- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Yettel topik
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Aktív témák
-
fatal`
titán
PlayerPro, mert:
- Ugyanolyan jól szól
- Olcsóbb
- Tud hangerőszabályzóval (ha bekapcsolod a lockscreenjét, mindegy milyen romod van) és shakinggel léptetéstMa jött új verzió, ICS kompatibilis lett, pár bugot javítottak, skinezhető a widget (bár bugos, mert újraindítás után nem tudja betölteni, gondolom pár nap és javítják).
(#26706) kerxy: Ezt kb mindegyik tudja, ha kikapcsolod a repeatet. De a PlayerPRO és a PowerAMP biztosan.
-
-
dokee78
félisten
Lehet,hogy a Market keresőbe kellene írni a panorama szót?
-
petipetya
nagyúr
Szerintem semmi értelme.
Olvastam már olyan leírást, amely dicsőítette ezeket az alkalmazásokat, de láttam olyat is amiben nem ajánlották a használatát.
Arra hivatkoztak, hogy ha folyamatosan meg van szakítva a wifi/mobilnet, akkor azzal több energiát használ a telefon mint ha nem lenne (hasonlóan a task killerekhez).
Én csak azt tudom, hogy a telómat éjjel 1-4 között tölti a mechanikus időzítő. Egy szabadnapon reggel 7-kor átkapcsolom a telefont a repülő módból a normálba, melynek során folyamatosan wifin van és 2db gmail fiókot szinkronizál. Nem nyúlok a telefonhoz csak délben, akkor még 100%-on van az aksi.
Ebből kifolyólag felesleges lenne ki-bekapcsolgatni a wifit 15 percenként és más dolgot beállítani, amelynek során tényleg többet dolgozna a telefon mint most.
-
Necc
addikt
Bocs a duplapostért de a memóriakártya korrupt volt és későn vettem észre.
Szóval én így szabályzom szigorúan kézzel a dolgokat:
Ha éppen melóba vagyok, nem kell nekem wifi, mobilnet meg BT így ezeket 1 érintéssel kiütöm.
Ha végzek melóból bekapcsolom a mobilnetet és a BT-t (sztereó headset miatt), hazaérve a wifi is bekapcsolásra kerül.
Így sikerül kb. 8-9 óra alatt 40% akkuenergiát megtakarítanom és abba a gyors 1-1 tapiba se fog belesorvadni az ujjam, és így nyugodtan tudom hogy nem kontárkodik bele semmilyen 3-rd parity alkalmazás a dolgaimba és nem kapcsolja ki a dolgaimat amikor éppen kell valami, vagy be, amikor nem.
Aztaq..a következőnek le fogom méretezni a képet, nem fogtam fel agyilag hogy ekkora a 480x854 felbontás képként beszúrva a fórumba
-
Necc
addikt
Felejtsd el mindet! Kukába az ilyenekkel, csak azoknak a birkáknak jó az ilyen alkalmazás, akik maguktól egy szalmaszálat nem képesek keresztberakni a telefonon!
Ha energiát akarsz spórolni, akkor tiltsd le a wifit, mobilnetet és a BT-t amikor abszolút nem használod, és a kijelző fényerejét is szabályozd le! Este nincs szükség rá, hogy kisüsse a szemed, és most hogy vége van a nyárnak meg a verőfényes napsütésnek, nincs olyan erős napfény amit ellensúlyoznia kell a kijelzőnek.
Értelemszerűen ezekre pakolj ki widgetet így mindent villámgyorsan es tudsz intézni (mindjárt dobok ki egy példát).
Ezzel spórolsz ténylegesen energiát.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Baszus azt hittem leesik az állam!
Kérem magyarázza meg nekem valaki, hogy a rákba lehetséges az, hogy a webfelületen telepítettem egy alkalmazást a készülékre, de azon minden adatforgalmi eszközt letiltottam, és ennek ellenére azt vettem észre, hogy a kütyü fogja, bekapcsolja a wifit, feltelepíti a neten kiválasztott alkalmazást, majd ismét leüti a wifit.
Honnan a rákból tudta a kütyü hogy alkalmazást telepítek mindenféle adatkapcsolat nélkül?
Egyetlen értelmes magyarázatnak a csendes SMS fogadást tudnám felmutatni, de egy picit ebben kételkedek. -
VD
őstag
Kíváncsiságból felraktam ezt az Espire Launcher-t. Lásuk milyen egy iDroid?
1. Tényleg nagyon jól lemásolták az iOS felületét és elég gyors is. (A 2.1-es verziót egy SE Minin és X8-on néztem. A 2.2től felfelé változtatot egy Galaxy ACE és egy SGS2-n próbáltam ki.) Mellérakva egy "valódi" i4-et iOS 4. akárhánnyal, minimális a különbség.
2. Továbbra sem kell nekem semmi amin iOS fut. Ilyen hamar megunható dizájnt még nem pipáltam. Semmi élet nincs a felületben. Akarsz valamit, indíts egy appot. Nem az Én világom.
-
TRob1
veterán
Nemtom hogy tudsz-e vhol találni, mert egyelőre beta. Gondolom jövő héten már fenn lesz marketen.
Így nem annyira látszódnak, de:
-az elsőn, ha megfogsz egy ikont, jobbra húzod az egész képet, és értelemszerűen az indul rögtön, amelyik ikont megfogtad.
-a másodikon a középsőt felfelé mozgatva unlock, az ikonokat meg a lockra húzva aktiválódik az ikonnak megfelelő
-a harmadiknál lefelé kell húzni annál az ikonnál fogva, amit használni akarsz épp
-negyedik: na itt nem látszik sajna, de ha elkezded egy picit is húzni a lock ikont, egy kör jelenik meg körülötte, és 4 irányba tudod mozgatni: lefelé unlock, a többi meg a szokásos (üzenet v telefon), illetve itt még van a fényképező.
kb. ennyi. -
TRob1
veterán
-
chab7
addikt
Ez engem is érdekelt volna (bár a Fullscreen Caller ID -ben lehet párosítani a FB képekkel, de csak egyesével) viszont nálam nincs windows
a leírás meg windowsos programot ír.
Nem értem linux alapú teló szoftvernél miért nem linux alapú asztali a default az egyéb dolgokhoz? Sose lesz ez a világ olyan amilyennek szeretném...(#19702) Keresztapper: Nekem spec nem a jogi hanem az erkölcsi oldallal van gondom. De én is megpróbálom ezt nem hangoztatni nagyon. De olyan sokan "nyomják ezt a felveszem amit a másik mond" ipart hogy
kell.
(#19710): Végre valaki linuxos asztali progit is ajánl. (Tudom hogy van windowsos változat és val.szeg arra gondoltál, de akkor is)
(#19712) sssz: Itt meg windowsos megoldás
(Itt is tudom hogy sokaknak win van, főleg a szóban forgó főnököt nem tudom elképzelni más gép előtt - még esetleg mac, de akkor meg szifonja lenne - de nekem akkor is nagy sérelmem, hogy a linuxos telóknak nem linuxos gép a párja
)
-
AppProtector
"7 napig ingyen lehet próbálni. Alkalmazásokat lehet vele jelszóval védeni. Régóta használom elég jó kis cucc."Ha nem ismernéd a magyar verziót, akkor itt letöltheted. App Protector: védelem Androidra Ez teljes, nincs hétnapos próbaidő és magyar nyelvű.
-
zzz03
őstag
Közbe meg is találtam a megoldást egy másik programban:
Unfield Remote
Elég sok dolgot lehet vele kezelni/irányítani. Érdemes kipróbálni annak aki ilyesmit keres. -
croli
aktív tag
értesítőbe ez se Application Protection mutogatja magát csak reklámot ad pattern locknál de én inkább a számsort használom jobban bejön nem tom miért
de azért köszooooohh ez még emailt is küld a címemre hogyha elfelejtem és 10-et próbálkozok!!
-
RootRulez
félisten
Nincs lekódolva a gépetek?
Win7-nél
Hálózati és megosztási központ
Speciális megosztási beállítások (jobb oldalon fent)
Eztán (nálam) két dolog közül lehet választani:
"Otthoni vagy munkahelyi hálózat" és
"Nyilvános hálózat"Én otthoniba vagyok állítva. tehát annak a beállításait görgetem le (de ugyanezeket megcsinálhatjátok a nyilvánosba is). Alulról a második menüpont:
Megosztás jelszavas védelemmel:
És itt kikapcsolod.
Meg eleve felülről a másodikkal kapcsoljátok be a Fájl- és nyomtatómegosztást.Ezek után engednie kéne csatlakozni anonymus.
Jó lenne ha sikerülne nektek. Miért kéne több dologért több programot feltenni, ha egy is tudja?
-
atillaahun
veterán
Öhm, én a OnePunchNotes-ot használom néhány titkos adatom lejelszavazására. Bár lehet nem egészen így értetted.
(#14442) flash-
Ott van a cikk végén, hogy csak év végétől lesz elérhető az Android-os program a MÁV honlapján.
Ha viszont úgy érted, megy-e majd offline, akkor valószínűleg nem. Viszont a GPS-re nem hiszem, hogy szükség lesz hozzá. -
thesound
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- PlayStation 3
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Kindle
- iPhone topik
- Yettel topik
- Hunt: Showdown
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest