Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben1117
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Megpróbálom valahogyan problémamentesen leírni.
Adott egy ilyen teló, jelenleg a magenta csapatban focizik, de én szívem szerint átcsábítanám a pirosakhoz. De mindezt úgy, hogy ha ne adj Isten lesérülne, azért nyugodt szívvel vihessem a kórházba, hogy ellássák.
A modaco-n olvastam egy lehetséges megoldást, de nem tudom hogy az visszacsinálható-e, vagy mit befolyásol.Privátban segítsen, aki tud kérem!

-
apeelme
addikt
válasz
^Clown
üzenetére
Az intel tuti, a másik puszta logika alapján(még akkor is ha zsoca belinkelte fent a modaco-s tesztet)...mekkora esélye lenne egy még kiforratlan, frissen bemutatkozó architektúrájú biztosan zárt bootloaderrel rendelkező készüléknek, egy már bizonyított, de nyitott bl-el szemben? lássuk be nem sok...
én fogadnék is rá...

-
kelzsoca
félisten
válasz
^Clown
üzenetére
Biztos infó nincs, ez alapján viszont valószínű: ZTE Grand X Review
Rooting and hacking
ZTE devices have traditionally been very hackable, however I haven’t yet had time to crack open the Grand X. We have seen Tegra devices with locked bootloaders too.
-
Jano_023
őstag
válasz
Groovebaby
üzenetére
Engem is érdekelne az új ZTE, de miért nem a tegrás lesz a T-nél ?! Nagyon kár!
-
Jano_023
őstag
válasz
Groovebaby
üzenetére
Nálam is hasonló a helyzet, csak egy alcatel ot 995-el . De szerintem én cserélni fogok.
-
Groovebaby
tag
Itt van nálam kipróbálásra egy Sonyericsson Arc S telefon...olcsón adná munkatársam...nem tudom, hogy lecseréljem-e rá a kis Skatemet....erősen elgondolkodtam rajta.
-
Adamis
őstag
Érdekelne azok tapasztalata, aki a MoDaCo-ról szoktak mostanság kísérletezni.
1) A MIUI v4 alatt csak nekem fordul elő az, hogy nem tudok telefonálni? Illetve tudok, de nem működik a mikrofon. Ez azért eléggé idegesítő, ebben talán egyetértünk...
2) A Tilal-féle CM10 alatt nem működik a WiFi. Ez is egyedi, vagy előfordul mással is?
Hosszú távon amúgy a CM9 jön be a legjobban, nem tudom már, mióta használom ezt. Egy baja van: a HQ videók szaggatása. Ez mondjuk eléggé zavar, de mostanában erre ott a tab!

-
sutyesz96
addikt
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Lehet beruházok egyre...
Az armv6 proci nem nagy hátrány? Flash player van? -
-
ouzohuto
senior tag
válasz
sutyesz96
üzenetére
Saját véleményem az, hogy elpusztíthatatlan
Na jó kicsit komolyabban 2 negatívum talán a kamera bár 5mp az soha nem lesz 8 és a hátlap karcélósága rossz.Viszont sok pozitívum: szép, erős kijelző és nem karcolód(azért nem kell próbálgatni); gyors, jó fórum hozzá(root+rom), Kelzsoca, Appelme
A végét lehet nem érted, de majd fogod, ha lesz 
Megbízható!(még főzött rommal se volt semmi probléma...)
-
sutyesz96
addikt
Hi.
Kérhetnék személyes tapasztalatokat erről a telóról?
Mennyire megbízható ez a zte? -
blackstone
csendes tag
köszi,ezt megnézem majd. viszont akkor is ezt csinálta,amikor kiszedtem az sd kártyát és notebookon másoltam fel...
vissza lehet egyébként állítani a lost dir tartalmát az eredeti állapotra?
-
blackstone
csendes tag
sziasztok!
zte skate telón alap gyári rendszerrel fordul elő a következő probléma. Adatkábel segítségével felmásolok egy kb 4 gigás navigációs szoftvert az sd kártyára (több ezer fájl). Miután a másolással végez szépen leválasztom a win7-ben, majd lehúzom a telefont a kábelről. Előtte persze látom, hogy sikeresen felmásolta az általam választott helyre. Aztán amikor a telefonon futtatni szeretném az alkalmazást, az összes fájl a LOST.DIR könyvtárban van. Ugyanezt csinálta akkor is,amikor kártyaolvasóban másoltam a fájlokat az sd kártyára..
Mi lehet a probléma? mit lehet tenni?
köszi előre is.
-
gabe96
aktív tag
akinek megvan a legutolsó ics kiadás, az fel tudná nekem valahova tölteni, mert tilal linkje nem igazán működik
köszi
-
-
salieven
aktív tag
na ismeretlen forrásokból való telepítős cucc mellett pipa van még se tudom felrakni se a recoveryt se a root-t na ez mitől lehet? Mert így nem tudom felrakni a kiválasztott room-t

-
krystman
őstag
Nem igaz, hogy 2h.sz-al feljebb volt a kérdés meg a válasz is. Egyszerűen nem értem, hogy miért kell 1 oldalon feltenni ugyan azt a kérdést 2x-3x.
Közben frissült a [CyanogenMod 7.2.0 (STABLE) - Android 2.3.7 (14/09/12)] ROM is.
-
salieven
aktív tag
Sziasztok.
ZTE SKATE telefonomon szeretnék romot cserélni és kéne 1 kis leírás vagy segítség hogy mit és hogyan. Végül is a folyamatot tudom csak hogy mivel rootoljam meg milyen programok kellenek még hozzá. Köszönöm előre is a segítséget.
-
okoska74
senior tag
válasz
davidcsaba93
üzenetére
http://hungariandroid.com
-
davidcsaba93
aktív tag
Sziasztok!
Tesóm Skate-jét szeretném kicsit felturbózni egy rommal és ebben kéne segítség. Mit ajánlotok ha a stabilitás és a sebesség növelése a fő szempont?
Valamint még kellene valami leírás a biztonsági mentésre és a gyári állapot visszaállítására mert az első hsz-ből már le sem lehet tölteni a gyári t-mobilre romot.
A telefon jelenleg teljesen gyári, t-mobile függő. -
okoska74
senior tag
Nálatok sem működik a skype -nél a videó fogadása?
-
ouzohuto
senior tag
Valaki nem tudja véletlen milyen űveget használtak a Skatenel?(sokan szeretik, mert nem vagy csak nagyon nehezen karcolodik)
-
Adamis
őstag
válasz
Timyyy
üzenetére
Ajánlom, hogy nézzétek meg ezt, ha te nem tudod megcsinálni, párod talán. Ha segítség kell, itt is, privátban is segítek!

-
Timyyy
őstag
válasz
Timyyy
üzenetére
Ja és még lenne egy olyan kérdésem is, hogy játékot akarok letölteni, tehát elvileg át tudnám tenni SD kártyára, nem kell telefonról futnia, de mivel telefonon nincs hely hogy letöltsem, nem lehet valahogy beállítani hogy egyből a kártyára szedje?
Így is kínszenvedés ez a semmi memória ami van neki, de akkor legalább lehetne a kártyára töltetni.... 130 megából van általában 10 mb helyem, a játék meg 41 megás. Esélytelen hogy bármit is töröljek, bár nem értem, mi foglal ennyi helyet, mert az alkalmazáskezelőben ha mindent összeadok, kijön talán 35-40 mb amit foglalnak a programok... -
Timyyy
őstag
Sziasztok!
Billentyűzet kérdésben szeretnék segítséget kérni. Párom mobilja és tablet pc-je is úgy működik az androiddal, hogy gépelés közben ha nyomvatartja pl az A betűt, akkor átírja az ékezetes verziójára, tehát Á betűre, és ez így kényelmes.
Na de nekem nem így van a telómon. Lenyomom az A betűt, feljön egy kis csíkban hogy milyen karakterek vannak még alatta, de ha nyomva tartom, nem Á-t ír, hanem 1-est. Ha Á-t akarok, akkor folyamatosan nyomnom kell miközbe ráhúzom az ujjam a listában az Á-ra.
Nagyon macerás, kényelmetlen, és amikor elengedem az ujjam akkor általában másik karaktert visz be, mert még arra is odébb ugrik.
Hogyan lehet beállítani, hogy ne számot vigyen be nyomvatartásra, hanem az adott betű ékezetes verzióját?Ill. egy másik kérdés, szintén párom cuccain ha nyomvatart egy gombot (pl a kezdőlapra visszarakót), akkor feljönnek az éppen futó alkalmazások és ha kihúzza őket oldalra a kijelzőről akkor becsukja őket a rendszer. Na én még ilyet sem találtam a ZTE-n, csak olyat, hogy legutóbb használt programok, de ez ugyebár nem ugyanaz.
-
scyllarus
veterán
válasz
foldermate
üzenetére
Nem tudom, melyik rommal próbáltad (aminél nem volt jó), de próbáld ki a SkaTe_v2 romot, az gyárin alapszik, annál nem szokott gond lenni a közelségérzékelővel és azért a gyárinál sokkal jobb.
-
kelzsoca
félisten
válasz
foldermate
üzenetére
Szia!
Akkor használd a gyári rommal, mert azok a csomagok biztosan jók, ha mégsem, akkor valami nálad nem kerek. -
foldermate
csendes tag
Szia! nem tudom a proxyimity sensort beállítani,a te kis csomagodal sem.Ha visszarakom a gyári romot akkor viszont hibátlan
-
Dexter68
addikt
Ezt nem lehet valahogy ZTE-kompatibilissé tenni? Annyira akarnááám

-
-
kmisi99
addikt
Heló! Haverom telefonjára romot tennék. Csak annyi a dolgom hogy CWM recoveryt fölrakom ott wipeolom a gyári romot majd rakhatok is fel bármilyen romot? Jelen esetben egy CM10 et néztem ki.
-
krystman
őstag
Vissza került a Skate a T-mobile kínálatába. Meg a Blade is egy kis ideig. [link]
-
Adamis
őstag
válasz
DessertFox
üzenetére
Ez mekkora! Köszönjük! Ez is jó, ugyanaz a fószer, ugyanaz a gatya!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Befejeztem...
-
Jano_023
őstag
-
DessertFox
aktív tag
Nagyon off: köszönöm mindenkinek a sok segítséget, had háláljam meg az alábbi kinccsel, egész nap ezen röhögtem, a kérdéseket is érdemes elolvasni:
www.vatera.hu/item/view/action/getProductData/cod/1633625807 -
TimDom
csendes tag
válasz
TimDom
üzenetére
Megjelenés idõpontja N/A
Frekvenciasáv hhg4 = HSUPA, HSDPA, GSM 4 band
Telefonkönyv db dinamikus
Memória MB 1000
Tárhely GB 4
Memória bõvíthetõség T-Flash - microSD
Magyar nyelvũ menü Nincs
Flight mode Van
Operációs rendszer Ice Cream Sandwich (Google Android OS v4,0)
CPU Intel XMM 6260, 1,6 GHz Intel Atom Z2460, Intel graphics media accelerator (400 MHz)
Készenléti idõ óra 500
Beszélgetési idõ óra 5
Súly g 141
Méret mm 127*65*10
Akkumulátor Li-Ion
Kijelzõ pixel qHD (540*960)
++wifi exra van+ 8 megás kamera... hmm figyelemre meltó...hat inkabb varok addig eladom az enyémat hh ne veszitsek sokat az árból....
de az ara is kb 20ezerrel dragabb lesz, adja a technologia h ne lenne az, s akkor erdemes lenne varjak... kemeny konkurencia lenne ez mar a Nokia lumia 710-800 illetve az ipon 3gs es 4-nek, tudasat s meso memoriajat s ramjat nézve...
de valaki tobbet tud modnani errol: mert 1,6ghz kivul nem ertem a tobbi cpu részt...:Intel graphics media accelerator (400 MHz)
-
TimDom
csendes tag
válasz
scyllarus
üzenetére
koszi az infot, volt egyszer a kezembe egy fénykepezes es menunezes ereéig.... nem samsung s vagy ipon, de nekem bejott. nem vagyok az a nagy jatékos, de 1-2 jatékot szeretek a telefonra tenni, néha varakozas, unalom üzés célból....
a baj h ma bementem az üzletbe s azt mondta az eladó, h mar kiment a forgalombol nemsokara jön az ujabb model, szoval errol lekestem, varok hatha lesz vagy hasznalt vagy az uj modell mennyi s milyen lesz...de ahogy megjon megveszem...
mondhatni h a symbians is mar a regi eléavult ugymond "smartphone", de ahogy neztem ez a zte 1 fokkal jobb marmint s az mar nekem elegendő...na de esetleg van valami hir az ujabb modelrol, valaki tud rola h a magyar piacon mikor fog megjelenni?
-
scyllarus
veterán
válasz
TimDom
üzenetére
Egy kicsit olvass utána úgy általában az Androidnak, ha javasolhatom. Sok olyan kérdést tettél fel, amik a rendszerrel vannak összefüggésben, nem a konkrét telefonnal(3G, Office pl.). Azt, hogy milyen telefon felel meg az igényeidnek, a felhasználás módja szabja meg elsősorban, hogy te mire akarod használni - és persze mennyit tudsz/akarsz érte fizetni.
Alapvetően az Android rendszer MINDENRE alkalmas, ami egy telefonnal kapcsolatban felmerülhet. Ezeket általában nem natívan tudja, ahogy a Symbiannál megszoktad, hanem külön telepíthető alkalmazások segítségével, ezek elsődleges forrása a Google Play alkalmazásbolt. Itt szinte mindenre van program, többféle is, a legtöbb ingyenes, de vannak fizetősek is. Oda már akár most felnézhetsz, megkeresheted, van-e a számodra szükséges feladatokra program.
Ennek a telónak vannak korlátai, az elavult processzor elsősorban az új játékoknál jelent akadályt, bár néhány alkalmazás is megköveteli a 2.3-nál frisebb rendszer meglétét. A másik gond a kis belső tárhely, ami ugyan kicsit megnövelhető némi trükközéssel, de ha rengeteg alkalmazást/játékot akarsz telepíteni, ez nem a te telefonod.
A mindennapi feladatokban (telefonálás, sms, net, levelezés, office használat) a teló jól helytáll, a nagy kijelző előnye itt megkérdőjelezhetetlen. Az akkuideje is igen jónak mondható, az okostelefon szinten elvárt egy napot simán hozza.
A legbiztosabb egyébként mindig az, ha bemész egy boltba, és megtapogatod személyesen, nagyon sokszor így bukkansz olyan dolgokra, amik megerősítenek vagy éppen eltántorítanak a vásárlási szándékodban. -
-
TimDom
csendes tag
ertrem koszi a valaszt mind 2 toknek.
pedig elol olvastam valami hasonlot de mind 1. a lenyeg h jol s szepen muxik. hat valoszinu ha e honapban veszek 1 et... meg kell szokjam az androidot kicsit de szerinte nem lesz nehéz....vagy varjak az ujabbb skate aqcua-ra, csak kérdes h az ára valyom nennyi lesz...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
TimDom
üzenetére
"Olvastam hogy amrv6 van benne s valami fcp?300"
Micsi? Én ilyet tuti nem írtam, pedig átnéztem azt az első hsz.-t mielőtt beküldtem. fcp300?
ARM v6-os processzra van, a flash pl. máris felejthető vele...Nem-nem. AMD Z430-as VGA chip van benne. A legtöbben egy Adreno 200-nak ismerik, nem valamit fcp izé...
GSM ben muxik csak, 3 vagy 3.5G
3G. Minden tekintetben.
Jatékok 3d
Igen, mennek. Nem a legújabbak persze, de elég szépen lehet válogatni.
akisja -ha netezek...
1-1,5 nap. Többre ekkora kijelzővel nem lehet számítani.
Olvastam h az m.officet , pdf-eket...
Van rá program. Külön telepíthető.
Személyes megjegyzés: légyszi, próbálj meg vagy nem telóról írni, vagy feltenni egy helyesírás ellenőrzőt, ez így katasztrófa...

-
szponzor
senior tag
válasz
TimDom
üzenetére
ARMv6 régebbi utasításkészlet, ezért lassabb és pár program nem kompatibilis vele a Play-en.
3G-t tud.
3D-s játékok közül pár megy, de nagy részükhöz valamit állítgatni kell vagy nem hivatalos forrásból beszerezni.
Akksi használatfüggő. A játék itt is szívja az akksit, mert működtetni kell a nagy kijelzőt, de ha nem buzerálod sokat, akkor a 3 nap elérhető vele.
Azt nem tudom, hogy alapból olvassa-e az office-os és PDF fájlokat, de PDF olvasónak ott az Acrobat Reader, office-os fájlokra meg elég sok megoldás van, én a QuickOffice-t használom. A Pro verziója tud szerkeszteni is, nem csak megnyitni. -
TimDom
csendes tag
Sziasztok!

lenne pár kérdésem....
Nokiás(symbiannal megszokott) telenon felhasználó vagyok. Mivel sanálok annyi pénzt kiadni egy lumia 800ra, hat nézelődtem tovább, s megakadt a szememe nagyon a zte skate-n :
Ára, kijelzője, s android 2.3 as hallatán....Ma olvasgattam a forumot itt. Ime a kérdésem azoknak akinek van skate-jük:
--Olvastam hogy amrv6 van benne s valami fcp?300 as elavult chippekbol rakodott ossze a tello, es azt amrv7 , mi a kulonbseg ( nem ertek hozza,de jo lenne tudni ha veszek h tudjam mivel allok szemben...)

--GSM ben muxik csak, 3 vagy 3.5G-ben nem megy?, -ez is a 300as csippel olvasta meg az elejhen? igy a net netezes, nem lassu gsm-el?
--Jatékok 3d-sek mukodnek rajta, s egyebb alkalmazasok jol -simma hekkeletlen , gyari bealitassal?
-- akisja -ha netezek naponta kb 1-2 orat+fényképezek +telefon , sms, szoval jol hasznélva- mennyit birja?pl:- nokia 5800-asom hat kba 1-masfel orat jatszottam rajta s tolthettem ujra, vagy egy kicsit hasznaltam s hat...1, masfel napnal nem igazan vitte jobban.
nokia e5osom (nem erintokijelzos, de qwerty-s, az kb 1,5-2 napot birja a kezem elett altalában...)
--Olvastam h az m.officet , pdf-eket nem tamogatja, mint pl a nokia 5800 es a e5osom ... nem lehet ra tenni smeit, vagy van programami megnyitja csak fel kell tenni?
-- Méret:
nekem most egy nokia e5-öm van, hat az is joi robusztus, szoval hat hat farmerbe vagyok, elfeledhetem a zsebbe teveset, max ha tokot éeveszem roóla, de akkor felek h -nehogy elejtsem- vagy marad a kabát, felső... -
andyTM
őstag
válasz
Hettibyszti
üzenetére
- jelly bean?(a rom), mert akkor a kikapcsolásnál lévő menüben az újraindítás menüpontot nyomva tartva elvileg be-, és kikapcsolható.
- vagy nézd meg a hangerőgombokat, pontosabban a hangerő le(-), nincs-e beragadva, mert hibajavításnál a hangerő le-t kell nyomva tartani az android figura megjelenésétől és így előhozható a csökkentett mód. -
Hettibyszti
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. ZTE Skate telefonom kijelzőjén, lent a bal sarokba safe mod, /biztonsági mód felirat jelent meg. Már elvégeztem a gyári visszaállítást,de sajnos még mindig ott van a felirat a képernyőn. Tudna valaki segíteni, hogy hogy tudnám kikapcsolni ezt a funkciót? Köszönöm! -
-vitya-
őstag
Sziasztok!
van a skate-emen egy reprodukálható probléma, és kíváncsi lennék, látott-e már valaki ilyet, és mit javasoltok megoldásnak (gondolom SW csere, de akkor már olyanra akarom, ami tuti jól működik....)
android verzió:2.3.7
kernel: 2.6.35.7-perf+
mod version: cyanogenMOd-7.2.0
Build: IceArmor III.Na a probléma meg az, ha akármilyen hívás jön a készülékre, vagy én indítok hívást, akkor onnantól a kijelző nem érzékel semmit sem, sötét marad, érintésre semmi sem reagál, se az oldalsó gombra. Le sem lehet kapcsolni. A hívást természetesen nem lehet letenni, sosem, ha a másik oldal nem szakítja meg, akkor az úgy marad. Mennyire szeretem ilyenkor, mikor bejön a hívott hangpostája...
Workaroundok: néha (esetek 60-70%-ban) ezután ha rádugok töltőt, akkor az visszarántja az életbe, és onnantól ismét van touchscreen
Overpower workaround: Akku kivesz, és visszarak, telo elindít. Ez persze megjavítja a következő hívásig, de milyen igénytelen már, hogy mindig kapkodom ki az akkut, mikor egymás után 5-6x akarok telefonálni....
Valakinek valami ötlete? Netán arra, hogy mire cseréljem a SW verziót..?
-
TOLEDOO
tag
Mokeeos-hoz tudja valaki honnan lehet frissítéseket leszedni?
Modacoról nem lehet.
Köszönöm. -
sch_a
addikt
Sziasztok!
A Skate-nél is hasonló a szórás a készülékek között a minőségét tekintve, mint a Blade-nél? Gondolok itt fakóbb kijelző, pixelhiba, gps stb.? -
Jano_023
őstag
válasz
ouzohuto
üzenetére
Biztosan jó lesz az is. Csak sajnos lehet az már olyan ár kategóriában lesz ami már kicsit magasabb mint mondjuk egy Skate. Bár most nagyon sok új telefon jött ki azok biztosan lenyomják majd az árakat.
Off:már ki is néztem a Motorola razr maxx HD-t. Bár állítólag nem jön hozzánk. Sajnos...^Clown: biztos, honnan tudod?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

én fogadnék is rá...

Kelzsoca anno farmvillezett vele asszem...

Ez mekkora! Köszönjük! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ARM v6-os processzra van, a flash pl. máris felejthető vele...