- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maxim01
aktív tag
Sziasztok! Olyan gondom van, hogy telefonáláskor alig hallnak és azt mondják olyan mintha dobozból beszélnék, én viszont tökéletesen hallom a másik félt. Találkozott már valaki ilyennel?
-
maxim01
aktív tag
Sziasztok! Segítségre van szükségem. A gond a következő kb. 2-3 hete csinál olyat a telefonom, hogy ha hívnék valakit 1-et csörög és kész, utána néma a telefon. Akit hívtam azt mondta egyet csörgött neki is és utána olyan mintha leraktam volna. Szerintem ezzel van összefüggésbe az is, hogy néha 1-2 csörgés után csengetés hangja halkabb lesz. Gyári t-mobil csak root van. A segítséget előre is köszönöm!
-
maxim01
aktív tag
Sziasztok! Az sd. kártyán a LOST.DIR mappának mi a szerepe? Törölhető? Köszi!
-
maxim01
aktív tag
Sziasztok a Viber program csak kihangosítással működik, rendesen nem lehet beszélni vele... Ötlete valakinek?
-
maxim01
aktív tag
Sziasztok! Az Adobe Air apk-t honnan lehet letölteni? Köszi
-
maxim01
aktív tag
Reklám blokkoló a marketen keress rá az AdFree-re.
Vírusirtó ráadásul magyar fejlesztés ugyancsak marketen Zoner AntiVirus -
maxim01
aktív tag
Az alkalmazások eltűnése és az ext partíció nem találása megoldódott egy sd kártya cserével...
-
maxim01
aktív tag
-
maxim01
aktív tag
Köszi az ötleteket! Utolsó kérdés, hogy class hányas legyen a kártya és van valami bevált márka?
-
maxim01
aktív tag
A gyári rom-nál maradnék... csak root-al.
-
maxim01
aktív tag
Akinek működik az ext partíció írja meg legyen szíves milyen sd-t használ.. köszönöm!
-
maxim01
aktív tag
válasz
bubus66 #10128 üzenetére
Rootolt a telefonom gyári ROM-al csak a link2sd létezik? Az a gondom, hogy kikapcsolás után eltűnik a ext partíció.. szerintem kártya problémám van, mert ha valamit átrakok az sd-re kikapcsolás után ált. nem látszik,de ha másik programmal rakom át akkor igen ezért nem tudom eldönteni tényleg a kártya rossz-e... Milyen kártyát kártyát érdemes venni? 8gigást szeretnék... A tanácsokat köszönöm..
-
maxim01
aktív tag
válasz
mrskatejoe #10111 üzenetére
A gyári Rom nem kezeli az ext partíciót?
-
maxim01
aktív tag
válasz
HowardStern #10053 üzenetére
Ugyan ez a gondom... Hétfőn veszek egy másik kártyát, szerintem az a ludas, de ez korántsem biztos..
-
maxim01
aktív tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy rootolt a telefonom gyári programmal és a go sms-t használom amit átraktam az sd kártyára, de minden bekapcsoláskor be kell állítanom, hogy az legyen az alapértelmezett. Ha letörlöm a gyári üzenetes alkalmazást akkor is meg fogja kérdezni vajon és letörölhető-e? (meg fogom kapni az üzeneteket ha letörlöm a gyárit?)
Bocs a hülye kérdésért... a válaszokat előre is köszönöm! -
maxim01
aktív tag
Közben megoldódott a Gemini calendar volt a ludas... Ma frissítettem a marketen, de úgy néz ki nem kellett volna...
-
maxim01
aktív tag
Sziasztok! Olyan gondom van, hogy gyári t-mobilos rom van a telefonomon rootolva van és bekapcsolom kéri a pin kódot beütöm és elkezdi betölteni a kezdőképernyőt, de kikapcsol. Az aksi ki-be nem segített! Ötlet? Előre is köszönöm!!
-
maxim01
aktív tag
Sziasztok! A Zoner AntiVirust használom és talált egy vírust: "Exploit.AndroidOS.Lotoor.A-com.noshufou.android.su" (Superuser) A kérdésem az, hogy ez valóban vírus-e? A hozzáértők válaszát előre is köszönöm!!
-
maxim01
aktív tag
Sziasztok! Valaki belinkelné nekem hol találom a SkaTe_v2-es rom telepítésének leírását. De olyan szájbarágósat ha létezik... Előre is köszönöm!
-
maxim01
aktív tag
(#6308) bubus66
Olvasgatok én... de egyenlőre kínai!
azért köszi a biztatást!
-
maxim01
aktív tag
(#6301) kelzsoca
Fel is raknám, de tök kezdő vagyok android ügyben és ami le van írva a telepítésről az nekem kínai...Tuti elrontanék valamit...
-
maxim01
aktív tag
Go launchert használok de abban nincsenek fent kapcsolók...
-
maxim01
aktív tag
Sziasztok! Létezik olyan program ami az infósávba berakja az alap kapcsolókat (wifi, gps hang stb.) nem akarok widgetet használni...
-
maxim01
aktív tag
Köszi a gyors választ... de tény, hogy lehetne ott lyuk valóban...
-
maxim01
aktív tag
Sziasztok! Gyors kérdés.. ha a hátlapot leveszem bal oldalt alul van egy gomb.. jól gondolom, hogy az reset gomb?? ha megnyomom akkor újraindul a telefon? vagy mire szolgál? mert néha van olyan, hogy van olyan program amitől lefagy és akkor csak az akku kivétele segít... ha nem reset gomb, akkor van valami olyan ami újraindítja a telót, hogy ne kelljen az akkut kivenni?!
-
maxim01
aktív tag
Hát most hogy belegondolok lehet befogtam... elég rossz helyen van... köszi a gyors tippet odafigyelek ezentúl rá!
(eszembe sem jutott volna ez)
-
maxim01
aktív tag
Sziasztok! Olyan gondom van, hogy pár napja néha ha valakivel beszélek nem nagyon hallja amit mondok ha elveszem a telefont a fülemtől és újra beleszólok akkor tökéletesen hall... Azt mondják olyan amikor rosszul hallanak mintha dobozból beszélnék... csak rootolt a teló amúgy a gyári Rom van fent. Tipp esetleg valakinek mi a gond?
-
maxim01
aktív tag
Sziasztok! A Go sms-t használom, működik is minden tökéletesen, de amikor reggel bekapcsolom a telefont akkor megkapom az előző nap összes sms-ét a gyári üzentet programmal... Ötlet valakinek, hogy ezt hogy lehet kilőni? Természetesen az alapértelmezett a Go sms, de ez nem segít...
Előre is köszi, ha valaki segít..
-
maxim01
aktív tag
viparabácsi 1000 köszönet!!! Működik csak a go dialer-t használom és azzal nem működött, de a gyári billentyűzettel jó lett!! Még egyszer nagyon köszönöm a gyors és profi segítségedet!!! Le a kalappal!!!
A kártya dologra nincs ötlet? A linl2sd működik kb. 2 napig majd amikor bekapcsolom reggel a telefont már többé nem találja a ext3 partíciót, és a telefon sem ismeri fel néha a kártyát...
-
maxim01
aktív tag
Ha beírtam a kódot hívást kell kezdeni ugye? Mert azt csinálom és azt írja : Kapcsolódási probléma érvénytelen MMI-kód. A telefon ugyan úgy nem jó...
Mert amit linkeltél ott azt írja ha beütötted a kódot nyomj a calib gombra de nekem nem jön elő olyan... Amúgy nagyon köszönöm a gyors választ!! Remélem van még ötleted...
-
maxim01
aktív tag
Sziasztok!
Új vagyok az oldalon, és egyből a problémámmal fordulok hozzátok. Szóval rootolták a telefonom és a link2ed-t használom... A gond az hogy néha a kártyát nem ismeri fel a telefon, de a legnagyobb gondom az, ha hívni kezdek valakit akkor a képernyő elsötétedik és semmire nem reagál a telefon se a feloldás gombra se a többi gombra nem csinál semmit a hívás viszont működik, a telefon akkor lesz csak használható újra, ha lerakja a hívott fél. Ha mondjuk hívok valakit és nem veszi fel és bekapcsol a telefonja hangpostája nem tudom lerakni csak úgy ha kiveszem az akkumulátort...Ha engem hívnak akkor pedig folyamatosan van képernyő, de ha a fülemhez rakom a telefont eddig ugye a képernyő elsötétedett, de most ezt nem teszi... 2.3.5 van a telefonon és t-mobilos... Ötlet?? Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni, mert teljesen magam alatt vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ford topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged