- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andyTM
őstag
válasz
Keeperv85 #17094 üzenetére
- s gondolod, hogy a cm10-el ez megoldásra kerül skate-en? - szerintem csak alapon fog menni, nem úgy mint egy nexuson, de majd kiforrja magát
az ICS túl nagy falat volt a skate-nek.
- én is kipróbáltam (táblagépen) egy alap JB-t, nekem nagyon tetszett; jobban mint az ICS!
-
endriska
csendes tag
készül a 4.1.1 skate-re, vagyis már van de nagyon új még a rom kell egy kis idő mire stabil lesz
-
callvote
senior tag
én ezt használom minden nap kb 7-8 órán át navigálok a skate-el és nem merül le töltésközben.ráadásul olcsó is én 1000ft-ért vettem.
-
GZoli7
senior tag
válasz
DessertFox #17083 üzenetére
Olyanom nekem is van, de még a 2.1A-essel is, navigálás közben lemerül a skate.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
DessertFox #17081 üzenetére
A 2,1-esre. A másikon gyorsabban merül le, mint ahogy feltöltené.
-
DessertFox
aktív tag
Sziasztok, nagyon off kérdésem van, de a transfmer topik elég lassú. Szóval van egy asus transformer tablet, a papírja szerint 1,2 A töltéssel. Nekem viszont autós töltőm 1A illetve 2,1 A -rel tölt. Szerintetek melyik ágra tegyem tölteni ? Köszönöm a segítséget.
-
scyllarus
veterán
válasz
RtgLaci #17078 üzenetére
Nekem is az van fent, már a v0.3-as is jó volt, ez még jobban tetszik. Csak kíváncsi voltam arra, milyen az a kínai izé (mondjuk nekem is szemet szúrt, hogy patchelni kell a marketet), de annyira nem, hogy lecseréljem a Mokee-t. Azért is kérdeztem itt, ha nem lennék elégedett a mostanival, akkor kipróbáltam volna magam az újdonságot (hála az itt szerzett gyakorlatnak, egy romcsere már 10 perc alatt megvan
)
-
RtgLaci
tag
válasz
scyllarus #17073 üzenetére
Elolvastam, mit is írnak róla: ez (is csak) egy 2.3.7-es Gingerbread...Vannak benne kínai maradványok... patch-elni kell a Google-t, mert alapból kínai market van...Nem kaptam kedvet hozzá.
A múltkor próbálgattam pár romot: tetszett a ColdFusion X és az X2 is, sajnálom, hogy vannak még nyűgjei mindkettőnek, de kinézetre és működésre bármelyiket szívesen használnám. Aztán megnéztem a MIUI-t is, hát valahogy az nem az én világom, nekem nem jött be a kezelése.
Maradt a C3CO által portolt MokeeOS 1.10. Ez elég gyors, stabil, minden működik benne és még szép is (vagy mondjuk, hogy nekem tetszik -
callvote
senior tag
válasz
Candymandio #17075 üzenetére
lehet nem jó recovery-t tettél fel,tedd fel INNEN ez legalább biztosan működik
-
Candymandio
csendes tag
Sziasztok!
Valaki segítsen please!!! 2 Sakte-m van és az egyiken nem tudok ROM-ot cserélni
Gyári (assz'em) 2.3.5 van rajta és független. CWM recovery ráment, de bármit akarok csinálni vele lefagy (a recovery). Találkozott már valaki ilyen problémával??? -
jekisa19
csendes tag
válasz
Watt25 #17072 üzenetére
Szia!
Szerintem az eredmények hasonlóak, bár nekem spec CLASS 4-es kártyával 2100 pötty volt amit minap mértem.
Az eredeti T-rés ROMot/1321 pont/ sajnos ki kellett próbálnom, csere telefonom jön elvileg holnap addigra visszaalakitottam.
Amugy Zalaegerszegen a T-Pontban zokszó nélkül cserélik a telót, nem is nézték meg csak a fajtájára néztek rá.
Valamit sejthetnek ott, ha ilyen egyszerűen cserélik...
-
scyllarus
veterán
Ezt próbálta már valaki?
[link]
Shendu OS. -
Watt25
veterán
válasz
Watt25 #17069 üzenetére
Találtam magamnak egy ilyen hozzászólást.
Ezek az értékek kb. most is "érvényesek"? -
giigz
veterán
Mint írták felettem, itt az lesz a probléma, hogy a telefonod T-s, tehát Vodás kártyával nem tudod használni.
Mivel nem tudunk a telód eredetéről semmit, ezért az a megoldás, hogy a T-ben kifüggetlenítteted, ez kb. 10-20e Ft, nem tudom pontosan. Ingyenes módja is van a dolognak, a házi függetlenítés, ez viszont illegális, és a garanciád elvész, tehát bármi baja lesz a telefonodnak, vagy saját költségen javíttatod meg, vagy kuka.
-
Watt25
veterán
Nem is vártam más választ.
Hozzászólás.
Lusta dög vagy, továbbra is fenntartom. -
Watt25
veterán
Ugyanez a gondom volt a Pulse-nál is. Rájöttem, hogy tulajdonképpen a hívott fél csak azért hallatszik, mert valamennyi hang átszűrődik a mikrofonba. (Ezért headset-tel egyáltalán nem hallani a másik felet.)
Ez azért elég rossz hír, hogy custom rom esetén Skate-en sem működik ez a funkció. Eddig nem cseréltem le a gyárit, most már lehet, nem is fogok.De ha már itt tartunk... Én azért sem cseréltem le a gyári ROM-ot, mert a Custom ROM-ok leírásában semmilyen utalást nem láttam arra, hogy a 2D grafika gyorsulna vele (nekem csak ez lenne fontos) és egyelőre nem láttam AnTuTu értékeket sem Custom ROM-ról. Valaki mondana részletes AnTuTu értékeket (de leginkább 2D értéket) egy ismertebb Custom ROM-mal mérve?
-
Chofy
csendes tag
Sziasztok! Van egy rootolt zte skate, cyan rommal, és még sem fogadja el a Vodafone kártyát. Valaki tudna segíteni, hogy mit tegyek?
Üdv
Bea -
-
iff
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy zte skate telót. Próbáltam körbe járni ezt a rom dolgot. Érdemes lecserélni? Itt találtam róla videót, próbáltam olvasgatni utána. Ha le cserélik a rom-ot, akkor is marad t-mobilos? (ebbe még kezdő vagyok)
-
Watt25
veterán
válasz
pacman789 #17055 üzenetére
Nekem ugyan nincs Custom ROM-om, de sztem a Clockworkmod recovery-ben ha csinálsz egy backup-ot, akkor az ext-ről is csinál backupot, azt pedig visszarakhatod nagyobb particióra is. (Még a Pulse-ommal csináltam ilyet, működött. Bár, ott nem CWM-el csináltam.)
Csak át kell másolnod a régi kártyáról a backup-ot az új kártyára, hogy ott visszatölthesd.Viszont nekem is lenne egy kérdésem. A Skate gyári ROM-jával alapból lehetőség van a telefonbeszélgetés rögzítésére. Feleségem Mini Pro-jában nem látok ilyen opciót. Ez Skate sajátosság, hogy tudja? A ZTE rakta bele?
-
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
Vettem új memóriakártyát a telefonba, olyan kérdésem, lenne, hogy hogyan tudom lemásolni az előzőt? Itt leginkább az ext partícióra gondolok, illetve a régin 256mega van ennek fenntartva, de az újnál 512-őt szeretnék.
Vagy egyszerűbb, ha újratelepíteni?
Előre is köszi a választ!
Üdv.:
pacman -
andyTM
őstag
válasz
hoda86 #17046 üzenetére
- szerintem nem o.k.-és az az app próbáltam én is de szerintem egy f*s, töltsd le az [ES File Explorer File Manager]-t telepítsd(ha még nem lenne fenn ) és ebben az app-ban sok beépülő modul van; amikor kijelölöd a filmedet a felurgó ablakban válaszd az es media playert (még a hd-t is viszi).(egy próbát megér)
-
hoda86
csendes tag
Sziasztok!
Valaki használ mx player-t skate-n? Esetleg ilyennel találkozott már?
mp4 file-ok esetében a kép le van maradva a hanghoz képest, illetve néha mintha beakadna.Az armv6 codec pack is le van töltve, ill gyári rom van a telón.
Köszi!
-
callvote
senior tag
válasz
szponzor #17041 üzenetére
az ip webcam csak hálozaton belül streamel...192.168.x.x. tartományban azért nem volt jo....
a fenti 2 alkalmazás tökéletesen jó....
még 1 kamerás kérdés:
anno volt egy alkalmazás amit ha feltettem akkor msnhez és skypehoz is kameraként volt használható a skate...
nem tudja valaki mi a neve annak az alkalmazásnak? -
maxim01
aktív tag
Sziasztok! Segítségre van szükségem. A gond a következő kb. 2-3 hete csinál olyat a telefonom, hogy ha hívnék valakit 1-et csörög és kész, utána néma a telefon. Akit hívtam azt mondta egyet csörgött neki is és utána olyan mintha leraktam volna. Szerintem ezzel van összefüggésbe az is, hogy néha 1-2 csörgés után csengetés hangja halkabb lesz. Gyári t-mobil csak root van. A segítséget előre is köszönöm!
-
callvote
senior tag
van valamilyen program arra hogy a teló kameraképét streamelni tudjam a net felé?
röviden: teló itthonhagy,wifin csatlakozva a routerhez,webcameraként használva..és bárhonnan máshonnan rá tudjak nézni másik androidos telóról vagy neten.
ötlet? -
bagyusz
őstag
ZTESkate_SwedishSnow_RLS7 rom eszméletlen gyors. Igazi gamer rom.
Régebben volt róla szó, hogy bt + wifi bekapcsolása esetén hibát dob ki. Nem rom hiba, egyszerű jogosultsági hiba volt. update_script -ben ezt kellett hozzáadni a megfelelő sorba.
set_perm_recursive(1002, 1002, 0755, 0440, "/system/etc/bluetooth");
set_perm(0, 0, 0755, "/system/etc/bluetooth");Linpack 960mhz tesztelve
-
pecacucc
csendes tag
http://www.modaco.com/topic/356218-romportics-beta-rom-aokp-cm9-remix-rc-669-280712/
Erről van valakinek tapasztalata? -
shinodas
tag
Sziasztok!
Valaki találkozott már olyan problémával, hogy a telefon nem kapcsol be rendesen? Tehát bekapcsolom, gopmb megnyom, zöld droid logo bejön, android felirat, a "csillogós effekttel" bejön, "csillog is", de innen nem megy tovább. Van erre megoldás? Gyári rom van fenn -
kelzsoca
félisten
-
scyllarus
veterán
válasz
Agyzuzo #17014 üzenetére
Új jött, július 24-én jött, plusz egy patch 25-én
Adamis: a CFX nekem is volt fent párszor, na abban tényleg sz.r a l2sd.
GAbre: nekem november óta bírja, fólia nélkül, nincs karc vagy törés (kopp, kopp, kopp)
Húzni nem érdemes, hacsak nem játszol sokat, de alapvetően nem arra való. Nem rendszertől függ a húzhatósága (mondjuk custom rom alapfeltétel), hanem egyedi, telefononként eltérő lehet. -
GAbre
veterán
Tud vki vmit mondani a skateről?Érintő "ütésállósága" bladehez képest?
Féltem a nagy kijelzőt,könnyeben törik sztem.
Esetleg mennyi az átlagos húzhatósága a cpunak?
Android rendszertől mennyire függ,h mennyire lehet húzni? -
Adamis
őstag
válasz
scyllarus #17012 üzenetére
Hát, én feltettem, nem tetszik. Most a CFX van fent megint, ezzel bütykölök... Azt nem tudom, miért nem tudnak egy olyan L2SD-t bele építeni egyikbe sem, ami alapból használja az ext particiót? Nem lehet bonyolult, mert már a v2-ben is benne volt, pedig az nem friss rom!
-
andyTM
őstag
- ha valakit érdekel: (korlátozott számban) egy ismerősöm ma ment ki kínába és hoz haza [ZTE N880E] telefont, de csak a jövő hónapban jön haza! - privátba jelezze akit érdekel és tolmácsolom az igényt
-
scyllarus
veterán
24-én megint frissült a Mokee, aki azt használná
Az MK Launcher kukába került és megkapta a Launcher Prot. -
szponzor
senior tag
válasz
Szoszo94 #17005 üzenetére
Én az U-t néztem a húgomnak, eléggé hasonlít a két készülék moddolás szempontjából. Nehezen lehet nyitni a bootloader-t, a függőét meg talán nem is lehet, emiatt nagyon korlátozódik a telepíthető kernel-ek száma. Az is kérdéses, hogy mikor kap Jelly Bean-t és az is, hogy utána kap-e még frissítést. Ha választanom kellene, akkor inkább a Nexus S-t venném, legalábbis ár/értékben szerintem ez most nyerőbb.
-
Szoszo94
őstag
-
krystman
őstag
válasz
ricsi8800gt #17003 üzenetére
Ez csak rootolás! Ezzel max annyit érsz, hogy ha volt olyan programod aminek root jog kellett, azt most tudod használni úgy is.
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
Keeperv85 #17002 üzenetére
Szisztok.Tudnátok segiteni Rootolás ügyileg ?
[link] Én az itt leirtak szerint csináltam és nem sikerült egyszersem.Volt Pc restart (Win7) utánna Xp-s gépen is proszáltam ott se sikerült.Igaz az Xp-s gépen még a telo se indul ujra de a Win7-esen igen.
telo ujraindul és ennyi.nem csin semmit.esetleg ha valaki helpezik azt meg halgatom.
Telo az ZTE Skate
-
GAbre
veterán
Üdv!
Vettem 1 skatet amin ice armor 3as rom van.
De sajna nem tudok telenoros hálozatot rajta használni!
Beveszi a pint minden ok,de nem kapcsolódik rá!Vkinek vmi őtlet,h miért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged