Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buszospeter
tag
válasz
grotib
üzenetére
Szia!
+1
CM10 beszámoló elmarad, mert még aznap éjszaka ment vissza a gyári.
Szép a CM10 és piszkosul testre szabható, csak az ÉN TELEFONOM nem szerette.
Bármilyen furcsán hangzik de jobban döcögött - menüben, programok megnyitása - mint a gyári.
Az is világos, hogy egy új ROM jobban eszi az aksit, míg 2-3 töltési ciklus után beáll rendesen.
De ez olyan éhes volt amit nem vagyok hajlandó tolerálni.
Csak viszonyítási képpen:
Gyári:
- reggel 6-kor vettem le töltőről,
- hívás 5 db össz idő 45p
- wifi 3ó 36p
- kijelző 3ó 32p
- akku (12:33) 67% !!!
Nekem ez fontos.Számomra, sokkal fontosabb a használhatóág mint a design vagy a testreszabhatóság.
A tegnapi volt az utolsó alkalom, hogy erre pazaroltam az időm.
Mostantól csak használom a telefonokat.
Köszönöm az eddigi segítséget!
Enyém a megtiszteltetés, hogy itt lehettem Veletek.
Mindenkinek szép napot!Üdv
buszospeter -
Dexter68
addikt
válasz
grotib
üzenetére
A magam szempontjából tudom csak leírni, hogy miért próbálgatok mindenféle romokat: a V2 ugyan gyors és stabil, tényleg zseniális a használhatósága, viszont 1-2 funkció hiányzik belőle, amit viszont szeretek használni. Ebből a legfontosabb a hívások felvétele, mert nem vagyok mindig abban a helyzetben, hogy jegyzeteljek, viszont jelég könnyen elfelejtem, hogy kivel miről beszéltem.
-
ouzohuto
senior tag
válasz
grotib
üzenetére
akku idő 8 óra után 79%os(49 wifi, haghívás22, képernyő 11,cellak10, tétlen 5. térkép2, rendszer 23g), gyorsaság nagyon gyors (1036 ketyeg mióta feltettem és baszki éppen most fagyott le mikor az antutut akartam leszedni
, mondjuk szerintem az antutuba lépkedés sokszor okoz fagyást legalábbis nálam mindig ekkor fagyott, amúgy antutu 3005őont), programok kezelése sima, szép kinézet, csomó állíthatóság, ha kell még valami szólj 
Nekem egy ideig marad...ameddig minden ok!
-
storm3
senior tag
válasz
grotib
üzenetére
Akkor az akksiddal van baj ,szerintem. Én 8 óra alatt ~ 2óra mobilnettel merítem le,zenét hallgathatnék akár egész nap,wifi meg tapasztalatom szerint alig fogyaszt. Változó romokat használok,jelenleg cfx2 PA,az eddigi egyetlen negatív tapasztalatom a miui romokkal volt,azok tényleg akksitemetők

-
Watt25
veterán
válasz
grotib
üzenetére
Hogy őszinte legyek, az történt, hogy ma bementem egy T-Mobile boltba és ugyan csak dummy phone-ok voltak, de megláttam a nagy kijelzőjét és... most nem bírok magammal.

Rájöttem, hogy nagyon kell nekem egy ilyen, persze azt is figyelembe véve, hogy a pontjaimat beváltva 5255Ft-ért megkaphatom... Ennyiért biztosan megéri. -
callvote
senior tag
-
kelzsoca
félisten
-
callvote
senior tag
válasz
grotib
üzenetére
lehet,a szolgáltatonál tiltod az emeltdijas sms/hivás küldés-fogadást

(#10337) Indiant
a rendes spb shell-t is fel lehet tenni,a fizetöset is de egy idő után licensz gondra hivatkozva nem müködik...
szal vagy megveszed vagy crackeled..
nem tudom amugy mennyi nap kell hozzá...
de amig meg nem oldották a rendes spb crackelését,ez sokáig gond volt
hagyd fent x napig,engedd a telefonnak a netet és majd kiderül berinyál-e kis idő elteltével
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Xiaomi 14T Pro 512GB (kék)
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro Max / 256GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (107A)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, mondjuk szerintem az antutuba lépkedés sokszor okoz fagyást legalábbis nálam mindig ekkor fagyott, amúgy antutu 3005őont), programok kezelése sima, szép kinézet, csomó állíthatóság, ha kell még valami szólj 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

de az istennek sem akarja magyarul mondani hogy bejövő hívás.Kérlek segíts nekem mit nem állitok be jól,előre is köszi!