- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Íme az új Android Auto!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
Goatman #16618 üzenetére
Elvileg a Call Meter 3G tud ilyet, de én képtelen voltam beállítani a beállítanivalókat, nekem magas, hogy mit hogyan kell benne csinálni. Érdemes megnézni, hátha Neked összejön a beállítás - azt mondják, nagyon jó. Hasonló, de sokkal egyszerűbb számláló a Call Meter NG.
-
ArchElf
addikt
válasz
Goatman #15922 üzenetére
Igen, le kell tölteni a talóra. Olyan lejátszó, ami tudja a HTTP-streaming-et a videót ugyan lejátsza, de azzal külső feliratot biztos nem tzudsz mellé betenni.
Amíg az android nem támogatja natívan a hálózati meghajtókat, addig ez így is marad.
Még egy megoldás, ha másik gépen játszod le, és streamelve nézed (VLC-vel).
AE
-
Goatman
aktív tag
válasz
Goatman #15916 üzenetére
Az mVideoplayer viszi normálisan a feliratokat, viszont ez nem tudja lejátszani a fájlokat, amiket a NAS-omról tallózok be ES File Explorerben, csak azokat, amik a telón vannak fizikailag. Rock és Mobo le tudta játszani őket, de felirat nélkül..
Valami ötlet lenne esetleg?
-
Goatman
aktív tag
válasz
Goatman #15898 üzenetére
Udv ismet!
Az ES File Explorer hibatlannak bizonyult a feladathoz, koszonom a tippet!
Szuksegem volna viszont egy medialejatszo progira is, ami kezeli az srt/sub feliratokat. Probaltam a Rockplayert es a Moboplayert is, film- es feliratfajlnev egyezik, kodolast beallitottam 8859-1re megsem teszi ra egyik sem a filmre a feliratot.Elore is koszi ismet a valaszt..
-
Kakumix
senior tag
válasz
Goatman #13163 üzenetére
Pocketcloud - az ingyenes csak 1 kapcsolat adatait jegyzi meg, de ez nem lehet nagy gond. A honlapjukról letölthető egy kis eszköz (PocketCloud Windows Companion), amit a PC-re telepítve nem kell a router-t konfigolni - ami egyébként nem nagy dolog, de ennek ellenére sokaknak gondot okoz.
Csak rendes wineken működik, kiherélt home-on nem, mert azon nincs Remote Desktop Service, bár VNC szervert még azokra is lehet telepíteni, de a VNC-nél vannak jobb megoldások (pl. LogMeIn). Én a VNC-t csak linux elérésre használom, mert az RDP fényévekkel fejlettebb.A Market-en vannak szűrések, az Android verziódra és a készülékedre is. Ami (elvileg) nem működne a telefonodon az (elvileg) nem is látszik.
-
thesound
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Parfüm topik
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Reklámblokkolók topikja
- Építő/felújító topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Xbox tulajok OFF topicja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB M.2 + 1TB M.2
- GF63 Thin 11UD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Mamiya RB67, az eredeti kiadas + Mamiya - Sekor objektiv
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest