- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
madexx
tag
válasz
dbilas #16845 üzenetére
Az én tapasztalataim pedig azok, hogy ha van adatforgalom (letöltés, böngészés, stb) akkor zöldülnek be az ikonok. De ami érdekes, hogy bár mobilnetem már nincs, de ha bekapcsolom a wifit, elkezd szinkronizálni/frissíteni, akkor nem csak a wifi ikonja zöldül be, hanem a térerőé is.
-
madexx
tag
válasz
okoska74 #16753 üzenetére
Én voltam Szlovákiában is és osztrákoknál is, gond nélkül ment a telefonálgatás (előfizetéses vagyok). Tudtam hívni magyar, nem magyar számot, és ők is el tudtak érni engem. Nekem teendőm semmi nem volt, csak átállítottam a szlovákoknál T-mobile SK-ra.
Nem kapcsoltam be semmi roamingot meg semmi ilyesmit. IA III rom van/volt fent.
Bátran hívd fel az ügyfélszolgálatot, segítenek, nem hiszem, hogy rom probléma lenne. -
madexx
tag
Sziasztok!
Keresgéltem (itt fórumon is, google-ben is, modaco-n is), lehet a fáradtságtól, lehet csak egyszerű figyelmetlenségből, de nem találtam meg a témákat, vagy azt a módot, ahogy a noti bar akku ikonját, wifi, térerő ikonját zöldről olyan szép cyanogenkékre tudnám állítani.
Ha tud, valaki segítsen rajtam pls! -
madexx
tag
válasz
skidrowkill #16296 üzenetére
Elképzelhető, bár nekem remegett gyárival, skate v2-vel és IA 3-al is. De mivel 23e-ért vettem a telefont, ennyi remegés belefér
-
madexx
tag
Nekem se porosodás, se recsegés problémám nincs és nem is volt a skate-emmel, csak annyi, hogy kicsit rezeg a képernyő, hogyha egy helyben tartom az ujjamat rajta. Persze ez sem zavaró, esetleg olyan játékoknál, ahol fontos a precizitás, de ott sem olyan vészes.
Nem tipikus hiba ez sem, sőt asszem a fórumozók közül nem is volt anno csak 3-4 ember, akinek hasonló problémája volt.
Na meg persze azt se felejtsük el, hogy sok ember csak akkor ír fórumra, ha gondja van a telefonjával, ha nincs vele semmi gond, akkor örül és nyomkodja a telefont. -
madexx
tag
válasz
adamcsik #16185 üzenetére
Szerintem írj kicsit bővebb infót, hogy pontosan mi a probléma, mikor lép fel, telefonon akarsz play-re lépni, vagy pc-ről, ilyesmi.
Amúgy egy sima bejelentkezés, szerződés elfogadása után mennie kellene. Ha sehogy sem akar menni, próbáld ezt: Beállítások -> Alkalmazásbeállítások -> Alkalmazások kezelése, ott megkeresed a "Google Play Áruház"-at, majd adatok törlése.Szerk.: Azt elfelejtettem mondani, hogy nekem IA3 rom van fent, de szerintem a többi romban is hasonló (vagy ugyanaz) a menü szerkezete, nem hiszem hogy gondot okoz majd megtalálni.
-
-
madexx
tag
válasz
callvote #15278 üzenetére
Unokatesóm ilyet használ, nem pont ezt rendelte, ő Kínából rendelte (szintén ebay), egy ezresért, kb egy éve. Hogy mennyit bír nem tudom, de annyit tudok hogy nagyon meg van elégedve vele. Nekem Nokia BH-201 típusú headsetem van, anno 5kért vettem, de megbántam. Jó füles, csak nincs neki akasztója, és nem találtam még hozzá illőt, illetve találtam, csak nem annyiért amennyit én kiadtam volna érte.
-
madexx
tag
Ha én ilyennel találkozok, akkor az biztos, hogy panaszt teszek ellene a boltban/t-nél/vagy bárhol, ahol lehet. Ha ő nem akar dolgozni rendesen, akkor adja át másnak a helyet, biztos lenne rá pár jelentkező. Alapvető dolog (számomra), hogy aki ilyen helyen dolgozik, az legyen segítőkész, kedves, jóindulatú és illemtudó...
Annyiban igaza volt, hogy 3 után értél oda, és akkor már nem volt szervíz, de akkor is lehet udvariasan elmondani a "Kedves Vásárló"-nak, hogy sajnáljuk, a mai napon már nincs kapacitásunk több készüléket javítani, szervizbe venni, vagy akármi ilyen duma. -
madexx
tag
Köszönöm a tippeket (gpsre), felvéve a listába, végül úgyis fater (és a pénztárcája) dönt
-
madexx
tag
Így van, ahogy Zsolt_72 mondja, aliexpressen rendeltem egy 32 Gb-os micro sd-t 11 dolcsiért (jó üzletnek tűnt, hátha bejön...). Megérkezett, teszteltem, aztán észleltem, hogy nem igazán 32 Gb-os, hogy valójában mennyi, arról lövésem sincs, tovább nem próbálkoztam vele, talán 2-4 Gb-os lehet, nem is érdekel, ott van a fiók aljában azóta is.
Írtam panaszt, háborogtam, csalóztam, ahogy kellPanasz írása után 2-3 nappal már a számlámon is volt a pénzem.
hunaqua:
Igen, tényleg korrekt, és gyors is. Találtam egy GPS-t, 20e ft körül (link másik gépen van elmentve), csak nem tudom, hogy bele merjek-e ugrani megint... Érdemes ilyen "drágább dolgokat" rendelni onnan? Ára nagyon kedvező, hardverileg is jó, képméret 7 col (kamionba lesz faternak), hazai boltban nem hiszem hogy 20e ftból megúsznák egy ilyen vételt, de sztem a duplájából sem. -
madexx
tag
32 Gb-os micro sd ügy: Visszautalták a teljes vételárat, ma meg is érkezett a számlámra a pénz. A közlemény ráadásul magyar volt.
Nem küldtem vissza az árut, nem is fogom, nem is keresett meg ilyennel az eladó (sem az aliexpress).
Remélem többen nem dőlnek/dőltek be neki, vagy ha már megtörtént a baj, hasonlóképp ki tudnak jönni a dologból, mint én. Ha valakinek esetleg segítség kell reklamáció terén, nyugodtan írjon pü-t, segítek ha tudok -
madexx
tag
válasz
hunaqua #14803 üzenetére
Aha, köszi segítséged!
Van már tapasztalatom kártérítés, panaszkodás terén, erről Zsolt_72 is tudna mesélni
E-bay-en sajnos nemegyszer előfordult már, hogy nem azt kaptam, amire számítottam, "item not as described"...Mindig kidumáltam, hogy jól járjak (persze max 2-3e ftos cuccok esetében, drágábbat nem is rendeltem sosem)
Írtam már ennek a delikvensnek is, de semmi válasz... Ezért fordultam az aliexpress ügyfélszolgálatához vagy minek lehet ezt nevezni...
A remény hal meg utoljára... -
-
madexx
tag
Nyugodtan írj neki panaszt, hogy átvert, elégedetlen vagy, stb...
Úgy néz ki nekem sikerül visszaszereznem a pénzem, ali-n a my account menuben ilyet találtam:
"Status: Order Complete. Processing refund.
Reminder: Your refund has been issued from Escrow and will be sent back to you within about 7 business days. If you still have not received your refund then, please contact your payment service provider for further information."Remélem visszafele is ugyanolyan rugalmasan jut a pénz a számlámra, mint ahogy oda ment...
-
madexx
tag
Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy kamu a kártya... Felraktam 20 gbnyi videót (65 fájlban, sárkánylabda GT részei), telefon 1iket sem tudta lejátszani, visszaraktam a laptopba, kártyáról próbáltam lejátszani, eredménytelenül... Pedig másolt 2 óráig, reménykedtem, hiába. Most majd megpróbálom valahogy visszaszerezni a pénzem... Remélem sikerülni fog.
Olcsó húsnak híg a leve, sose felejtsük el! Ezért én a magam tanuló pénzét megfizettem, többet nem ugrok bele ilyen vételekbe... -
madexx
tag
válasz
bacsi2 #14760 üzenetére
Szia!
Teljesen nem teszteltem, h2testw progival 30-40%ig ment, de akkor le kellett állítanom, mert ki kellett kapcsolnom a laptop-ot...
Most megcsinálom azt, amit te mondtál. Lehet, hogy kamu, mert nem tudtam rendesen megcsinálni a particionálós témát. Telefonnal is csináltam, de úgy se nagyon kerek a dolog, majd írok este fele hogy mire jutottam a kártyával. -
madexx
tag
Szia!
Igen, nekem megérkezett, azzal bíbelődök most éppen. Sebességgel nincs bajom, class6 van a kártyára írva, 5mb-al tudtam is másolni, bár még csak a rom zipjét raktam fel, nagyobb fájlt nem. Ápr 14.én rendeltem, ha jól emlékszem május 3.án ért ide.andyTM: Rendben, megpróbálom, majd írok hogy sikerült-e vagy sem. Köszi!
-
madexx
tag
válasz
andyTM #14754 üzenetére
Köszi a gyors választ! Szerintem nem csak töröltem, megadtam neki a méretet is, típust is, mindent, ez látszik az első 3 képből.
Lehet valami baja az sd kártyának, hogyha sokszor (5-10-15x) próbálgatom megcsinálni a particionálást?Ui.: Kipróbáltam, adtam neki méretet, csökkentettem is kicsit (hogy maradjon felhaszánatlan is), eredmény ugyanaz, mint előtte, other partícióvá válik az ext2
Próbáltam amúgy ext3 típusú-val is, mert eddig a 8gb-os úgy működött, de azzal is ugyan ez van. -
madexx
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. 8 Gb-os micro sd-t használtam, ~504 mb volt eddig átparticionálva ext2-nek, és használta is a telefon ügyesen (skate IA III rom). Ezen leírás alapján csináltam mindent 2 hónapja (a 8gb-os kártyával), akkor működött minden ügyesen.
Most vettem egy 32Gb-os micro sd-t (class6), és sehogy sem akar összejönni a particionálás. Kiválasztom, hogy 3-400 mb méretű partíciót megcsinálja a program ext2 típusúra, de utána frissíti a rendszer információt, aztán a típusa ext2-ről átvált other-re.
Bocsi, ha kicsit zavarosan írtam le, de csináltam képeket, remélem így könnyebb lesz rájönni a hiba okára: első, második, harmadik, negyedik.A képek sorrendben vannak. Bízom benne hogy tudtok segíteni!
-
madexx
tag
Nem tudom nézte-e valaki, de ali-n felment a micro sd kártya ára 28 dolcsira...
Még szerencse, hogy én időben rendeltem, de sajnos csak 1et -
madexx
tag
válasz
Badboys #14020 üzenetére
Nekem is volt ugyanilyen probléma, rendeltem egy fülest, kifizettem, rá 5 napra lelépett az eladó. Írtam az ebay ügyfélszolgálatának hogy mi a szitu, felvették valahogy a kapcsolatot az eladóval (vagy nem tudom hogy mit csináltak), de 2 nap múlva már a számlámon volt a vételár (kb 5e Ft). Rá egy hétre pedig a füles is megérkezett
)
Elég sokat rendelek Ebay-ről, nekem eddig csak pozitívumaim vannak (150+ vásárlás), egyszer rendeltem 10 bluetooth headsetet, abból 1 hibás volt, elvileg küldtek újat, de postán elkallódhatott valahol...
Amúgy rendeltem én is egy sd kártyát AliExpressről, majd írok ha megérkezett -
madexx
tag
válasz
Takilandbau #13389 üzenetére
Hát ezt szomorúan olvasom :S Ezek szerint akkor fölösleges elvinni szervizbe... :S
Remélem valaki talál rá valami ügyes megoldást. Amúgy nem tartom rossz ötletnek, hogy írni kellene a ZTE-nek. Csak van valami supportjuk vagy olyasmi... Ha írsz nekik, akkor szólj légyszi, és összedobok egy mailt én is nekik. Meg persze írhat bárki más is!kelzsoca: először is köszi a romot, nagyon pöpec!
nem is a redőnyhúzogatós rész az, ami zavar, hanem a böngészésnél, meg játékoknál mikor pontosan kellene bökni, aztán önhibámon kívül nem sikerül :S
Ennyire nincs náluk amúgy support, hogy nemigen fognak a levélre se válaszolni? -
madexx
tag
Rendben, de nagyon szerviz szagot érzek
Igen ott is zavaró, ott orvosolható nagyítással. De játék közben is nagyon kellemetlen, mindig mellélövökSzerk.: Eddig amúgy arra gondoltam, hogy kicsit olcsó húsnak híg a leve sztori van, és nem foglalkoztam vele. De ahogy látom nem mindenkinél van ez, gondoltam rákérdezek már, hátha sikerül okoskodni valamit
-
madexx
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy remeg a kép, mikor az ujjamat egy helyben tartom a telefonon (természetesen Skate). Olvasgattam visszafele is, láttam másnak is volt ilyen probléma, de rom csere megoldotta a problémát, vagy háttérrel kellett játszani valamit meg ilyenek. Sajnos nálam gyári rommal is, skate v2-vel, IA III-al, kezdőoldalon, menüben, beállításoknál, játékban, böngészőben, szóval mindenhogy és mindenhol remeg, ha egy helyben tartom az ujjamat. Ha mozgatom akkor persze nincs vele semmi baj.
Van erre valami megoldás (vmi kalibrációra gondolok vagy hasonló), vagy pedig vihetem be a mindig kedves és segítőkész T-sekhez, hogy tudnak-e vele valamit kezdeni.Ja igen, használtam (illetve próbáltam használni) a keresőt is, olvastam is visszafele, de sajnos nem találtam konkrét megoldást a problémámra.
-
madexx
tag
Tudnátok ajánlani egy jó progit, amivel teljes képernyőssé tudom varázsolni a hívóképeket?
Valamint engem is érdekelne a (#4277)-es hsz-ben feltett kérdés, hogy ha hívás közben jön egy másik hívást, lehet-e valami más hangot berakni, vagy hogy a képernyőre ne az aktív hívást rakja ki hanem az új bejövőt vagy valami ilyesmit.
Használtam a keresőt, de nem találtam meg egyikre se a választ :\ -
madexx
tag
Nekem is voltak ugyanilyen gondjaim kelzsoca romjánál, de megoldottam annyival, hogy marketen akciósan megvettem a Swiftkey X progit, azzal nincs gond szerencsére
Nekem nagyon tetszik, okos (kitalálja ügyesen hogy mit akarok írni), szép is (főleg a neon téma), gyorsabban, pontosabban írok vele sms-t. Más sms író progit nem használtam még, ezért viszonyítási alapom nincs, de szerintem nem is lesz, mert ami bevált azt minek cseréljem le?
Arra milyen megoldás van, hogy az ő ű karakterek használata után ne vonjon le több felhasználható karaktert, hanem csak 1-et mint minden más betűnél?
-
madexx
tag
válasz
#40993792 #3172 üzenetére
Hálás köszönetem a gyors válaszért!
Ahogy olvasgattam a fórumot, úgy gondolom, hogy az eredeti, Tmobile-os rom-ra rárakhatom azt a partició módosítást nyugodtan, amit Indiant (#1442) írt le ügye?
Vagy kell még valami mást is tennem, csak az ott leírtak és kész?
A telefonnal úgy bajom nincs, hogy lassú vagy vmi ilyesmi, csak elfogyott az alkalmazások számára a helyem, hiába a 8gb sd kártya, ha pl az igo 64 megáját nem lehet átrakni rá, és el is foglalja a fele memóriáját a telefonnakAz igoról pedig nem akarok lemondani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- nVidia tulajok OFF topikja
- Medence topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged