam be hozza. Help me pls
-
Phami
tag
válasz default. #9239 üzenetére
Amúgy a Marketen találsz rá jó pár progit, és kábellel simán működik. Én még nem próbáltam, de amint vége a gépem szervízelésének bepróbázom én is.
-
Phami
tag
válasz Oldmobil #9242 üzenetére
Hátha, bár erre kicsi az esély. Winamp még mindig eq nélkül jön? Én megrögzött PowerAMP rajongó vagyok. Azt szeressem a legjobban
-
Phami
tag
2.3-as mellett durva nagyon. Akkora basszust tol, hogy a dobhártyám beszakad tőle Elég rendesen odavág. Másrészt szomorú, hogy a WinAmp EQ nélküli, mert én szeretem, de anélkül sz.rt se ér
-
Phami
tag
válasz dokee78 #9252 üzenetére
A MoboPlayer tényleg jó. 720P-s movie-t is gond nélkül visz a milestone-n. Konkrét tapasztalat nincs, mert egy film van rajta, de azt nem viszi.
-
Phami
tag
válasz bigrock #9273 üzenetére
Ez azért sajnos nem teljesen így van. Nehéz úgy mixelni valamit, hogy egy szokol rádióra is szépen illeszkedjen, megy egy high-end fülesre is Ezért jó az EQ amivel, ha ügyesen bánsz akkor mégha a sz.rból nem is építesz várat, csak valami jó sülhet ki
-
Phami
tag
Hali. Abban kérnék segítséget, hogy hotpsotként akarom használni a Milestone-m. Elméletben van rá progi, de Miui 2.3-ast használok így nem megy sajnos. Tudtok olyan programot ami ezt a gondot megoldja? Nem szeretném a gyári 2.2-őt rátenni, mert az.... Előre is köszi.
-
-
Phami
tag
-
Phami
tag
válasz petipetya #9724 üzenetére
Áh azt inkább hagyjuk. Az egy hetes tesztem alatt alig vártam, hogy legyaluljam. Ott sem megy egyébként Vannak érdekességei a Cronosnak. Többször újraindul, kevés memória...
-
Phami
tag
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Valamikor olvastam itt talán egy olyan programról, hogy ha küldök egy előre beállított sms-t a telóra akkor pl bekapcsolja a GPS-t lopás esetén vagy beindít egy hangfájlt és ehhez hasonlók. Valaki meg tudja mondani a program nevét? Előre is köszönöm!
-
Phami
tag
Hali, tudtok olyan játékot mondani ami a kamera szoftverét használja? Symbian-ra volt olyan játékom ilyen kis ufó makikat kellett lövöldözni Aztán keresek ilyet androidra is
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- EA Sports WRC '23
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iPhone topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest