- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
Aktív témák
-
aggleány
addikt
SIMI folder nem szép. Tetszik még egy másik is, amihez lehetett beállítani saját képet is a foldernek, de valamiért ez a kis képekkel teli tetszik nagyon, és az én telómon csak a mappa képe látszik, nincsenek benne kis képek.
Ha van még más ötleted is, ne kímélj.
Nagy kérdésem van: LG Optimus Black látja a 3G-t, de nem tud felmenni rá. Hálózat GSM és WDCMA-n, net van a kártyán. Mi lehet a baja? Van valami ötletetek?
-
gatto_
senior tag
Ez valójában nem így van... a Sygic Magyarország térképe 30,19 mb, csak az első alkalommal mikor letöltesz, akkor leszed vagy 20 féle nyelvet, navigációs hangot és használatit pdf formátumban. Meg néhány alap basemapot hogy meg tudja jeleníteni a földgömböt ha nagyon eltávolodsz. Magyarul ha ezeket kézzel letörölgeted akkor kb. 150 megát fel tudsz szabadítani.
-
aggleány
addikt
Én ilyen bonyolult dolgokat már nem tudok, hogy pixelmicsodázással javítja vagy nem, de szerintem egészen tűrhető a kép. Na jó, azért ha a pici filmet nézem a kijelző közepén, az a legjobb, de van egy olyan verzió, ami nem teljes kijelzőre teszi ki, hanem úgy, hogy körbe a kijelző széle fekete marad, az a legjobb, vagy pedig széthúzza (széltében), és akkor alul-felül marad egy fekete csík.
Tudod, előfordul, hogy az ember lusta felállni a távirányítóért, vagy odamászni a géphez.
Én sem nézek rendszeresen filmet a telefonon, de néha előfordul. Az avi túl sok helyet foglalna, ezért konvertáltam át egy csomó filmet.
Priviben megy a tesztfilm. Ki kér még 240x320-at?
nonames
Neked már mindenképpen megy.
-
sssz
őstag
én ezt használom: whiteboard
kirakható a főképernyőre is és akár kézzel, kézírással is be lehet írmi amit akarsz, nem kell gépelni
-
kaller1
veterán
odipapa ez erre is jó szerintem.
-
aggleány
addikt
Próbáld ki a GO Launchert is, az is nagyon szuper. Szintén van belőle EX végű változat is. Ha erős a telód, akkor érdemes megnézni a Regina Launchert, ez tök jó térbeli kockát tekerget a kijelzőn. Vannak olyanok, amiknek egyszerűbb a felülete, cserébe viszont nagyon gyorsak.
-
sssz
őstag
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged