- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Aktív témák
-
válasz
atillaahun #26621 üzenetére
Hm, koszi, ezen valahogy atsiklottam...
-
Sziasztok,
Megoldhato, hogy a Gmail app letoltse az osszes mail-t offline hasznalatra?
Gaz, hogy folyamatos online kapcsolat kell, mert mobil netem nincs es sokszor csak megakarok nezni valami infot a levelezesembol.Vagy ezt csak valami IMAP-os mail klienssel lehetne elerni?
K-9 Mail-t kiprobaltam, de eleg vicc volt, Nullpointerexceptionok, meg kifagy, meg nem lehet beallitani, hogy mindent leszedjen, de ne akarja egyszerre megjeleniteni, meg hasonlok.Ha tudtnatok valami ertelmes klienst ajanlani az jo lenne, nem akarok mailt kuldeni rola, csak szedjen le mindent es lehessen keresni, bar a legjobb az alap Gmail-es lenne, az tetszik, csak offline tamogatassal.
ZTE Blade-m van, Hungarian Fingerprint T1-el. -
Sziasztok,
Letezik olyan app amivel be lehet allitani a rezges erosseget?
Csak mert hasznalok egy Missed Reminder nevezetu toolt, ami jelez ha nem fogadott hivasom volt es annal lehet olyat allitani, hogy vibration script s szinte mindig az van, hogy ha hivnak annal nem veszem eszre, hogy rezeg, de ennek a toolnak a figyelmezteto rezgeset meg eszreveszem, szoval gondolom, hogy valahogy erosebb vagy masabb mint az alap.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest