- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Fotók, videók mobillal
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GZoli7
senior tag
Sziasztok, tudom nem az apró, de ha valakit érdekel egy 2 hónapos szép Skate, az írhat.
-
Dexter68
addikt
@RtgLaci: pont ezt akartam kérdezni, jó, hogy leírtad... egyelőre akkor nem vágyom ICS-re.
De ami miatt: Letöltöttem a MyPhoneExplorer -t, remekül működik, szinkronizál az Outlook 2010-zel, meg minden. Saját állítása szerint sikeresen szinkronizálta az Outlookos feljegyzéseimet is, viszont nem találom a telefonban. Tudja valaki, hogy hova dugja? Jegyzetekbe nem került...
-
RtgLaci
tag
válasz
Adamis #17191 üzenetére
Mostanában én is kipróbálgattam egy pár új romot az ICS-ből, meg a JB-t, de rá kellett jönnöm, mindnek van valami nyűgje...meg nekem hiányozna a normális kamera kezelés, meg a video lejátszás. Amíg nem lesz jobb, marad a MoKeeOS, ez eddig komolyabb hiba nélkül fut, mennek a programok, a video HD, a kamera, nálam nagyon jó a fogyasztása, nem is csúnya, csak éppen nem ICS , de ezzel együtt tudok élni.
(A tartalék Blade-mre feltettem a CM9 KostaKANG romot és ott az annyira szépen, simán fut, hogy ha lenne Skate-re is ugyanez, talán meggondolnám a romcserét.) -
molnarpeter
nagyúr
válasz
korcsillio #17195 üzenetére
Nagyon nem.
mp
-
korcsillio
addikt
A skate-em érdemes elcserélni egy ace-re?
-
ouzohuto
senior tag
válasz
csabika69 #17193 üzenetére
Az, hogy ez volt kitéve mint Blade utód, de inkább Skate lett belőle
Röviden ennyi, lehet mondani, hogy jobb lett volna az, de sajna nem olyan lett végül
Zte álltalában ősszel dob ki Mo-on újdonságot ami most is várható TALÁN Grand X amit a mobilaréna már tesztelt is, de végleges soc majd később és persze az se biztos, hogy lesz csak adtak valamit nézzed
-
csabika69
tag
ZTE style s kapható már és ha igen hol lehet beszerezni?
-
RtgLaci
tag
válasz
Adamis #17186 üzenetére
Itt találhatsz legalább 3 féle ICS-t, meg a JB-t is
-
biowizards
tag
Lejárt a szerkesztési időm mikor észrevettem,hogy egy nagyon fontos dolgot kihagytamaz előző hsz-emből.
Kövezzetek meg érte
Az Ice Armor II Reborn volt a Blade-emen és nem csak kelzsocának jár köszönet és tisztelet érte,hanem apeelmének is.
Tehát helyesen így hangzik: Köszönet és tisztelet érte apeelme&kelzsoca
Bocsánat a lámaságomért -
biowizards
tag
válasz
DessertFox #17181 üzenetére
Köszönöm a választ.Nekem az Ice Armor Reborn volt a Bladen"ismét köszönet és tiszteletem érte Kelzsocának"Ha valóban a Skate-en isùgy szerepel mint a Blade-emen akkor megleszek elégedve a Skate-el is.
ICS várható rá hivatalosan?Vagy pedig ismételten a szakácsok főzik össze nekünk a jégkrém szendvicset?Ami persze az én véleményem szerint jobb is lenne. -
corleone23
csendes tag
Sziasztok.lenne pár kérdésem.mégpedig olyan,hogy van egy zte skatem nincs rootolva és rootolni szeretném.próbáltam ezt a t_mobile_HU_Skate-t,de semmi.elindul a dosban a telepitő,kiírja zárójelbe ,hogy Waiting for..... a telefonon megjelenik a zöld droid és utána se kép se hang(lefagy).aku ki-be és így indul a telom.próbáltam recoveryt rárakni,hogy romot tegyek rá,de ott is ugyan ennyit csinál.ha lenyomom a le hangerőt és a power gombot,hogy bejöjjön a recovery,csak annyi van,hogy a képernyő közepén egy fehér ablak és benne "ftm" utána aksi ki vissza és elindul a teló.előre is köszönöm a segítséget .
-
DessertFox
aktív tag
válasz
biowizards #17180 üzenetére
Szia. A videóról nem tudok segíteni, nem próbáltam. Romnak az Ice Armor 3-t ajánlom, Kelzsoca munkáját. Nekem bevált, gyors, megbízható, alapból kezeli az sd-exet. Linket itt találsz az oldalon, leírással együtt.
-
biowizards
tag
Sziasztok.
Blade után váltanék erre a készülékre,viszont érdekelne,hogy nem gyári appal(LG Camera stb..)lehetne-e,hogy 720p-vel rögzít videót?Elméletileg a vas adott hozzá.Vagy tévednék?
Következő kérdésem:Melyik a legfrissebb főzött ROM a telefonra illetve várható-e,hogy lessz hozzá ICS ROM.Remélem nem kérdeztem nagy marhaságokat,ha igen elnézést,de nem vagyok profiKöszönöm a válaszokat előre is.
-
Böszi
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen kártyát: http://ipon.hu/webshop/product/kingmax_16gb_microsdhc_class_6/145330
recoveryben lelett formázva, ext partíciót kapott, a programoknak, a maradék ugye fat32, a problémám az volna vele hogy mikor másolok rá (TC ben másolok, és hogy telóban van a kártya vagy kártyaolvasóban az mindegy neki, így is úgy is ugyan az) iszonyatosan lassú hol 2-3 kb/sec hol 100-300 kb/sec, de van hogy felmegy 5-6 Mb/s körülire is. Van valami ötletetek?
Skate, gyári ROM, rootolva.
-
William84
csendes tag
Hali, segítsetek IA3 van a telon. Elkeztem kimeneti az emailemből a csatolmányokat, alapból az sd kártyára rakja azonban azt vettem észre hogy a filok csak egy részét tette oda. Valahova a telora mentette szerintem a többit ugyanis kiirta a telefon hogy kevés a hely rajta. Hol találom a telefonon ezeket?
-
ouzohuto
senior tag
-
miklos0308
tag
válasz
mikiking1991 #17165 üzenetére
Sziaasztok tudnátok segíteni mit tegyek ha ice armor 3 felrakása után a képek ráközelítődve jelennek meg a galériában, ill. ma előfordult az is h a készített képek amikor fényképeztem még visszanéztem, de vhogy nem mentette el őket mert itthon vissza akartam nézni de már nem vtak meg.. :S előre is köszi a segítséget
-
mikiking1991
csendes tag
Sziasztok, a telómra (rootolt) szeretnék egy jobb ramot felrakni,de nemtudom melyiket. Ice cream sandwich-et szeretnék,ha van már elfogadható verzió belőle,de ha nincs,akkor valami gyorsabbat,és szebbet,mint ez a 2.3.5-ös android,mert ez már elég régi... Köszi a segitségeteket.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Indiant #17160 üzenetére
Csak hogy tisztán lássunk: az FM rádió válaszható opció. Miből gondolod hogy pont ki fogják hagyni, mikor eddig egyetlen modellnél sem tették... nem értem a logikádat.
"Zoli nem csak Grand X-et hozott nekünk, hanem például egy Medfield alapú masinát is, amiről még nem tudunk érdemben írni, ám annyi hasonlóság azért akad a két eszköz között, hogy egyik sem tekinthető véglegesnek"
>>
"Csak a mindent jobban tudók kedvéért, a török KVK által forgalmazott telefon volt a cikkben"
Nem, nem az volt, ugyanis ott is késik:
"Dobozt nem kaptunk, nem mintha a törökök natúran vennének telefont, csak az ilyen még nem forgalmazott típusok kapcsán ez általában így alakul."
Még a 2Gb-os kártyát is le fogják hagyni.
>>
"Ettől még tudjuk, hogy 2 gigás kártya, USB kábel, töltő és sztereó füles lesz benne."
Bog biztos meg lett kenve rendesen, hogy ezt írja... nyilván...
Ezt akkor még egyszer:
"Az te sem gondolod komolyan ,hogy a magyar szolgáltatók a te kedvedért kérnek bele rádiót."
>>
"Ebből a készülékből többféle verzió is létezik, a ZTE az adott piac sajátosságaihoz igazítja a hardvert, ezt már tetten lehetett érni a memória mérete kapcsán is."
"A hátlap alatti akkumulátor viszont gyenge.... Ezt a problémát is jeleztük az illetékeseknek, s ahogyan a többi hiba kapcsán, most is azt a választ kaptuk, hogy ezen rengeteget javítanak majd a végleges verzióban."
-
ouzohuto
senior tag
"Végül, de nem utolsósorban a ZTE következik; a magyarországi képviselete megerősítette, hogy már dolgoznak a frissítéseken, a modellek és időpontok listájára azonban még várni kell."
tárátátá ez most jót jelent?
-
Indiant
addikt
válasz
Keeperv85 #17159 üzenetére
Csak a mindent jobban tudók kedvéért, a török KVK által forgalmazott telefon volt a cikkben.
Az te sem gondolod komolyan ,hogy a magyar szolgáltatók a te kedvedért kérnek bele rádiót.
Még a 2Gb-os kártyát is le fogják hagyni.
A kerneles felvetésre csak egy lol-t tudok írni."egy picit határozottabban kell hozzáérni a panelhez, mint más eszközöknél."
- ha ez a full kapacitív, akkor kösz de maradunk a light-nál -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Indiant #17158 üzenetére
Úgy tűnik ide is be kell írni, hogy ez egy T-E-S-Z-T modell volt! Még magyar nyelv sincs rajta! Nem véglegesek a specifikációk!
Nincs rádió >> még lehet, lehet hozzá kérni a szolgáltatóknak.
Két mag >> normális kernelt kell írni, ami az egyiket lekapcsolja, ha éppen nem kell pörgetni.
Touchscreen >> driver & kalibrálás. Eleve nem kellene nyomni, mert full kapacitív... -
ouzohuto
senior tag
Nekem üzemidő miatt felejtős! :S
-
andyTM
őstag
- ez ígéretesnek tűnik [ZTE Grand X - kilépett a mimóza szerepből]
-
RtgLaci
tag
Frissült a MoKeeOS, ebben már van témaválasztó. Vannak letölthető témák is, ki is próbáltam párat, aztán rendesen belefagyott a telefon. Marad az eredeti téma, jó az
-
Danex
addikt
válasz
Revajzz #17151 üzenetére
-új rom segithet
-ez még az armv6-os gépezet és egyre több az olyan alkalmazás ami ezzel a régi verzióval nem kompatibilis
-root/új rom megoldja (ext patrició)
-új rommal
-de tudod vállalod-e a kockázatot(ugye igy nem lehet gariztatni, de az egészet vissza lehet állitani szóval ezután már mehet a gari)
-a gép nem egy erőgép HD-val már küszködik (ráadásul meg se éri erőltetni mivel a kijelző felbontása amúgy se HD)
-HD 1280*720-as felbontás azt hiszem(720p), a HQ meg 480p
-jórészt mindent megtalálsz az első postban -
Revajzz
tag
Sziasztok!
Nem rég kaptam meg a telefont és szeretném már most "feltúrbózni" ,hogy tudjam mire képes!
Miket tudnék vele csinálni,
- hogy növeljem teljesítményét?
- hogy ne írja ki folyton ,hogy az alkalmazás leállt?
- hogy ne mindig a telo memora telepítsen?
- hogy le cserélhetném-e a 2.5.3-as verziót egy frissebbre?
- hogy ez meg érné-e nekem?
- direkt nem játszik le HD-t csak HQ-t?
- Mi a különbség köztük?
- Milyen alkalmazássokkal tudom ezeket megvalósítani és nem el***ni (ezeket ink. privibe várom, a "warez" elkerülése végett?
Bocsánat a kérdésekért és a tudatlanságomért , csak már fel***sz , hogy minden alkalmazást és játékot letilt, azzal a szöveggel , hogy : Az xy alkalmazás váratlanul leállt....!
Ezekbe ha tudnátok segíteni nagyon hálás lennék:/
( Elnézést ha ezekre már van válasz , sajnálom de nem tudnám a mobil nettemmel átnézni mind,hogy választ kapjak:/ )
Egyébként egy SKATE lelkes birtoklója vagyok.
Üdv.:
Egy SKATE rajongó , Revajzz
-
jugamir
csendes tag
Tisztelt fórumozók!
Gondolkozom egy ilyen telefon vásárlásán. Korábban volt blade-em amit viszont hamar lecseréltem a gyenge hangereje miatt. ( A fülhallgatókimenet hangerőssége olyan gyatra volt hogy tömegközlekedésen élvezhetetlenné vált a zene még max hangerőn is. ) A kérdésem az lenne hogy a skate is küzd hasonló problémákkal vagy itt már javítottak ezen?
-
had423
aktív tag
Haló megint.
A leírásban az van, ha nem sikerülne a recovery csere, akkor távolítsam el a felkiáltó jelest az eszközkezelőből, aztán ki-bekapcs az usb hibakeresőnél. De bootloaderbe hogyan mennyek a beállításokba? -
DessertFox
aktív tag
válasz
miklos0308 #17146 üzenetére
Beállítások - Készülék beállítások - Proximity szenzor kalibráció
-
miklos0308
tag
Üdv Mindenki Ice Armor III Rom esetén a proximity szenzor kalibrációját hogyan végezhetem?
-
bagyusz
őstag
Csak, hogy eloszlassam ködöt.
Itt nem a segítőszándékkal volt a baj, de azt írtam is. Az elmúlt 6-8 bejegyzés meg sem született volna, ha nem boncolgatja a kolléga, hogy miért is hogy is van ez. Én jeleztem, hogy fizetős tartalmat tett közzé egy publikus forum oldalon(warez) , a delikvens kolléga azt törölte is a dropboxáról, ennyivel le is zárult volna... ha nem boncolgatja, hogy mit hogy miért. Ezzel neki tettem jót. Másrészt, ha nem én "vauzok" be akkor majd más megtette volna. Én is jártam már így, azért is figyelmeztettem. Harmadrészt még mindig jobb, ha én szolok mint egy moderátor. Nem értem a felháborodást és tamtamot, a pártolást meg főleg.
Aki meg nem hiszi el az nézzen utána.
-
M3xx
tag
Szegény csak jót akart nekem, én meg amúgy sem a linkről szedtem le a nekem kellő cuccot, hanem máshonnan... Szerintem ne vitázzatok a gép előtt, feel the sunshine!
-
callvote
senior tag
amikor én néztem az unlocker is a playre mutatott,azota a link változott...
na már most ha play-re megy a link az nem warez akárhogy nézem,nem egy crackelt,feltört,fizetős appot kinált ingyen(először),igy az nem VOLT warez.
bármikor linkelhetek fizetős alkalmazást playről,amit te megvehetsz,az nem warez...
amugy innentől engem sem izgat ha warez ha nem -
bagyusz
őstag
-
andyTM
őstag
válasz
bagyusz #17128 üzenetére
- igen, persze, de te azt miből gondolod, hogy warez? [SD Maid Pro - Unlocker]
-
M3xx
tag
Köszi a segítségeket és a helyi igazságosztó ténykedését is! :+)
-
callvote
senior tag
ERRE valaki tud megoldást?
-
callvote
senior tag
-
andyTM
őstag
[SD Maid - System cleaning tool] csak saját felelősségre!
-
M3xx
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy melyik mappában érdemes kutakodni (ha van ilyen), régi maradványok törléséhez helymegtakarítás céljából. Rootolt készülék, jelenleg Anttek file explorer van fennt. Gondolok itt valami sys/data szerű támpontra...
Köszi előre is!
-
had423
aktív tag
Bocsánat a dupláért, de a recovery telepítésénél már elakadtam. Blade-nél minden marha könnyen ment. Először a <waiting for device>-en nem jutottam túl. Egy másik módnál pedig a cd fastboot-ot nem fogadta el a parancssor.
Nem jó a Skate-es megoldás? Z4root, meg Terminal Emulatorba néhány parancs, ha jól emlékszem. -
had423
aktív tag
Haló,
Melyik a legjobb rom most a telefonra?
Nem, nem olvastam vissza.. -
molnarpeter
nagyúr
válasz
Dr_Senkihazi #17116 üzenetére
TPT, vagy App2SD/Link2SD segítene.
mp
-
Adamis
őstag
válasz
Dr_Senkihazi #17116 üzenetére
Akkor biza nem ártana...
-
-
Adamis
őstag
válasz
Dr_Senkihazi #17111 üzenetére
De, főzött rommal. Annak is előfeltétele, hogy az sd előtte tartalmazzon egy ext2/3 particiót. Így rom-telepítés után automatikusan használja majd a kiterjesztett tárhelyet.
A másik lehetőség rom telepítés nélkül a rootolt telefonra telepített link2sd progi. ami átirányítja a program telepítési helyét az ext particióra.
Bővebben az 1. hsz.-ben! -
Dr_Senkihazi
aktív tag
üdv.
a skate-ben csak 160-170mb van az appok számára?
microsd-re nem tudok telepiteni?
thx -
Indiant
addikt
Üdv. mindenkinek!
Azt szeretném megkérdezni, amibe mostanában egyre gyakrabban belefutok. Mégpedig hogy kedves Skate-ünk le van korlátozva. A 35Mb-nál nagyobb apk-k pl. marketről nem tudnak települni. Lehet ezt valamiképp orvosolni? Pl. (where is my water 1.7.0, vagy akár a mostani free verzió) -
Keeperv85
nagyúr
-
Revajzz
tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne,hogy miért csinálja folyton a SKATE-m ,hogy amikor felrakok egy alkalmazást, játékot, témát akkor azt írja ki , folyton : váratlanul leállt...
Tudtok erre valamit?:/
-
GZoli7
senior tag
válasz
molnarpeter #17104 üzenetére
Inkább az a baj, hogy nekem ilyen kínai van, nem ez, ami nektek.
-
mrskatejoe
aktív tag
Hali mindenkinek
Egy kis olvasnivaló a memóriakártyákkal kapcsolatban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- E-book olvasók
- Óvodások homokozója
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- E-roller topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motoros topic
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest