Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Prohardver app (nem hivatalos)
Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
mVideoPlayer - nem tudom mit tud abból, amit szeretnél, de nekem SGS-en bevált, mindent lejátszott, amit akartam.
A másik amit keresek egy hangoskönyvolvasó ami tud magyarul. Esélytelen?
Szerintem nem fogsz ilyet találni, mert a könyvolvasó/felolvasó programok nem rendelkeznek TTS (Text-To-Speech) motorral csak egy harmadik féltől származót használnak. Viszont ebből adódik, hogy egy TTS kell neked, amit meg lehet tanítani magyarul. Ilyen az SVOX Classic Text To Speech Engine. Ez maga a TTS motor és ingyenes, de Juditnak , aki tud magyarul, fizetni kell (553Ft). Ha ezeket telepítetted és konfiguráltad már "minden" felolvasó program tudni fog magyarul. Én csak kipróbáltam a felolvasást, de gond nélkül működött. Talán az Aldiko-val próbáltam, de az előbbi frissítés óta nem hajlandó elindulni. De mivel magyarul tudó felolvasó programot keresel, valószínűleg olvastattál fel valamivel és az SVOX-szal az is működni fog.
-
Z0C!
őstag
launcher pro
adw launcher
go launcher
zeam launcherezek mind mind "asztali" alkalmazások. maga a kezelő felület.
telefonon beállítod a gmail fiókodat.
asztali gépről küldesz rá egy launchert majd telepíted.
ha nem akkor feltöltöd vhova az .apk-t és azt a linket beírod a telefonodba a Launcherpro weboldala helyett
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest