- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DessertFox
aktív tag
válasz
Gorky01 #18416 üzenetére
Navigésön többféle van, illetve nincs Skate-re. A Sygic sallangmentes, semmi csicsa, teszi a dolgát. Tomtom is van, nekem próbából volt fennt, még kiforratlan. Prima hárombetűs az "nincs" sajnos, pedig ha "lenne" azt ajánlanám. Nekem általában elsőre talál kicsit nehezen hódat, 2-3 perc helytől függően. Utána már gyorsabb, főleg ha előtte az agps pzícióit otthon vagy net közelében frissíted. A tabletem is nagyjából ennyi idő alatt fog jelet, úgy látszik ez droidos sajátosság. Használatkor szeret minél közelebb lenni az ablakhoz. Zárt hely és néha a hegyek árnyékolják. Ilyenkor a navi újraindítása, ha az sem, a rendszer boot segíteni szokott.
-
callvote
senior tag
válasz
Gorky01 #18416 üzenetére
nekem is volt iylen hogy nehezen talált jelet...és nem használom hozzá az a-gps-t sosem...
kiléptem a navibol és vissza és jó lett..ja és a szélvédöhöz tettem mert nekem alapbol az ülésen figyel mindig
ja és nekem primo 2 van..nemtom mennyire oszt vagy szoroz....
ja igen...elméletben van csak primo 2öm mert az nincs skatere -
scyllarus
veterán
válasz
Gorky01 #16968 üzenetére
"CM9 & AOKP Theme - TouchWiz 5.0 v3.0.4.apk"
Te írtadBenne van a nevében a TW, de az is hogy téma. Ez egy téma, amelyik az aktuális launchernek - ha az engedi - TW kinézetet ad. Az ikonok azonnal megváltoznak, de a launcher kinézete néha csak újraindítás után. Nekem ez szimpatikusabb egyébként, a saját jól bevált launcheremet szeretem használni, a TW tetszik kinézetre, de az eredetivel azért vannak gondok, kérdezz meg egy Samu tulajt... Szárnyakat adhat egy Samu telefonnak egy launcher csere.
.
Mindkettő benne van a névben. Vannak TW launcherek, amik valóban önálló programok, még a SGS III launchere is hozzáférhető már, de ahhoz pl. ARMv7 kell. -
Watt25
veterán
válasz
Gorky01 #15895 üzenetére
Valószínűleg számít, hogy eredeti ROM-ot használsz-e, vagy nem. De én most megnéztem az én eredetimen, éppen ezzel foglalkoztam.
Szóval, a telefonkönyv fülön be lehet állítani, hogy magyar formátumban jelenjenek meg a nevek, bár ilyenkor vesszőt tesz a vezetéknév és a keresztnév közé...
De sajnos ez a beállítás sehová sem öröklődik át. Elég ökör módon van megcsinálva. Még a többi fülön (Tárcsázó, Hívásinfó, Csoportok) sem veszi figyelembe. Szóval, amikor hívnak, akkor keresztné vezetéknév formában jelenik meg. Elég gány... -
andyTM
őstag
válasz
Gorky01 #14191 üzenetére
- első kérdésedre a válasz: [töltsd le ezt] , majd recoveryben telepíted
- második kérdésedre a válasz: Beállítások/Hívásbeállítások/Bejövő hívás háttérben ---->pipáld ki -
Takilandbau
csendes tag
válasz
Gorky01 #13438 üzenetére
(#13438) Gorky01
Ez egy sima átlátszó szilikon tok...de szerintem ne ilyet vegyél mert már kezd sárgulni...Tényleg! Erre nem is gondoltam...akkor bedobom a mikróba hogy felmelegedjen
-
andyTM
őstag
válasz
Gorky01 #13090 üzenetére
- én igo-t használok, mert a sygic elirányított ausztriában, igaz szebb a sygic, meg elég pontos is, de az igo jobban kezeli a beállításokat; pl. gyors, rövid, zöld utak.; továbbá az igo ingyenes és kevesebb helyet is foglal. 3D-ben, - ha kell - a sygic csak a nagyvárosokat tudja, az igo-nál mindet. Te döntesz, szerintem próbáld ki mindkettőt. - ha kell, privibe küldök linket sygicről/nem fizetős/...
-
Takilandbau
csendes tag
válasz
Gorky01 #13090 üzenetére
Szia! Én használtam, és szoktam is használni a Sygic navit. Fizetős de viszont nagyon király! Nekem bejött, és tudja amit csak kell! Én ezt tudom ajánlani, nekem bevált! Nem veszt jelet semmit, ha van jó internet csomagod, akkor még a traffit és a torlódást is tudja mutatni
Szerintem jó nagyon!
-
Jano_023
őstag
válasz
Gorky01 #10404 üzenetére
Szerintem is várj vele. Nekem azóta nem csinálja. Ja és nekem volt még egy furcsa dolog mindig 1 percnél jött elő.
Más:
Szeretném megcsinálni azt hogy a telefon bemondja a nevét annak aki hív. Letöltöttem a Name buzz progit de valami nagyon ocsmányan mondja a neveket. Ti mit használtok ilyen célra ?
-
Jano_023
őstag
válasz
Gorky01 #10398 üzenetére
Szia, igen nekem is csinálta a telefon egy két hete. Azon a héten kb. mindennap 2-3X. Ráadásul nekem csak akkor javult meg ha engem hívtak vissza. Zsoca javasolta tegyek fel gyári ROM-ot és nézzem meg ott is, mert ilyet nem tapasztalt még senki. Lehet hogy hardveres. Azóta hogy jelentettem hogy ez a hibája azóta nem csinálja. Érdekes. Én amúgy arra gyanakodtam hogy a mobilnettel lesz valami össze akadása, hogy akkor kapok levelet vagy valami. De ez csak sejtés és az okosak majd megnézik.
A lényeg nekem mostanában nem csinálja. -
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Gorky01 #8108 üzenetére
(#8108) Gorky01
Nem nekem címezted a kérdést, és nem nagyon akarok belevauuuúúúzni, de volt az 1-es IA és jött a javított verzió amit ugye kelzsocáék teszt verziónak szántak. Logikus, hogy a IA 2 lesz az általunk tapasztalt hibáknak ..és az általuk tapasztalt hibák javítása. Volt olyan közlés, hogy ne nagyon lakjuk be , mert jön az újabb.
Ennek mondjuk én nagyon örülökmert mint írtam egy dolog kivételével nekem nagyon bejön és szeretném használni mert nagyon egyben van, és nagyon jól lehet alakítani a saját felhasználói stílusomra .
Szóval várom az IA2 -t
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Gorky01 #7815 üzenetére
Köszi
már kezdtem magam balféknek érezni, hogy nem találtam első kőrben.
u.i: mintha úgy rémlene, hogy azt mondták volna fejlesztők (google) , hogy szart sem ér a kalibráció
De lehet , hogy nem jól emlékszem ?
(#7816) szutyis akkor még is csak jól rémlik
(#7814) Indiant
jól néz ki
-
-
mrskatejoe
aktív tag
-
Adammer
csendes tag
-
ux1
addikt
válasz
Gorky01 #5544 üzenetére
Csak annyit érsz vele, hogy az "ősi" módszer szerint rövidre-zárható a probléma. De mivel fastbootnál általában mindenkinek áll waiting-device -al a dolog, ami egyértelműen a f*s windows driver hiánya, így az alap módszert se lehet segítségül hívni.
(#5547) joestone
Szvsz aki ROM-olni akar...
1. Legyen tisztában a PC-jével
2. Az alap drájvereket fel tudja rakni... ( hibamentesen )
3. Telepíteni tudja az adb/sdk-t
4. Telepíteni tudja a fastboot-ot.
5. Legyen annyi esze hogy az adb és fastboot paramétereit értelmezni tudja.
6. Na ezek után ROM-olhat... Így már kevés meglepetés érheti... -
joestone
addikt
válasz
Gorky01 #5527 üzenetére
Egy dolgot meg tudsz próbálni .
adb reboot bootloader paranccsal újraindítod a telefont (usb hibakeresés legyen bekapcsolva) .
A zöld droidnál meg fog állni és a windows telepíti a drivereket.
Ha végzett fastboot devices paranccsal ellenőrizd le , hogy látszódik a telefon .
majd a zipből kiszedett boot.img fog kelleni.
Ezt pedig a fastboot boot boot.img paranccsal tudod tesztelni , ha a bot.img rendben van akkor szépen elindul a telefon . Ha viszont nem indul a telefon hanem marad a zöld droid akkor valami baja van neki és akkor qz okozza a galibát.
Méretre ha mindez igaz 5MB körül szokott lenni gyárilag a boot és recovery particiók mérete .Tehát egy valamivel több mint 4MB file simán el kell férjen rajta. Ahhoz , hogy az 5MB méretű boot partició a hibás nand blockok miatt olyan kicsire csökkenjen , hogy ne férjen rá egy 4MB file kicsi esélyt látok . Az elmélet szerint egy két hibás block előfordulhat a nand chipek esetében , de erre a célra vannak tartalékok . -
Mr X
veterán
válasz
Gorky01 #4781 üzenetére
Volt kicsi is, nagy is. Igazából két teljesen más kategória. A Mini erős, de kicsi. A Skate nagy, de gyenguska. Namost ez is, meg az is jó lenne, de annyit nem szánok telefonra.
Várok kicsit, ha találok Skate-et annyiért, amennyiért kihozom T-től a Minit, akkor skate lesz, ha nem, akkor Mini.
-
csupa csaki
tag
válasz
Gorky01 #4463 üzenetére
Sziasztok,
Megjött a szilikon tokom. Kérdés ezzel kapcsolatban az lenne, hogy hordja vki tok és fólia nélkül zsebben? Képernyő mennyire koszolódik/karcolódik? Érdemes lenne azért még egy fóliát rátenni?
Egyébként nagyon jó a szilikon tok. Sokkal jobb a fogása, nem parázok, hogy elejtem, vagy kicsúszik a kezemből mint egy szappan. -
-
tboldi
nagyúr
válasz
Gorky01 #3960 üzenetére
Sygic, Navigon, "hárombetűs", ...
Van miből válogatni.(#3963) 24KiFly24: Nem kelzsoca vagyok, de én is tudok segíteni.
1. Próbáld ki mindkét romot, és használd azt, amelyik jobban tetszik.
2. Mindent megtalálsz itt: [link]
3. A ROM Manager néha képes elszúrni az egészet. Biztosabb a manuális módszer.
4. Igen, mivel a gyári rom nem támogatja. -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Gorky01 #3555 üzenetére
(#3555) Gorky01
én is azt használom amit zsoca ajánlott (magyar nyelvű is van )
csináltam a menüről képet de még nem raktam fel, ha valaki tud teszt programot akkor írja légyszi és az eredményről is teszek fel képet
hmmm percről percre még szimpatikusabb ez a ROMfeltettem a moboplayert kodekkel együtt plussz Kelzsoca által feltett (linkelt flash ) amit ajánlott és csuklóból igen jó minőségben játszotta az FLV filmket
Köszi
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
Gorky01 #3409 üzenetére
Az alkalmazások közül?
Mert arra tegyél fel egy go lauchert.
(#3410) balwee
(#3408) endre33
Az alkalmazásokat nem kell kézzel kilődözni, ez nem windows.
Ha esetleg mégis ilyen szeretnél, használd a feladatkezelőt.
(#3407) n00n
A 3G-t csak akkor kapcsold le, ha valóban nem is használod, ha van mobilneted, azért nem árt a gyorsabb sebesség, egyébként igen GSM módban kevesebbet fogyaszt.
Az elforgatás kikapcsolható, ha felteszed a csutom romot amit készítettem, az állapotsorban a widgeten tudod kapcsolgatni a forgatást.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Gorky01 #3201 üzenetére
Feladtam az Atomic rom telepítését valahogy az én telefonom nem szereti. Talán ha lesz újabb verzió, akkor megpróbálom...
Nem az a srác adta el az OMC-jét?
Van valami jól működő böngésző ami hasonló technikát használ, mint az Opera Mini? Igazából az lenne a lényeg, hogy minél kevesebb adatforgalmam legyen.
Kérdésben a válasz: Opera mini
Van mód arra, hogy ha wifin vagyok lássam a PC-n a megosztott mappákat?
Samba?
Illetve mit tegyek fel, hogy menjen a flash tartalom weblapokon?
Ehhez kellene egy custom rom+flash player+megfelelő böngésző (pl: gyári vagy Dolphin HD)
(#3199) Mikika
Nincs.
-
Indiant
addikt
válasz
Gorky01 #3049 üzenetére
Tehát ,hogy ne próbálkozz tovább ezzel a rommal, ide írom a véleményem.
Nem is fog felmenni, mert a boot.img helye a magyar Skateben alapból 4MB az említett custom romban pedig egy 4MB-nál nagyobb boot.img van, így nem fér el az adott partíción.
Tehát pl. egy 1,5Mb-os .zip fájlt sem tudsz egy 1,44MB-os floppy-ra másolni.
Remélem világos.
(#3053) frozzyZTE: nincs problem, saját elképzelésem szerint, a boot.img felírását kihagyta és ott hagyta a gyárit. De lehet tévedek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Horizon Forbidden West
- War Thunder - MMO Combat Game
- Fujifilm X
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest