- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
Nyertes480 #14899 üzenetére
Sajnos itt már eleve elavult hardvert kaptunk, úgy, hogy minden más gyártó már minimum 1db ARMv7-es készülékkel képviseltette magát a piacon.
Persze, ha szigorúan nézzük dolgot (és ahogy azt bejelentéskor a ZTE is hangoztatta) akkor ez a készülék közvetlenül a ZTE Blade-et váltotta le, és ahhoz képest fejlődés volt.Az ICS frissítések még a komolyabb gyártók, vagy felsőkategóriás készülékek esetén is döcögnek, a szoftverek bugosak, nincsenek optimalizálva, funkciók nem működnek, vagy csak részlegesen, az átlag ~512MB RAM kevésnek érződik az ICS alá stb..
(#14898) okoska74
A ZTE ERA nagy valószínűséggel itthon is kapható lesz, de hogy a többi modellben látnak -e majd fantáziát a szolgáltatók, az igen jó kérdés.
Ha már ERA, akkor nem ártana egy jó ár sem hozzá, illetve ha szeretnék hogy népszerű legyen a készülék, a bootloader sem illene lezárni, mert az bizony elég nagy hátrány lehet.... -
Nyertes480
csendes tag
válasz
Keeperv85 #14895 üzenetére
Persze, az idegen tollakkal való ékeskedés nem túl szép dolog, forrásmegjelölés nélkül ciki kiadni egy más munkáját is tartalmazó szoftvert.
Én azért "védtem" őket, mert még próbálnak némi újat applikálni a Skate-re. Az átlag felhasználónak tökéletesen mindegy lenne, hogy kinek a munkája, ha jól működik. (A többiek pedig elgondolkoznának, hogy kit is dicsérjenek meg érte. Pl te, aki jóval jártasabb ebben a témában, mint én, átlag user.)
Mindent összegezve, én legfeljebb azoktól tartom elfogadhatónak a kritizálást, akik tettek le valamit (lehetőleg jobbat) az asztalra.(Mondjuk én is örülnék, ha egy kicsivel kompetensebb csapat gyártana valami utolsó nagy durranást a Skate-re, mielőtt teljesen elavul.)
-
okoska74
senior tag
A zte tényleg nem szarozik valóban benne akar lenni 2015 -re a 3 legnagyobb telefongyártóban. És jó esélye van. Egy rakat készüléket dob piacra ( most koppintás ide vagy oda) olcsón, elfogadható minőségben.
[link] -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Nyertes480 #14894 üzenetére
Nem bántja őket senki, csak tisztába tesszük mit lehet várni egy-egy emberől. Mert azt ugye te is érzed, hogy az nem opció, hogy megvárom még valaki fejleszt valamit, aztán kiadom, mint saját cucc. Oké, hogy kiírom, hogy honnan van stb, de neked sem tetszene, ha ellopnám a kajád utánapedig a képedbe is röhögnék, hogy "köszi te marha, legközelebb is hagyd csak ott, ahol ez volt"
A nyílt forráskód előnye, hogy bárki hozzáadhat és nem kell korlátozni ki mit vesz ki belőle, DE itt nem a nyílt részéről van szó. Az OpenMax driver pl. baromira nem nyílt... és ha valaki beüzemeli, az nem jelenti azt, hogy automatikusan a többi birkának is rá kell cuppanni, ráadásul ész nélkül...
-
Nyertes480
csendes tag
válasz
scyllarus #14893 üzenetére
Nem tudom miért szapulja őket mindenki... Lehet, hogy nem ők a legnagyobb királyok a vidéken, de legalább próbálkoznak valamivel.
Attól függetlenül, hogy nem az ő általuk készített romot használom, szimpatikus az, hogy foglalkoznak egy már kifutófélben lévő telefonnal, és próbálják naprakésszé tenni a sok nehézség és megoldhatatlannak tűnő probléma ellenére.
Sok sikert nekik! -
scyllarus
veterán
C3C0 mókolt valamit a bugaromban, a kamera előnézet most már folyamatos. Bár a középső csík még megvan, mégis használhatóbb. A vonalkód olvasó programoknál még szaggat, de működik. Tilal most épp egy Blade portból próbálja kilopkodni a videókamera működéséhez szükséges cuccokat
Lassan használható lesz ez a vacak.
-
DanZoooo
csendes tag
Valaki segit nekem?
kellene nekem lámpa ami a vakut használja.. -
giigz
veterán
Ez a Nova tetszik nekem.
-
Joshi
titán
válasz
Watt25 #14879 üzenetére
Itt most nem is feltétlenül a 3G-én van a hangsúly hanem magán a ki-be kapcsoláson, a lényeg hogy ez egy idő után csak egy újraindítás után hajlandó működni. A rom újrahúzás nem hinném hogy hosszútávon megoldaná a problémát mivel két külön Skate-en és más romon is ezt csinálja.
-
scyllarus
veterán
válasz
okoska74 #14870 üzenetére
Én is lefordítom
padre666: én ott olvastam.
Zsolt_72: nekem is elég a sima TFT, de nagyon tetszik az AMOLED. Tudom, hogy túlszaturált, meg természetellenes, de nekem tetszik, és napfényben is jól olvasható. Ez a Napfény Városában nem utolsó szempont
Abban bízom én is, hogy a 2-4 magos szörnyek között ez az egymagos S4-es procis teló kb annyi lesz majd, mint a Skate volt. Nekem elég lenne az is bőven, a MIUI-t vinné simán. -
Joshi
titán
Az mitől van hogy a 3G egy idő után nem kapcsol be hiába aktiválom a Mobilhálozatok=>Adatok engedélyezése opciót. Ha újraindítom a telefont akkor egy darabig jó de aztán megint nem kapcsol be.
IA2 és IA3-al is ezt csinálja. -
Adammer
csendes tag
Helló!
A következőben kérnék segítséget:
Skate v2 rom van fenn, GOlauncherrel, stb., már jól be volt "lakva" a rom.
Ma kivettem a memoriakártyát és betettük kolleganőm badás samsung telójába filmnézés céljából.
Mikor visszaraktam a kártyát az alap launcher fogadott...
Olyan kb. mintha egy friss, érintetlen skate v2 lenne rajta.
Hogyan tudnám visszaállítani az eredeti állapotot?
PC-re dugva megvannak a progik mappái amik fenn voltak...
Előre is köszi a tippeket! -
okoska74
senior tag
A zte era Indiában 26900.0 Indian Rupee = 113106.371431 Hungarian Forint -lesz.
[link] -
scyllarus
veterán
Valaki hallott valamit a ZTE Nova 4.0 V8000-ről? Ez kellene nekem! Egymagos Snapdragon 1.4 GHz processzor, 1 GB RAM, 4″-os WVGA kijelző, 1900 mAh-ás akkumulátor, 8 megapixeles kamera, 4 GB belső memória, gyári ICS. Még ha AMOLED lenne a kijelző, akkor 100/100 lenne, így csak 95/100
-
madexx
tag
Köszönöm a tippeket (gpsre), felvéve a listába, végül úgyis fater (és a pénztárcája) dönt
-
macilacus
senior tag
A minap felraktam az IA3 romot és valamit nem értek, miért van az, hogy nem reagál a szervizkódok beírására.
Valamint nem tudok a telefonszám alapján keresni, gyárinál vagy V2-nél a tárcsázóba elkezdem beírni a számot és kidobja, hogy az a szám benne van-e a telefonkönyvembe, de IA3-nál nem.
Ez másnál is így van vagy csak nálam? -
Adamis
őstag
Mégis van bajom: miért nem működik az SD-Ext használata? Nagy meló lenne beletenni? Piszok gyorsan elfogy a belső memória...
Amit lehet, már áttettem sd-re, de mindent az sem enged.
-
Adamis
őstag
válasz
gabe96 #14845 üzenetére
Úgy-úgy! Most tölt, aztán meglátjuk milyen. Eddig az a tapasztalat, hogy valóban működik a kamera, de nagyon lassan pozicionál a képe. Mondhatni - szaggat az előkép. De legalább látni, hogy mit fényképez az ember!
Egyéb bajom nincs eddig...
Szerk.: amúgy tényleg nem megy a hardveres videógyorsítás, de szoftver módban tökéletesen viszi az mp4-et. (MXPlayer)
-
madexx
tag
Így van, ahogy Zsolt_72 mondja, aliexpressen rendeltem egy 32 Gb-os micro sd-t 11 dolcsiért (jó üzletnek tűnt, hátha bejön...). Megérkezett, teszteltem, aztán észleltem, hogy nem igazán 32 Gb-os, hogy valójában mennyi, arról lövésem sincs, tovább nem próbálkoztam vele, talán 2-4 Gb-os lehet, nem is érdekel, ott van a fiók aljában azóta is.
Írtam panaszt, háborogtam, csalóztam, ahogy kellPanasz írása után 2-3 nappal már a számlámon is volt a pénzem.
hunaqua:
Igen, tényleg korrekt, és gyors is. Találtam egy GPS-t, 20e ft körül (link másik gépen van elmentve), csak nem tudom, hogy bele merjek-e ugrani megint... Érdemes ilyen "drágább dolgokat" rendelni onnan? Ára nagyon kedvező, hardverileg is jó, képméret 7 col (kamionba lesz faternak), hazai boltban nem hiszem hogy 20e ftból megúsznák egy ilyen vételt, de sztem a duplájából sem. -
madexx
tag
32 Gb-os micro sd ügy: Visszautalták a teljes vételárat, ma meg is érkezett a számlámra a pénz. A közlemény ráadásul magyar volt.
Nem küldtem vissza az árut, nem is fogom, nem is keresett meg ilyennel az eladó (sem az aliexpress).
Remélem többen nem dőlnek/dőltek be neki, vagy ha már megtörtént a baj, hasonlóképp ki tudnak jönni a dologból, mint én. Ha valakinek esetleg segítség kell reklamáció terén, nyugodtan írjon pü-t, segítek ha tudok -
giigz
veterán
válasz
Indiant #14827 üzenetére
Azt nem akarom, hogy teló nélkül maradjak... Gondolom, ha elküldik megcsináltatni, akkor akár hetekig nem lesz telóm... Na jó lesz, csak azon nincs wifi, net, stb...
A kijelzőnek a ragasztása bal alsó sarokban egy kicsit el van engedve, ebből adódóan is porosodik a kijelző. Mivel ott a bal alsó sarokban az üveg mozog, lehet mondanom kellene, hogy néha nem is érzékelni, amit ott akarok csinálni...
A fényképeket pedig random jelleggel kitörli, hangfelvételekkel ugyanez a helyzet.
Esetleg még megkoronázhatom azzal, hogy újra szokott indulni, lefagy...
-
giigz
veterán
A gyári állapotokat visszaállítani hogyan a legjobb?
-
krystman
őstag
válasz
scyllarus #14814 üzenetére
Én is kipróbáltam, de nekem az mp4 videók szaggatnak, és néztem a fix hd oldalán elő adást, és szaggat mint a bűn. Hardveres videó gyorsítás ahogy látom nincs megoldva benne! Youtube sem a legjobb. Nem lenne rossz, mert vannak benne olyanok amik tetszenek. Külsőre jól néz ki.
-
Apaxp
senior tag
http://www.hwsw.hu/hirek/48416/flipboard-apk-android-okostelefon-tablet.html
Felraktam a skate-re és nagyon jó.
Amiben segítséget szeretnék kérni hogy hogyan lehet vele magyar oldalakat megnyitni, ill. rss-t hozzáadni. -
Indiant
addikt
válasz
skidrowkill #14817 üzenetére
Esetleg: Recovery telepítés
-
qxr1
csendes tag
Sziasztok
Alapból van a telefonon a kijelzőn aza kis ikon sor ahol a wifit ,bluetooht stbt lehet ki be kapcsolni. Na ezt nekem sikerult kilöni valahogy. Hogy tudnám visszaállítani? -
skidrowkill
aktív tag
Felraktam a TeamWin CWM-et ,hogy tudnám visszarakni a modaco-sat?
-
madexx
tag
válasz
hunaqua #14803 üzenetére
Aha, köszi segítséged!
Van már tapasztalatom kártérítés, panaszkodás terén, erről Zsolt_72 is tudna mesélni
E-bay-en sajnos nemegyszer előfordult már, hogy nem azt kaptam, amire számítottam, "item not as described"...Mindig kidumáltam, hogy jól járjak (persze max 2-3e ftos cuccok esetében, drágábbat nem is rendeltem sosem)
Írtam már ennek a delikvensnek is, de semmi válasz... Ezért fordultam az aliexpress ügyfélszolgálatához vagy minek lehet ezt nevezni...
A remény hal meg utoljára... -
krystman
őstag
válasz
#40993792 #14810 üzenetére
Ennek én is örülök, hogy egyre több az olyan gyártó ami nyomja lejjebb az árakat! És a közeljövőben valószínű teljesen át is fog rendeződni a Márkák rangsora. Sőt már most érezhető is. Valamit tényleg jól csinálnak ott a távolkeleten, és itt én sem a csing csung márkákra gondolok!
-
krystman
őstag
Frissült a [ColdFusionX for the ZTE Skate] is.
-
krystman
őstag
válasz
#40993792 #14807 üzenetére
Egyenlőre ezt nem tudjuk, még meg sem jelent igazából! Ezt az idő eldönti!
Egyenlőre tényleg sok minden van a Skate-hez, ROM-ból hegyek vannak, de kb. ha 2-3at ki tudnék emelni ami tényleg ér is valamit, és működik is benne minden, akkor sokat mondok! Kb.1 hónapig próbálgattam így ROM-at, de mára már semmi kedvem pakolgatni, 1nél maradtam, ami jó.
-
hunaqua
addikt
válasz
madexx #14799 üzenetére
Elvileg az ESCROW-nál van még a pénz addig amíg nem zárod le a rendelést.Küld el szerintem az eladónak ,hogy nagyon rossz véleményt fogsz írni,és egy csillagosra értékeled,és mindenhova írni fogsz.MERT AZ A KÁRTYA CSALÁS!!!! Lehet kapásból visszaküldi a pénzt.
Egyszer én egy gyárból vásároltam,és ott az volt,hogy lehet fizetni escrow-on keresztűl is,elküldtem a pénzt.Másnap reggel visít a sárga ember,hogy az nem jó,csak a banki utalás. Mondjuk rögtön vissza küldte a pénzt ( ezt jelezte az escrow emailon,de kb: 2 hét volt mire megjelent a számlámon)
-
krystman
őstag
válasz
#40993792 #14801 üzenetére
Szerintem ez alapból megy úgy, hogy nem igazán lesz alapból sem arra szorulva, hogy különféle custom ROM kell hozzá, hogy simán fusson! Amit láttam róla videót, nem igazán akadozik!
Bár ez az én véleményem. De, így már én is azt mondom, hogy nem igazán érdemes venni Skate-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpársportok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest