- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
coyote66
aktív tag
Ma reggel eladtam én is. (35K extrákkal, makulátlanul, T-s, 8 hónapos) Először Skate V2 (szuper volt) aztán IAIII, mert kezdett elfáradni a V2. De már nem tudtam mindent úgy beállítani, ahogy korábban. Jöttek az idegesítő dolgok (proximity, lassulás, akku fogyás stb). És aztán, pont beesett egy vevő. Szép volt, jó volt, elmúlt. Így, hát mindenkinek további sok örömöt kívánok a telefonjához.
-
coyote66
aktív tag
Jó reggelt mindenkinek. Kérdésem lenne. IAIII alatt vidget-et hogy tudok kitenni a kezdőképernyőre (pl. időjárást). Köszi.
-
coyote66
aktív tag
Üdv mindenkinek. Kérdésem lenne. Skate V2 rom van a készüléken, viszont egyre többször akadt, FC, nincs elég memória stb. Újrahúztam, és akkor csoda történt. 800MHz-n is jól fut, gördülékeny meg minden. Ez normális? Igaz még az app-okat nem raktam vissza, mailok személyes cuccok nincsenek beállítva. Pedig nem szoktam töltögetni a telefonra, max a marketes frissítéseket.
-
coyote66
aktív tag
Akkor én kivétel vagyok. Az sxs-re fáj a fogam de nagyon. Alapjában véve meg vagyok elégedve a Skate-l, de 900mhz-n is nekem lassú. Néha van nyűgöm vele.
-
coyote66
aktív tag
Üdv mindenkinek. Ugyan nem ide kellene írnom, de hátha. Eladnám a T-függő készülékem. Röviden: rootolt, 2011.12 havi, SkeTe v2 rom, hibátlan működés, kijelző, hangszóró. A többit privátban. Köszi és bocs.
-
coyote66
aktív tag
válasz
okoska74 #14671 üzenetére
Úgy látszik ez sok embernél probléma. Nálam először az SD elmozdulására gyanakodtam, utána jött, hogy biztos a class 4 miatt nem tudja olvasni. De a kártya unmount-mountolása megoldja. Korábban volt, hogy a fénykép eltünt, saját videó fele olvashatatlan (nem tudta lejátszani semmi). Azóta mindig leellenőrzöm a képeket.
-
coyote66
aktív tag
Sziasztok. Az OTG kábelt támogatja a készülék? Köszi a válaszokat.
-
coyote66
aktív tag
Hali mindenkinek. Úgy néz ki én is jó szériát fogtam ki webshopban. Novemberi és még a gyári fólia + szilikon tok van rajta. Lekopogom - probléma mentesen dolgozik. Kérdésem lenne. Úgy tudom a IA3-ban előlapi gombokkal is fel lehet éleszteni a képernyőt, nem kell a power gombot nyomogatni. Ha ez igaz, nem lehetne valahogy a Skate V 2-re is áttenni. Annó más androidos telefonnál sikerült. Valahol a system/power/wakwup filet kellett átparaméterezni editorral. Köszi a válaszokat.
-
coyote66
aktív tag
Egy kis segítséget kérnék. IA III-n gondolkodom. Az akku idő jobb e mint a SkaTe V II rommal. És a korábbi hsz-ben olvastam, hogy előlapi gombokkal fel lehet éleszteni a kijelzőt az IA-nál. Ha mindez igaz akkor lecserélném a romot, bár igaz, hogy a cpu-t húzva egy kicsit teljesen jó a v2 is.
-
coyote66
aktív tag
Egy kis segítséget kérnék. Az SE oldalon olvastam a bulild.prop file átírásáról. Konkréten a"ro.config.hw_menu_unlockscreen = true"-t akartam beírni először astro-val, majd totalcommanderrel, de nem sikerült elmenteni, vagy reboot után maradt a régi. A rootexplorer, és a rootbrowser telepítésekor újraindult a telefonom. Nem értem miért. Pedig a SkaTe v2 van rajta. (Egyáltalán ezzel a beírással el tudom érni, hogy menü gombra feléledjen a telefonom?)
Köszi a választ. -
coyote66
aktív tag
Kelzsoca jó vagy nálam egy pár sörre a v2 miatt is, de úgy látom csak az én problémám az előlapi gombokkal való képernyő felélesztés. (nem a power gombbal) Más gondom nincs.
-
coyote66
aktív tag
Sajna anyagi okok miatt kénytelen vagyok eladni a telót. 2 hónapos, rootolt V2 van rajta, T függő. A többi pü-ben. Remélem nem vagyok off.
-
coyote66
aktív tag
válasz
mrskatejoe #6163 üzenetére
Még nem próbáltam fülessel telefonálni. Alapvetően zenére használom. Holnap teszt aztán megírom.
Igen "ux1" 5 sec bekapcsoló nyomva tartással kezd keresni a füles vevőt. Párosodtak kód nélkül, aztán OK lett. Ja és láthatóvá kell tenni a telefont. -
coyote66
aktív tag
válasz
mrskatejoe #6160 üzenetére
Megvan végre. Max. 20cm-re kell lennie a két eszköznek. Fülesen is kerestetni kell, viszont nem kért kódot. Huhh.....
-
coyote66
aktív tag
válasz
mrskatejoe #6156 üzenetére
Köszi az infót, de sajnos nem segít. Felváltva ki- bekapcsolgatással sem párosodnak. Astro bluetooth kezelő sem ismeri fel. Utolsó remény a füles használati útmutatója hátha ír valamit.
-
coyote66
aktív tag
Egy kis bibi. SkaTe-V2 van a telefonomon. Bluetooth-al SonyEricsson HBH-DS205 fülest nem ismeri fel. Ugyan más kékfogas eszközt nem próbáltam még párosítani, de ez azért bosszant. Van valami megoldás.
-
coyote66
aktív tag
Lenne egy kérdésem. Szinkronizáláskor duplázódott de volt hogy triplázódott a névjegyek száma. Egy ember telefonszáma van, hogy 4-5 ször van a telefonomban. Nagyon sok idő lenne egyesével törölgetnem. Számítógépen (Gmail) tudom valahogy a névjegyeimet szerkeszteni.
-
coyote66
aktív tag
Na. Eddig bírtam. Feltettem a SkaTe-t. Kelzsoca gratulálok, nagyon jó.
De.
Szívfájdalmam - főleg hogy most már tok is van rajta - az elülső gomb (nem power) képernyőfeloldása.
Idéznék egy másik fórumból: ( Root kell hozzá. Root Explorer progi, majd sys/power/key_wakeup Itt a programon belül open in text editor, ott a 0-át átírod 1-re, és lám, előlapi gombokkal is lehet ébreszteni.)
Ez megoldható-e Skaten valahogy? (key_wakeup filet nem találtam)
Megköszönném. -
coyote66
aktív tag
A "3624" hsz-ra van valakinek megoldása?
-
coyote66
aktív tag
Nos, hát engem még mindig zavar, hogy a képernyőt csak a power gombbal lehet feléleszteni. Anno commtiván asszem a system, power, wakeup fileben szereplő 0-t kellett 1-re átírni text editorral és megoldódott. Röviden: szeretném bármelyik előlapi gombbal a képernyőt feléleszteni, utána persze a képernyőzár. Még nem rootoltam ezért nem akarom egyenlőre piszkálni a telefont.
-
-
coyote66
aktív tag
Képernyő ébresztésre van valamilyen app. A screen off and lock-ot használtam commtiván de itt úgy látom nem jön be. Valami kellene, amivel gombokkal tudom ki-bekapcsolni a kijelzőt.
-
coyote66
aktív tag
válasz
korneliusz6 #2869 üzenetére
Ettől tartottam. Anno a HUAWEI U8220 PULSE-n is jobb alsó sarokban volt a mikrofon. Sokan panaszkodtak, hogy nem hallanak, eladtam. Sajna máshogy kell fogni a telefont.
Korábbi kérdésemre valaki? -
coyote66
aktív tag
Kérdés: Ki milyen custom romot használ? Illetve melyik támogatja a magyar nyelvet. Olvasgattam pár cikket, de mindegyik romot lehúzzák valami miatt. Vagy még nem csináltak tökéleteset? Amíg meg nem jön a szilkon tok nem merem használni. Félek, hogy elejtem.
Köszi. -
coyote66
aktív tag
Megjött a kicsike. Egész pofás. Most jön a testreszabás. Szilikon, vagy gumírozott tok létezik a telefonhoz, és hol? Pár oldalt visszaolvasva nem találtam választ. Köszi.
-
coyote66
aktív tag
Most rendeltem meg a webshopon. Commtiváról váltok. Remélem nem bánom meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest