- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Poco F7
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
Ha már függetlenítve van, akkor annak a garinak már annyi! Bármit is teszel vissza! Amúgy vissza lehet tenni a GTalkot, nem kell hozzá semmiféle hókusz pókusz, elég ha felmész a marketre és leszeded.
Nekem legalábbis engedte. A hangszóró meg attól függ mikor recseg. Gondolom akkor, ha maxra veszed.
-
krystman
őstag
válasz
viperabácsi #15980 üzenetére
Az nem jó, ha automata, mert akkor ugrál egyikről a másikra, attól függ melyik erősebb. Használd csak 3G-el, vagy 2G-én. Aksi szempontból is jobb ha nem kell figyelnie a két hálózatot.
-
Mya91
tag
Sziasztok! Én még új vagyok a "ZTE Skate" körében, fél napja sem tartom a kezemben. Segítséget szeretnék kérni, amennyiben van rá mód. Használt a készülék, ma jött meg postán. A hirdetésben is benne volt, hogy gyárilag T-mobilos a kütyü, de orange ROM-mal függetlenített. Kissé összetett a problémám.
-Nincs rajta GoogleTalk, amit gyakorta használtam eddig, minden készülékemen. GooglePlay-ből nem lehet letölteni, mert ugye gyári alkalmazás.
-Van olyan lehetőség, hogy visszakapja "szerencsétlen" a gyári ROM-ot de a függetlensége megmaradjon?
-Kicsit recseg a hangszóró... garanciája még 2 évig van, de ahhoz vissza kéne állítani a gyári állapotába. Van valaki, aki ért ehhez és esetleg visszatenné nekem a gyári ROM-ot addig, amíg garanciálisan megcsináltatom a hangszóróját, majd aztán visszateszi az Orange izémizét, vagy valami mást, amivel a későbbiekben is tudom használni a Telenoros kártyámmal?
Tudom, sok a kérdés-kérés, de ha bárki tudna nekem segíteni, annak nagyon örülnék.
Mellesleg sokan hiszik, hogy férfi vagyok de NEM, buta liba a ZTE-hez, meg a rootoláshoz!
-
T1k3
tag
Smart Office 2 - 182HUF
-
roli636
csendes tag
Szevasztok!
Tönkrement a kamerám, Zöldes-fekete villogó képeket készít.
Leformáztam a data-t, cache-t, boot-ot és a systemet.
Le volt mentve az eredeti gyári ROM (CWM-mel csináltam), amit most visszatettem.
Visszatettem az eredeti FTM recoveryt ez alapján: ([link]
Így minden rendben lesz, ha visszaviszem gariztatni?
Köszi a választ!Roland
-
krystman
őstag
válasz
viperabácsi #15976 üzenetére
Azon nem is lesz, mindig is kisebb lesz a térerő! 2G-én azért van, nagyobb térerő mert az ad 900mhz-en is!
-
scyllarus
veterán
válasz
viperabácsi #15973 üzenetére
Hú, akkor te belenyúltál rendesen valami hibás sorozatba
Ezért nem cserélem én sem a porosodás miatt, lehet, hogy rosszabbat kapnék. -
scyllarus
veterán
válasz
Eldiablo929 #15971 üzenetére
Szia!
1. Azért telepítünk - bár nem össze-vissza
- mindenféle "rendszereket", mert ez egy olcsó telefon, ennek fényében a ZTE nem fektetett túl nagy hangsúlyt az optimalizálásra. A gyári romnál sokkal használhatóbb, testreszabhatóbb, gyorsabb romokat teszünk fel, így jobban kihasználjuk a telefon képességeit. A garancia természetesen elveszne, ha nem lenne minden visszaállítható gyári állapotra, de mivel így van, ezért ilyen veszély nincs.
2. Ezek mind gyárilag rajta vannak, kivéve az offline navigáció (adatkapcsolatot igénylő van). Ami nem tetszik, ahelyett a Google Playen, az android alkalmazásboltjában találhatsz ingyen alternatívákat. Ingyenes offline navi nincs, az fizetős téma mindenképp.
3. A "stb" miatt ezt nem lehet meghatározniAz Opera Mini elég jól minimalizálja az adatforgalmat tömörített letöltéssel.
4.Ez használat és rom függő. Általánosan úgy készülj, hogy folyamatos használat mellett nagyon kevés okostelefon bírja 24 óránál tovább. A Skate kifejezetten jó ebből a szempontból, de csodát ettől se várj.
5. Hát sajnos ilyen általános leírásról nem tudok. Fórumokat érdemes böngészni a témában, a használati útmutató is letölthető a ZTE honlapjáról. -
Eldiablo929
csendes tag
Sziasztok.
Szeretném segítségeteket kérni a Zte Skate telefonhoz kapcsolódó kérdéseimhez. Úgy tervezem 1-2héten belül megvásárolom a készüléket, és itt a hozzászólások között elég sok minden van amit nem értek. Próbáltam minden tesztet és egyebet elolvasni ezekkel nincs gond, de amiket írtok az számomra nagyrészt "kínai".
Első kérdésem: úgy veszem meg pl t-mobile-tól a készüléket, hogy androidos op rendszer van rajta gondolom 2.3.5 vagy valami ilyesmi, és garanciális ti miért telepítettek összevissza mindenféle rendszereket, nem jó a gyári, és ilyenkor nem vész el a garancia?
2,Ha pl azt szeretném, hogy értelmes GPS,mobil web, és értelmes alkalmazások legyenek rajta és ezek ingyenesen akkor hol, hogyan és mit kell telepíteni?
3, 24óra meló/72óra pihenő munkarendben dolgozom és főleg a munkanapokon használnám böngészésre, fórumozásra stb a telefont ez kb havi 50-75óra böngészést jelentene, saját véleményetek szerint mekkora adatforgalmú mobilinternet csomagot állítsak be a szolgáltatónál?
4, Az aksi mennyi időn után merül le folyamatos használat mellett?Érdemes magamnál tartani pl+ aksit?
5,Hol tudok bővebben olvasni "megvilágosodni" a gyári pl 2.3.5 andoridos op rendszer használatáról?
Bocsánat amiért ennyire nem értek az okos telefonokhoz, de ha már veszek egy új készüléket akkor szeretném azt megismerni és kihasználni.
Köszönöm előre is a válaszaitokat, sziasztok! -
-
andyTM
őstag
- kelzsoca: gondolom már nem akarsz foglalkozni a skate-el - mint samsung tulajdonos - , de nem tervezel egy ics-szerű átiratot ia3-ra?
- vagy már a samsung részleget erősíted?
-
scyllarus
veterán
válasz
viperabácsi #15960 üzenetére
Nem vezéreled te túl valamivel? Valami hangerőfokozó program, flashelhető zip vagy ilyesmi?
Ja, és nekem is elkezdett porosodni, jobb felső sarok.
De nem zavar még, nem cseréltetem ki egyelőre.
okoska74: az Athena már 2 hetesi hír. [link]
-
andyTM
őstag
válasz
kelzsoca #15958 üzenetére
- meglehet, hogy igazad van, de a mai piaci helyzetben (szerintem) egy cég sem engedhet meg magának ilyen csúszásokat, jó példa talán erre a samsung; nézzétek meg, a bejelentések és a megjelenések közötti időt...., de mindegy, valamit rosszul csinálnak a zte-nél ilyen szempontból.
- kezdek kiábrándulni a cégből..., de nem bántam meg a skate-t -
pecacucc
csendes tag
Én egy hónapja mentem be a tmobilba mindennek a visszaállítása után, és kérdés nélkül kicserélték. Nekem a jobb felső sarokban porosodott, pedig tokban hordom.
Ez az esztergomi t-mobile üzletben volt, szóval oda is lehet vinni... -
andyTM
őstag
válasz
okoska74 #15954 üzenetére
- hááát, ahogy elnézem.... nem lesz itt már semmi! szó szerint semmi, csak kamu hírek szálldogálnak erről-arról, de semmi változás.
- szerintem a ZTE másnak "dolgozik be", vagy már eladták a céget és.... azért jól leverték az árakat, s ez szemet szúrhatott valakinek..... -
okoska74
senior tag
Új hír az új Zte Athena.
[link] -
^Clown
addikt
válasz
#40993792 #15951 üzenetére
Amúgy köszönjük, mert hasznos tapasztalat volt; bebizonyosodott, hogy valamelyest bizony személyfüggő a csere porosodás esetén (vagy változott a ZTE hozzáállása). Korábban volt, akinek szó nélkül cserélték ugyanerre a problémára, mást pedig elhajtottak, mondván: erre nem vonatkozik a garancia...
Bizony, ha valaki porosodás miatt viszi vissza a telefonját, előtte itt a fórumban kérdezzen rá, melyik üzletben érdemes próbálkozni, megspórolhat magának egy felesleges kört.
Porosodás ellen nincs védelem sajnos, esetleg egy tok tudja lassítani a folyamatot, de csodát az sem tud tenni. A zokni pedig rossz megoldás ugyanúgy, mint a piszkos nadrágzseb
-
Roxbury
őstag
Hali!
Én Székesfehérváron vittem be a T-mobile szervízbe pénteken ( Székesfehérvár T-Pont 1 / 8000 Székesfehérvár, Ady Endre utca 1. / +36-80/639-036 ).
A bal alsó sarokban bement a kijelző alá a por, bekapcsolt állapotban nem volt zavaró, de kikapcsolva tisztán látszott, de azért nem volt vészes. Faszi megnézte, felhívta a Zte-t, vagy azokat, akik ezzel foglalkoznak gondolom, ők mondták, hogy azonnal csere. Holnap megyek be megint, akkor jön meg az új készülék. Remélem azzal már nem lesz ilyen gond, pedig vigyáztam erre is, mint állat, zokniban hordtam.
Proximity szenzor is szar volt, de azt nem mondtam a palinak, de ahogy nézem van erre itt valami kalibráció, majd az újon megpróbálom, ha esetleg azon is rossz lenne.
Szóval, ha oda beviszed, akkor ott cserélik. Már persze, ha T--mobile-os vagy.
-
-
krystman
őstag
Kijött a végleges [CyanogenMod 7.2.0 (STABLE)] változat.
-
scyllarus
veterán
válasz
freeknight #15937 üzenetére
Nézd meg, mit írtam, hátha benne van a 2-ben is.
-
freeknight
őstag
Ez nem jó hír
. Akkor van valami más megoldás a proximity szenzor helyrehozatalára?
-
scyllarus
veterán
válasz
freeknight #15929 üzenetére
Igen, az IA CM alapú, nem a gyári tárcsázó van benne, ez a gond.
A 2-őt nem ismerem, a 3-ban a Beállítások - Készülék beállítások alatt ott a kalibráció. -
skidrowkill
aktív tag
válasz
freeknight #15929 üzenetére
mert már nem a gyári Launcher van
-
kelzsoca
félisten
válasz
okoska74 #15930 üzenetére
Akksi időről itt írtam: katt
Illetve egy másik hsz-ben kiegészítettem ezzel:
Végig HSDPA hálózaton volt a készülék, folyamatos szinkronizációval, időjárás widget, email stb..
~30 perc telefonálás, némi wifi, GPS tesztek, netezés, pár fotó+videó készítése, illetve a telefon belakása, amikor éppen ráértem vele foglalkozni.
Játék csak minimális volt, asszony játszott picit angry birds-el, ~15 perc, inkább tesztprogramok futottak, vagy éppen telepítések.
..........
Egyébként rendben és egyben van a készülék, antutuban ~12.000 pontot hoz a készülék a gyári rommal, fényképező-kamera szép képeket-videókat készít, a kijelző gyönyörű, hangzás terén is nagyon ott van, ez pont az a készülék, amire ha 1db custom rom sem készülne, akkor is rendben lenneui: igen, még a független szériából van, a második szállítmány állítólag már mindenhol lockolt.
-
okoska74
senior tag
Kelzsoca légyszi írjál valamilyen adatokat a sg III -ról.
Akku idő ? Kibírja legalább egy napig? Fényképezője milyen? Láttam már pár képet a neten azok elég meggyőzőek voltak. Stb. Szemezgetek egy ilyennel. A tied független? -
freeknight
őstag
Sziasztok!
Ice Armor II alatt kalibrálnám a proximity szenzort, de nem tudok belépni *#26***# kóddal. Azt írja ki, h unknown application. Hogyan tudnék belépni? -
asdexed
tag
Nekem is volt ilyen lemerülős probléma az IA3-mal.. Sőt, egy fél nap alatt ki is kapcsolt meg melegedett úgy, hogy semmit nem csináltam rajta, csak a zsebemben volt.. Restart után helyrejött aztán megint elkezdte.... Most ICS-vel nincs ilyen probléma, én is a kernelre gondoltam.
-
kelzsoca
félisten
A kernel a szó-szoros értelmében egy zImage nevű fájl, ami a boot.img fájlba van becsomagolva, pontosabban az initramfs mellé csomagolva.
A teljes boot.img cserével nem hiszem hogy sikerrel járnál, mert szinte biztos hogy van változás az initramfs-nél, esetleg ha kibontod a boot.img-t és kicseréled csak a zImage fájlt, majd visszacsomagolod, és így flasheled fel, még működhet is.
-
Agyzuzo
addikt
Sot, valami nagyon nem kerek - reggel lehuztam a telot toltorol, 3 ora alatt 64% ugy, hogy hozza se nyultam. Wifi kikapcsolva, megis azt irja a battery-nel, hogy a wifi huzza az aksit. :S
-
Danex
addikt
válasz
Keeperv85 #15918 üzenetére
IA3-nak a kerneljét nem lehet használni másik romhoz? (Mokee)
Mert IA3-nál jó volt az akksikezelés, de a Mokeenál tetszik az állapotjelző, viszont azk akku-t furán kezeli... csak nagyon lassan akarja felvinni 95% fölé az aksit és azt se mindig, van hogy csak merül magától... majd elkezdi generálni az áramot
szóval elég fura a dolog...
-
pecacucc
csendes tag
Azért sajnálom hogy kelzsocáék nem csinálnak icst... Nagyon jók az általuk készített romok szerintem...
Respect -
Adamis
őstag
válasz
scyllarus #15911 üzenetére
Azt sajnálom, hogy egy normális sd-ext linkelőt nem tudott még beletenni... Komolyan, aki ért hozzá: mennyi lenne? Nagy meló?
Mert nekem kell feltenni a Link2SD-t, de az újraindítás után meg valamiért nem szeresse a helyzetet... Az IA-ban olyan szépen működik! Meg a SkaTe V2-ben is. Pedig az már mikori ROM??? -
Danny750
őstag
Most a T-Mobile oldalán 37990ft a Skate dominó csomagban! Nagyon megéri!
Fogy az időőőőőő! -
scyllarus
veterán
Frissült lalit ICS mókja:
[link] -
scyllarus
veterán
válasz
korcsillio #15906 üzenetére
Pl. melyiket? Nem off a téma, nyugodtan írhatod onban
-
korcsillio
addikt
Miért van az hogy csak némelyik app-ot telepíti az sd-ext-re a telefon?
-
scyllarus
veterán
[link]
Csak ma 38k Dominóban a Skate -
malwy
senior tag
válasz
petyametyo #15900 üzenetére
T-mobile szaküzlet 10-20k-ért függetlenít. Otthoni, szoftveres függetlenítés tiltott a fórumon még mindig, turbosim és egyéb kínai tákolmányok nem működnek eredményesen.
És ezzel a hsz-szel kimerítettem a ph kereteit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Microsoft Excel topic
- Kuponkunyeráló
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az Arctic (ismét) belép a házak piacára
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Battlefield 6
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest