- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
salieven
aktív tag
-
Adamis
őstag
-
salieven
aktív tag
Sziasztok.
2 kérdéssel fordulnék hozzátok.
ICS van e a Skate-re és ha igen akkor valaki belinkelné nekem? Meg kéne segítség a telepítésében is.
A másik kérdésem meg milyen appokat ajánlotok a telefonra? Minden ötletet meghallgatok kíváncsi vagyok ki mit használ a telefonján. -
szponzor
senior tag
hungandroid régóta nem megy vagy csak most állt le?
-
szponzor
senior tag
Melyik ROM-ok ajánlottak most? Ice Armor 3 még mindig? Mokee OS-ről mi a vélemény?
-
Apaxp
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki hozzáférést a google play apphoz. Ugyanis a skate v2 romon nem frissül automatikusan. Letöltési lehetőséget meg (mivel béna vagyok) nem találok.
-
borsodika
őstag
Cm9-et fellehet tenni erre a telefonra rendesen? Cm10-el próbálkoztunk egész jó volt csak utána hallottam, hogy a vakut kinyírhatja úghogy ment is vissza az Ice armor 3. Cm9 alatt nem megy semmi tönkre? Amennyiben minden ok alatta melyiket érdemes feltenni?
-
krystman
őstag
válasz
adamcsik #17860 üzenetére
Belehet állítani, hogy hangosabb legyen, de csak a külső hangszórónál használd, mert a fülesnél totál szétcseszi a hangot. Én max kihangosításhoz használom, ahoz nem rossz. Egyébként minden ROM-hoz lehet letölteni Volume Boost-ot, ami beépül a ROM-ba, és alapból is hangos lesz a hangszóró, zene, és videók alatt is.
-
Tatter
csendes tag
Olyan problémám van, hogy a mikrofon valószínű behalt, recseg, alig hallanak. Visszaállítottam a gyári állapotot a telefonon vinném garanciába. Hová érdemes vinni szervízbe? Vidék vs. Budapest? Ügyintézés gyorsasága miatt. Naponta mindkét helyen megfordulok. Köszi!
-
Scoobyka
addikt
szeretnem megkerdezni,hogy a zte skate bongeszes szempontjabol mennyire akad? vagy van ra mar olyan rom amivel eleg smooth a kicsike bongeszest illetoen?
-
-
laccy88
senior tag
sziasztok! a mai napon szert tettem egy ilyen készülékre! eddig tetszik. Viszont a külső hangszóró közepes hangerő felett recseg. Ilyenkor ez cserés? Más volt már így?
-
adamcsik
aktív tag
Üdv!
Nincs valami program a telóra, amivel hangosabbá lehetne tenni? -
vt602
tag
válasz
scyllarus #17850 üzenetére
Hihetetlen, de végre megszületett, van wifi-m (Cm9)!! Az angoloknál csak át kellet valóban állítani a nyelvet. Köszönöm. A MIUI nagyon tetszik, de most meg azt bánom hogy magyar, mert így nincs wifi-m, de hogy miért, az még mindig rejtély !? Még egyszer KÖSZÖNÖM URAK !
-
vt602
tag
válasz
scyllarus #17834 üzenetére
Ami angol nyelvű ( ZTESkate_ROM_MoKeeOS_v1.10_20120806-angol, pa_skate-1.6a-12OCT2012-C3C0_2-angol-wifi, ics-AOKP-20120815-skate-C3C0-angol-wifi, cm-9.1.0-20120923-skate-C3C0-angol-wifi ) azon van wifi, ami magyar ( ZTESkate_ROM_MIUI_v1.0_20120729-hun, ZTE_SKATE_SkaTe_v2-kelzsoca, Ice_Armor_III-kelzsoca ) azon nincs. MEGŐRÜLÖK ! Valami megoldás magyar nyelvre????
-
grotib
tag
A G1 topikba is írtam, de az már kihalt, itt meg annyi jó szakember előfordúl. Lehetséges e az, hogy romfrissítés miatt a kijelző érzéketlenné válik, vagy csak éppen akkor romlott el. Köszönettel!
-
Watt25
veterán
válasz
saucelori #17846 üzenetére
Én azért úgy általánosságban annyit hozzátennék, hogy lehet, hogy könnyű ráfogni, hogy a GM a hibás, de... Ez nem normális dolog! Az igazi kiváltó oka valami más, hiszen teljesen butaság ezt így kijelenteni, hogy "a GM leszívja az aksit." Legfeljebb azt lehet mondani, hogy valami beállítási dolog, vagy használati mód miatt leszívja. De nekem nincsen ilyen problémám, pedig még Latitude-ot is használok!
-
ocsesz
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy tegnap óta recseg a telefon hangszórója.
Az lenne a kérdésem ha van olyan akivel előfordult,hogy ha beviszem a T-hez,javítják vagy csere? -
molnartom
aktív tag
válasz
DessertFox #17839 üzenetére
-
molnartom
aktív tag
A gaapps= google applicatinons (e-mail, áruház, stb.) Ha nem a rommal együtt telepíted fel, akkor nem tudsz szinkronizálni névjegyzéket, nem lesz áruházad. Akkor inkább olyat válassz. De, hogy melyik magyar és melyik nem arra ténylegn nem emlékszem.
Ha ceco mappájából telepítessz fel ROM-ot (a ROM nevében benne van a skate szó) akkor IGEN azok jók a skate-re. -
DessertFox
aktív tag
Sziasztok, még mindig a root visszacsinálás lenne a gondom: ( gyári rom + root ) ha csinálok egy gyári adatok visszaállítását akkor eltüntetem a root-ot ? Egyébként nekem is az IA jön be, wifi szépen és gond mélkül megy vele. Meríteni nekem is a google maps szokott.
-
vt602
tag
válasz
scyllarus #17820 üzenetére
Sikerült a skate v2 feltenni, de ua. a gond, kapcsolódás-nincs kapcsolat (másik telón full wifi, 5méterre van).
Így csinálom:Hang le+power
MOUNT-
-f.boot
-f.system
-f.data
-f.cach
f.ext.sdINST:ZIPP:SD-
-choose
-Skatev2, vagy IA3 nincs wifi, vagy (( cm-9.1.0-20120923-skate-C3C0.de ez angol, és van wifi)
Nem értem?? -
vt602
tag
válasz
scyllarus #17820 üzenetére
Köszi. Előzmények ! Függetlenítve vettem, IA3 volt rajta, a wifi ment, a mem.karit kivette, utána volt-e még wifi azt nem tudom, és a saját sd elkezdtem programokat feltenni. Mivel kicsi volt a belső, innen elkezdtem nézelődni. Sikerült eljutnom hogy látja az sd ex.. Próbálkoztam a fenti programokkal, de nem jött össze. Teljesen alap, ha magyar, nem erősségem az angol, nekem elég, csak net, telefon, videó kell. Valamiért a SkaTe_V2-őt nem sikerűlt mentenem (magyar), ha linket küldenél, megköszönném. Azért még próbálkozom. Köszönöm a segítséget.
-
DessertFox
aktív tag
Sziasztok ! Lehet hogy cserélni kellene a gépet, de rootolt. ( csak root + gyári rom ) Hogyan tudom visszacsinálni a rootolást ? Köszönöm.
-
scyllarus
veterán
-
Dr_dusss
csendes tag
sziasztok!
remélem tud vki segíteni. nemrég szert tettem egy ZTE Skate-re, de az a helyzet h nagyon kezdő vok.
ha minden igaz akkor skaTe rom van rajta.
az a problémám hogy az akku már 1 napig sem bírja pedig a rendszer azt írja hogy az akku egészsége rendben van.már kalibrálva is lett, de nem jó.
SEGÍTSETEK! -
scyllarus
veterán
IA3 vissza, de tiszta telepítéssel. Én sok romot kipróbáltam, emiatt sokszor raktam vissza az IA3-at, és sosem volt wifi gondom. Valami beakadhatott ott. Vagy próbáld ki a SkaTe_V2-őt, az a gyári rom módosítása, ugyanattól a fejlesztőtől (Kelzsoca), azzal pláne nem szokott gond lenni.
-
vt602
tag
Üdv Urak!
Ice Armor 3, minden jónak tűnik, de az az átkozott wifi azt írja kapcsolódik, és aztán mégse. Wifi hálózatok vannak, másik telefonba látszanak, csatlakoznak. Segítséget megköszönnék!! Valamint milyen romok vannak (az autómon kívül) ami magyar nyelvű? Armor 2 nekem nem indult, cm-9.1.0-20120923-skate-C3C0 müködik, de angol nyelvű, és azon viszont megy a wifi.Elöre is KÖSZÖNÖM! -
saucelori
tag
Srácok lenne egy olyan problémám, hogy ha repülőgép üzemmódba rakom a telefont, akkor lemerül 8 óra alatt, tökmindegy, hogy gyári rom van alatta vagy custom, lemerül.
Az a vicc, hogy már azóta lett cserélve a telefon, de a probléma fennáll.Valaki tudna nekem ez ügyben segíteni?
Amúgy 4-5 napig bírja az aksi, ezért is furcsálltam ezt a dolgot.
-
n00n
őstag
Sziasztok!
Próbáltam visszakeresni, de nem sok sikerrel. Ice Armor III-nál, hogy lehet kalibrálni a Proximity Sensor-t? Mert a gyári billentyűs kód nem csinál semmit.
-
saucelori
tag
Kisült a Skatemnek a vakuja, ezért visszavittem az europarkba T-s szervizbe, papírmunkával együtt 15 perc volt és lett egy új Skatem.
De ennek a hangszórója recseg hívás előtt és közben is, ezért elmentem a Westendbe a szervizükbe.
Aki ott dolgozott az elküldött, hogy ezt bevizsgálásra kell küldenie (ha hardveres problémája van a telefonnak azonnal ki kell cserélnie, mert ez az előírás, ugyanis Mo.-n nincs ZTE szervíz és alkatrészeket se adott a T-mobilnak), mert ő nem észlelt semmilyen hibát (pedig nem csak szerintem rossz a hangszórója, egyértelmű a hiba), nem cseréli ki.
15 ember állt előttem, furcsa is volt, hogy 5 perc alatt én következtem, de rájöttem, hogy miért, mert egy tudatlan, önelégült, rosszindulatú ember végzi ott a munkáját.
Ezért visszaviszem az europarkba, ott legalább normális és értelmes emberek dolgoznak.
-
Blasius
tag
Sziasztok,
Nektek is szokott olyan lenni, hogy "elbambul" a telefon? Ez alatt azt értem hogy azt hiszi hogy van wifi (skype ikon pipa, wifi ikon térerö) de mégsincs wifi (skype nem tárcsáz/nem elérhetö)? A jelenség más alkalmazásokra is vonatkozik, pl facebook. Ha fringgel tárcsázom a hívástesztelöt "elbambult" állapotban, akkor az észreveszi: bontja az "elbambult" wifit, újracsatlakozik, aztán már megy a tárcsázás.
SkaTe v2 rom van fönn.
Üdv, jóéjt
-
storm3
senior tag
Alapsáv verziója: P743B01
Kernel verziója : 2.6.35.7-perf+
zte-kernel@Zdroid-SMT
Build szám:
GB_THU_P743v1,0,0,B01Ezt kell látnom,ha gariztatni szeretném?
-
ron8
senior tag
Sziasztok! Tudtok ajánlani olyan videó lejátszót, amivel lehet nagyítani a videókat? Lehet hülyeség lesz amit írok, de oléyan kéne amit csak felteszek, feltelepítek és net nélkül, ingyenesen megy! Van egyáltalán ilyen?
-
Dexter68
addikt
Kérdésem vóna (pálinkát mérnek-e már?
)
Elég ritkán küldök/kapok SMS-t, MMS-t meg pláne. A múlt héten valaki küldött nekem MMS-ben egy képet, bejött az üzenet, meg egy jelzés, hogy tartozik valami hozzá és egy letöltés gomb. De hiába bökdösöm, nem tölt.
ROM: MokeeOS v1.10.120806
SMS-re használom a GO SMS Pro-t és a gyárit is, bár utóbbi sosem működött...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Asustor NAS
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged