Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- One mobilszolgáltatások
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Aktív témák
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Olyan alkalmazast keresek ami fizikai QWERTY gombsorral megaldott keszulek eseten (pl. Samsung Captivate Glide) megoldja, hogy a gombok segitsegevel iranyithassam a jatekokat. Letezik ilyen?
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Két alkalmazást keresek.
Az egyik a létező legjobb videólejátszó ami a DVD fájlokkal is (VOB) megbírkózik. Az egyik player a képet játsza le jól a vob-nál, a másik a hangot, de olyat még nem találtam ami mindkettőt. Vital Player, Rock Player, Real Player, gyári tesztelve.
Esetleg jöhetne olyan lejátszó is ami legjobban kihasználja a vas (Snapdragon QSD8250, Adreno 200 GPU) adottságait, mert 720p-vel már problémák vannak. A leggyengébbet (az is avi én nem mkv) még csak-csak kiizzadja magából, de az is ritka. Inkább csúnyán akadnak a HD filmek.A másik amit keresek egy hangoskönyvolvasó ami tud magyarul. Esélytelen?
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Ez a köcs*g Nova 2 miért nem indul wifi kapcsolat nélkül?
Letöltöttem a 60000gigaájtos hülyeségét már egyszer, játszottam is vele, indítanám melóban egy kis kikapcsolódás reményében, erre közli, hogy bármikor újra játszhatok vele amint van aktív WLAN kapcsolat 
Egyébként is utálom a Gameloft-ot, minden játékuk ugyanaz (adott kategórián belül), csak a szereplők, a sztori és a helyszín más.
-
hito
nagyúr
Elnézést, nem találtam a kérdésemre megfelelő topicot ezért inkább off-ban írom: Xperia X1-re telepítettem 2.2 androidot. El is indul rendben, de amikor a főképernyőnek kéne bejönnie egyből a böngésző nyílik meg és a LauncherPro oldalra dob. Menübe nem tudok belépni, valami launcherpro újabb verzióját hiányolja. Mi a manó ez?
Aktív témák
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- 182 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest