- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
Aktív témák
-
St3ven
addikt
Elolvastam másodszor is, de nekem továbbra is egy launchernek tűnik, amelyben - többek között - az ikonokat is meg lehet változtatni.
@elfelejtette:
Régebben fent volt a Nemus, mindenben meg is felelt volna az igényeimnek (kb. ez egyenlő azzal, amiket felsoroltál), de azon bukott el, hogy az app drawer ikonja túl elütött a környező ikonoktól, és nem lehetett megváltoztatni. Azóta is ez a helyzet?
@lajosx:
Screen Off and Lock - Atom.
szerk.: Látom van itt is rajongótábora a proginak. -
sittes79
addikt
-
idegenufo
tag
Pont hogy a 2.3 alatt nem megy egy két dolog,azon akadozik jó pár dolog meg szarabb lett,tele van negatívummal, a pozitívumok meg ugye fel vannak sorolva amiket változtattak és ebből kb mondom egy értelmes van, a bill. zár utáni energiagazdálkodás, hogy kikapcsol ezt azt ha nem kell az aksi érdekében.
Külföldi fórumokon is csak rosszat írnak meg panaszkodnak róla,jó a 2.2 bőven,tud mindent amit kell.
-
Mano_01
aktív tag
-
TRob1
veterán
Há' pont azért kérdeztem, hogy mi az egyszerűbb módszer amit használsz, és esetleg minden más gépen is elérhető ahol épp kell? Mert nem ismerem ezeket a trükköket. Viszont nem szeretnék több appot 1 dologra használni. (Kimenő dupla/tripla/.. adatforgalom itthon nem téma egyébként, főleg néha 1-1 fájlnál)
(#28507) sittes79:
Igen, tud. -
xSide
őstag
File Expert - alapból támogatja az ftp (pc/webFTP), web fájlmegosztást (saját html kezelőfelületén) adatkapcsolaton és wifin keresztül, megosztott mappáidat böngészheted (letölthetsz és küldhetsz fájlokat) készülékről, magyar nyelvű, biztonsági másolat a telepített alkalmazásaidról, root hozzáférés és nem kell a pc-re telepíteni hozzá semmit sem!
TotalCommander-ben beállítod az ftp-t, amit segítségként még ki is ír.
Böngészőben beírod a készülék elérhetőségét (pl: 192.168.1.100:8080). -
fatal`
titán
Nekem is N-es Wifim van (300mbps, ami gyakorlatban max 100 notebookok között is), de telefonon sosem lesz gyorsabb, legalábbis még senkitől sem hallottam. Ezeknél a pici eszközöknél úgy vettem észre, hogy, amire ráírják az n-t, az általában hozza a G-s (~20mbps gyakorlati) sebességet.
-
A vásárlás után 15 percig lehet csak visszatérítést kérni, utána nem. És ez az akció is jó két hete volt már...
eZPDF-et én is megvettem, valóban nagyon jó (előtte próbáltam a Beam Reader-t és a QuickOffice-t is, de egyik sem volt képes a szöveges PDF-et tördelni, ha ránagyítottam, görgethettem mindenfelé...
BW-t is megvettem, A beszélő macskás és kutyás értelmetlenséget is (bár barátnőm a macskával jókat beszélget), ADW-t és SwiftKey X-et is (ez volt a legnagyobb akció, most 1200 pénz körül van, bár olcsóbb, mert -25% van épp.). Aztán most pedig a Fancy-t, féláron adják.
Ezek közül jópárat használtam előtte "virágbolti" verzióban, de ennyit simán megértek, és ezután minden frissül majd...
-
mkRoland
senior tag
(Tabletről vagyok, sorry, hogy 2-t postolok rövid időn belül)
8pen: van tutorial. Középről indul majdnem minden. 4 részre van osztva a bevitel, minden részén kettesével van 4 betű/karakter, középhez közel az angol szövegekben gyakrabban használtak, távolabb a ritkábban. Középről indítod a karakter bevitelt és ide is térsz vissza. Ha a bevinni kívánt karakter pl. a felső negyed jobb oldalán a 3. középről, akkor egy egybefüggő mozdulatsorral felfelé húzod középről az ujjad (felső negyed karakterei), elindulsz az óramutató járásával megegyezően (jobbra, tehát a felső negyed jobb oldalán felsorakozott karakterek közül akarsz bevinni egyet), és egészen 3 negyedet mész arra (középről a 3.-at fogja választani), majd visszatérsz középre és felengedés nélkül folytatod (kivéve, ha szóközt akarsz, akkor 1x felengeded, majd visszateszed az ujjad középre).
Egyszerű, igaz? Terveztem, hogy feloldózár helyett beteszem ezt alapértelmezett billentyűzetként, és képernyő feloldásakor jelszót kérjen.... -
Megnéztem, és rájöttem. Bár sajnos nála nem hiszem, hogy működne. A hagyományos kézírást próbálja felismerni, amikor folytatólagosan írod a szót. A betűk úgy vannak elrendezve, hogy hagyományosan írva területen érinted őket, a rendszer pedig ezek alapján értelmezi az írásod. Sajnos magyarul nem tud...
Egyébként azt nem tudja valaki, hogy tanítható kézírás felismerő "billentyűzet" elérhető-e? Hasonló, mint az S60v5-ben volt, aminek nem betűnként kell beírni, hanem írhatod folyamatosan, átalakítja, és beviszi, a hely pedig folyamatosan szabadul, olyan, mintha az írásodat valaki balról törölné. Nagyon tetszett, főleg az, hogy az én írásmódommal dolgozik (nem hagyományos kézírással írok, hanem a betűket külön, nem összekötve, amolyan "nyomtatott" formában. Az is jó volt, hogy akár minden betűt külön meg lehetett neki mutatni, megtanulta, onnantól pedig azzal dolgozott.
-
-
-
TRob1
veterán
Egyébként nekem a második napon a Fruit Ninja és a Flick Golf is 23Ft-ba került.
(#25094) zozyk:
Jah, nagyjából nekem is ez a gondolat futott végig az agyamon mikor olvastam, annyi különbséggel, hogy én már annyit se tennék meg a Shazam-ért, hogy a PC-n kijelentkezzek a gugli alkalmazásokból. -
TRob1
veterán
Akkor itt a
Need For Speed Shift, ez jó lesz?
Na még 2 a mai olcsókból:
-
fatal`
titán
Az Asphalt6 azért ment vissza, mert nem kompatibilis a telóddal (csak Tegran megy elvileg).
Ha negyed órán belül uninstallálsz akkor az refund, úgyhogy azokat vedd meg újra.
Igen az ADW Exnél és a Beautiful Widgetsnél számolt áfát, 27ftba került. Gondolom EU fejlesztőtől nincs VAT, EUn kívülitől van. Aztán lehet, hogy rosszul gondolom.
-
fatal`
titán
Ezért nem telepítek Chromeot és kellenek az Opera funkciói.
Google bekaphatja egyébként, mert simán működne, ha nem tiltanák állandóan. Maszkolással többnyire mennek a google featureök, de ez még úgy sem.
Tényleg látszik a háttérben nem is figyeltem.
Viszont fogalmam sincs, miért írja neked, hogy nem támogatott.
Egy ideig kint volt nekem is a T-mobile felirat a marketen, most meg eltűnt, pedig ugyanúgy t-mobileos vagyok (a telefon független). Érdekes ez is.
A teló marketje is azt írja, hogy nem kompatibilis / nem listázza?
-
zozyk
addikt
-
domerator
veterán
Nem tudom, milyen telefonod van de nálam az eggyel a legfrissebb előtti Connectify béta nagyon stabil. Defy-on MIUI-US 1.10.28 rommal kapcsolódok hozzá, a telón a wifi sleep policy never-re állítva és alvóban is marad kapcsolódva.
Amit leírtál az a jelenség nálam is előfordult, de más telefonnal és más rommal... Blade korszakban volt ilyen és egyértelműen rom (wifi driver, vagy miaszösz) hiba volt. A mostani miui rom wifi drivere baromi jó és érzékeny... persze a CM-től van, így a CM-ről is ugyanez igaz (tesztelve CM-et használó fórumtárs által: chab7)
Nálam esetleg annyiban lehet más a helyzet, hogy egyéb okokból kifolyólag a napokban volt teljes win7 újratelepítés, így tiszta rendszerre ment fel a Connectify, de a leírt hibádat illetően továbbra is azt mondom, hogy rom hiba.
Az lenne jó, ha volna még legalább 1 másik wifis eszközöd (laptop, másik teló...), hogy kipróbáld, hogy vajon az szintén leszakad-e.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Prodesk 600G4 SFF - i5-8500, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, ATI R5 430 2GB eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest