Aktív témák
-
skyli
senior tag
válasz
hoffman_ #38398 üzenetére
Ezt a progit ismered?
neked való
[Permissions Denied]
Nem tudom milyen romokon működik. Én arra akartam használni, hogy néhány automatikusan induló programot kikapcsoljak amiket amúgy használtam néhaműködött azt hiszem
-
fatal`
titán
válasz
hoffman_ #38400 üzenetére
Itt amúgy szerintem hülyén vannak megcsinálva a jogosultságok, szerintem kellene egy külön a telefonhívásoknál, ami csak azt engedi megnézni, hogy épp van e bejövő hívásod. Mondjuk ezt a jogosultságot szinte az összes játék is használja, csak nem értem miért. Az onPause() akkor is lefut, ha hívásod van, mert elveszi a fókuszt az épp futó apptól. Legalábbis GB alatt, korábbiakat nem tudom, de szerintem ott is így van, legalábbis ez lenne logikus.
-
fatal`
titán
válasz
hoffman_ #38398 üzenetére
- your location - geotagging
- phone calls - ezt a legtöbb esetben nem értem (játékoknál sem, én is fejlesztek, de még semmihez nem kellett ez, aztán majd lehet ,hogy később belefutok), elvileg, bejövő hívásnál menti az állapotát a programnak meg ilyenek, de ehhez elég lenne az onPause()
- gondolom meg lehet osztani a képet meg ilyen baromságok
- log data nem tudom mit takar
Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest