- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
mVideoPlayer - nem tudom mit tud abból, amit szeretnél, de nekem SGS-en bevált, mindent lejátszott, amit akartam.
A másik amit keresek egy hangoskönyvolvasó ami tud magyarul. Esélytelen?
Szerintem nem fogsz ilyet találni, mert a könyvolvasó/felolvasó programok nem rendelkeznek TTS (Text-To-Speech) motorral csak egy harmadik féltől származót használnak. Viszont ebből adódik, hogy egy TTS kell neked, amit meg lehet tanítani magyarul. Ilyen az SVOX Classic Text To Speech Engine. Ez maga a TTS motor és ingyenes, de Juditnak , aki tud magyarul, fizetni kell (553Ft). Ha ezeket telepítetted és konfiguráltad már "minden" felolvasó program tudni fog magyarul. Én csak kipróbáltam a felolvasást, de gond nélkül működött. Talán az Aldiko-val próbáltam, de az előbbi frissítés óta nem hajlandó elindulni. De mivel magyarul tudó felolvasó programot keresel, valószínűleg olvastattál fel valamivel és az SVOX-szal az is működni fog.
-
Z0C!
őstag
launcher pro
adw launcher
go launcher
zeam launcherezek mind mind "asztali" alkalmazások. maga a kezelő felület.
telefonon beállítod a gmail fiókodat.
asztali gépről küldesz rá egy launchert majd telepíted.
ha nem akkor feltöltöd vhova az .apk-t és azt a linket beírod a telefonodba a Launcherpro weboldala helyett
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- MIUI / HyperOS topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,2026.03.14-ig ALZA Garancia,Újszerű Állapotban,Kártyafüggetlen.
- Dell RTX A4000 16GB
- Gigabyte Aero 15XC (RTX 3070, Intel Core i7 10870H, 32GB RAM,1+TB SSD) Beszámítás! JÓTÁLLÁSSAL!
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Érintős, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest