- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buszospeter
tag
válasz
grotib #18886 üzenetére
Szia!
+1
CM10 beszámoló elmarad, mert még aznap éjszaka ment vissza a gyári.
Szép a CM10 és piszkosul testre szabható, csak az ÉN TELEFONOM nem szerette.
Bármilyen furcsán hangzik de jobban döcögött - menüben, programok megnyitása - mint a gyári.
Az is világos, hogy egy új ROM jobban eszi az aksit, míg 2-3 töltési ciklus után beáll rendesen.
De ez olyan éhes volt amit nem vagyok hajlandó tolerálni.
Csak viszonyítási képpen:
Gyári:
- reggel 6-kor vettem le töltőről,
- hívás 5 db össz idő 45p
- wifi 3ó 36p
- kijelző 3ó 32p
- akku (12:33) 67% !!!
Nekem ez fontos.Számomra, sokkal fontosabb a használhatóág mint a design vagy a testreszabhatóság.
A tegnapi volt az utolsó alkalom, hogy erre pazaroltam az időm.
Mostantól csak használom a telefonokat.
Köszönöm az eddigi segítséget!
Enyém a megtiszteltetés, hogy itt lehettem Veletek.
Mindenkinek szép napot!Üdv
buszospeter -
Dexter68
addikt
válasz
grotib #18718 üzenetére
A magam szempontjából tudom csak leírni, hogy miért próbálgatok mindenféle romokat: a V2 ugyan gyors és stabil, tényleg zseniális a használhatósága, viszont 1-2 funkció hiányzik belőle, amit viszont szeretek használni. Ebből a legfontosabb a hívások felvétele, mert nem vagyok mindig abban a helyzetben, hogy jegyzeteljek, viszont jelég könnyen elfelejtem, hogy kivel miről beszéltem.
-
ouzohuto
senior tag
válasz
grotib #18357 üzenetére
akku idő 8 óra után 79%os(49 wifi, haghívás22, képernyő 11,cellak10, tétlen 5. térkép2, rendszer 23g), gyorsaság nagyon gyors (1036 ketyeg mióta feltettem és baszki éppen most fagyott le mikor az antutut akartam leszedni
, mondjuk szerintem az antutuba lépkedés sokszor okoz fagyást legalábbis nálam mindig ekkor fagyott, amúgy antutu 3005őont), programok kezelése sima, szép kinézet, csomó állíthatóság, ha kell még valami szólj
Nekem egy ideig marad...ameddig minden ok!
-
storm3
senior tag
válasz
grotib #18190 üzenetére
Akkor az akksiddal van baj ,szerintem. Én 8 óra alatt ~ 2óra mobilnettel merítem le,zenét hallgathatnék akár egész nap,wifi meg tapasztalatom szerint alig fogyaszt. Változó romokat használok,jelenleg cfx2 PA,az eddigi egyetlen negatív tapasztalatom a miui romokkal volt,azok tényleg akksitemetők
-
Watt25
veterán
válasz
grotib #14548 üzenetére
Hogy őszinte legyek, az történt, hogy ma bementem egy T-Mobile boltba és ugyan csak dummy phone-ok voltak, de megláttam a nagy kijelzőjét és... most nem bírok magammal.
Rájöttem, hogy nagyon kell nekem egy ilyen, persze azt is figyelembe véve, hogy a pontjaimat beváltva 5255Ft-ért megkaphatom... Ennyiért biztosan megéri. -
callvote
senior tag
-
kelzsoca
félisten
-
callvote
senior tag
válasz
grotib #10338 üzenetére
lehet,a szolgáltatonál tiltod az emeltdijas sms/hivás küldés-fogadást
(#10337) Indiant
a rendes spb shell-t is fel lehet tenni,a fizetöset is de egy idő után licensz gondra hivatkozva nem müködik...
szal vagy megveszed vagy crackeled..
nem tudom amugy mennyi nap kell hozzá...
de amig meg nem oldották a rendes spb crackelését,ez sokáig gond volt
hagyd fent x napig,engedd a telefonnak a netet és majd kiderül berinyál-e kis idő elteltével
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged