-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
saucelori
tag
válasz
skidrowkill #15198 üzenetére
Valaki próbálta már a CyanogenMod 7.2 RC2-t?
Érdekelne a véleménye -
skidrowkill
aktív tag
Kelzsoca, nem ért meg egy Ice Armor 4 ??
CM 7.2 RC2 -
scyllarus
veterán
válasz
saucelori #15196 üzenetére
Az adw nekem sem jött be. Nézz körül, egy launcher csere tényleg semmi, gyorsan megvan. A qq launcher pl elég jó, én ennek egy verzióját, a DX home-ot használom. Eddig jó volt, de az utolsó frissítéskor valamit elk.rtak, azóta vacak és fc-zik, így ezt nem ajánlom. De a Play tele van ingyenes launcherekkel, próbáld ki, amelyik tetszik.
-
saucelori
tag
válasz
scyllarus #15191 üzenetére
Szerintem meghagyom ezt, mert nagyon stabil, semmi probléma nincsen vele
Csak az adw launcher nagyon lassú, pedig nem próbaverzió
Valami akadás nélküli kellene, mondjuk a motorolás gyári launcher nagyon jó, csak nem hiszem, hogy van-e ilyen a neten fent, ami kompatibilis az enyémmel -
okoska74
senior tag
Miért van az, hogy bizonyos fotóknál a galériában ha nagyítom akkor sötét marad a kijelző?
-
badabum
tag
Üdv!
Érdeklődnék hogy miként lehet megváltoztatni az wifi azonosítóját ami a routeren megjelenik?
-
Epsylon
aktív tag
@Watt25 @Indiant Köszönöm mindkettőtöknek!
Pedig jópofa készüléknek néz ki.
-
saucelori
tag
Üdvözletem
Lenne egy olyan kérdésem, hogy milyen romot érdemes feltenni, mert jelenleg cm7 van, de blade-ről lett portolva, szóval valamilyen romot vagy linket tudnátok küldeni?
Válaszotokat előre is köszönöm -
Epsylon
aktív tag
Ahoj! Megnézné nekem valaki, hogy fut-e rajta a Dark Legends játék szaggatásmentesen? Vagy, hogy egyáltalán elindul-e rajta? Ha nem, akkor valami mást kell keresnem.. :/
Innen letölthető az .apk file.
MMO, tehát net kell hozzá!
Előre is köszi annak, aki megnézi nekem.félreértések elkerülése végett:
Ingyenes játék és a link a gyártó hivatalos letöltőlapjára mutat, nem warez. -
krystman
őstag
A proxymiti szenzort be lehetne állítani valahogy, hogy a hívás alatt csak X idő után sötétedne el a képernyő? Vagy van valami progi amivel ezt be lehet állítani?
-
antocska
csendes tag
Szia,
tervezem egy zte skate vasarlasat, Ket kerdesem van, ennek is van olyan bugja mint Blade-nek hogy nagyon halk ha fullhallgatoval hallgatom? Illetve olyan hogy megszakad a wifi, ha a telefont epp nem nyomkodom es "elalszik"?? Valamilyen voip alkalmazast hasznaltal mar rajta pl fring vagy mobilevoip? Jol mennek?Udv
-
malwy
senior tag
válasz
madexx #15176 üzenetére
Inkább mérséklődik. Azzal a játékkal nem játszottam IA3-on, Battle for wesnothban pedig nem tűnik fel ilyen hiba.
ColdfusionX 4.0.4, tegnap ami letölthető volt modacoról, gondolom nem változott, frissült azóta. ez azt hiszem -
Jano_023
őstag
válasz
Earl_Muttley #15174 üzenetére
Van benne egy fül amivel ki lehet húzni a telot és az adott az egyik oldalhoz van rögzítve. Mindig figyelni kellet, hogy jó oldalon van e a fül különben nem ment bele. De amúgy az igazi ok, hogy vékony a bőr és szerintem ez a tok nem igazán védi a telefont. Általában akkor esik le a telefon ha kézben van, ha ilyenben tartod akkor ki kell venned ha használod és akkor már nem véd. Az említett szilikon tokkal szemben pl. De ízléses válogatja a lényeg hogy vigyázni kell rá.
-
Jano_023
őstag
válasz
Earl_Muttley #15172 üzenetére
Szia, igen de én nem szerettem. Akkor már inkább a neoprén. De most szilikon tokot használok és azzal nagyon bevált. Főleg ha zsebben tartod.
-
Earl_Muttley
őstag
-
kabaa
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy volt már erről szó, hogy tudom azt megoldani, hogy minden alkalmazást a memóriakártyára mentsen? Elég kevés a belső sajnosRootolt a telefon..
Válaszotokat előre is köszi! -
M3xx
tag
Sziasztok! Nem Skate-re vonatkozik, de hátha tud valaki segíteni:
Rootolt Galaxy S plus, Titanium, minden rootos progi rendesen ment. Mai nap battery calibration kiírta: "Root your device first", Titaniumnál Superuser kérelem megtagadva... Mintha elfelejtette volna a rootot. Valakinél ötlet? Semmi különöset nem csináltam vele azóta, hogy legutóbb rendesen működött. -
okoska74
senior tag
Ez már egy elég régi cikk de ezen az áron ha azt mondom, hogy vinnék mint a cukrot akkor lehet, hogy keveset mondok. 250€.
[link] -
Jano_023
őstag
Sziasztok, segítsetek.
Vettem egy ilyen kihajtható tokot. A problémám az vele ha beleteszem a telót akkor nem forog el. Abban az állapotban marad amibe beleteszem. Körben fogja egy keret, pont úgy mint a merev tokoknál. Ezért nem értem miért nem forog el a kép, hogy mi akadályozhatja. Valakinek valami ötlete van ?
Köszi -
Csocsó111
csendes tag
A Skate nálatok sem tudja lejátszani az ORIGO-s videokat? Ha igen akkor milyen lejátszót használtok hozzá?
-
tboldi
nagyúr
válasz
skidrowkill #15149 üzenetére
Ez is valami hasonló, de a rommerek általában a darktremor-féle a2sd-t építik bele műveikbe. Ezzel a kis applikációval egyszerűen el lehet intézni - sok más mindennel együtt.
-
skidrowkill
aktív tag
valaki segítsen abban,hogy ha egy felteszek non-CM romot akkor milyen programmal tudom megoldani azt ami az IA3 ban van hogy átteszi az adatokat az SD-re ?
talán ez? -
malwy
senior tag
Felraktam ICS-t, mivel IA3-at sikerült elrontanom (letöröltem launchert, a feltelepített meg ugye nem indult kikapcsolás után...
- de nem búslakodom, tanulópénz )
Tetszik az ICS, legjobban pedig az, hogy nem remeg az értesítősáv. -
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #15143 üzenetére
Ez nem fordulhat elő, mert az egyik egy erős középkategóriás (tegra2) míg a másik a ZTE-től szokatlan módon felsőkategóriás (tegra3) készülék lesz.
Biztos hogy nem fogják az egyik termékükkel ütni a másikat.
Hogy melyiket? ha lesz kézzel fogható készülék ezt is megmondom
-
skidrowkill
aktív tag
kb 1 hete feltettem a teamwin recovetry-t és azt tapasztaltam,hogy egyik rom-ot sem akarta felrakni mindig azt írta FAIL...Visszatettem a modaco-sat egyből engedte..
Szerintem ki se próbáljátok nagyon gagyi... -
scyllarus
veterán
válasz
skidrowkill #15143 üzenetére
Az durva lenne, ha egy árban lennének... Nagyon más a 2 telefon.
-
kelzsoca
félisten
válasz
okoska74 #15132 üzenetére
Nos, ahogy nézem a ZTE, valószínűleg nem véletlenül a ZTE ERA hivatalos sajtófotóján feltűntetett egy dátumot (tiszta Apple
)
A kép itt látható, ajánlott a teljes méretben megtekinteni: ZTE ERA
Az időjárás widgetben egy dátum: 2012.09.15 szombat.
Ha a ZTE korábbi fontosabb készülékek megjelenési ciklusát nézzük (Blade, Skate) akkor a dátum akár még valós is lehet, hiszen ezzel a dátummal a Novemberi hazai start /ahogy a Blade és Skate is feltűnt hazánkban/ (ha a szolgáltatók úgy akarják) is létrejöhet.
Persze, lehet túlgondolom az egészet, és hamarabb érkezik
-
Fehérszakáll
csendes tag
Sziasztok!
A myphoneexplorer telefon irányítás funkcióját használva fordítva látszik a monitoron a teló kijelzője. Nem mintha lőnének vele, de nem tud valaki erre valami megoldást? Végigböngésztem a topicot, de nem találtam erre vonatkozó hozzászólást. Ha mégis lenne, bocs. -
andyTM
őstag
válasz
Csocsó111 #15134 üzenetére
[Adobe Flash 10.2 for ARM6]
[Adobe Flash 10.3 for ARM6]
[Adobe Flash 11 for ARM6]- ha ezeket felrakod, akkor a weboldalakon található flasheket nagy valószínűséggel megjeleníti.
- sok sikert -
Csocsó111
csendes tag
Segítsen már valaki!Már végignéztem az összes Flash-playerrel kapcsolatos hozzászólást, sajnos nem lettem okosabb. Én vagyok a buta. Hogyan lehetne lejátszatni Skaten a weblapokon levő videokat? Nagyon jó lenne ha valaki segitene. Milyen progit kell feltelepiteni, vagy mit kell csinálni? Eredeti T-s ROM van rajta Rootolva van a teló.
-
Jano_023
őstag
Segítsetek. Már hülyére kerestem.
ICE Armor 3, százalékos akkumulátor kijelzést hogy csalogathatom elő ? köszi -
okoska74
senior tag
Zte Era kiskereskedelmi újabb ár információ 430,00$ -> 246.01 105784 HUF
[link] -
N_A_S
veterán
felraktam a saktere is a deadspacet, meglepően jól megy, azt hittem nagyobb igénye van ennek a játéknak de érzésre megvan a 30fps, mondjuk még nem voltak nagy hentelések
-
asdexed
tag
Hogy lehet beállítani, hogy egyes társított bt eszközöknél automatikusan elfogadja a bejövő fájlokat?
-
Csocsó111
csendes tag
Sziasztok! Skaten miért nem lehet lejátszani a Weblapon szereplő videokat? Milyen progi kell hozzá még +-ba a saját lejátszón kivűl?Pl: Az Origon levő BL meccs egy részletét? Azt irja ki hogy nem lehet ezt a videot lejátszani.
-
scyllarus
veterán
válasz
skidrowkill #15115 üzenetére
A Mimosa X Tegra 2-essel jön, mindenhol ez van.
A Snapdragonozást meg hagyjátok már abba, a Skate-ben is Snapdragon van, csak S1-esA "sima" Mimosa jön S2-vel, de az WP-s teló.
-
skidrowkill
aktív tag
Mi a véleményetek a tegra 2 es processzorról amivel a mimosa x várhatóan érkezik?
-
giigz
veterán
Jo volt ez az ICS, számomra szinte mindenben tökéletes, de a filmezes miatt ment vissza az IA III.
-
-
Indiant
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3143, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest