- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szponzor
senior tag
Felraktam a ParanoidJelly 2-t a Mokee után, de ugyanaz a problémám, kevés a tárhely. Van egy 512 MB-os ext3 partícióm a microSD-n a 1,5 GB Fat32 mellett, de nem pakolja át oda az app-okat. A Mokee-n volt Link2SD, de ugyanúgy csak az áthelyezhető app-okat tudom az SD-re mozgatni, így pl. a GMail, Google Szolgáltatások és a Hangouts min. 40-50 MB-ot harap a tárhelybe, így kevés hely marad, kb. 15-20 telepített app-nál már folyamatos az értesítés a tárhely hiányáról. Hogy tudnám teljesen ext3-ra kirakni az app-okat, hogy több helyem legyen?
-
szponzor
senior tag
Melyik most az ajánlott ROM? Most Mokee-t használok, de az a bajom vele, hogy kb. semmi hely nincs az app-oknak, hiába van Link2SD beállítva. Valami olyan ROM-ot keresnék, aminél nem kell átpartícionálni a tárhelyet. Lehetne akár ICS vagy JB ROM, rádió működése nem fontos.
-
szponzor
senior tag
válasz
Adamis #19060 üzenetére
Köszönöm szépen a választ. Faterom örökölte a Nexus S-emet a Skate helyett, a Skate-et meg barátnőm kapta meg. Eddig SkaTe v2 volt rajta, de most lecseréltem Mokee OS-re (1.10-es). Gondoltam RAM szempontjából használhatóbb lesz a 2.3-as Android, de a gapps folyamatosan FC-zik, pedig volt cache-, dalvik cache wipe és factory reset is. Ha még sokáig csinálja, akkor lehet, hogy újrahúzom. Van esetleg ebből újabb verzió?
-
szponzor
senior tag
Sziasztok!
Melyik most a legjobb ROM Skate-re? Használhatók az ICS, JB ROM-ok vagy érdemesebb inkább Gingerbread vonalon maradni?
-
szponzor
senior tag
hungandroid régóta nem megy vagy csak most állt le?
-
szponzor
senior tag
Melyik ROM-ok ajánlottak most? Ice Armor 3 még mindig? Mokee OS-ről mi a vélemény?
-
szponzor
senior tag
válasz
TimDom #17523 üzenetére
ARMv6 régebbi utasításkészlet, ezért lassabb és pár program nem kompatibilis vele a Play-en.
3G-t tud.
3D-s játékok közül pár megy, de nagy részükhöz valamit állítgatni kell vagy nem hivatalos forrásból beszerezni.
Akksi használatfüggő. A játék itt is szívja az akksit, mert működtetni kell a nagy kijelzőt, de ha nem buzerálod sokat, akkor a 3 nap elérhető vele.
Azt nem tudom, hogy alapból olvassa-e az office-os és PDF fájlokat, de PDF olvasónak ott az Acrobat Reader, office-os fájlokra meg elég sok megoldás van, én a QuickOffice-t használom. A Pro verziója tud szerkeszteni is, nem csak megnyitni. -
szponzor
senior tag
válasz
Szoszo94 #17005 üzenetére
Én az U-t néztem a húgomnak, eléggé hasonlít a két készülék moddolás szempontjából. Nehezen lehet nyitni a bootloader-t, a függőét meg talán nem is lehet, emiatt nagyon korlátozódik a telepíthető kernel-ek száma. Az is kérdéses, hogy mikor kap Jelly Bean-t és az is, hogy utána kap-e még frissítést. Ha választanom kellene, akkor inkább a Nexus S-t venném, legalábbis ár/értékben szerintem ez most nyerőbb.
-
szponzor
senior tag
válasz
Szoszo94 #16997 üzenetére
Nálunk van mind a kettő. Nexus S-re elképesztő mennyiségű ROM és kernel van a neten, el lehet vele szórakozni, de több hivatalos frissítést már ez a telefon sem fog kapni, JB volt az utolsó. Hardver sem egy mai csúcskategória, meg szerintem azt is mérlegeld, hogy 0,3"-lal kisebb a kijelző. Ettől eltekintve én nagyon szeretem, jó telefon és a JB is sokat dobott rajta.
-
szponzor
senior tag
válasz
#40993792 #16729 üzenetére
Ezeknek a governor-oknak igazából kb. 4-5 féle lehet az alapja, a többi csak szét van tweak-elve, ezért létezik ennyi "brazil csodagovernor". Nem tudom, hogy a lionheart mire épül, nekem Nexus S-em van és van aki ennél a telefonnál arra esküszik. Faterom ZTE-je viszont kiváló a smartassV2-vel, szóval nem is nagyon keresek más governor-t hozzá. -
szponzor
senior tag
válasz
krystman #16724 üzenetére
Felhasználási területtől függ szerintem, az alap kernelek majdnem kivétel nélkül ondemand-ot használnak, de attól függ, hogy az akksiidő vagy a teljesítmény a fontos. Szerintem a smartassV2 az tökéletes balanszban van a kettő között, ezért használom azt, de van, aki a lionheart-ot ajánlja, de az még ritkábban elérhető.
-
szponzor
senior tag
válasz
krystman #16721 üzenetére
Elég sok különbség van! Itt egy fórumbejegyzés a CPU governor-okról angolul. Az én kedvencem a smartassV2, de SkaTe V2 ROM-on az ondemand-ot használom.
-
szponzor
senior tag
válasz
mrskatejoe #15728 üzenetére
Wi-Fi-vel a helyi hálózathoz csatlakozol, amin belül meg van osztva a net és gondolom, hogy megadsz egy helyi IP-címet. Ugyanazzal az IP-címmel lehetetlen mobilnetről elérni, hiszen mobilnettel teljesen más hálózatra kapcsolódsz, nem a te helyi hálódra.
Ha úgy akarod, hogy az otthoni géped fájljait szeretnéd elérni, akkor célszerű FTP-vel megosztani és dyndns vagy hasonló "szolgáltatást" keresni a változó IP-k miatt. Vagy ha csak pár fájl kell, akkor Dropbox vagy Google Drive, stb. -
szponzor
senior tag
Igazából 2.3.x akart lenni.
Nexus S topikban is sokan lázadtak, hogy miért nem jött ki még az ICS, aztán miért ilyen bug-os az ICS, de a GPU gyorsításon kívül értelmes dolgot ott sem hozott. AnTuTu listán a vezető Nexus-ok mind 2.3-as OS-sel mentek...gondolom ugyanez a helyzet ennél a telefonnál is. -
szponzor
senior tag
Elég nagy gond van az akksiidővel. Este 7-től 11-ig 20%-ot merült, aztán a min frekvenciát leszedtem 122-re, a max frekit 920 MHz-re, governor ondemand-ról ment conservative-ra, nem futott "semmi" a háttérben, csak annyi, hogy be volt állítva egy ébresztő és nem volt repülő üzemmódba rakva. Reggelre, kevesebb, mint 7 óra alatt 40 %-ot merült a semmittevésben. SkaTeV2-n tapasztalt más is ilyet? Mi okozhatja?
-
szponzor
senior tag
IA3-mal tud valaki MMS-t küldeni? Hívtam az ügyfélszolgálatot, voltam T-Mobile üzletben is, de egyik sem tudta megcsinálni!
-
szponzor
senior tag
Volt egy kis időm és nekiálltam faterom Skate-jének. Kapott egy CWM-et, ext3 partíciót és megkapta az Ice Armor III ROM-ot. Minden simán ment, az IA is tetszik, rögtön 200 ponttal többet adott, mint a stock ROM, pedig kisebb frekvencián ment. Az IA téma is nagyon jó, viszont le tudom cserélni valahogy a térerő és Wi-Fi ikonokat benne? Tényleg szép téma, csak így a Wi-Fi jelzés sem mond túl sokat.
Olvasom, hogy itt az Alcatel-ről van szó...Veletech-en meg tudtam tapogatni kicsit ez a 995-öst, de elég nagy csalódás volt, bár nem számítottam sokra. Az 1,4 GHz (tudom, hogy nem csak az órajel számít) mellett akad, a saját UI sem tetszik és az anyagminőséggel is vannak gondok, továbbá az az Adreno 205-ös sem túl meggyőző, bár lehet, hogy az ára kompenzálja.
-
szponzor
senior tag
Sziasztok!
Fateromnak van egy ilyen telefonja stock ROM-mal és ezt szeretném lecserélni valami alternatív megoldásra.
Ice Armor 3
- tartalmaz magyar nyelvet?
- lehet benne overclockolni, állítható benne a governor?
- van valami ismert bug-ja, random reboot-ok vagy hasonló?
- esetleg van más, ajánlott ROM?Ennek a telepítésének a menete annyi, hogy flashelek egy CWM-et, full wipe és mehet fel a ROM, ugye? Bootloader-t kell nyitni?
-
szponzor
senior tag
Sziasztok!
Használ valaki Ubuntu-t? 10.10-ről frissítettem 11.04-re, de így sem mount-olja a telefont automatikusan. Van benne egy microSD kártya, de csatlakoztatáskor (és USB-tár bekapcsolása után) nem mount-olja be automatikusan. A /dev/sdb alatt megtalálom az eszközt, be is tudom mount-olni a /mnt mappába, de valami automata megoldás kellene. Tudnátok ebben segíteni?
(ugyanez a gép simán mount-ol egy Nexus S-t)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Linux kezdőknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BestBuy ruhás topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged