- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- iPhone topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbilas
tag
Sziasztok!
Cm9 alatt, létezik arra beállítás, hogy az alkalmazásokat egyből sd-re telepítse? Ne kelljen link2sd-vel külön áthelyezgetni?
Előre is köszönöm!
Üdv! -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Indiant #17294 üzenetére
Lehet, hogy Te többet tudsz már erről a gépről, mint én valaha fogok, mert én szerintem soha nem fogok ilyet látni és remekül megleszek így is.
Akkor miért akarod annak a kedvét is elvenni előre, aki esetleg tenne vele egy próbát mégis? Sehol nem mondta senki, hogy "Rohanj a boltba, azonnal kell neked egy ilyen, mert ez olyan állat, hogy mentem bepisálok a gyönyörtől ha meglátom".
Lesz egy verzió, ami majdan itt kerül forgalomba. Megnézi a szolgáltató, kell/nem kell, adjatok hozzá még ezt azt (pl. indokolt lenne a Telenornál az LTE támogatás...). A kivitelező pedig, ha a kérések nem bizonyulnak lehetetlennek ("dupla memóriát kérek" == "Semmi gond, oda így készül" ) megpróbálja azokat reális áron tartva gyártást megoldani. Lásd pl. OSF & AMOLED.
Mielőtt azt a mondatomat félreérted: nem arra akartam vele kilyukadni, hogy esetlegesen bármiféle szakmai előnyt előtérbe helyezzek ismeretlenül veled szembe, csupán azért írtam, mert jó okom van az hinni, hogy tévedésben vagy egy olyan dologgal kapcsolatban, amire még nincs rálátásod. Majd ha megjelent, megfogtad, megnyomkodtad, láttad a kamerát vagy próbáltad a kijelzőt, akkor formálj értékelést a saját értékrendedben és ne egy sablon teszt után. Kösz ha végig olvastad. Wall off text vége...
-
Indiant
addikt
válasz
Keeperv85 #17293 üzenetére
Szerintem nem néztelek hülyének, sőt nem is utaltam ilyesmire.
Maximum arra utaltam, hogy az előző teszthez abszolút hasonló vélemény született a kész terméket vizsgálva is.Lehet, hogy Te többet tudsz már erről a gépről, mint én valaha fogok, mert én szerintem soha nem fogok ilyet látni és remekül megleszek így is.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Indiant #17291 üzenetére
Halkan jegyezném csak meg, hogy cseppet sem hiszem, hogy kiérdemeltem volna, hogy hülyének nézz...
Lehet hogy többet tudok erről a készülékről már most, mint amit te két hónappal a megjelenés után fogsz... Szóval a gúnyos csipkelődésed kérlek ezután akkor ejtsd meg, ha annak alapot is tudsz szolgáltatni. Nem szoktam olyan dolgokat leírni, ami nem igaz és sehol sem mondtam azt, hogy a Grannd X maga lesz a tökély. Csak annyit mondtam, hogy várjuk már ki mire a bolti forgalomban kapható modell is ideér, azt nézzük meg, az alapján döntsön mindenki, ne egy béta darab után. Lehet még rosszabb is lesz, mint ez. (Remélem nem...)
Kösz előre is.
-
Indiant
addikt
válasz
kelzsoca #17290 üzenetére
Itt 3 helyen kapható gépet teszteltek és ugyanaz jött ki, mint a minta készüléknél.
Tehát a magyarok jobb gépet kapnak mint az angolok.
Hát ezt én nehezen hiszem el.Bár ha hozzávesszük, hogy ők fél évvel korábban kapták a Skate-et is. És mire nálunk megjelent már javítva volt. Ebben az esetben elképzelhető, hogy jobbat kapunk.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Indiant #17285 üzenetére
Most úgy általánosságban akkor leírom ide is:
Mindenki egy olyan készülékről beszél, és von le következtetéseket, amit nem hogy nem látott/fogott de még a kínaiak sem, ugyanis a Magyarországon forgalomba kerülő modell még nincs gyártásban, nem létezik.
A MA által tesztelt készülék egy korai mintadarab volt, ami annak a bizonyos szolgáltatónak készült, ezt küldte le az anyacég a hazai képviselethez, ez a készülék volt az én kezemben is (az érintőkijelző érzékeny és pontos) és ezt kapták meg Bog-ék is tesztre.
Modaco-s postot (Paul írta) érdemes elolvasni, mert az már valóban egy kereskedelmi forgalomban kapható készülék, de az sem olyan, ami kis hazánkban kapható lesz, így még bármi változhat, mint ahogy az is, hogy csak a hazai modellben lesz 1GB RAM.
ui: Volt a kezemben a Grand X Intel verziós is, de abból is egy korai mintadarab.
-
foldermate
csendes tag
Szia! Honan tudom letölteni a gyári romot Skate-re?
-
Indiant
addikt
Küldeném Keeperv85-nek, sok szeretettel!
Különös tekintettel a Cons: utolsó sorára.
Ez egy végleges készülék...szóval még ne váltsatok erre
(#17283) Land: én a SkaTe v2-t ajánlom, ha stabil rom kell.
-
ouzohuto
senior tag
válasz
krystman #17270 üzenetére
Igazad van, de a végén Keepevernek, mert én johiszemüen sokak által egekig magasztal nillkin kemény tokot vásároltam, de ami a használat után 2 nappal fogadot...lflféjxödöhödsöd..a hátlapon csomo apro pöttyöt láttam.. mégpedik a kicsi apro porszemek miatt ami a hátlap és a tok közé kerültek!ezek után vettem lyukacsos kemény tokot amit másnak is nagyon ajánlottam sot hoztam is be pár embernek
talán ez a legjobb, de ha javasolnom kéne a simán zsebben vagy nillkin tokban hordja valaki akkor egyértelmüen zsebben!!!
-
Mochok85
csendes tag
Hello mindenkinek! Viberral van némi problémám! Nem pontos az üzenet írás lokációja! De az iGO meg pontosan mutatja a helyzetemet, szóval nem a szatelit megtalálásaval van a gond!
Tapasztalt már valaki hasonló problémát? Mi lehet a megoldás?
Előre is köszönöm a választ! -
Apaxp
senior tag
Szép napot!
Érdeklődnék erről
Skate v2 romon hol lehet ezt beüzemelni. A voice search appot nem kompatibilisnak jelöli a play. máshonnan leszedtem, telepítettem de nem működik. -
Jano_023
őstag
Sziasztok egy gyors off kérdésem lenne az Alcatel OT-995 erősebb hardverrel rendelkezik ugye mint a Skate ? Mert kb. egy árban van a kettő. köszi
-
krystman
őstag
válasz
Keeperv85 #17257 üzenetére
Tudtommal a Blade-en matt a hátlap, nem is csoda, hogy nincs rajta karc! Azért én megnézném, hogy kinek lesz karcmentes a Skate hátlapja 2év múlva, mikor ez a lakkozott csillogó hátlap a Sakte-n a legjobban karcolódik. Akinek nincs hajszálkarcok a Skate hátlapján, az vagy levegőben használja, vagy meg sem fogja. Aki zsebben hordja, lehetetlen, hogy ne jelennyen meg zsebkarc.
-
scyllarus
veterán
-
Land
veterán
Üdv!
Havernak Skate-je van és gyári ROM-mal elég harmatos. Mely ROM-ok frankók a telefonra?
XDA-n nem találtam Skyte topicot.
Land
-
Dexter68
addikt
Nakérem... a csengőhangot nem hajlandó megjegyezni. Akkor sem, ha belső, „gyárit” állítok be, meg akkor sem, ha az SD kártyáról mp3-at. Újraindításkor némán rezeg, oszt úgy gondolja, hogy ez így elég is.
-
Dexter68
addikt
Létezik olyan progi, ami az SD kártya állapotát vizsgálja lehetőleg korrekten? Valami olyasmi, mint a HD Sentinel...
-
-
ouzohuto
senior tag
válasz
Attila_26 #17254 üzenetére
Viccelődsz, de elhiheted nem viccelek!A 2 éves bledemet tesóm használja ugyanezekkel a feltételekkel és egy karc sincs rajta
Ilyenkor felmerül bennem a kérdés, hogy vagy az én ruháim túl tiszták vagy máshol a levegő túl poros... vagy túl laza reppergyerekek használják passz, de nekem ilyen problémám nincs. Aki ilyen telefont vesz mint amit te említettél meg is érdemli....mert egy fajankó...
-
Dexter68
addikt
Sziasztok. Eddig IA3 volt a telefonomon és elég gyakran történt meg, hogy elfelejtette az SD kártyáról beállított csengőhangokat. Most felraktam rá a Mokee-t, azóta a következő mókát csinálja: minden kikapcsolás-bekapcsolás után lehet újra beállítani a csengőhangokat... a „gyárit” is. Aztán kitalálta, hogy az SD kártyán ő nem is talál csengőhangot egyáltalán, aztán kitalálta, hogy a Galériában sem tud ő képet megjeleníteni. Az érdekes az benne, hgoy az X-plore látja ugyanezeket. Na, akkor fényképeztem vele egyet, azt az egy fotót hajlandó megmutatni, a többit nem... Tapasztalt már valaki ilyet?
-
Sziasztok!
A napokban én is beléptem a klubba. Annyi problémám lenne vele, hogy telefonálás közben, az előző telefonomhoz képest (Samsung 5230) nagyon halk, max hangerőn is, illetve engem sem hallanak valami túl remekül. Mi lehet a gond?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
ouzohuto #17240 üzenetére
Én ellenkező véleményen vagyok: ne rakd tokba. Elnyomja a legtöbb idővel a ragasztásokat, vagy elszínezi a hátlapot. A szilikonos fél-tokok akkor jók, ha nem akarsz sűrűn kártyát cserélgetni, de amúgy azt is kerülöm. Zseben kell hordani és ügyelni, hogy ne legyen mellette semmi fém és nem lesz baja.
-
Attila_26
aktív tag
válasz
molnarpeter #17237 üzenetére
defy 35felett van
huawey g300 esetleg ?
-
Attila_26
aktív tag
szerintetek milyen telót vegyek?
800as felbontás minimum kell nekem és max 30k
a skate-ra gondoltam,de azt mondják lassu szar meg a ház is gagyi kínai,inkább a blade-t dicsérikmost mi az igaz? segitsetek légyszives
hali
-
apeelme
addikt
válasz
RtgLaci #17218 üzenetére
Elsősorban mint linux op.rendszer egy felhasználói szintnél kicsit jobb ismerete, és nem a grafikus környezetre gondolok...
Másodsorban google-al tényleg mindent meg lehet találni ha tudod mit akarsz...
Kiindulási pontnak developer.android.com, és XDA, Modaco...
Persze rengeteg szabadidő, rengeteg olvasás amihez minimum angol szövegértés (is) szükséges...és kitartás. -
Watt25
veterán
-
krystman
őstag
Van a teljesítmények közt olyan, hogy 16bites átlátszóság. Ez csak a menüre vonatkozik, vagy akár a videókra is? Ha ki van kapcsolva, gondolom 32bites a színmélysége.
-
biowizards
tag
Van valamilyen lista,hogy milyen appokat lehet gond nélkül törölni?
Köszönöm előre is.
-
biowizards
tag
Szerkesztési idő lejárt.Sikerült is a Root és van Superuser.Működik.F.szás.
Köszönet
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
biowizards #17225 üzenetére
Lehet, hogy ezt már valaki előtted megtette. Ha ott figyel a Superuser a főmenüben, akkor a szoftver rootolva van. Egyébként: igen. A leírás tökéletesen használható.
-
biowizards
tag
válasz
Keeperv85 #17224 üzenetére
Köszönöm,de ebből a hozzászólásodból a lényeget még mindig nem tudtam meg.
Az 1 hsz-ben leírtak szerint azaz[ezzel a leírással] rootolhatom a telefont?Köszönöm.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
biowizards #17223 üzenetére
A Skate nem eszi meg a kártyákat, ha nincs megpiszkálva. Az bizony vagy ki lett ütve, vagy gyári független. Ezek az adatok pedig nem mérvadóak. 5 mp alatt át tudom őket ütni kb...
-
biowizards
tag
Üdv.
Segítséget szeretnék kérni.
Mivel most lett Skatem ezért a következő a kérdésem.Nem tudom,hogy milyen ROM van a gépen,mert használtan vettem viszont állítólag nem független csak a ROM végett.Nem tudom,hogy igaz lehet-e,mert a Blade azt tudom,hogy megeszik minden sim-et,ha főzött ROM kerül rá.
Nos az én gépem Build száma:GB_THU_P743V1.0.0B01 a Kernel verzió:2.6.35.7-perf+
zte-kernel@Zdroid-SMT Alapsáv verzió743B01
Ezeket azért írom,mert szeretném tudni,hogy ez most gyári rom vagy főzött és,hogy mivel lehetne root-olni a telefont.A leírás kéne hozzá,mert a Bladen értettem,de a Skate magas és nem akarom elcseszni.Köszönöm előre is.
-
tboldi
nagyúr
válasz
krystman #17221 üzenetére
Ezt minden 2.3 romban megtalálod. Sőt, a Honeycomb, az Ice Cream Sandwich és a Jelly Bean is tartalmaz hasonló easter egget.
-
krystman
őstag
Nézte már valaki, hogy a CyanogenMod Rom-ban, van egy rejtett kép? Ha a verziószámra gyorsan többször rá klikkelünk akkor előjön egy Android figura, telefonáló zombikkal. Elég bizar.
-
RtgLaci
tag
válasz
apeelme #17217 üzenetére
Igazad van, de sajnos a hozzáértő nem én vagyok, még soha nem csináltam ilyet. Ahogy figyelem a fejleményeket a Modaco-n, szinte párhuzamosan fejlődnek a romok Blade és Skate telcsikre. Ez a verzió a készítőtől biztosan nem lesz Skate-re, mert KonstaT Skate-re nem csinál(t) romot...
Eléggé valószínűtlen, hogy én valaha is portolásra adnám a fejem, de ha tudnál javasolni valamilyen linket-szakirodalmat ezzel kapcsolatosan, azt azért elolvasnám, hogy legalább halvány fogalmam legyen róla -
apeelme
addikt
válasz
biowizards #17184 üzenetére
Használd egészséggel...
(#17198) RtgLaci: Ha Blade-re megvan, Skate-re egy hozzáértő hamar átportolja...
-
ouzohuto
senior tag
válasz
molnarpeter #17213 üzenetére
Ja persze 1 kocsiban
Okés és hol érdemes nézni ilyeneket személyesen?
Keeperv85: Bocsi most már én lihegem túl. Hosszú nap hosszú felfogás, majd holnap
-
molnarpeter
nagyúr
-
ouzohuto
senior tag
válasz
molnarpeter #17210 üzenetére
Jó kérdés melyik lenne jobb, igazából még tapasztalatom nincs ez ügyben. A komplett töltő talán egy masszívabb dolog mint a 2 USB kimenetű gyors töltő, de egyszerre kettőt nem tudok bedugni. Lehet nem fog kelleni sose egyszerre mind2, de ha mégis szeretnék...passz
Szóval vagy 2 USB kábel egy aljzattal gyors töltővel vagy 2 külön lévő töltő?
és persze van e külön olyan USB kábel ami ilyen csavaros, hogy ne csüngjön összevissza? :S -
ouzohuto
senior tag
kocsihoz kéne szivargyujtos töltöhöz kábel!egy skatehez és egy s3 hoz(nejem ujjitott), ja és kéne egy olyan telefontarto is ami mindakét telefonhoz jo! mit ajánlottok?
akár set is jöhet
-
zAPAtyin
tag
Van egy Blad-em és egy Skate-m.
A Play-en több program esetén előfordul, hogy egy adott program a Bladdel kompatibilis és a Skattel pedig nem.
(például ez: MOL bringaPONT)
Skatről belépve a Playre nem is láthatóak ezek a programok.
Ez hogyan lehetséges?
Úgy tudtam ugyan azok a két teló paraméterei, vagy mégsem? -
sfbukfenc
tag
ZTE Blade II kártyafüggetlenül 49.999 pénz.
Sajnos csak Android 2.3 .Forrás: legújabb "Euron..s" szórólap.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest