Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Google Pixel topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Aktív témák
-
gatto_
senior tag
válasz
megint én
üzenetére
Nincs ingyenes ami ne küzdene hiányosságokkal. Illetve én nem ismerek olyat, de majd az okosabbak kijavítanak. Ha rövid időre, nyaralásra kell akkor itt a Sygic. Szerintem ez egyik legjobb, én ezt használom. 7 napig ingyenes. Jó még az Igo is, de az nincs hivatalosan, csak warezosan, arról meg itt nem beszélünk.
Vagy válogass itt. -
F-ECT$
titán
-
xSide
őstag
válasz
megint én
üzenetére
Határidő napló?
Nem is tudom...
Gmail calendar pc-n beállit, új naptár hozzáad, sms értesítés (ingyenes) aktivál mikor előtte szóljon.
Telóra CalendarPro naptár alkalmazás és Simple Calendar widget normálisan beállitva.
Nálam a Simple Calendar widgetre klikkelve a heti nézet jön be, az eseményre kattanva pedig maga az esemény popup ablakban.
google webes felületen van sok naptáram (névnap, munka beosztás, dvtk meccsek időpontjai, születésnapok, programok) és beállitva az értesítő naptáranként...
A lehető legegyszerübb, 30 perces munka után magától müködik minden!
A beosztásom 2nap munka, 2nap pihi és ismétlődéssel megadtam a szabadnapokat, éjszakás-, nappalos műszakot.
Sirály
Aktív témák
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Glorious Gaming Model O Egerek Fehér/Fekete (Pici hiányosság) Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- (Pici hibával) ASUS ROG Keris Wireless AimPoint RGB Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- Logitech G Pro mechanikus gamer billentyűzet, kék Clicky kapcsolók, RGB , igény esetén G903 egér
- ASUS ROG Gladius III Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A programokat nem a launcherre telepíted, hanem a készülékre, szóval a telepített programoknak a gyári launcherben is szerepelni kéne.