- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
chab7
addikt
(#40656) bigrock: Gyorsabb voltál
(mondjuk nálam nem frissült a fórum időben
-------------------------------------------------------------------------
TRob: Nem akarom a rétest nyújtani, de vannak érzékeny emberek -van mikor én is. Mindenki kedvében nem lehet járni. Minap engem is leoltott egy nullkilóméteres mert nem egyből ugrottam a kérdésére hanem beszóltam , hogy előre kellett volna érdeklődni , nem utólag siránkozni a problémán.
-
TRob1
veterán
Egyik Launcherről se tudok ami "alatt" furcsaságokat csinálna a telefon (de csak Go-ról tudok biztosan nyilatkozni, mert a majdnem másfél éves használata alatt nálam nem csinált semmi furcsaságot a telefon "alatta" De sztem másoknál se pl. az ADW "alatt")
Mondjuk nem értem mi köze lenne a Launcherhez annak hogy kilép a Browserből, de biztos úgy van... Miért nem fogod az óra widgetedre pl.?
Vagy a fényszenzorra az erős napsütés miatt?
(#40620) hunkryo:
De előtte még az eső esett, most meg süt a nap!
Szted a minimum 10millió letöltőből legalább 9 millió nem jelezte volna ha ilyen gondja van?
(De mint mondtam, szerencsére lehet válogatni a Launcherek között, van pár száz féle: zho-lee összegyűjtött neked párat segítségképp) -
TRob1
veterán
Nálam pl. Boat Browser Mini-ből még sosem lépett ki magától, pedig Go Launcher-t használok és még S2-m sincs.
(Használj más böngészőt vagy más Launchert egy ideig, hogy változik-e a helyzet)
(#40599) randras:
Nemrég össze lett hasonlítva néhány Launcher, majdhogynem semmi a különbség fogyasztásban (persze Go kicsit többet fogyaszt a jóval nagyobb tudásával, de annyira elenyésző hogy ez egyik telefonnak sem számíthat) -
FeRkE
őstag
-
r4z
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Nintendo Switch 2
- Azonnali játékos kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest