- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
asus55
csendes tag
sziasztok sos-be lenne egy nagy problémám segitséget kérek van egy skatém véletlenül a kis lányom kezébe került nem tudom mit csinált vele de sajnos ő sem problémái minden féle dolgot le zárt benne törölni semmit nem tudok nem fogadja a biztonsági kódomat sem. előtte fotózott és most az inditó képernyőm ha be karcsolom a telót éppen a kis kutyánk amint éppen mit csinál és ez a kép kb fél percig ott ragad a kijelzőn és utána kapcsol be.használatival semmire nem mentem és a szolgáltató sem tudott segiteni.okos ötletet kérnék hogyan tudom full vissza állitani a telót gyári állapotra létezik ennél full reset vagy valami elég lenne ha a kép tünne el meg a biztonsági kódot fejteném meg.segitsetek léci
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő