Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Yettel topik
- Magisk
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
mandin
senior tag
Adott egy Galaxy Mini nem túl sok belső memóriával. Le akartam tegnap tölteni marketről egy 20 megás játékot, mire kiírja a telefon, hogy hiba az eszközön nincs elég hely..
Leellenőriztem többször hogy mi lehet a gond, tényleg nincs-e hely. Töröltem pár dolgot és olyan 100 mega szabad hely maradt, mégsem engedi letölteni, arra hivatkozva, hogy nincs elég hely. Jólenne, tudna valaki valami megoldást.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 89%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 Pro Max 256Gb 99% akkumulátor 2027 októberig garanciális
- UTOLSÓ DARAB! Lenovo Thinkpad T580, i7-8550U, 16GB/256GB, FHD/IPS, garancia, számla!
- Egyedi PC építés Neked, stílusra és teljesítményre szabva
- Apple iPhone 13 Pro 128GB Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest