- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Koga777
tag
válasz
spyduck #47111 üzenetére
Szia! Próbáld ki ezt (a HTC One X fórumban olvastam):
1. Válaszd a beállításokat (Menu-Settings)
2. Válaszd ki az alkalmazások beállítását (Apps)
3. Válaszd ki az összes alkalmazás fület (All)
4. Keresd ki a 'Customization Setting Provider'-t és válaszd ki
5. Állítsd le (Force Stop)
6. A felugró kérdést hagyd jóvá (OK)
7. Ezt követően tiltsd le és válaszolj OK-val (válaszd: Disable, majd OK)
8. Lépj a programok közé (Home-All Apps) és keresd ki a HTC Setup alkalmazását (Setup)
9. A megjelenő listában már látható minden,a készüléken elérhető nyelv,így a magyar is!
Ha nem megy, kérdezd a készülék fórumában. -
Koga777
tag
válasz
KaiotEch #45371 üzenetére
Ajánlom a LBE Privacy Guard appot, meg tudja vonni a programok jogosultságait. Csak rootolt készüléken fut.
-
Koga777
tag
válasz
vik1228 #43760 üzenetére
Talán a Mobile OCR Free képes erre a leírása alapján, hogy milyen minőségben, az kérdéses. Van fizetős változata is.
-
Koga777
tag
válasz
jackbacsi87 #43117 üzenetére
Esetleg: Dead Pixel Test?
-
Koga777
tag
válasz
Oldman2 #26097 üzenetére
Én az Apps on Sale programot használtam erre a célra. Most már nem figyelem a leárazásokat, szinte mindenből van minőségi ingyenes változat is.
-
Koga777
tag
válasz
Something_ #24177 üzenetére
A skydrive-ra csak max. 100 MB-os file-t lehet feltölteni.
-
Koga777
tag
-
Koga777
tag
válasz
Mauzes #18407 üzenetére
Végre megvan az a launcher, amire emlékeztem (5 képernyő, ha fel vagy lehúzod akkor újabb 5 - 5 képernyő, összesen 15. Mindhárom "sor" különböző stílusú lehet).
Crazy Home Lite. Van fizetős verziója is. -
Koga777
tag
válasz
Koga777 #17635 üzenetére
Még ajánlok játékokat:
Random Mahjong
ConnecToo Free
Pick a Stick
Hex Slide 1000
Seven Stars 3D LiteAz alábbiak fizetősek, az Amazon Appstore-ból töltöttem le régebben ingyenesen:
Plants vs. Zombies (nem találom a market linkjét, az Amazonos linket adoma meg)
Yumsters(Töltsétek le a Getjar appot a marketből, csomó fizetős játékot és appot ingyenesen tölthettek le)
-
Koga777
tag
A Titanium Backup tud ilyet. (Lehet, hogy csak a fizetős verzió)
-
Koga777
tag
Sziasztok! Hogy lehetne leszedni a marketből a Smurfs' Village-et? Azt írja, hogy ebben az országban nem leszedhető. Próbáltam amerikai és kínai szolgáltatót is beállítani a marketaccessben, de nem megy. (Samsung Galaxy S-re)
-
Koga777
tag
-
Koga777
tag
válasz
Miamiquake #13934 üzenetére
Nem csilivili, de jó: Void Defence és Spira Defence (van fizetős verzió is belőlük). Tetszettek még: Guns'n'Glory, Grave Defense, Leave Devil Alone, Lord of Magic Free
-
Koga777
tag
válasz
aggleány #12932 üzenetére
Pár hasznos program:
- DW Contacts & Phone: csengőhang megadása csoportoknak (és még sok minden más, de én csak erre használom)
- Not Call Log Classic: hívás után visszalép a home képernyőre
- Multi Mount SD-Card Lite: USB-re dugva a telefont a telefon is "látja" a microsd kártyát (Root kell)
- KeepScreen: képernyő kikapcsolásának megakadályozása a megadott programoknál
- Samba Filesharing: wifin keresztül kezelhető a microsd kártya p. Total Commanderrel (Root kell) -
Koga777
tag
válasz
razzorr #12008 üzenetére
Én az Alarm Klock-ot használom már tavaly október óta, eddig mindig ébresztett, ha kellett.
-
Koga777
tag
Én a DW Contact Group Manager-t használom erre. Tud még rengeteg dolgot, pl. SMS-t küldeni egy csoport minden tagjának stb.
-
Koga777
tag
válasz
TazLeacher #7557 üzenetére
"Regisztrálásnál gond, ha Magyarországot írok be?"
Hol van a Google Checkouton országválasztás? Mire gondolsz? Amikor én regisztráltam még nem kellett országot megadni. (Tavaly októberben) -
Koga777
tag
válasz
TazLeacher #7557 üzenetére
Közben kiegészítettem, mert hamar küldtem el. Hopp, még egy: rootolnod kell a MarketEnablerhez!
"feldugtam a gépre a telót adatmentés miatt, erre leválasztja a memókártyát. Nincs ezzel gond, de a teljes menümet összekuszálta. Végre belőttem úgy, hogy jó legyen, erre összb@ssza. Nem lehet valahogy ezt elkerülni?"
A Multi Mount SD-Card Lite -ot javaslom, felteszed a marketből, beállítod és az USB-re dugásnál a telefon nem választja le a kártyát. Én is ezt használom. -
Koga777
tag
válasz
TazLeacher #7537 üzenetére
Programok megvétele:
1 - kell egy dombornyomott bankkártya
2 - regisztrálsz a Google Checkout-ra
3 - felteszed a MarketEnabler-t a marketből.
4 - beállítod a MarketEnableren egy szimpatikus szolgáltatót (pl. T-mobile USA)
5 - látod a marketen a fizetős programokat, voálá!
6 - a vásárlás után visszaállítod a saját szolgáltatód. (Elvileg semmi gond nincs, ha marad a "hamis" szolgáltató, de ki tudja.) -
Koga777
tag
válasz
canniball #7443 üzenetére
Fizetős, azért nem találod. Itt van.
Ajánlom még:
SwiFTP FTP Server: elérheted a mobilod FTP-n keresztül pl. wifin, nem kell USB-t dugdosni.
Vagy Samba Filesharing: hálózaton elérheted a mobilod, mint hálózati megosztott könyvtárt, szinté wifin ajánlott.
AppBrain App Market: market elérése, szinkronizálás, stb.
Fast Web Installer: az appbrain-re felmész a gépeden és installálhatsz programokat a mobilodra, bár ezt már az android market is tudja. -
Koga777
tag
Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Horgász topik
- Battlefield 6
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Drón topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ASUS ROG Ally RC71L-NH001W. 512GB. SSD. AMD Ryzen Z1 Extreme. 16GB. LPDDR5X. RAM. CSERE IS.
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Macbook Pro 16" M4 PRO - 2025 gyártás, 14/20 mag, 24GB RAM, 1 TERA SSD, 2 ciklus - Apple garancia
- Macbook Pro 16" M1 MAX - 2022 gyártás, 10/32 mag, 64GB RAM, 1 TERA SSD - garancia (108)
- Macbook Pro 16" M1 PRO - 2022 gyártás, 10/16 mag, 32GB RAM, 512GB SSD - garancia (105)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest