- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magyarított Android alkalmazások
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
madexx
tag
válasz
okoska74 #16753 üzenetére
Én voltam Szlovákiában is és osztrákoknál is, gond nélkül ment a telefonálgatás (előfizetéses vagyok). Tudtam hívni magyar, nem magyar számot, és ők is el tudtak érni engem. Nekem teendőm semmi nem volt, csak átállítottam a szlovákoknál T-mobile SK-ra.
Nem kapcsoltam be semmi roamingot meg semmi ilyesmit. IA III rom van/volt fent.
Bátran hívd fel az ügyfélszolgálatot, segítenek, nem hiszem, hogy rom probléma lenne. -
andyTM
őstag
válasz
okoska74 #15954 üzenetére
- hááát, ahogy elnézem.... nem lesz itt már semmi! szó szerint semmi, csak kamu hírek szálldogálnak erről-arról, de semmi változás.
- szerintem a ZTE másnak "dolgozik be", vagy már eladták a céget és.... azért jól leverték az árakat, s ez szemet szúrhatott valakinek..... -
kelzsoca
félisten
válasz
okoska74 #15930 üzenetére
Akksi időről itt írtam: katt
Illetve egy másik hsz-ben kiegészítettem ezzel:
Végig HSDPA hálózaton volt a készülék, folyamatos szinkronizációval, időjárás widget, email stb..
~30 perc telefonálás, némi wifi, GPS tesztek, netezés, pár fotó+videó készítése, illetve a telefon belakása, amikor éppen ráértem vele foglalkozni.
Játék csak minimális volt, asszony játszott picit angry birds-el, ~15 perc, inkább tesztprogramok futottak, vagy éppen telepítések.
..........
Egyébként rendben és egyben van a készülék, antutuban ~12.000 pontot hoz a készülék a gyári rommal, fényképező-kamera szép képeket-videókat készít, a kijelző gyönyörű, hangzás terén is nagyon ott van, ez pont az a készülék, amire ha 1db custom rom sem készülne, akkor is rendben lenneui: igen, még a független szériából van, a második szállítmány állítólag már mindenhol lockolt.
-
kelzsoca
félisten
válasz
okoska74 #15132 üzenetére
Nos, ahogy nézem a ZTE, valószínűleg nem véletlenül a ZTE ERA hivatalos sajtófotóján feltűntetett egy dátumot (tiszta Apple
)
A kép itt látható, ajánlott a teljes méretben megtekinteni: ZTE ERA
Az időjárás widgetben egy dátum: 2012.09.15 szombat.
Ha a ZTE korábbi fontosabb készülékek megjelenési ciklusát nézzük (Blade, Skate) akkor a dátum akár még valós is lehet, hiszen ezzel a dátummal a Novemberi hazai start /ahogy a Blade és Skate is feltűnt hazánkban/ (ha a szolgáltatók úgy akarják) is létrejöhet.
Persze, lehet túlgondolom az egészet, és hamarabb érkezik
-
scyllarus
veterán
válasz
okoska74 #14870 üzenetére
Én is lefordítom
padre666: én ott olvastam.
Zsolt_72: nekem is elég a sima TFT, de nagyon tetszik az AMOLED. Tudom, hogy túlszaturált, meg természetellenes, de nekem tetszik, és napfényben is jól olvasható. Ez a Napfény Városában nem utolsó szempont
Abban bízom én is, hogy a 2-4 magos szörnyek között ez az egymagos S4-es procis teló kb annyi lesz majd, mint a Skate volt. Nekem elég lenne az is bőven, a MIUI-t vinné simán. -
coyote66
aktív tag
válasz
okoska74 #14671 üzenetére
Úgy látszik ez sok embernél probléma. Nálam először az SD elmozdulására gyanakodtam, utána jött, hogy biztos a class 4 miatt nem tudja olvasni. De a kártya unmount-mountolása megoldja. Korábban volt, hogy a fénykép eltünt, saját videó fele olvashatatlan (nem tudta lejátszani semmi). Azóta mindig leellenőrzöm a képeket.
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
okoska74 #14671 üzenetére
Elméletileg ha USB-n csatlakozol a géphez akkor is leválasztja a kártyát csatlakozáskor.
Arra mindig figyelek, hogy normálisan legyen leválasztva a gépről , tehát ilyen hiba nem lehetett.Erős a gyanúm, hogy a camera 360 volt benne a ludas.
Most a zoom fx van fent és eddig oké minden
-
-
scyllarus
veterán
válasz
okoska74 #12698 üzenetére
Igen, eltérnek, ez ismert ennél a gyártónál. Nekem pl. egyik ROMnál se volt proximity szenzor gondom, másnál meg minden CM-osnál. Az IA III-nál az volt a tapasztalatom, hogy ha nem vagy alig használtam, szinte semmit sem fogyasztott, de ha elkezdtem izzasztani, akkor rohamosan apadt a töltés. A SkaTe_v2 egyenletesebb volt nálam, 2-3 napot elment az én szokásaim mellett. (Délelőtt sok telefon, délután-este wifi)
-
-
scyllarus
veterán
válasz
okoska74 #12682 üzenetére
Nem, nem, direkt azt próbáltam ki, amit írtál, cserélgettem a fehéregyensúlyt, de semmi gond nem volt vele.
A Techic meg a LiGuxon alapszik, arról meg olvastam valami nem jót korábban, ha nem keverem valamivel
Nálam az IA3-nak volt pár apróbb hibája, az akkuidő miatt térek vissza a V2-re, sokkal jobb volt, mint az IA. -
bobooo
addikt
-
GRomeo
tag
válasz
okoska74 #11182 üzenetére
Telón valóban jók a képek,pc-én még nem láttam. Őszintén megmondom teló vásárlás előtt még ilyen képminőségre sem számitottam,mint amit most csinál,tehát részemről elfogadhatónak tartom.Pláne,hogy nem vágja le a kép széleit. Viszont nekem is tetszik az egéralátét,szert kellene nekem is tennem ilyenre...
-
-
Indiant
addikt
válasz
okoska74 #8861 üzenetére
Ez megjavítja: Gyári android splash
-
-
bagyusz
őstag
válasz
okoska74 #8648 üzenetére
Igen jól írtam
, én quadrantban teszteltem, nem antutun
(#8647) Torento
Nekem igazából mindig változó pontokat dob ki 1400-1500pont között, de a végső pár száz pontot memokari adja ami sokat számít. Nekem stabilan megy 1018mhz-n de, ha 1030mhz-ra rakom akkor meg rosszabbul teljesít a tesztek alatt.
-
kelzsoca
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest