- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
Aktív témák
-
Barell
senior tag
Sziasztok, nagy segítségre lenne szükségem. Xperia PLAY-en 2.3.4-es androidom van jelenleg de szeretném visszarakni rá azt a 2.3.3-ast. Valaki tudna linkelni nekem magyar verziót? Köszönöm előre is.
-
Barell
senior tag
Sziasztok. Xperia PLAY-re próbálgatok különböző launchereket de van egy problémám. A gyári zenelejátszó widgetet nem tudom alkalmazni más launcherrel. Erre van valami megoldás? Mindenképp ragaszkodnék a gyári lejátszóhoz. Köszönöm a választ előre is.
-
Barell
senior tag
Sziasztok, Xperia PLAY-emen jelenleg 2.3.4-es szoftver van. Van rá mód hogy visszatudjam állítani 2.3.3-ra? És ha igen akkor mi ennek a menete. A választ előre is köszönöm.
-
Barell
senior tag
Sziasztok. Launcher ügyben érdeklődnék. Egy Xperia Play-em van és így fél év után már unom a gyárit és szeretnék állandósítani valami mást. De van egy olyan gondom hogy akármelyiket rakom fel a gyári zenelejátszó widgetet nemtudom kitenni főképernyőre, konkrétan nem is elérhető. Van erre valami megoldás?
-
Barell
senior tag
válasz
CoolBoy323 #15289 üzenetére
Nekem Megjelenítés van "kijelző" helyett és azon belül fényerősség. De nem lehet kikapcsolni a szabályozást. Úgyhogy köszönöm a segítséget.
-
Barell
senior tag
Sziasztok. Van valami olyan alkalmazás Android-ra amivel betudom fixálni a fényerőt? Ki szeretném iktatni valahogy az érzékelőt és egy fix értéket szeretnék beállítani. Van erre megoldás?
-
Barell
senior tag
Sziasztok. Nagyon kezdő androidos ként egy gyors kérdés: X10 Minivel elkezdtem letölteni egy játékot Android Market-ről de meg szeretném szakítani. De sehol nem találom ezt az opciót. Mi a megoldás?
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest