- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
asus55
csendes tag
sziasztok sos-be lenne egy nagy problémám segitséget kérek van egy skatém véletlenül a kis lányom kezébe került nem tudom mit csinált vele de sajnos ő sem problémái minden féle dolgot le zárt benne törölni semmit nem tudok nem fogadja a biztonsági kódomat sem. előtte fotózott és most az inditó képernyőm ha be karcsolom a telót éppen a kis kutyánk amint éppen mit csinál és ez a kép kb fél percig ott ragad a kijelzőn és utána kapcsol be.használatival semmire nem mentem és a szolgáltató sem tudott segiteni.okos ötletet kérnék hogyan tudom full vissza állitani a telót gyári állapotra létezik ennél full reset vagy valami elég lenne ha a kép tünne el meg a biztonsági kódot fejteném meg.segitsetek léci
-
Jano_023
őstag
Hali, eddig nem nagyon használtam a telefont film nézésre de most kellene. Milyen progi viszi szépen a filmeket. Mit érdemes használni? (sima avis filmek). Köszi
-
RtgLaci
tag
válasz
RtgLaci #16780 üzenetére
Hibás volt a letöltött rom, most már működik. De: a szokásos programjaim (böngészők, fájlkezelők, stb.) telepítése után a Market kis program (pl. Youtube) telepítésénél "kevés a hely" szöveggel leállt. A belső memória 238 MB, szabad 96,1 MB. Az SD-n meg gigabájtok...A programok (ami lehetett) mind az SD-n vannak. Ezek szerint 96 MB már kevés ?
-
Joshi
titán
A Mokee OS port CM7.2 rom miben nyújt többet mint mondjuk az IA3? Megmondom őszintén hogy nekem az ICS sem hozott akkora előrelépést hogy most elájuljak. Az ICS-et nem a Skate-en próbáltam.
-
RtgLaci
tag
Gondoltam, megnézem ezt a Muki-t, vagy Moki-t. Aztán Reboot után csak a zöld robottal szemezek, aksi ki-be után is...
-
TOLEDOO
tag
Feltettem a ZTESkate_ROM_MoKeeOS_v1.10_20120712 romot.
Hogy tudom frissíteni erre?
update-mokeeos-v1.10-20120714
Zip vagy csomagoljam ki?
Egy részletes leírást kérhetnék?
Köszi. -
Tobika1
senior tag
a mokeeos-re hogy lehet felrakni a hungarian ime billt?
-
Laczko25
csendes tag
válasz
maxim01 #16763 üzenetére
Sziasztok!
Felfigyeltem rá, hogy csak az egyik cimborámmal való beszélgetés során jön elő.
Rákérdeztem és azt mondta, hogy többen is panaszkodtak akikkel beszélt.
A srác egy sima Defy-t használ, viszont Ő nem hallja saját magát a telefonjában.
A lényeg, hogy úgy tűnik, hogy nem az én készülékem a ludas mert mással való beszélgetés során én nem tapasztalom :-)
Viszont még azt is észrevettem, hogy csörgésnél néha behalkul a csengő-dallam, de ez sem mindig. Még filózom mi lehet a probléma.Szerk: a viber nincs most fent. Most friss V2 rom van rajta.
Üdv
-
Gorky01
tag
Üdv emberek!
Valaki nézegette már a Mokee OS v1.10-et? Hogy muzsikál szépen fut van valami hibája? Csak érdeklődöm mert képek alapján tetszetős.
-
Laczko25
csendes tag
Sziasztok!
Tapasztalta már valaki, hogy beszélgetés közben mint egy vízhang hallja vissza a saját hangját? Nekem néha előfordul, sokkal hangosabb a saját vízhangom mint akivel beszélek, szal nagyon zavaró és nem tudom mi lehet a gond.
Illetve most még azt tapasztalom, hogy néha csörgés közben, 1-2 rövid dallam után magától behalkul a csörgés. Hasonló tapasztalatok? -
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz
Dr_Senkihazi #16749 üzenetére
namég1x
üdv.
tavaly novemberben már volt szerencsém elsö szériás skate-hez egy pár honapig,most tervezem,hogy megint beujitok egyet.(ujat)
a kérdésem az lenne,hogy a most kaphato uj skatek,különböznek-e valamiben a 9-10 honappal ezelötti készülékektöl?
gondolok itt esetleges elsö gyengeségek javitása,szoftver verzio stb....
thx -
okoska74
senior tag
válasz
madexx #16757 üzenetére
Többször voltam a t-nél azt mondták, hogy bekapcsolták a roamingot de mégsem!!!!!
Ha valaki belefutna ebbe a hibába akkor javaslom a tárcsázóba beírható kódot.*104# Bekapcsolás
*105# KikapcsolásSms -ben kapsz értesítőt ha megtörtént a művelet. Kb 10 mp volt az egész.
Most már működik. Köszönöm a segítőkészséget.
-
madexx
tag
válasz
okoska74 #16753 üzenetére
Én voltam Szlovákiában is és osztrákoknál is, gond nélkül ment a telefonálgatás (előfizetéses vagyok). Tudtam hívni magyar, nem magyar számot, és ők is el tudtak érni engem. Nekem teendőm semmi nem volt, csak átállítottam a szlovákoknál T-mobile SK-ra.
Nem kapcsoltam be semmi roamingot meg semmi ilyesmit. IA III rom van/volt fent.
Bátran hívd fel az ügyfélszolgálatot, segítenek, nem hiszem, hogy rom probléma lenne. -
okoska74
senior tag
Sziasztok!
Valaki volt már külföldön és tudott beszélni skate -ról?
Mert én németországból se hívni, se engem nem tudtak hívni. A roaming be van kapcsoltatva a szolgáltatónál. Bármilyen mobilhálózathoz kapcsolódtam nem működött. IA3 rom van rajta.
Mit kellene bekapcsolni, engedélyezni, hogy működjön a kapcsolat?
Folyamatosan azt mondja, hogy a hívott fél jelenleg nem fogad hívásokat próbálja meg később.
Köszönöm. -
dbilas
tag
Sziasztok!
Skate V2 romnál, hogy állítom be azt mint IAIII-nál azt, hogy automatikusan az sd kártyára települjenek az alkalmazások?
Előre is köszönöm!
Üdv -
Jano_023
őstag
6u nap és lehet itt az új ZTE készülék?!
http://m.engadget.com/2012/07/12/zte-teases-advanced-gaming-smartphone/ -
grotib
tag
válasz
coyote66 #16748 üzenetére
Érdekes dolog ez az "elfáradás", nálam is valami hasonló történt, nem segített a dalvik és a wipe tisztítása sem. Már kezdtem elkeseredni, amikor aztán elhatároztam, hogy teljesen újra rakom a romot és a programokat. Első rom újrarakás után nem volt valami fényes a gép, sőt elég sok érdekességet produkált ( pl.: kihangosítva tudtam csak a hívást fogadni, stb.), aztán újra raktam a romot kétszer egymás után, azután ráraktam a megszokott programjaimat, beállítottam mindent az ízlésemnek megfelelően és immár egy hete úgy működik a kicsike mint újkorában.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
üdv.
tavaly novemberben már volt szerencsém elsö szériás skate-hez egy pár honapig,most tervezem,hogy megint beujitok egyet.(ujat)
a kérdésem az lenne,hogy a most kaphato uj skatek,különböznek-e valamiben a 9-10 honappal ezelötti készülékektöl?
gondolok itt esetleges elsö gyengeségek javitása,szoftver verzio stb....
thx -
coyote66
aktív tag
Ma reggel eladtam én is. (35K extrákkal, makulátlanul, T-s, 8 hónapos) Először Skate V2 (szuper volt) aztán IAIII, mert kezdett elfáradni a V2. De már nem tudtam mindent úgy beállítani, ahogy korábban. Jöttek az idegesítő dolgok (proximity, lassulás, akku fogyás stb). És aztán, pont beesett egy vevő. Szép volt, jó volt, elmúlt. Így, hát mindenkinek további sok örömöt kívánok a telefonjához.
-
andyTM
őstag
- elvitték a Skate-m 45-be...; köszönöm mindenki lelkes támogatását ez "ügyben" , jó egészséget és kitartást kívánok mindenkinek! Legyetek jók!
-
scyllarus
veterán
Jaja, widgetet mindig a belső memóriába kell, különben nem fogod látni a kitehetőknél.
-
coyote66
aktív tag
Jó reggelt mindenkinek. Kérdésem lenne. IAIII alatt vidget-et hogy tudok kitenni a kezdőképernyőre (pl. időjárást). Köszi.
-
krystman
őstag
Oké! És ez a JIT használata ez mi lenne? Volt, hogy kikapcsoltam, és nem jött fel a ROM újraindítás után.
-
szponzor
senior tag
válasz
#40993792 #16729 üzenetére
Ezeknek a governor-oknak igazából kb. 4-5 féle lehet az alapja, a többi csak szét van tweak-elve, ezért létezik ennyi "brazil csodagovernor". Nem tudom, hogy a lionheart mire épül, nekem Nexus S-em van és van aki ennél a telefonnál arra esküszik. Faterom ZTE-je viszont kiváló a smartassV2-vel, szóval nem is nagyon keresek más governor-t hozzá. -
szponzor
senior tag
válasz
krystman #16724 üzenetére
Felhasználási területtől függ szerintem, az alap kernelek majdnem kivétel nélkül ondemand-ot használnak, de attól függ, hogy az akksiidő vagy a teljesítmény a fontos. Szerintem a smartassV2 az tökéletes balanszban van a kettő között, ezért használom azt, de van, aki a lionheart-ot ajánlja, de az még ritkábban elérhető.
-
callvote
senior tag
tud valaki egy egyszerű kis appot vagy widgetet amivel egy kattintásra ujra lehet inditani a rendszert?
-
szponzor
senior tag
válasz
krystman #16721 üzenetére
Elég sok különbség van! Itt egy fórumbejegyzés a CPU governor-okról angolul. Az én kedvencem a smartassV2, de SkaTe V2 ROM-on az ondemand-ot használom.
-
krystman
őstag
A CPU beállításoknál lehet különböző módok közül választani. Pl. az Ondemand az alap, van Performance stb. Van ezek közt különbség?
-
dbilas
tag
Sziasztok!
Melyik rom vagy melyik alkalmazás kell ahhoz, hogy a három fizikai gomb közül bármelyik is reagáljon arra, hogy a képernyőt életre keltse?
Kicsit fura és nem kézre eső, hogy állandóan a bekapcsoló gombot kell nyomkorászni... :/Előre is köszönöm!
Üdv
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, próbálom feltenni a PowerAmp ingyenes verzióját a marketről, és folyton azt az üzenetet kapom, hogy nincsen elég hely, szabadítsak fel több helyet.
(data) Rendelkezésre álló hely: 42,3 MB
(cache) Rendelkezésre álló hely: 42,3 MB
exten: 157 MBMi lehet a hiba ?
-
madexx
tag
Sziasztok!
Keresgéltem (itt fórumon is, google-ben is, modaco-n is), lehet a fáradtságtól, lehet csak egyszerű figyelmetlenségből, de nem találtam meg a témákat, vagy azt a módot, ahogy a noti bar akku ikonját, wifi, térerő ikonját zöldről olyan szép cyanogenkékre tudnám állítani.
Ha tud, valaki segítsen rajtam pls! -
Agyzuzo
addikt
Van ötlete valakinek mi húzhatja le az aksimat ~12 óra alatt állandó jelleggel? WiFi nem megy (aksit kivettem, visszatettem direkt, nehogy az legyen, hogy beragadt), GPS nem megy... Valami pikk-pakk leszívja az aksimat, a telefon szerint a Cell standby és a Phone idle ilyen orbitális százalékokkal... IAIII ROM, gyárival ment 1,5-2 napot az én használati stílusom mellett (appok is ugyanazok rajta, mert szeretem a jól bevált appjaimat használni).
-
coyote66
aktív tag
Üdv mindenkinek. Kérdésem lenne. Skate V2 rom van a készüléken, viszont egyre többször akadt, FC, nincs elég memória stb. Újrahúztam, és akkor csoda történt. 800MHz-n is jól fut, gördülékeny meg minden. Ez normális? Igaz még az app-okat nem raktam vissza, mailok személyes cuccok nincsenek beállítva. Pedig nem szoktam töltögetni a telefonra, max a marketes frissítéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest