- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Dr_Senkihazi #17116 üzenetére
TPT, vagy App2SD/Link2SD segítene.
mp
-
Adamis
őstag
válasz
Dr_Senkihazi #17116 üzenetére
Akkor biza nem ártana...
-
Adamis
őstag
válasz
Dr_Senkihazi #17111 üzenetére
De, főzött rommal. Annak is előfeltétele, hogy az sd előtte tartalmazzon egy ext2/3 particiót. Így rom-telepítés után automatikusan használja majd a kiterjesztett tárhelyet.
A másik lehetőség rom telepítés nélkül a rootolt telefonra telepített link2sd progi. ami átirányítja a program telepítési helyét az ext particióra.
Bővebben az 1. hsz.-ben! -
Jano_023
őstag
válasz
Dr_Senkihazi #16830 üzenetére
Szia, legalább class4es legyen. És szerintem is jobb a 8 gigás nekem is 4 van, de nekem is kicsi néha. Amúgy árban nem nagy a különbség köztük. Ajánlom az ipon.hu-t.
-
giigz
veterán
válasz
Dr_Senkihazi #16830 üzenetére
A class2 egy kicsit lassú, class 4 már biztos jó. Nekem 4 gigás van, de kevéske, mondjuk nekem azért, mert tele van sorozattal, meg néha egy film is rámegy.
-
giigz
veterán
válasz
Dr_Senkihazi #16827 üzenetére
Máshonnan nem jó?
Itt van
Le van írva minden, én is ez alapján csináltam.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Dr_Senkihazi #16810 üzenetére
Fatality.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz
Dr_Senkihazi #16749 üzenetére
namég1x
üdv.
tavaly novemberben már volt szerencsém elsö szériás skate-hez egy pár honapig,most tervezem,hogy megint beujitok egyet.(ujat)
a kérdésem az lenne,hogy a most kaphato uj skatek,különböznek-e valamiben a 9-10 honappal ezelötti készülékektöl?
gondolok itt esetleges elsö gyengeségek javitása,szoftver verzio stb....
thx -
viperabácsi
addikt
válasz
Dr_Senkihazi #6090 üzenetére
nekem sygic van fenn csak nem "Virágbolti " verzió úgy működik!
-
Adammer
csendes tag
válasz
Dr_Senkihazi #6090 üzenetére
Nav free a marketről ingyen letölthető. Térképet a progrsmmal ingyen le tudod tölteni a telefonra. A cimkereséshez kell net, de utána offline is működik vagy ha a címet berakod pl. kedvencek közé onnan offline is előszedhető és mehet a navi. Msgyar nyelv nincs, de ingyenességéhez képest jó. Google mapsnál az offline mód miattjobb, ha vanneted skkor viszont a googles jobb
-
kelzsoca
félisten
válasz
Dr_Senkihazi #1318 üzenetére
A művelet nem veszélytelen, hiszen firmware (BIOS) felírás is történik, mivel hivatalos csomag a garancia biztos nem veszik el, ha esetleg elszállna a készülék, nem tudom mennyire befolyásolná ez a szervizt a döntésben.
(#1317) atillaahun
Már teleírtátok a fórumot, minek írjak én is...
Továbbá az az elméletileg hibátlan partíciós kiosztás sem jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Építő/felújító topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen videókártyát?
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Magisk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest