Hirdetés
Aktív témák
-
doddencs
senior tag
Profile Scheduler-nek van valamilyen ingyenes alternatívája? A Go Power Master-t próbáltam, de pár dolog nem sikerült vele, vagy nem jöttem rá. Például nem lehet több idő alapú módváltást csinálni? (Ami elég furcsa lenne, szóval lehet csak én vagyok szerencsétlen.) Illetve nem tudom más alkalmazásnál hogyan működik, de ha például azt mondom, hogy 0.00-6-00.-ig éjszakai üzemmódban legyen, nem az lenne a logikus, h utána visszavált automatikusan az alapra?
Illetve másik bajom a Go PM-mel, hogy ha egy ilyen ütemezés alatt módot váltok, automatikusan visszaáll például éjszakai-ra.Van más, ingyenes alternatíva? Nem szívesen fizetnék érte, mert nem létszükség. Profile Schedulernél az ingyenes verzióban hiányolom a widget módváltást, amúgy eddig az a nyerő.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- 8db Cougar Minos X2 egér eladó - Bontatlan, gyári csomagolásban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest