-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Indiant
addikt
válasz
andyTM #16697 üzenetére
Keeperv85 nek küldeném a R-GO : Ballag a katona című dalát, mert ma ilyen a hangulata.
-
krystman
őstag
Aki használ Skypot az biztos tapasztalta, hogy ha a hangszórón szól, akkor akadás. szaggat a hang, vagy épp olyan mintha recsegne a hangszóró. Nos ez a probléma nem a hangszóró és nem is a telefon hibája, ha nem a dinamikus CPU frekvencia állításban keresendő. Ezt ki lehet küszöbölni, ha egy olyan ROM van rajta amin állítani lehet a CPU-t, és szépen be lehet állítani a frekit. A megoldás, hogy a proci minimum frekijét 245-ről tegyük ugyan úgy 787-re vagy 800mhz-re. Tehát a minimum és a max freki ugyan akkora legyen, és akkor nem fog semmiféle recsegés és akadás lenni a beszélgetésbe és teljesen tiszta lesz a hang, olyan mint a számítógépen. Valószínű a Vibernek is ez az egyik problémája, a recsegő és pattogós hangjának. Én nekem így nagyon szépen működik, erre csak véletlenül jöttem rá, nem tudom másnál működike, de nekem megoldotta ezt a problémát. Gondolom a Skype-ban van az efféle hiba, hogy mindig a minimum frekinél akarja tartani a frekit, hogy minál kevesebbet fogyasszon a telefon. De, nekem nem sokkal evett többet így sem. Csak leírom, hát ha esetleg segít, aki ezzel küszködik.
-
andyTM
őstag
- lőttem fel neked egyet, próbáld ki [GTA.III.Android Adreno grafikus chippel]
(személy szerint nem teszteltem) -
ron8
senior tag
Sziasztok! nem rég vettem egy ilyet, és arra lennék kíváncsi, hogy bármiféle húzás nélkül lehet-e játszani rajta aránylag normálisan (azaz brutális lag nélkül)a gta 3al...? nem szeretnék semmiféle tuningot.
-
szabike
csendes tag
nemrégiben kértem a segitségeteket, hogy hogyan tehetném vissza a gyári ROM ot, mert elromlott a hangszóróm. Segitettek is és visszatudtam tenni. Utánna bementem Kazincbarcikára a T-be, ahol vettem a telot. Odaadtam a nőnek, és elmondtam, h mi a gond. De aztmondta rá, hogy ők ezt nemtudják szervizelni, csak Miskolcon. Vigyem fel oda. De szót se ejtett rola, hogy kicserélik, csak javitásrol beszélt. Mondjuk nagyon köcsögök akik ott vannak, lehet csak lesz...ak azért mondták ezt.Mind1 végülis bevittem Egerbe, ahol annyit csinált a pali, hogy bement a beállitásokhoz, a csuszkát felvette maxra a hangoknál, reccsegett akkoris a hangszoro, de azthittem legalább hallgatunk vmi zenét, hogy biztos legyen benne, de nem. Elkérte a számom, hogy küld sms-t ha érkezik ilyen telo és kiis cserélik.
-
kelzsoca
félisten
Elnézést az offért..
Kedves fórumtársak! Köszönjük, hogy jeleztétek, hogy problémák vannak a Hungariandroid szerveren. Megkaptuk a visszajelzéseket és dolgozunk a megoldáson, viszont mindenkit arra kérünk hogy ne küldjetek több jelzést privát üzenetben! A megértésetek és a türelmetek köszönjük!
The Next Generation Team
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Indiant #16684 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe az "a" pontot az idézett törvényben:
"a) számítástechnikai rendszerben tárolt, feldolgozott, kezelt vagy továbbított adatot jogosulatlanul megváltoztat, töröl vagy hozzáférhetetlenné tesz..."
A lényeges rész a jogosulatlanság ténye. Mivel neked a szoftver készítője nem biztosít hozzáférést ehhez a részhez, így az adott szoftver visszafejtése vagy módosítása kimeríti a jogosulatlanság fogalmát. A routerekben a gyártó biztosítja ezt a beállítást és a klónozás még mindig nem átírás...
-
Indiant
addikt
válasz
Keeperv85 #16681 üzenetére
Na ne röhögtess, azért ne keverjük a szezont a fazonnal.
Ha a mac address csere illegális lenne, akkor az összes router tulajt le kellene csukni, mert azokban a számítógép mac címét lehet klónozni.....azaz a router saját mac címét kicserélni a számítógép hálókártyájának mac címére, valamint emberünk a saját mac címét szeretné helyreállítani.
Azért ha már itt tartunk ide tenném a törvényt: Számítástechnikai rendszer és adatok elleni bűncselekmény
300/C. §..az IMEI-t ne is keressétek benne
-
Davidkasd91
csendes tag
Sziasztok! Köszi szépen a segítséget. Inkább én nem nyúlok bele, jobbnak látom ha majd az üzletben kicserélik vagy mondanak valami ítéletet.
-
Joshi
titán
válasz
Indiant #16675 üzenetére
Én felhúztam 960Mhz-re és véletlenül bepipáltam a használat bootoláskor és így használtam hónapokig. Sebesség különbséget tényleg nem lehet tapasztalni viszont nálam se melegedés se gyorsabb lemerülés nem történt. Ezt bizonyítja az is hogy észre se vettem, csak nem olyan rég amikor bóklásztam a beállításokban.
-
skidrowkill
aktív tag
válasz
Indiant #16677 üzenetére
Tegnap raktam fel az ICS-t simán felment.
Tapasztaltam pár bugot.
-lockscreen-nél le lehet húzni a redőnyt
-ha lehúzzuk a redőnyt akkor a status bar átlátszó(lehet ez nem bug,de csúnya)
-a kamera katasztrofális(de működik)
-2-3 rendszerindításig kicsit lassú,de idővel begyorsul(#16678) dbilas: én sem találtam filekezelőt,de marketről gond nélkül le tudtam szedni 1-et
-
dbilas
tag
A készülékemen jelenleg ez fut:
ICS] [CM9] [4.0.4] ColdFusionX for the ZTE Skate [ROM]
Fájlkezelőt nem találok és nem enged letölteni a marketről....
Valakinek valami ötlet? hiába másolok sd kártyára bármit nem tudom telepíteni mert szerintem nincs rajta fájlkezelő..
Egy (nagyon) kicsit amatőr vagyok
A válaszokat előre is köszönöm
üdv -
Indiant
addikt
válasz
dbilas #16673 üzenetére
Az órajel emelés, mint már többen többször írtuk teljesen felesleges, ha nem az a célod, hogy a programjaid fagyjanak. Mert csak ezt tudod elérni vele, illetve jobban melegszik és merül.
Az ICS tapasztalatok engem is érdekelnek.
Illetve ha valaki tudna abban iránymutatást adni, hogy a data partíción miképp lehetne helyet csinálni.... a programok uninstall-jával nem nő a szabad hely.
-
dbilas
tag
Sziasztok!
A facebook és a viber miért fagy nálam?
Skate V2 rom van a telefonon...940 mhz-re van beállítva, Spb Shell launcher-t használok...
Viber összeomlik Facebook megfagy...egy kicsit idegesítő...
Valakinek valami ötlet?
Jahh és még egy kérdés... Este 41%-al tettem le a készüléket... reggelre fullosan lemerült adatforgalom be volt kapcsolva érdekes módon ilyen még nem fordult elő... Ez minek az eredménye lehet? Valami olyan alkalmazást nem állítottam le?
Ezt merjem kipróbálni?
[ICS] [CM9] [4.0.4] ColdFusionX for the ZTE Skate [ROM] [UPDATED - 28/06]
Előre is köszönöm
üdv -
Indiant
addikt
válasz
Davidkasd91 #16665 üzenetére
Te tudod, de meg is tudod javítani:
You should already have QPST installed
Download a Hex Editor for Windows - anyone is fine - Google "Hex Editor" and install it
Put your phone into FTM mode - the same way as for unlocking
Go to your start menu, QPST and then run Software Download
Go to "Backup" tab and backup your nvitems
Open your hex editor and open the *.qcn file that you saved with QPST
Search for "11 22 33 44 55 66" with your hex editor
Replace this with the MAC address with your one.
Save the file
Go back to "Software Download" and go to restore and choose to restore the saved *.qcn
You now have sorted the MAC address problem! -
storm3
senior tag
válasz
Davidkasd91 #16669 üzenetére
Remélem sikerül kicserélni,mert így eléggé nulla a telefonod :/
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Davidkasd91 #16665 üzenetére
Ez éppen egy elcseszett függetlenítés mellékterméke... Remélem a szolgáltató adta.... Fail...
Ja és... Nehogy megmond, hogy tudod hogy hiányzik a MAC! Egyből rád verik! Onnan nem magyarázod ki, hogy nem te csináltad... szóval >> ártatlan arc: "nem tudom mi lehet baj, de nem csatlakozik..."
-
giigz
veterán
Van valami színvonalas, jó autós játék a telóra?
-
aldebaran
addikt
Sziasztok!
Másik topicban is feltettem ezt a kérdést, de ez jobban pörög és hátha itt tudja valaki rá a választ:
A sygic navigációban hogyan tudom törölni a következőt?
Navigálás célállomásra / Cím vagy ÉP / Utca kiválasztása -> ami ide utcák be vannak írva, azokat hogyan tudom törölni?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Davidkasd91 #16658 üzenetére
Van MAC címed a telóban? Ha nincs, akkor mehetsz vissza cseréltetni...
-
kelzsoca
félisten
válasz
Davidkasd91 #16658 üzenetére
Szerintem jobban jársz ha visszaviszed a készüléket, és ismételt cserét kérsz rá.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Davidkasd91 #16656 üzenetére
A routerben nincs beállítva MAC szűrés?
-
Davidkasd91
csendes tag
Hello! Tegnap cserélték ki a Skatem mert recsegett a hangszóróm. Az új telóval nemtudok wifi-re csatlakozni mert "Your phone doesn't Write MAC adress, please confirm" ezt írja ki. Nem nyúltam bele a telefonba, se root, se fw csere. Ötlet ?
-
Watt25
veterán
Eredeti ROM-ot használok.
Más tapasztalt olyat, hogy amikor bármely program, ami GPS-t használ, csak annyi történik, hogy bekapcsol a GPS, és amikor megtalálja a pontos pozíciót (tehát amikor a GPS ikon villogása megszűnne) ki is kapcsol a GPS. (Eltűnik az ikon és a program azt jelzi, hogy nincs GPS.) Aztán pár perc után megint bekapcsol, megkeresi a pozíciót, és amikor megvan, megint kikapcsol. És ez így megy... Telefon újraindítás megjavítja, de néha órák után magától is megjavul.
-
andyTM
őstag
- most nézegettem a zte oldalát, és az új készülékek megjelenésének dátuma szeptember 30. /mimosa, aqua, era, stb./
-
krystman
őstag
válasz
asdexed #16644 üzenetére
Nem csoda, hogy melegedett, hisz a Youtube ICS alatt ha megy is csak killódva. És nem hardveres a gyorsítás, ha nem szoftveres, így gyilkolja a procit, nem is csoda ha fagy meg melegszik. Nem is értem miért kell egy ilyen tákolt rendszert használni mint az ICS Skaten.
-
kerekesim
tag
Tegnap figyeltem fel rá "Marketezés" közben,hogy borzasztóan felmelegedett a telefon. Ez mennyire normális jelenség? Kb. 20 perc használat után jelentkezett ez a tünet.
-
Danex
addikt
válasz
asdexed #16644 üzenetére
Velem egyszer fordult elő, hogy véletlen párna alatt hagytam a töltőn a telefont és rendesen égetett az egész készülék... de semmi fagyás, újraindulás... én azt mondom biztosan volt 50fok körül, viszont ahogy néztem az automatika már lekapcsolta a töltést egy bizonyos hőfok után.
-
asdexed
tag
Udv. Ma megneztem a telefonon egy youtubera feltoltott filmet HQban es csak 1-2x fordult elo, hogy laggolt. Mikor csatlakoztattam a toltot elegge melegedett a telefon es ketszer ujra is indult (eloszor lefagy majd mikor kihuzom a toltokabelt ujraindul). A cpu eredeti orajelen mukodik ill. CFX ICS legujabb valtozata van fent.
Miert indulhatott ujra es miert melegszik ennyire?
-
Jano_023
őstag
Samsung microsd 16GB Class 10-es 4500Ft-os áron. Hátha érdekel valakit.
-
kerekesim
tag
Esetleg van valami módja a processzor órajelének emelésére? Köszönöm.
-
callvote
senior tag
miért van az hogy V2 romnál a google keresőt nem engedte frissiteni,rossz aláirás hibával..utána kitöröltem a system-app-ból ..utána letöltöttem marketröl de akkor meg azt irja,nem kompatibilis....
..ötlet?
-
zerdelyi
tag
Sziasztok!
Régen jártam erre.
Nekem nem Skate-em van, hanem a fiamnak, amit amúgy én felügyelek, mivel ő még nem tudja.
Szóval, gondoltam, bekérdezek, hogy mostanában mik a leghasználatosabb romok. A vason jelenleg Kelzsocáé van.
Szóval kérdeznélek titeket, hogy melyik romot ajánljátok? Van-e esetleg jófajta ICS, vagy érdemes a 2.3-asoknál maradni? Kelzsocáé hol tart, vagy van-e más Gingerbread is, amit érdemes használni (Atomic pl.?)
Szóval egy kis helyzetjelentés jól jönne.
Köszi előre is, üdv, Zoli -
atus7377
aktív tag
Sziasztok!
Van arra mód,hogy USB-s mobil netes stickkel netezzek a skate-en?Bocs ha láma a kérdés.
-
Apaxp
senior tag
válasz
andyTM #16632 üzenetére
Igen feltelepült. Itt leírtam hogy mit csinál
Ezek amiket látok
-
molnartom
aktív tag
válasz
skidrowkill #16628 üzenetére
Tabletre keresett progit, nem skate-re
Én a tableten Skype-t használok videohivásra.
-
Indiant
addikt
válasz
skidrowkill #16628 üzenetére
Minek az? Tegyél mögé 1 tükröt és már is működik.
-
Indiant
addikt
Sajnos nem igazán értem a rendszert.
Ha törlök egy progit, miért nem lesz több hely?
A /data 230,66MB used - 71,34MB free ...
DE a /data/app 178,93MB used és 268,72MB free.Nem tudom visszatenni az előbb letörölt Where is my watert. (50MB)
Pedig sok mást is töröltem, valamint áthelyeztem SD-re. -
Apaxp
senior tag
Hozzáértőket kérdezném dropbox ügyben.
win7 64 bites op rendszerem van és telepítettem a dropbox klienst (több telepítőt is).
A gondom hogy nem tudok a kliensel kapcsolódni a dropboxhoz. connection error problémát ír, de még olyan lehetőség sincs hogy beírjam valahova a bejelentkezési adatokat. Valaki tapasztalt már hasonlót? -
giigz
veterán
Ez meg már nagyon off, de nem szégyellik magukat, hogy az iPhone 4S 64GB 260.000 Ft-ba kerül?
Ráadásul a 3,55"-os kijelzőn nem lehet túl nagy élmény egy filmet megnézni, míg a Skate ebben élen jár.
-
giigz
veterán
válasz
Agyzuzo #16620 üzenetére
Jöhetne egy olyan 10e Ft-os beszámítás majd, ami Domino csomagra is érvényes lesz.
Én igazából akkor vennék új telót, ha a Galaxy S Plus ára lemenne a mostani 72k-ról olyan 50k-ra... Az meg már külön öröm lenne, ha akkor jönne egy ilyen akció, és az 50 helyett 40-ért tudnám megvenni... De ilyen nem nagyon lesz, az új teló árak magasan vannak most...
Tényleg a porosodás miatt jó lenne már egy új telóra kicseréltetni valahol, aztán ezt még gyorsan kellene eladni, mielőtt nagyon elértéktelenedik.
-
Watt25
veterán
-
aldebaran
addikt
válasz
-vitya- #16615 üzenetére
Annak idején most a keresővel rákeresve ezt a választ kaptam erre a problémára:
http://gamepod.hu/tema/zte_skate_pengebb_a_pengenel/hsz_14266-14266.html
-
-vitya-
őstag
hi! IA3 van a skate-en, és kikapcsoltam a kamera hangot. De van kamera hang eközben, ez vajon miért lehet?
A kamera némítás opció a cyanogen mod settingekben nem működik? valahol máshol kellene még állítani rajta valamit? ha valaki erre tud valami választ, előre is köszi! ;-)
-
aldebaran
addikt
IA3 van a telómon. Az utóbbi időben azt csinálja, hogy a csengőhangnak beállított zenét akkor játsza le, amikor üzenet jön, csengőhangnak meg kiválasztott valamit.
A csengőhangom saját, be van másolva a megfelelő mappába és eddig gond nem volt vele.Már újraindítottam párszor a telót, kiválasztottam más csengőhangot, majd visszaváltoztattam, de javulás nem volt.
Van ötletetek, hogy mit csinálhatnék még?
-
roli636
csendes tag
Sziasztok!
Feltettem a MIUI mix romot. Jól láttam, hogy átpartícionál a ROM? Ha vissza akarom rakni az IA3-at, akkor ahogy eddig is leformázom a data, cahet, system és boot részeket és simán visszamegy? Vagy ha partícionál a MIUI rom, akkor valamit mást is kell csinálni?
Köszi a segítséget!Roland
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
asdexed #16601 üzenetére
Ezt lekapta, de ez sem megy. Valami nagyon el lett cseszve... Egyébként több fájl is hiányzik az újhoz, szóval nem vágom hogy működik valakinél...
------------------------------------------------------------------
@callvote:Merury esetleg? (Nem próbáltam csak régen használtam és elég jónak tűnt, hátha...)
-
callvote
senior tag
kicsit OFF de....
tudtok olyan MSN progit tabletre amin megy a video hívás is rendesen?...csak meg több embernek van itt tabletje is..
(tablet topicban alszanak azért kérdezem itt)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Napelem
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest