- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jtzk
tag
Hali. Nagy gondom van. Ice Armor van fent a mobilomon. Egyszer úgy döntött, hogy újraindul, de azóta nem kapcsol be. A kis android jel jön be és kész. Másik probléma, hogy a recovery-be nem tudok belépni.... Ilyenkor mit tudok vele kezdeni? Köszi
-
Joshi
titán
válasz
korneliusz6 #17798 üzenetére
Mindenki nevében köszönöm az infót, de talán a ZTE Grand X IN – Intel Atom és Android ICS topik olvasói még inkább.
-
Joshi
titán
válasz
korneliusz6 #17796 üzenetére
Igen elvileg az Inteles verzió 8MP-es, de lehet hogy a hazai T-Mobile ezzel is végfelhasználói árat akar faragni. A 229€ kártyafüggetlen ár?
-
korneliusz6
csendes tag
Grand X IN
Viszont itt 8MP-es kamerával árulják... -
Joshi
titán
válasz
korneliusz6 #17794 üzenetére
Egy linket dobhatnál csak hogy az árakkal tisztában legyünk.
-
korneliusz6
csendes tag
Sziasztok!
Kis érdekesség; Ausztriában már kapható a Grand X in. -
-axxon-
tag
helló!
ide írok mert a másik fórum halott, és hátha van egy guru aki tud segíteni.
adva van egy zte commtiva.
sikeresen rá tettem egy (utólag kiderült) kinai rom-ot ami az IMEI számot eltüntette.
ekkor még nem vettem észre csak azt hogy nem áll fel a hálózatra.ezt követően rátettem a Cyanogenmod romot, itt se állt rá a hálózatra, itt fogtam gyanút és valóba nem volt imei.
a kérdésem hogy lehetne vissza tenni-irni az IMEI számot?
-
Tsy28
csendes tag
Megoldódott a "hiba".
Köszönöm a segítséget! -
Keeperv85
nagyúr
válasz
IcePrincess #17786 üzenetére
Biztos jó írtad be? Kisbetű-nagybetű gondok szoktak lenni. (Más is ráfutott már, azért merem mondani.)
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
IcePrincess #17778 üzenetére
Szia!
Nem jól írtad be a jelszót.
-
hedler
tag
válasz
zebede #17781 üzenetére
Én simán felraktam a cm-7.2 stabil után, de voltak problémák, így aztán recoveryben csináltam factory resetet, Ezután simán felment a rom, meg a gapps és nagyon frankón működik. Megy minden.
A Tilal féle rommal nem volt wifim és néha újra indult a teló, pedig azt teljesen szűzen kellett feltennem, mert másként mindig "sajnáljuk ... alkalmazás leállt" üzi érkezett.
Ennek a rom-nak sem tetszett a launchere, de az spb3d nagyon szépen fut vele és baromira feldobta. Mintha új telóm lenne.
-
IcePrincess
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy nem működik a wifi, látja az itthoni hálózatot, kiírja, hogy kapcsolódás....aztán hogy nincs kapcsolat, viszont látja a hálózatot és ki is írja, hogy kiváló a jel. ja és eddig tökéletesen működött:S Valaki tudja mi lehet a probléma?
-
Apaxp
senior tag
Akkor valószínű hogy a gyári rom van rajta.
Ezt *#26***# a tárcsázóba begépeled és utána a calib gombra nyomsz. Ha ez megvan akkor a hangszóró fölé rakod a kezed fölemeled lesüllyeszted és figyeled a calib feletti szöveg változását. Ha kiírja hogy sensor ok akkor az ok gombra nyomsz és örülsz. -
Tsy28
csendes tag
Sziasztok!
Hogy lehetne megoldani azt a problémát a ZTE Skate-nál,
hogy az utóbbi időben a hívásnál rábökök a “HÍVÁS”-ra,
és azonnal elsötétül a kijelző,és az istennek se lehet visszacsiholni a képet rá,hiába nyomkodom azt a pár gombot rajta,
hiába forgatom,döntögetem…
Csak akku ki-be.
Ez így elég necces mert,ha ügyfélszolgálatot hívok,és kellene a billentyűzet az almenü miatt,akkor…Ill nem tudok hívást megszakítani így..
Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném! -
scyllarus
veterán
-
hedler
tag
2 napja használom a CM-9.1.0-Skate romot, ami szeptember 23-i, és eddig nem találtam hibát SPB-3D-vel kiegészítve. Van valakinek valami észrevétele ezzel a rommal kapcsolatban?
Ja, mennyire érdemes húzni a pricit? jelenleg 940Mhz
-
válasz
Watt25 #17763 üzenetére
az akksi eszembe se jutott, de igazad is lehet! Mert nem terhelt állapotban is kikapcsolt, (már ha pl zenehallgatás terhelésnek minősül... ) amikor nem csináltam vele semmit, csak az oldalamon lógott.
Még melegedésre gyanakodtam, hogy tulpörgi magát, de nem szoktam olyan appokat futtatni amik terhelné. És nem is meleg a segge.
-
válasz
Keeperv85 #17761 üzenetére
Sejtettem.
Csak félek hogy hiába fogok kapni másikat, az is hasonló hibákkal fog majd az agyamra menni. Bár nemtudom a többi skate -esnek vannak e hasonlók, de nálam valami borzasztó.
köszi a választ amugy! Holnap szerintem beadom. Még ugyis van 2 évem mig visszatörlesztem. Addig legalább használjak normális telefont.
-
sziasztok!
Segitségeteket kérném. ZTE Skate telefonom (augusztusban vett) fagyogat. Hallgatom a zenét, lekapcsolom. És látom 2 perc mulva hogy teljesen ki van kapcsolva.
Van hogy elinditom a zenét hogy akkor hallgatom, 2 perc mulva kikapcsol.
Vagy csak simán, ránézek, hogy megnézzem nem e jött sms, látom hogy be sincs kapcsolva.
Van hogy reggel bekapcsolásra kerül, és 2-3x is ujraindul magától, mire észhez tér.
Nagyon megbizhatatlanul műxik. Szerintetek ez tipushiba, vagy csak simán az én készülékem vacakol.
Csináltam rajta teljes ROM visszaállitást T-home-ról leszedett rommal, utána is csinálja, de azt vettem észre hogy talán ritkábban kicsit. Tehát nem hiszem hogy vmi szoftver okozná.
De marha zavaró, hogy ilyen megbizhatatlan...
Vissza T-home, csere? -
krystman
őstag
Az miért van, hogy ha nincs elég jel a wifi-nek, akkor teljesen leszakad a hálózatról, és csak úgy lehet vissza hozni a wifi-t, hogy ha ki-be kapcsolom a wifit!
-
IcePrincess
csendes tag
Köszi, megvan
-
IcePrincess
csendes tag
Ice Amor 3 romom van. Abba hol találom meg? Részletesebb is jöhet
-
IcePrincess
csendes tag
Sziasztok!
Töltöttem le iphone témát a telefonra, de nem találom hogy hol lehet beállítani.
Segítenétek? köszi -
krystman
őstag
válasz
Nyertes480 #17745 üzenetére
Az nem HD amit tud játszani a Skate, ha nem csak HQ!
Max 800x480-ba tudja megjeleníteni! Ez még nem HD!
-
ouzohuto
senior tag
válasz
Nyertes480 #17745 üzenetére
Miert kell a hd youtube?
-
Nyertes480
csendes tag
Srácok, nektek a holo lockerben működik a 'disable status bar' funkció?
Nekem a legutóbbi frissítés óta lezárt állapotban is lehúzható. -
krystman
őstag
A Youtube nektek is frissült? Teljesen más lett a kinézete. Vagy csak most vettem észre én?
-
^Clown
addikt
Sziasztok, gyári romra miért nem lehet telepíteni a Google féle Car Home appot?
-
Indiant
addikt
Hali, kicsit off leszek, de kell a help.
Cut the Rope HD ma 55Ft a Playen. Viszont azt írja, hogy nem kompatibilis a Skate-el.
Hogy tudom mégis megvenni legálisan? Csak ma ennyi, így sürgős lenne, kösz! -
asdexed
tag
válasz
korneliusz6 #17729 üzenetére
Az sdext2 esetében az ext valószínűleg az external rövidítése míg a második esetben a fájlrendszer nevéről lehet szó.
-
korneliusz6
csendes tag
válasz
korneliusz6 #17728 üzenetére
A Link2SD programban a tárhelyinfó szerint /data/sdext2-t lát, gépen megnézve az EASUS partition-al, pedig ext3-at... vagy ez ugyanaz lenne?
-
korneliusz6
csendes tag
Valaki esetleg nem tud ehhez hozzászólni?
Link2SD programmal megnéztem és az ext partícióból 78MB foglalt, de akármit telepítek vagy törlök a telefonról ez nem változik, csak a belső memória mérete... Ezek szerint csak a belsőt használja, ill. az SD-kártyát amire a programokat áthelyeztem...?
Köszi -
miklos0308
tag
Sziasztok a gyári romot szeretném visszarakni a telóra kérdésem h honnan tölthetem le? előre is köszi a választ
-
pgemil
aktív tag
Help!
Egy kis segítséget kérek a Skétemhez!
A (g)mail fiókom nem szinkronizál elérhetően. Ez azt jelenti a jelen esetben, amikor belépek a felső sorban látom mennyi új üzenetem van (most éppen 16). De lennt az oldalon nem tudom megnézni és nem is mutatja, nem enged még odalépni sem, az utolsó 2 napot nem mutatja. Ugyanakkor jelzi, hogy van x db. Hiába frissítek rá. IA III van rajta kezdetek óta. -
ouzohuto
senior tag
Én csak telefonnal és papírok nélkül
Megnézték én én vagyok és ment a csere
-
korneliusz6
csendes tag
Sziasztok!
Skate-el kapcs. lenne egy kérdésem, IA3 van fent a telómon, de ezt az ext3 partíciót vagy nem kezeli vagy nem tudom (512MB-ot csináltam a leírás szerint, telepítés előtt), állandóan azt írja pl. programok frissítésénél hogy nincs elég tárhely....
Vagy a Beállítások-Alkalmazások-Tárhelyhasználatnál lévő programoknál, az "áthelyezés az SD-kártyára" menüvel az ext-re helyezi át? Ill. az Ice Armor menüben az Alkalmazásoknál a telepítés helyét ha a külsőre állítom (nem automatikusra), akkor telepít az ext-re?
Köszi! -
shinodas
tag
kicsit lemaradtam a ROM témát illetően, mi mostanság a használatos, vagy az ajánlott custom rom?
-
ouzohuto
senior tag
Majdnem 2 évesen vittem vissza a Bladet és több mint fél évvel a forgalmazás abbahagyása után.....na?Igen!Cserélték
-
krystman
őstag
Én is rengeteg ROM-ot pakoltam fel, de a mai napig megy a vaku rendesen! Nem hinném, hogy a ROM cserétől menne tönkre! Bár én azt sem értem, hogy miért jó egy félig meddig működő ROM-ot használni, mint a CM9 és 10.
-
Adamis
őstag
válasz
storm3 #17691 üzenetére
Most nézem, nekem is hasonló a hiba. Mokee alatt nekem működött a vaku, de most már egyik ROM alatt sem. Valszeg kipukkant, vagy nem tudom, de vissza tettem a gyárit és azzal sem ment/megy. Most megint CM9 van fent, majd gari lejárta előtt visszaküldöm, addig jól elvagyok vele. Ha nem lesz már T-ben cserekészülék, akkor kérek másik telót!
Szerk.: na most olvaslak, jó a kérdés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elden Ring
- Fujifilm X
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Stellar Blade
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest