- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Olyan alkalmazast keresek ami fizikai QWERTY gombsorral megaldott keszulek eseten (pl. Samsung Captivate Glide) megoldja, hogy a gombok segitsegevel iranyithassam a jatekokat. Letezik ilyen?
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Két alkalmazást keresek.
Az egyik a létező legjobb videólejátszó ami a DVD fájlokkal is (VOB) megbírkózik. Az egyik player a képet játsza le jól a vob-nál, a másik a hangot, de olyat még nem találtam ami mindkettőt. Vital Player, Rock Player, Real Player, gyári tesztelve.
Esetleg jöhetne olyan lejátszó is ami legjobban kihasználja a vas (Snapdragon QSD8250, Adreno 200 GPU) adottságait, mert 720p-vel már problémák vannak. A leggyengébbet (az is avi én nem mkv) még csak-csak kiizzadja magából, de az is ritka. Inkább csúnyán akadnak a HD filmek.A másik amit keresek egy hangoskönyvolvasó ami tud magyarul. Esélytelen?
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Ez a köcs*g Nova 2 miért nem indul wifi kapcsolat nélkül?
Letöltöttem a 60000gigaájtos hülyeségét már egyszer, játszottam is vele, indítanám melóban egy kis kikapcsolódás reményében, erre közli, hogy bármikor újra játszhatok vele amint van aktív WLAN kapcsolat
Egyébként is utálom a Gameloft-ot, minden játékuk ugyanaz (adott kategórián belül), csak a szereplők, a sztori és a helyszín más.
-
hito
nagyúr
Elnézést, nem találtam a kérdésemre megfelelő topicot ezért inkább off-ban írom: Xperia X1-re telepítettem 2.2 androidot. El is indul rendben, de amikor a főképernyőnek kéne bejönnie egyből a böngésző nyílik meg és a LauncherPro oldalra dob. Menübe nem tudok belépni, valami launcherpro újabb verzióját hiányolja. Mi a manó ez?
Aktív témák
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RAM topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPad Pro 11 hüvelykes( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Samsung PM9F1 1TB (980 PRO) Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- SK Hynix PC811 2TB NVMe Gen4 SSD! 7000-6500MB/s
- 27% SZÁMLÁVAL! HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest