-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
Azt mondják, hogy nagyon rossz fotókat csinál a Skate. Hát nem tudom. Én nekem még is tetszik ahogy fotóz. Nem azt mondom, hogy felveszi a versenyt a drágább, jobb telókkal, de annyira nem rossz, mint mondják. Ha jól be van állítva egész jó kepeket csinál.
-
krystman
őstag
Van valami progi, amivel meg lehetne oldani, hogy a jelenlegi romon lévő programokat át tudjam tenni egy teljesen új, tiszta romra? Köszi!
-
krystman
őstag
A multi és a sima közt mi a különbség a Gaapsban?
-
krystman
őstag
Egy kérdés. Ha leszedek egy ilyen 4.xx Romot. Elképzelhető, hogy olyan játék is elindul a telefonon, ami esetleg már az uj telokra van írva?
-
krystman
őstag
Az addig jó, hogy cserélgeti az ember ezekre a 4.xx ROMokra, de mit ad többet, mint a 2.3.x ROM? Mert én is kipróbáltam többet is, de inkább hátrány, gyorsabbnak nem gyorsabb, és több dolog sem megy benne. Amiket kipróbáltam idáig, inkább rosszabbul mentek mint a 2.3.x ROM-ok.
-
krystman
őstag
Ha a kijelzőn csíkok jelennek meg. Ezzel a hibával vissza lehet vinni gariba a telt? 3db vízszintes csík.
-
krystman
őstag
válasz
vizslakutya #21705 üzenetére
Nem a frissítésekkel van a baj, ha nem a Google Play áruház frissíti magát.
-
krystman
őstag
válasz
vizslakutya #21700 üzenetére
Azzal mit lehetne kezdeni, hogy a Google Play ne frissítené magát automatikusan, amikor felmegyek rá? Ki lehetne ezt kapcsolni?
-
krystman
őstag
Nekem még a régi Google Play van és mindig amikor felmegyek a Playre, akkor egyből frissíti a régi Google Playt. Hogy lehetne megoldani, hogy ne frissítse, mert az új kb 30Mbot tesz fel. nekem meg erre nincs szükségem. Jó nekem a régi is.
-
krystman
őstag
válasz
vizslakutya #21378 üzenetére
És ebbe minden működik, vagy ez ilyen csak működik, de nem 100% an? HW gyorsítás megy a videóknál?
-
krystman
őstag
Az miért van, hogy ha a Google Playre megyek, és kiírja, hogy Frissítések érkeztek, és rákattintok, akkor egyből bezár hibával a Google Play. Mit lehetne csinálni ilyenkor? Minden megy a Playen csak ez nem. Újra kellene tenni valamit?
-
krystman
őstag
Ezt próbáltátok már, hogy milyen? [[ROM][CM7.2] MIXED.SKATE with BEATS+xLOUD+DOLBY+BRAVIA Engine]
-
krystman
őstag
Bluetooth billentyűzetet szerintetek hozzá lehet csatlakoztatni a telefonhoz? Mert más telefonnál láttam már.
-
krystman
őstag
Hát nem azért, de én is megnézegettem ezeket a ROM-at, de semmi újat nem tudnak mutatni! Sőt még rosszabb, mint az eredeti Romok.
-
krystman
őstag
Ezek a Nightly Rom-ok milyenek? Azt látom, hogy frissül meg minden, de mi az ami új ezekbe?
-
krystman
őstag
Szerintem ezek a ROM-ok már annyira össze vissza vannak kotyvasztva, hogy már inkább rosszabbak, mint jók. Ez a H3 foltozott valami is, nekem közel sem jó. A rendes H3 Blues az tényleg nagyon jó lett, de ez nem jó szerintem. A JB Rom-ok is rosszak szinte. Sok az akadás, a vidók is inkább akadozósak, én semmi előnyt nem látok, JB ROM-al kapcsolatban. Inkább rosszabb lesz a telefon mint jó. Pedig szinte mindegyiket kipróbáltam, de a 2.3.5 és a 2.3.7-es ROM működik igazán jól ezzel a telefonnal.
-
krystman
őstag
Tegnap frissült a [Rootbox]
-
krystman
őstag
Milyen ROM lehet ez? [BLUEMONTE 1.8.D Final for the ZTE-Skate]
-
krystman
őstag
Köszi szépen a segítséget! Megpróbáltam, és tényleg a karakterekkel volt a baj. ŐŰ ezekkel. Régen nem volt gond ez.
-
krystman
őstag
Értem. Akkor majd kipróbálom hosszú őű nélkül! Egyébként Telenoros vagyok, eddig tényleg nem volt gond ez! Régen a Nokia 6300-án ilyen gond nem volt.
Köszi különben! -
krystman
őstag
Miért van az, hogy 160 karakteres SMS-t, 3 részben küldi el? Mikor 1db SMS-be is beleférne? Mit kellene állítanom?
-
krystman
őstag
válasz
buszospeter #18857 üzenetére
Próbáld ki akkor ezt a ROM-ot. Ez ugyan az mint az IA3. Csak sokkal frissebb, és benne van egy csomó javítás is már. [CyanogenMod 7.2.0 (STABLE) - Android 2.3.7 (31/10/12)] Én ezt használom, ebbe működik.
-
krystman
őstag
válasz
buszospeter #18840 üzenetére
Menü - Beállítások - CyanogenMod beállítások - Hangerő - És itt megtalálod, hogy az értesítéseket mindig a hangszórón játsza le. És nem a fülesen.
-
krystman
őstag
Köszi a válaszokat! Lehet, hogy akkor kipróbálom én is!
-
krystman
őstag
Ezt próbáltátok már? [ParanoidJelly - ParanoidAndroid 2.63/CM10 - Android 4.1.2 (25/01/2013)] Milyen ez?
-
krystman
őstag
válasz
RtgLaci #18606 üzenetére
Szerintem ez a NIGHTLY nem valami jó! Eléggé le van maradva már, hiába frissíti a készítő! Sok a hiányosság benne, meg nem támogatja még a SmartassH3 sem. Jobban jársz ha [CyanogenMod 7.2.0 (STABLE) - Android 2.3.7 ] használod mert ez ugyan az, csak ki van bővítve a legújabb cuccokkal.
Egyébként ebből van építve az ICE ARMOR is! Egyébként nem ártana egy frissítés arra sem. -
krystman
őstag
válasz
saucelori #18628 üzenetére
A BDrip az nem 720p! Az 720x304 körül van a felbontása. Ez max DVD minőség! A 720p az 1280x720 szokott lenni. Skate nem bírja ezt! A BDRip-pel még meg kell bírkóznia, BSplayerrel tuti! De, csak szoftveres gyorsítással. Jobban teszed, ha mp4-re konvertálod, mert azzal megy a hardveres gyorsítás is.
-
krystman
őstag
Kellemes ünnepeket.
-
krystman
őstag
Akinek akadozik a videó, és 800x480-as videónál is, az próbálja ki az új Bs Playert. Eszméletlen jó, hogy a 23,97-es fps-ű videókat, 24-25fps-re növeli meg, és elmúlik a szaggatás, és a remegés a videókból. Az infónál ki is írja, hogy valós időben mennyi a valós fps, és mennyire konvertálja fel. Ingyenes is tudja ezt. [Bs Player]
-
krystman
őstag
Ha új ROM-ot tesztek fel, akkor mindenképp töröljétek a Wipe the cache-t és a Wipe the Dalvik cache. Ezt az Advanced-nél találahtó a CWM-nél. Ha ezt nem törlitek, csak simán a boot, data,cache, system-et, akkor hibák lehetnek a működéssel. Ezeket ROM update-nél, és friss ROM-nál is meg kell csinálni. Én is belefutottam ebbe a hibába, sőt volt olyan, hogy ROM csere után csak zöld Robot volt, még aku kivétel után is. Ezt a kettőt kell megcsinálni, és visszajön rendesen a telefon. De, ezt a Modaco-n is írják minden ROM-nál. Ezt nem szabad elfelejteni.
-
krystman
őstag
Ez mi lenne szerintetek? [Valami új driver?]
-
krystman
őstag
válasz
Dexter68 #18346 üzenetére
Én nekem is a 2.3.5-ös ROM-ok a legjobbak! Nekem a H3Blues van fent, és nekem is feltűnt, hogy 2.3.7-es ROM-ok alatt, nem sok hely maradt. Ezzel meg van még durván 70MB szabad helyem, pedig ugyan azok vannak fent mint annál, ami kb 25-30MB maradt. Proxy is nagyon hülyén működött a 2.3.7-nél, volt, hogy elfelejtette, és hívás után nem ébredt fel a kijelző.
-
krystman
őstag
válasz
Keeperv85 #18338 üzenetére
[Ebből akarnám kivenni] És ha egyszerűen a telóból szedném ki a mentést?
-
krystman
őstag
A játékok mentései hová kerülnek nem tudjátok esetleg? Ha ROM-ot cserélek szeretném visszatenni!
-
krystman
őstag
Csak kíváncsiságból, úgy nem lehet visszatenni a sima gyári ROM-ot, hogy minden marad a régiben, csak a ROM lesz eredeti? Tehát CWM továbbra is megmaradna.
-
krystman
őstag
válasz
saucelori #18248 üzenetére
Hát valószínű használható sima használatra, én 2-3 órát próbáltam, komolyabb problémát nem találtam még használtam. A video lejátszás kicsit fura benne, meg a Youtube színvilága ami le van butítva, de akinek így jó az legalább használhatja. A fényképező része az kb. 5mp után kilépett. A vakus részt meg én ki se akarom próbálni. Én visszatettem a H3 Blues ROM-ot, nekem fontos, hogy minden mennyen tökéletesen. Egyébként tényleg pattogósabb az egész ROM és a böngésző is benne nagyon gyors.
-
krystman
őstag
Frissült a [[JB] [CM10] ColdFusionX 2 for the ZTE Skate] megy benne már a Youtube HQ is, meg a videók is.
-
krystman
őstag
-
krystman
őstag
Ezt a játékot próbáltátok már? Eszméletlen szépen néz ki, tiszta Far Cry. És persze megy Skate-n is. [NOVA 2 HD]
-
krystman
őstag
válasz
Blasius #18206 üzenetére
Nem csak a IA3-ban van ez a gond, ha nem majd nem az összes 2.3.7-es ROM-ba. Sokszor rosszul működik a Wifi, és van, hogy nem csatlakozik vissza, csak többszöri próbálkozásra. Én pont ez miatt hanyagolom a 2.3.7-es ROM-at, meg a gyenge színkezelése miatt. Visszatettem a 2.3.5-ös ROM-ot, ponosabban ezt.[ZTE Skate - Android 2.3.5] H3 Blues (Official Dolby Audio)] Nagyon szépen működik és a színek 100% szebbek mint a 2.3.7-es ROM-ban.
-
krystman
őstag
-
krystman
őstag
Miért nem próbáltok már meg valami értelmes ROM-ot is ki, mint ezeket a ICS kotyvalékokat?
Én most jelenleg a [ZTE Skate - Android 2.3.5] H3 Blues (Official Dolby Audio)] használom és nagyon szépen működik. Tudja a hangerővel is léptetni a zenéket kikapcsolt képernyő mellett is, és hasonlókat tud mint a CM7 is.Mellesleg elég gyakran frissítgetik.
Mellé meg érdemes feltenni az ADW Lanchert amit a napokban frissítettek, és brutálisan jól pörög. Nagyon be lett optimalizálva, ICS hatás is van benne. [ADW]
-
krystman
őstag
válasz
korcsillio #17990 üzenetére
Ezt múltkorában én is kipróbáltam, de az a HQ Youtube nem az igazi! Ugyan úgy a HW-es támogatottság hiányzik, elég megnézni a videót, amibe le van butítva a színkezelése. Csak így tudja vinni a HQ videót szoftveresen. Ez így gyenge nagyon.
-
krystman
őstag
válasz
adamcsik #17860 üzenetére
Belehet állítani, hogy hangosabb legyen, de csak a külső hangszórónál használd, mert a fülesnél totál szétcseszi a hangot. Én max kihangosításhoz használom, ahoz nem rossz. Egyébként minden ROM-hoz lehet letölteni Volume Boost-ot, ami beépül a ROM-ba, és alapból is hangos lesz a hangszóró, zene, és videók alatt is.
-
krystman
őstag
Az miért van, hogy ha nincs elég jel a wifi-nek, akkor teljesen leszakad a hálózatról, és csak úgy lehet vissza hozni a wifi-t, hogy ha ki-be kapcsolom a wifit!
-
krystman
őstag
válasz
Nyertes480 #17745 üzenetére
Az nem HD amit tud játszani a Skate, ha nem csak HQ!
Max 800x480-ba tudja megjeleníteni! Ez még nem HD!
-
krystman
őstag
A Youtube nektek is frissült? Teljesen más lett a kinézete. Vagy csak most vettem észre én?
-
krystman
őstag
Én is rengeteg ROM-ot pakoltam fel, de a mai napig megy a vaku rendesen! Nem hinném, hogy a ROM cserétől menne tönkre! Bár én azt sem értem, hogy miért jó egy félig meddig működő ROM-ot használni, mint a CM9 és 10.
-
krystman
őstag
Nem igaz, hogy 2h.sz-al feljebb volt a kérdés meg a válasz is. Egyszerűen nem értem, hogy miért kell 1 oldalon feltenni ugyan azt a kérdést 2x-3x.
Közben frissült a [CyanogenMod 7.2.0 (STABLE) - Android 2.3.7 (14/09/12)] ROM is.
-
krystman
őstag
Vissza került a Skate a T-mobile kínálatába. Meg a Blade is egy kis ideig. [link]
-
krystman
őstag
Aki tud angolul, megmondaná, hogy mi változott ebbe a [ROM] -ba?
-
krystman
őstag
Nem lehet már kapni a Skate-t a T-Mobile-nál. Kivették. Ennyi volt. Béke poraira.
-
krystman
őstag
Nekem is máshonnan kellett leszedni, mert nem volt jó a Marketról. Nem tudom miért van így, pedig nekem nem IA3 van. Ha kell fel tudom tenni ha kell valakinek. De nekem nem nagyon tetszik. Szerintem kár killódani vele.
-
krystman
őstag
válasz
bartucc #17356 üzenetére
Néha nem árt egy újraindítás. Meg persze nem mindegy, hogy mi is van rajta már mint programok. Meg lehet ROM hiba is. Amúgy ezekkel a custom ROMokkal, nem 100%-os, a működés, és előfordulhatnak hibák. Nekem 1x 2x fordult elő, hogy nem tudtam letenni a hívást, mert nem jött vissza a kép, mikor eltettem a fülemtől. De, egy proxy kalibráció megoldotta, és azóta nincs gond.
-
krystman
őstag
válasz
Keeperv85 #17257 üzenetére
Tudtommal a Blade-en matt a hátlap, nem is csoda, hogy nincs rajta karc! Azért én megnézném, hogy kinek lesz karcmentes a Skate hátlapja 2év múlva, mikor ez a lakkozott csillogó hátlap a Sakte-n a legjobban karcolódik. Akinek nincs hajszálkarcok a Skate hátlapján, az vagy levegőben használja, vagy meg sem fogja. Aki zsebben hordja, lehetetlen, hogy ne jelennyen meg zsebkarc.
-
krystman
őstag
Van a teljesítmények közt olyan, hogy 16bites átlátszóság. Ez csak a menüre vonatkozik, vagy akár a videókra is? Ha ki van kapcsolva, gondolom 32bites a színmélysége.
-
krystman
őstag
Nézte már valaki, hogy a CyanogenMod Rom-ban, van egy rejtett kép? Ha a verziószámra gyorsan többször rá klikkelünk akkor előjön egy Android figura, telefonáló zombikkal. Elég bizar.
-
krystman
őstag
válasz
ricsi8800gt #17003 üzenetére
Ez csak rootolás! Ezzel max annyit érsz, hogy ha volt olyan programod aminek root jog kellett, azt most tudod használni úgy is.
-
krystman
őstag
Ebből mi jön le nektek a három beállítási mód közül? [link]
-
krystman
őstag
válasz
aldebaran #16952 üzenetére
Én egyáltalán nem ajánlom a CM9-et, tele van hibával az egész, meg szaggat a videó alatta. Ha normálisan és mindent akarsz használni a telefonon akkor CM7 vagy egy Skate V2 tegyél fel. Ezekkel nincs gond. Nem is tudom miért ajánlja mindenki itt ezt a CM9-et, amikor tiszta hibás az egész.
-
krystman
őstag
Nekem csak akkor fehér, ha kikapcsolom a Szinkronizációt!
-
krystman
őstag
Moke OS az a CM7-re épül! Ugyan arra mint a IA3 is. Külsőre néz ki különbül az egész. Tényleg jól néz ki, de nekem ennek ellenére nem igazán jött be. ICS meg egy vicc. Tök fölösleges feltenni max lehet mondani a haveroknak, hogy nekem ICS van a Skate-en. Közbe meg semmi hardveres támogatás sincs. Nagyon érezhető, hogy ez a rendszer nem erre van kitalálva.
-
krystman
őstag
Oké! És ez a JIT használata ez mi lenne? Volt, hogy kikapcsoltam, és nem jött fel a ROM újraindítás után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- E-roller topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest