- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
Fateys
tag
válasz
sittes79 #28051 üzenetére
Én olyan beállítást csináltam neki,hogy ha 10% alá megy az aksi,akkor amin lehet spóroljon az aksi,mondjuk,hogy még kibírja,amíg hazaérek és töltőre tegyem
(fényerő alacsonyra, rezgővisszajelzés ki, wifi, adatforgalom, szinkronizálás, stb kikapcs). Min lehetne még spórólni aksi ügyben?
Meg ami nagyon hasznos,hogy ha bedugom a headset-et,a médialejátszás hangereje felmegy jó hangos-ra (amúgy mindig leveszem) Üvöltsön a rockValamint a beszélgetési hangerőt is beállítottam olyanra,ami jó headsetnél,így magától átállnak a dolgok.
-
Fateys
tag
válasz
Oldman2 #27910 üzenetére
Llama-val akkor megoldható,hogy pl reggel 10percre bekapcsolja a wifit,szinkronizáljon (emailek,stb). Majd kapcsoljon ki a wifi és a szinkronizálás is? Valamint csináltam egy olyan eseményt,hogy ha 20% alá megy az aksi,akkor vegyen vissza fényerőből,rezgésből,2g-re álljon át,stb.
Ezekre nem találtam megoldást a timeriffic-ben,eddig azt használtam.Most ismerkedek az Llama-val.Remélem minden működni fog. -
Fateys
tag
Nem tud senki ajánlani SE x8-ra és mini-ra bluetoothon multiba játszható játékokat?Lényeg,hogy net nélkül is lehessen multizni velük.
-
Fateys
tag
Tudnátok pár olyan játékot ajánlani,amit lehet multiba játszani egy SE x8 és egy SE mini között?
A legjobb olyan lenne,amit net nélkül bluetooth-on is lehetne játszani,de akár netes is szóba jöhet
Sport,ügyességi,kaland,akár aranyos játékok is lehetnek
Barátnőmmel így ütnénk el az időt unalmas előadásokon
És BUÉK mindenkinek
Remélem senki se hagyta el a tegnapi bulizás közepette az okos telóját
Mert sajna még nem olyan okos,hogy hazataláljon,még mindig jobb egy kutya
-
Fateys
tag
Tud valaki vmi jó ikonc,widget packot linkelni go launcher-hez?
-
Fateys
tag
Lehet én vagyok a béna,de egyik naptár alkalmazással,naptár widgettel se tudom megoldani,hogy egy sima egyszerű egész hónapos naptárt varázsoljak valahogy a telóm egyik főképernyőjére...Mindig csak egy napos,aktuális napos naptár kerül ki,az adott nap teendőivel. Tud valaki olyan naptár widgetet,amin megoldható lenne az egész hónapos nézet kirakása?
-
Fateys
tag
Mi pontosan annak az app-nak a neve,amivel beállíthatom és automatizálhatom,hogy a teló xy órakkor ezt és azt csinálja (pl repülő mód kapcsoljon be éjjel,wifi kapcsoljon ki-be,meg nem tudom még miket tud)
-
Fateys
tag
Tud valaki egy olyan böngészőt se xperia mini-re,amivel minden weboldal,még az agyon flashelt játékok is megnyithatóak?
vagy ez esélytelen?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest