- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
gatto_
senior tag
válasz
megint én #44472 üzenetére
Nincs ingyenes ami ne küzdene hiányosságokkal. Illetve én nem ismerek olyat, de majd az okosabbak kijavítanak. Ha rövid időre, nyaralásra kell akkor itt a Sygic. Szerintem ez egyik legjobb, én ezt használom. 7 napig ingyenes. Jó még az Igo is, de az nincs hivatalosan, csak warezosan, arról meg itt nem beszélünk.
Vagy válogass itt. -
F-ECT$
titán
-
xSide
őstag
válasz
megint én #26561 üzenetére
Határidő napló?
Nem is tudom...
Gmail calendar pc-n beállit, új naptár hozzáad, sms értesítés (ingyenes) aktivál mikor előtte szóljon.
Telóra CalendarPro naptár alkalmazás és Simple Calendar widget normálisan beállitva.
Nálam a Simple Calendar widgetre klikkelve a heti nézet jön be, az eseményre kattanva pedig maga az esemény popup ablakban.
google webes felületen van sok naptáram (névnap, munka beosztás, dvtk meccsek időpontjai, születésnapok, programok) és beállitva az értesítő naptáranként...
A lehető legegyszerübb, 30 perces munka után magától müködik minden!
A beosztásom 2nap munka, 2nap pihi és ismétlődéssel megadtam a szabadnapokat, éjszakás-, nappalos műszakot.
Sirály
Aktív témák
- QNAP TS-932X - 10 gigabites NAS - 5x4TB HDD + 4x400G SSD
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple Watch Series 7 41mm NIKE GPS
- Acer Nitro XV340CKP WQHD 144HZ IPS KALIBRÁLT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest