-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buszospeter
tag
válasz
grotib #18886 üzenetére
Szia!
+1
CM10 beszámoló elmarad, mert még aznap éjszaka ment vissza a gyári.
Szép a CM10 és piszkosul testre szabható, csak az ÉN TELEFONOM nem szerette.
Bármilyen furcsán hangzik de jobban döcögött - menüben, programok megnyitása - mint a gyári.
Az is világos, hogy egy új ROM jobban eszi az aksit, míg 2-3 töltési ciklus után beáll rendesen.
De ez olyan éhes volt amit nem vagyok hajlandó tolerálni.
Csak viszonyítási képpen:
Gyári:
- reggel 6-kor vettem le töltőről,
- hívás 5 db össz idő 45p
- wifi 3ó 36p
- kijelző 3ó 32p
- akku (12:33) 67% !!!
Nekem ez fontos.Számomra, sokkal fontosabb a használhatóág mint a design vagy a testreszabhatóság.
A tegnapi volt az utolsó alkalom, hogy erre pazaroltam az időm.
Mostantól csak használom a telefonokat.
Köszönöm az eddigi segítséget!
Enyém a megtiszteltetés, hogy itt lehettem Veletek.
Mindenkinek szép napot!Üdv
buszospeter -
Dexter68
addikt
válasz
grotib #18718 üzenetére
A magam szempontjából tudom csak leírni, hogy miért próbálgatok mindenféle romokat: a V2 ugyan gyors és stabil, tényleg zseniális a használhatósága, viszont 1-2 funkció hiányzik belőle, amit viszont szeretek használni. Ebből a legfontosabb a hívások felvétele, mert nem vagyok mindig abban a helyzetben, hogy jegyzeteljek, viszont jelég könnyen elfelejtem, hogy kivel miről beszéltem.
-
ouzohuto
senior tag
válasz
grotib #18357 üzenetére
akku idő 8 óra után 79%os(49 wifi, haghívás22, képernyő 11,cellak10, tétlen 5. térkép2, rendszer 23g), gyorsaság nagyon gyors (1036 ketyeg mióta feltettem és baszki éppen most fagyott le mikor az antutut akartam leszedni
, mondjuk szerintem az antutuba lépkedés sokszor okoz fagyást legalábbis nálam mindig ekkor fagyott, amúgy antutu 3005őont), programok kezelése sima, szép kinézet, csomó állíthatóság, ha kell még valami szólj
Nekem egy ideig marad...ameddig minden ok!
-
storm3
senior tag
válasz
grotib #18190 üzenetére
Akkor az akksiddal van baj ,szerintem. Én 8 óra alatt ~ 2óra mobilnettel merítem le,zenét hallgathatnék akár egész nap,wifi meg tapasztalatom szerint alig fogyaszt. Változó romokat használok,jelenleg cfx2 PA,az eddigi egyetlen negatív tapasztalatom a miui romokkal volt,azok tényleg akksitemetők
-
Watt25
veterán
válasz
grotib #14548 üzenetére
Hogy őszinte legyek, az történt, hogy ma bementem egy T-Mobile boltba és ugyan csak dummy phone-ok voltak, de megláttam a nagy kijelzőjét és... most nem bírok magammal.
Rájöttem, hogy nagyon kell nekem egy ilyen, persze azt is figyelembe véve, hogy a pontjaimat beváltva 5255Ft-ért megkaphatom... Ennyiért biztosan megéri. -
callvote
senior tag
-
kelzsoca
félisten
-
callvote
senior tag
válasz
grotib #10338 üzenetére
lehet,a szolgáltatonál tiltod az emeltdijas sms/hivás küldés-fogadást
(#10337) Indiant
a rendes spb shell-t is fel lehet tenni,a fizetöset is de egy idő után licensz gondra hivatkozva nem müködik...
szal vagy megveszed vagy crackeled..
nem tudom amugy mennyi nap kell hozzá...
de amig meg nem oldották a rendes spb crackelését,ez sokáig gond volt
hagyd fent x napig,engedd a telefonnak a netet és majd kiderül berinyál-e kis idő elteltével
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest