Hirdetés
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Apple Watch
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz
dbilas
üzenetére
Nekem ugyan sima gyári ROM-om van, de véletlenül éppen most jöttem rá, hogy pontosan mit jelent a zöld/szürke térerő jel.
Szóval, a szín igazából a Google Talk kapcsolati állapotát mutatja. Abban a pillanatban zöldül be, amikor a Google Talk-nak sikerül bejelentkeznie. Tehát leegyszerűsítve tényleg azt lehet mondani, hogy akkor zöld, ha valóban van is internet kapcsolat, bár, olyan is előfordulhat (nálam is volt ilyen), hogy nem voltam belépve a Googel Talk-ba (tehát szürke volt) és mégis ment a net. -
madexx
tag
válasz
dbilas
üzenetére
Az én tapasztalataim pedig azok, hogy ha van adatforgalom (letöltés, böngészés, stb) akkor zöldülnek be az ikonok. De ami érdekes, hogy bár mobilnetem már nincs, de ha bekapcsolom a wifit, elkezd szinkronizálni/frissíteni, akkor nem csak a wifi ikonja zöldül be, hanem a térerőé is.
-
Indiant
addikt
válasz
dbilas
üzenetére
Az órajel emelés, mint már többen többször írtuk teljesen felesleges, ha nem az a célod, hogy a programjaid fagyjanak. Mert csak ezt tudod elérni vele, illetve jobban melegszik és merül.
Az ICS tapasztalatok engem is érdekelnek.
Illetve ha valaki tudna abban iránymutatást adni, hogy a data partíción miképp lehetne helyet csinálni.... a programok uninstall-jával nem nő a szabad hely.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi