- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Jano_023 #15599 üzenetére
Gratulálok! Vigye vissza oda ahol vette és dugja fel análisan annak a majomnak, aki kifüggetlenítette. Ez történik mikor a hozzá nem értés találkozik egy debilben az önismeret hiányával és azt hiszi magáról, hogy hacker... Nemrég a Blade topicban erre mondtam, hogy nem szabad függetlenített készüléket venni. Engedelmeddel belinkelném oda ezt a hsz--t most...
-
Jano_023
őstag
Hali, egy ismerősöm vett Skatet. Függetlenül vette, de már használt volt a készülék.
Olyan probléma van vele, hogy nem csatlakozik a Wifihez. Azt irja ki, hogy valami baj van a MAC címmel. "Cant write MAC address, pleas confirm" valami ilyemit ír ki. ötlet ?
Köszi. -
gabe96
aktív tag
ehez én is csatlakozom, mert átlagos felhasználásban sokkal jobb az ICS, a launcher és a menü sokkal gördülékenyebb, a bongészés is sokkal egyszerűbb, és a fényerőt is sokkal feljebb lehet venni tapasztalataim alapján, de ez csak akkor tartozik a használható kategóriába, ha valaki úgy használja mint én, tehát semmi különös, csak böngészés(opera minivel!!), zenehallgatás, telefonálás, és egyszerű játékok
pl. navi-k nem tudom hogy futnak, mert abszolút nem használom ezt a részét
ja és a 05.15-i ICS aksiidőben nálam csúcstartó, az alap kernellel, -
Keeperv85
nagyúr
Mindent megmondtak itt, csak az nem, hogy nehogy bevidd főzött rommal a T-hez azt a telót!!!!
Rögtön áthúzzák a garid...
-
Torento
tag
válasz
scyllarus #15592 üzenetére
Értem és pont így tettem énis "mindig" kivéve most úgyvoltam vele "hátha nyerek" úgyse játszok soha semmi ilyennel. Itt egy MTSMS-t kellett küldeni az adott számra.
Közben írtam T Mobile topic-ba.. és közben beléptem t-mobil oldalára a számommal és jelszavammal...
Itt elvileg testre tudom szabni az előfizetésem (persze 2 év hűségem van és nemtudom h ez miatt milyen szinten..)
Ilyen dolgok vannak itt:Fogadott Emeltdíjas SMS tiltás
A T-Mobile-lal szerződött tartalomszolgáltató cégek emelt díjas SMS-einek fogadását tilthatja le.ennél az van h "aktiválva"
MMS szolgáltatás
Képek vagy hangok, illetve videofelvételek és szövegek küldése üzenetben.szintén:"aktiválva"
NA KÖZBEN KAPTAM VÁLASZT A T TOPICBAN
Elnézést az offért
-
scyllarus
veterán
Egyetlen előnye van a 4.x-nek: vannak ICS exkluzív appok, amik csak azon indulnak el. Ezek száma még nem nagy, a kérdés, hogy a jövőben mennyire növekszik. Én pl. csak a MIUI Launcher miatt raktam fel (de már visszaálltam), de másoknak lehet fontos valamelyik. Ilyen pl.az Apex-Nova-MIUI launcher, a GS3 Touchwiz UX launchere (mondjuk annak ARMv7 is kell).
Torento: az ilyen weboldalakon kb 2-es betűmérettel fent van (mert muszáj fent lennie) hogy ez egy előfizetéses szolgáltatás, díja heti x ezer Ft. Telón még nehezebben olvasható... Jártak már így páran sajnos. Én is kattintottam már ilyenre, de ahol meg kellett volna adni a számom, ott kiléptem azonnal.
-
Joshi
titán
válasz
szponzor #15586 üzenetére
Na ennyire érdekel a verziószám hogy még sokadszorra is elk_rom.
Most az IA2 van a telómon és csak annyi bajom van a rommal hogy amikor ébreszt és én lenyomom mondjuk elfordított képernyőnél, akkor eltűnik a főképernyőn lévő widget és ikonok. Ez csak újraindítás után gyógyul meg, ja és a 3G nem akar bekapcsolódni de erre kaptam egy gyors probléma megoldást úgy hogy 3G bekapcsolása előtt át kell rakni 2G-re.
Nagyon pöpec a rom mind használhatóság és akksi idő szempontjából. Igazság szerint csak arra voltam kíváncsi hogy mi ez az ICS felhajtás, de jól sejtettem hogy ezen a telón felejtős. -
Torento
tag
Még az előzőhöz annyi kérdésem lenne...
Ez nem is kérdés szinte mivel 90% már sztem is h nem lehetsokkalinkább az aminek én nagyon örülnék mivel ez miatt van fent nekem csak az ics h....
Ezt a 2d hardveres gyorsítást nem lehetne átvinni gingerbreadra? -
Torento
tag
Az a kérdés is megfogalmazódott bennem h egyáltalán a T akar-e nekem segíteni ezügyben...hiszen ez nekik csak jó
szponzor:
Én nem mondanám h ugyanaz a helyzet2d megjelenítésben kb 3-4* gyorsabb a telefon.Tudom h quadrant után nem szabad menni de az összes gingerband-en ugyanannyi fps-t produkál a 2d tesztben....ics-el a soxorosát és ezt scrollozásnál is észrevenni ("eltekintve" 1-2 fennakadástól persze... de néha megakad a 2.3.x is) Go launcherben az effekteknél a teljesítmény "lenyűgöző" (legalábbis nekem
) Ha élő háttér van akkoris gyors marad...
quadrant stabil 940mhz:
2d hw gyorsítás ki: 2d pontszám: 130-160 -ezt hozza 2.3.x-el is (mind1 melyik rom)
2d hwgyorsítás be: 2d pontszám: 750-850 -
szponzor
senior tag
Igazából 2.3.x akart lenni.
Nexus S topikban is sokan lázadtak, hogy miért nem jött ki még az ICS, aztán miért ilyen bug-os az ICS, de a GPU gyorsításon kívül értelmes dolgot ott sem hozott. AnTuTu listán a vezető Nexus-ok mind 2.3-as OS-sel mentek...gondolom ugyanez a helyzet ennél a telefonnál is. -
giigz
veterán
válasz
Torento #15582 üzenetére
Esetleg még itt kérdezhetsz rá: Nagy T-Mobile topik
-
Joshi
titán
válasz
#40993792 #15580 üzenetére
Igen elírtam igazából 2.5.x akart lenni.
Ezt csak azért kérdeztem mert a napokban nyomkodtam egy Blade 4.0.4-es ICS-es telót de nem igazán jött át az újdonság. Nem tudom melyik rom volt fent és már elég stabil verziónak tűnt de igazából semmi újdonságot nem érzékeltem (leszámítva azt hogy más struktúrája volt a kezelő felületnek). Ahogy írtad ezen a hardveren nem is igazán dob akkorát az ICS mint a többmagos telókon. De akkor minek az ICS a régebbi hardverekre? Miért akar mindenki magasabb Android verziót amikor semmi haszna?
-
Torento
tag
válasz
#40993792 #15581 üzenetére
Ettől tartottam.Mivel azóta többször is jött üzi h nyertem stb... Azóta persze h törlöm kifelé egyből de ottlessz vmi. Akkor tehát a "tanács" az lenne h mennyek be t-mobile-hoz ugye? Ők ki tudják ezt deríteni h hogyan tudok megszabadulni ettől?Vagy mit csináljak? Esetleg írhatok nekik emailt is ezügyben.... és köszi
-
Torento
tag
Sziasztok! Kis sgítségre lenne szükségem.
Jeleneg cm9-et használok..de előtte v 2 hónapig IA3 volt...
A múlt havi számlám 15000ft-ra jött ki. (5000-7000 közt szokott lenni)
Írtam a T-Mobile-nak is h valami gond lehet mert ez nagyon sok.Válaszban kaptam h "Emelt díjas forgalomból adódik"
Igen a számlán szerepel 12db MTSMS (400ft/db)Nos egyszer tényleg "hülye" voltam mert kaptam üzit h nyertem iphone-t,ipad-ot stb válasszak... na ekkor elküldtem 1db emelt díjas sms-t...
Ezen kívül egyszer akartam küldeni képüzenetet (azóta már tudom h az ia3-ba nincs ez alapból beállítva...nemtom jól fogalmazok v jól tudom-e) és kb 1 hétig csak az volt ott az üzenetek közt a kép alatt h "Küldés...." de az akinek küldtem nem kapta meg...úgyh én ezt ki is töröltem /meg azóta ugye rom csere is volt/ Ezen a 2 eseten kívül biztos h nem volt más...Továbbá kérdésem lenne még (ne haragudjatok ba regényért
)
Romcserekor ugye be lehet piálgatni h a google pf-em visszaállítsa e a telefont,készítsen-e másolatot,helymeghatározás stb.... Ezek közül a dolgok közül van olyan ami pénzbe kerül?
GPS mindig ki van kapcsolva a telóban.Egyszer próbáltam ki még amikor vettem és amikor rányomtam szólt is h "további költségek merülhetnek fel" ezért azt azóta nem is kapcsolgatom egyik romnál sem.
Ha belépek a T-Mobile oldalára a telszámommal látom ugye az esetleges tartozásaimat és a köv számlám is 12000ft lesz úgyh még mindig nem jó valami.
Beragadhatott valami?
Arra gondoltam bemegyek a T-Mobile-hoz h nézzük meg mi van itt v mi zajlik a háttérben mert itt vmi nem kerek,csak előtte még gondoltam írok ide.
Ha tudtok valamiben légyszi segítsetek -
Joshi
titán
Árulja el nekem valaki hogy konkrétan egy Skate vagy Blade-en mivel nyújt többet az Android 4.0.x mint a jelenlegi stabil 3.5.x?
-
jtkft
csendes tag
ZTE
http://www.ipon.hu/hir/62_millimeterbe_preselt_okostelefon_a_zte_tol/20845 -
viperabácsi
addikt
Üdv urak
Kérdésem lenne (skaTe v2 rom) . A Viber nem akarja a névjegyzéket szinkronizálni mit tegyek?
-
scyllarus
veterán
válasz
#40993792 #15564 üzenetére
Ezzel én is így vagyok. Most például a Samsung Galaxy S Advance számomra tökéletes teló lenne - de 100k az ára. Amíg olyan modellek várhatók, mint a Skate Acqua vagy a Mimosa X (nekem az Era felesleges), addig ZTE vonalon gondolkodom tovább. Hálistennek van még másfél évem, nem kell kapkodnom
-
krystman
őstag
Nagyon hamar merül ez a telefon, ez rettentően zavar! Borzalmas,hogy naponta majd nem 2x kell tölteni, ha kicsit aktívabban használom. Egyébként a gyári, és a Delphin böngésző pörgeti a procit mint a bolond, egyedül az Opera mini ami nagyon szépen gördülékenyen fut a telefonon. Ehez ez a telefonhoz legalább 3000-es aksi kellene.
-
kelzsoca
félisten
Még az se biztos hogy az új ZTE jövevényekre olyan egyszerű lesz romot főzni.
Ez bizony meglehet, főleg ha kezdésnek mondjuk zárt bootloader-el jönnek a készülékek, és annak feloldása csak garanciavesztéssel oldható meg, és a visszazárás nem lehetséges, igen...akkor lesznek problémák
-
Jano_023
őstag
Hali, hol találok valami korrekt leírást a telefonokban lévő CPU-król? Milyen gyors? mennyit eszik ? stb...
-
Joshi
titán
válasz
#40993792 #15564 üzenetére
Azért azt ne feledd hogy ha te és társaid nem lettek volna akkor a Blade & Skate se lett volna akkora durranás. Itt most a szoftveres részre gondolok. Azért ha egy telóért kiad az ember 50+ Mátyást azért már vannak elvárások hackelés nélkül is.
ui.: remélem ezzel a ZTE is tisztában van/lesz.
-
Joshi
titán
válasz
#40993792 #15561 üzenetére
Egyébként én egyáltalán nem vagyok elkötelezve a ZTE-nek, ha adott időben lesz egy jobb vétel akkor lelkiismeret furdalás nélkül megveszem a másik gyártó telóját. Még az se biztos hogy az új ZTE jövevényekre olyan egyszerű lesz romot főzni. Persze ne legyen igazam és legyen legalább akkora érdeklődés az új ZTE telókra mint anno a Blade-re és Skate-re.
-
szezso15
addikt
válasz
Keeperv85 #15555 üzenetére
Azt azért tegyük hozzá, hogy az MSM7227A-ban egy Adreno 200T van (hehe), ami 40%-al erősebb a sima Adreno 200-nál. Ha ehhez hozzáveszitek, hogy az Adreno 205 2x erősebb az Adreno 200-nál, akkor majdnem a kettő között vagytok félúton.
Elvileg ez a GPU van annyira erős, hogy kihajtsa ICS-csel a hátán a Modern Combat 3-at, meg N.O.V.A 3-at stb.
(legalábbis az Optimus L7 ezzel a chipsettel kihajtja simán)Mondjuk ez optimalizálás kérdése, mert itt Incredible S-en, kínai hivatalos ICS-csel kicsit még akadoznak a játékok, pedig combosabb a hardver mint az LG-ben.
-
Joshi
titán
Azt magyarázza el nekem valaki hogy az Alcatel 995-be (már ez is kínai) bele tudnak rakni egy Qualcomm MSM8255T (1.4Ghz Scorpion, Adreno 205) chipsetet ~40k-ért, akkor a ZTE részéről mi akar lenni ez a Skate Acqua?
-
skidrowkill
aktív tag
válasz
korcsillio #15554 üzenetére
nálam a Mookee jól szuperál
(#15553) malwy tény és való h a Skate-ben is Snapdragon van,csak az adreno 200
Kíváncsi vagyok mikor jön egy Snapdragon APQ8064 armv7 Adreno 320-as(1.5-1.7 GHz Dual-core Krait) ZTE
vagy egy MSM8960 Pro armv7 Adreno 320 (1.5-1.7 GHz Quad-core Krait) -
Keeperv85
nagyúr
válasz
skidrowkill #15552 üzenetére
Ez 200, nem 205! Az az A5 sem egy erőmű, de ez aztán pont nem kéne mellé...
-
korcsillio
addikt
Melyik jobb rom?update-mokeeos-skate-multilanguage vagy update-cm-7.2.0-RC3-skate-UNOFFICIAL-signed vagy maradjon az Ice_Armor_III?
-
malwy
senior tag
válasz
skidrowkill #15552 üzenetére
Skateben is Snapdragon van...
Cortex-A5 pedig nem egy A8/9-es... [link]
Úgy egészében gyenge az, proci is. Bár kérdés mihez képest, milyen célra, milyen árban.
-
scyllarus
veterán
válasz
Torento #15550 üzenetére
Egy jól beállított Task Killer hasznos lehet, megfelelően paraméterezve, belőtt whitelist-tel. De a Kill All használata arra kényszeríti a rendszert, hogy mindent újra indítson, és ezzel rengeteg energiát fogyaszt - többet, mint amit egy beragadt app.
Én sohasem használtam ilyet, ismerni kell a telefonod, tudd, mire számíthatsz tőle, és akkor feltűnik, ha valami nem normális dolog történik. Akkor meg a Beállítások- Alkalmazások kezelésében is ki tudod lőni ami nem kell, nem kell ahhoz külön program. -
Joshi
titán
válasz
skidrowkill #15546 üzenetére
Ehhez megint honnan kukázták az alkatrészeket?
Ez a teló legfeljebb akkor lesz népszerű ha a szolgáltatóknál 40k alatt lesz az ára.
-
scyllarus
veterán
válasz
Én már nézegettem
Egy Adreno 205-tel és Amoleddel ez lenne az álomtelefonom, nekem nem kell feltétlen jobb. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Gyenge a GPU, kár mellé pakolni ezeket a cuccokat...
-
skidrowkill
aktív tag
Vélemény???
ZTE Skate Acqua
OS Android OS, v4.0 (Ice Cream Sandwich)
Chipset Qualcomm MSM7227A Snapdragon
CPU 1 GHz Cortex-A5
GPU Adreno 200
Kijelző méret: 4,0 inches -
asdexed
tag
Csak nekem van meg az a képességem, hogy 2-3 óra alatt sima netezéssel és alacsony (automatikus) fényerővel le tudom meríteni csontra a telefont?
-
krystman
őstag
De ha ez ki van kapcsolva, akkor nem az van, hogy nem fogja az e-mail-et sem figyelni?
-
scyllarus
veterán
válasz
szponzor #15526 üzenetére
Így van, nézd meg az akkustatisztikában, mi fogyasztott ilyen sokat, abból megtalálhatod a futó programok között. Vagy pl.én már jártam úgy a lányom X8-ával, hogy kevés volt a hely, és nem tudott deep sleep-be menni, állandóan működött a kijelző, éjszaka 50%-ot merült, de a statisztikában látszott, hogy a display 90%-ot fogyasztott.
-
szponzor
senior tag
Elég nagy gond van az akksiidővel. Este 7-től 11-ig 20%-ot merült, aztán a min frekvenciát leszedtem 122-re, a max frekit 920 MHz-re, governor ondemand-ról ment conservative-ra, nem futott "semmi" a háttérben, csak annyi, hogy be volt állítva egy ébresztő és nem volt repülő üzemmódba rakva. Reggelre, kevesebb, mint 7 óra alatt 40 %-ot merült a semmittevésben. SkaTeV2-n tapasztalt más is ilyet? Mi okozhatja?
-
malwy
senior tag
válasz
szponzor #15524 üzenetére
Google play szerint: "This app is incompatible with your ZTE-SKATE."
Megfelelő virágbolti verziókról nem beszélek/ünk, hiszen az összes felsorolt játék mindenféle beállítás nélkül megy olyan kiadásban.Szigorúan marketet nézne Battle for Wesnoth az, amit enged is alapból.
-
malwy
senior tag
válasz
szezso15 #15520 üzenetére
De ha hackeli marketet kifizetheti és letöltheti nem?
(#15523) Torento: Youtuben nézz körül milyen gamek futnak skaten.
GTA 3
Assassins Creed
Nova
Nova 2
Modern Combat Sandstorm
Brothers in arms 2
Need for Speed Hot pursuit
Need for Speed ShiftAmi alapból megy tutira: Battle for Wesnoth
A legjobb játék asztali gépen is -
storm3
senior tag
válasz
skidrowkill #15510 üzenetére
100%-ról ma lemerítettem a Mokee-t 3óra alatt 12%-ra
. Vonaton mobilnet+zene,más nem is kellett neki.
-
Torento
tag
Igazából én elég válogatós vagyok játékok terén.. de azért köszönöm
-
Torento
tag
válasz
szezso15 #15513 üzenetére
Elvileg ez is hekkelt változat ami fent van nekem...már 4. fajta amit próbáltam de sajna semmi...
ami teccene játék az egy se megy rajta...vagy azé mert gyenge a hardwer vagy azé mer nem adták ki rá pedig elég lenne a hardwer
Amikor új volt a teló akkoris próbálkoztam egy pár játékkal de aztán feladtam.... aztóta sincs semmi fejlődés ezen a téren sajnos...sztem abba is hagyom ezt a játékosdit..meguntam...
Még jó,h nem pl egy galaxy s2-vel szopok ennyit mer azt má kivágtam volna az ablakon -
Torento
tag
samurai II Vengeance-al játszott már vki ?
Chainfire3D-t sztem én le is törlöm....semmi haszna
-
scyllarus
veterán
válasz
skidrowkill #15510 üzenetére
Mert azt a display kategóriában találod. Gondolom, nem nézegetted csak úgy 30%-ot, hogy működött a display?
De nem értem, nekem magyar a Mokee. -
skidrowkill
aktív tag
Mookee rom,ezt ma reggel készítettemnem mutatja a játékokat pedig okat játszottam
-
Torento
tag
utánanézek
-
Torento
tag
Hawernak samsung galaxy ace-n tökéletesen megy még gyári rommal is (bár neki sem az van) Hardverileg az a teló ugyanaz mint ez csakhát a kijelzője kissebb felbontást tud ezért ugye az gyorsabb.Viszont ő nem tuggya a procit húzni csak 864-ig...
Ez a chainfire 3d is tök jó h van de minek... :SSkate-re tudtok valami értelmes játékot ami normális garfikával rendelkezik? Mert én még eggyet sem találtam...csak ilyen gagyikat..
Ez a nagy kijelző nagyon jó meg a 800*480 is csakhát soxor "zsákutca" v nem is tudom hogyan fogalmazzak.... Ha armv7-el szerelték volna a skatet akkor ez lenne minden idők legcsászárabb telefonja
-
Torento
tag
úgyérzem cm9 betegség lesz ez a nem jön elő a billentyűzet....
-
Torento
tag
Igen root jogokat kapott azt ki is írta. Ott ahol mondod a jobb felső sarokban alapból a "r/o" van ott és mellette egy gomb "Mount R/W" ha rányomok akkor ez a 2 helyet cserél. Tehát "Mount R/O" lesz a gomb amit le tudok nyomni és mellette az r/w.
Mindenhogy próbáltam de billentyűzet nem akar előjönni :S
Most feltettem az "astro file managert" azzal átírtam és amikor kiléptem megkérdezte h mentse e rámentem h "save" és amikor megint beléptem oda ugyanaz volt mint előtte...tehát nem mentette el. Ezt is megpróbáltam 2*...újra is indítottam de semmide már most ott tartok h abbahagyom mert má felidegesít.Még jó h "superuser" vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Autós topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest