Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
supercharley
tag
Tegyük fel, hogy egy családban van 6 db androidos készülék. A miénk ilyen.
Apának(nekem) Defy, és egy Motorola Xoom, anyának egy Blade, és egy Ainol Novo 8, lányomnak Blade, fiamnak Blade. Ha csinálok egy olyan google fiókot, amelyiket mindegyik készüléken beállítok elsődleges accnak, akkor az arra vásárolt programokat mindegyik készüléken tudom használni? Ha ez így van, akkor az nagyon jó, és kár hogy nem így csináltam.
Aktív témák
Aktív témák
- ArchiCAD és Artlantis topik
- India és az AI a McDonald's jövője?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik
- Milyen autót vegyek?
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- BestBuy topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Újszerű, akku állapot 100%, Apple garancia, akár beszámítással
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest