Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
chab7
addikt
(#40656) bigrock: Gyorsabb voltál
(mondjuk nálam nem frissült a fórum időben
-------------------------------------------------------------------------
TRob: Nem akarom a rétest nyújtani, de vannak érzékeny emberek -van mikor én is. Mindenki kedvében nem lehet járni. Minap engem is leoltott egy nullkilóméteres mert nem egyből ugrottam a kérdésére hanem beszóltam , hogy előre kellett volna érdeklődni , nem utólag siránkozni a problémán.
-
TRob1
veterán
Egyik Launcherről se tudok ami "alatt" furcsaságokat csinálna a telefon (de csak Go-ról tudok biztosan nyilatkozni, mert a majdnem másfél éves használata alatt nálam nem csinált semmi furcsaságot a telefon "alatta" De sztem másoknál se pl. az ADW "alatt")
Mondjuk nem értem mi köze lenne a Launcherhez annak hogy kilép a Browserből, de biztos úgy van... Miért nem fogod az óra widgetedre pl.?
Vagy a fényszenzorra az erős napsütés miatt?
(#40620) hunkryo:
De előtte még az eső esett, most meg süt a nap!
Szted a minimum 10millió letöltőből legalább 9 millió nem jelezte volna ha ilyen gondja van?
(De mint mondtam, szerencsére lehet válogatni a Launcherek között, van pár száz féle: zho-lee összegyűjtött neked párat segítségképp) -
TRob1
veterán
Nálam pl. Boat Browser Mini-ből még sosem lépett ki magától, pedig Go Launcher-t használok és még S2-m sincs.
(Használj más böngészőt vagy más Launchert egy ideig, hogy változik-e a helyzet)
(#40599) randras:
Nemrég össze lett hasonlítva néhány Launcher, majdhogynem semmi a különbség fogyasztásban (persze Go kicsit többet fogyaszt a jóval nagyobb tudásával, de annyira elenyésző hogy ez egyik telefonnak sem számíthat) -
FeRkE
őstag
-
r4z
nagyúr
Aktív témák
- Honor 400 256GB ÚJSZERŰ Euronics vásárlás Garancia 2027.05.24-ig
- DJI Goggles Integra drón szemüveg
- Asztali Konfig - z97 - 4770K - Sapphire RX580 8GB- 8 GB DDR3
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Megkímélt állapotban Samsung Galaxy A51 4/128GB
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Xbox Ultimate előfizetések
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest