- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
-=Vacsek=-
senior tag
hali. van egy motorola defym hasznalom rajta rendszeresen ezt a facebook chatelo programot amit kb minden heten frissitemek es allamdoan lefagy tole a telom. masnal is csinal ilyet v csak nekem szar?
-
-=Vacsek=-
senior tag
hali kéne egy kis help.
Vodás vagyok, és mareggel jött egy sms h uj flotta csomagba kerültem stb.. na de a lényeg h ebbe a csomagba lesz már mobilnet. ma reggel mikor felmentem a wifire nekem itt már előfizetett egy napijegyre ami nem is gonnd mert igy megtudom nézni mennyit zabál. felraktam a droidwall-t meg a watchdog-ot de annyira nem vágom mit hogyan kell beállitani benne h ne 2 nap alatt mennyen majd el az 1gb.
-
-=Vacsek=-
senior tag
Hi!
Aki használja a documents to go progit nem tudja h ha xls fájt nyitok be és több munka lapom van hogy tudok közte lépegetni?
-
-=Vacsek=-
senior tag
Hi!
Tudnátok ajánlani vmi jó fm radio progit?
-
-=Vacsek=-
senior tag
Tudja vki h a missedit-be h kell font-ot cserélni?
Másik meg mondjatok egy olyat órawidgetet ahol szintén lehet font-ot cserélni. Köszii!
-
-=Vacsek=-
senior tag
Kéne vmi jó értesítő progi! 1 nap több eseményt tudjak beállitani különböző zenéket tudjak hozzárendelni. Az se baj ha magyar
-
-=Vacsek=-
senior tag
Plants vs Zombies hatalmas game
-
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz
spiritex #16820 üzenetére
Rakd fel a go launche ex-t nem csak jobban fog kinézni tőle a telefonod de remekül megoldották benne a problémádat.
Itt egy kép.
-
-=Vacsek=-
senior tag
Fent van vkinek az nfs shift? Árulja már el h a tökömbe kell driftelni
-
-=Vacsek=-
senior tag
Nincs vmi olyan progi ami megakadályozza egyes programok elindítását? Fontos lenne
-
-=Vacsek=-
senior tag
Akadt egy kis problémám. Eddig winampba hallgattam a zenéket főként a kocsiba a cd lejátszóra bedug és élvezi.
Nah de most felraktam pár játékot és telerakta ilyen 6mp-es szövegekkel meg játék zenével a listát. Azt látom h lehet saját lejátszási listát csinálni de mire kiválogatom a 200zenét a 200 nemkívánatos sok szar közül megőszülök. De a játékokat sem szeretném letörölni, tudtok vmi más zene lejátszó progit? fontos lenne még hogy kitudja tenni widgetként és onnan lapozgatni a számokat.
szerk: helyesbítek nem 200közül most nézem 1977 zenét talál a winamp..
-
-=Vacsek=-
senior tag
bocs ezt rossz helyre ment..
-
-=Vacsek=-
senior tag
Aki használja a widgetlocker alkalmazást megtudná mondani hol lehet kikapcsolni (eltüntetni) az értesítést jelző kis ikont? Tehát ne látszódjon a felső fehér sávban.
-
-=Vacsek=-
senior tag
Azt mondjátok meg nekem hogy tudom lecserélni a wifi gsps bluetooth meg a repülős widgetet vmi fasza átlátszóra?
Gyári defy widgetek vannak rajta.
-
-=Vacsek=-
senior tag
Hi!
Kéne egy olyan progi ami bezárja normálisan az alkalmazásokat. Task killert használom bezárom az összeset majd 2-3 perc mulva mikor megnézem tök felesleges programok is futnak pl winamp másik zenelejátszó stb stb.. vagy ez lehet h beállítás kérdése?
Aktív témák
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Nitro AN17-41 17.3" FHD IPS Ryzen 7 7735HS GeForce RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Samsung Galaxy Watch7 44mm LTE (esim)
- Eladó 4 hónapos Asus Vivobook S14 M5406NA-PP014W 3 év garanciával
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest