- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple Watch
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
skyli
senior tag
válasz
hoffman_ #38398 üzenetére
Ezt a progit ismered?
neked való
[Permissions Denied]
Nem tudom milyen romokon működik. Én arra akartam használni, hogy néhány automatikusan induló programot kikapcsoljak amiket amúgy használtam néhaműködött azt hiszem
-
fatal`
titán
válasz
hoffman_ #38400 üzenetére
Itt amúgy szerintem hülyén vannak megcsinálva a jogosultságok, szerintem kellene egy külön a telefonhívásoknál, ami csak azt engedi megnézni, hogy épp van e bejövő hívásod. Mondjuk ezt a jogosultságot szinte az összes játék is használja, csak nem értem miért. Az onPause() akkor is lefut, ha hívásod van, mert elveszi a fókuszt az épp futó apptól. Legalábbis GB alatt, korábbiakat nem tudom, de szerintem ott is így van, legalábbis ez lenne logikus.
-
fatal`
titán
válasz
hoffman_ #38398 üzenetére
- your location - geotagging
- phone calls - ezt a legtöbb esetben nem értem (játékoknál sem, én is fejlesztek, de még semmihez nem kellett ez, aztán majd lehet ,hogy később belefutok), elvileg, bejövő hívásnál menti az állapotát a programnak meg ilyenek, de ehhez elég lenne az onPause()
- gondolom meg lehet osztani a képet meg ilyen baromságok
- log data nem tudom mit takar
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest