- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Bekékült a Pixel 10a
- Poco F7 – bajnokesélyes
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
hossszú
őstag
válasz
Avicularia
üzenetére
Ilyet kerestem,
köszi. -
-
hossszú
őstag
Akku alkalmazást keresnék, olyat ami a hátralévő időt mutatja.
-
hossszú
őstag
Keresnék olyan alkalmazást amivel be tudnám allítani, hogy a wi-fi melyik időközben legyen aktív.
-
hossszú
őstag
Keresnék olyan alkalmazást amivel a telón lévő mappába rendezet dolgaimat jelszóval le tudnám védeni.
-
hossszú
őstag
A simogatós alap hívásfogadáskor minden rendesen működik.
Jobban szeretnék érintésre működő hívásfogadást, az utóbbi napokban vettem észre, hogy a kézen lévő izzadság miatt nehezebben lehet fogadni a hívást. Tegnap a Ringen mikor még sütött a nap volt olyan hívás amit nem is tudtam fogadni. -
hossszú
őstag
Tudnátok ajánlani egy működő hívásfogadó alkalmazást.
A Advanced Telephone és az Easy Answer Buttont próbáltam de nem igazán akar rendesen működni, időnként rendesen csöng és rezeg idönként viszont csak a képernyőn látom, hogy hívnak. -
hossszú
őstag
Van olyan progi amivel meg lehet nézni, hogy a feltelepített progik mennyi áramot fogyasztanak?
Olyan kellene ami programonként mutatja a fogyasztást. -
hossszú
őstag
Milyen progival tudom használni gyorshívásra a tárcsázó számokat?
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

köszi.
köszi.