- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balwee
csendes tag
Üdv!
Nemrég felraktam a V2-t, nagyon tetszik, viszont olyan hibával találkoztam, hogy bármilyen hangot rakok be értesítési csengőhangnak nincsen semmi hang ha sms-em jön, csak felvillan a kijelző. Mit lehetne ezzel tenni? oO -
imrefos
tag
hali! èrdeklődnék hogy cm10 alatt hogyan lehet beàllïrani hogy ha hìvok valakit akkor kimutassa a szàmomat?? elöre is köszönm!
üdv: -
Watt25
veterán
válasz
ouzohuto #17480 üzenetére
Annyival egészíteném ki, hogy sajnos nem csak 2-3kb marad a telefonon, hanem a programhoz tartozó dalvik-cache könyvtárban lévő .dex file és a program által használt minden adatállomány (persze ez programtól függhet), illetve, ha van, akkor a natív kódot tartalmazó .so file.
Szóval, sajnos akár több MB is a telefon memóriájában maradhat, akkor is, ha átrakod SD kártyára. -
Logan1212
tag
Hmm... Azért a ZTE-nél is értenek a marketing bullshithez
Megkérdeztem nem akarnak-e 4.0át vagy 4.1et készíteni Skatere
válasz:
Thank you for contacting ZTE.End-users are advised not to upgrade their phone versions until the software is released formally.
Regarding your inquiry, we would recommend that you'd better contact your operator or dealer to consult.
Because the android updated is based on the demand of your local network operator or dealer,
Should you require any further assistance, please do not hesitate to contact us!
Best Regards
-
ouzohuto
senior tag
válasz
akosright #17479 üzenetére
az android 2.3 alapbol tudja azt, hogy atrakja az alkalmazast a kartyara, de nemi sallang 2-3kb ami a telefon memoriajan marad. en is maradtam ennyinel, neha ha betellik igy is a belso akkor torlok valamit....amit nem tudsz atrakni azok a google sajat apk i pl maps vagy gmai etc etc
amit masok csinalnak az az, hogy az sd egy reszet atengedik a telefonnak tehat a telo ugy erzekeli, hogy van meg sok
ez az ext asszem
-
akosright
tag
Sziasztok!
Olvastam ezt memória dolgot, hogy kicsi a telefon belső memóriája, meg hogy nem lehet kártyára tenni alkalmazást. Kicsit megijedtem, bár már mindegy mert megrendeltem a telefont.
Szóval a használati utasításban ezt találtam (netről letöltött használati utasítás):Alkalmazás mozgatása
A telefonra letöltött és installált alkalmazások átmozgathatóak a microSD kártyára akkor, ha a telefon memóriája megtelt. A telefonra is átmozgathatók az alkalmazások, ha a microSD kártya telt meg.
Megjegyzés: Nem minden alkalmazás mozgatható a telefonra vagy a microSD kártyára.
1. Érintse meg a Home gomb > > Beállítások > Alkalmazások > Alkalmazások kezelése opciót.
2. Érintse meg az alkalmazást, amelyet a letöltött mezőből át akar mozgatni.
3. Érintse meg a Mozgatás a Telefonra vagy a Mozgatás SD kártyára opciótSzóval akkor hogy működik ez a dolog? Igaz nekem csak pár alkalmazás kell:
Any soft keyb
goofle reader
opera
opera mini -
Dexter68
addikt
Mokee van a telefonomon, mostanában azt csinálja, hogy ha beszélek valakivel és jön mégegy hívás, akkor újraindul. ROM-nyűg vagy valami más? Ha más, akkor hogy lehet kideríteni, hogy mi?
PNP: keress rá arra, hogy Link2SD. Csinálsz egy EXT partíciót az SD-n és használod, akkor nem fogysz ki a helyből.
-
PNP
őstag
Rendszeresen elfogy a belső tárhelyem, persze ilyenkor megszűnik a szinkronizálás is. V2 van fent, tehát pakol az SD kártyára is alapból, de így is visszatérő gond. Másik rommal érdemes próbálkozni, hátha több marad? Vagy keressek másik telót? :|
-
Groovebaby
tag
Én most feltettem a 08.06-ai Mokee rom-ot és az akksihasználat meglepő...3 napig normál használattal simán bírja!! Ez fura, mert nekem eddig max 1 napot bírt, minden este ilyen 20-25%os volt már csak és ugye éjszaka töltöttem. Pedig wifit és 3g-t használok (jó, nem folyamatosan, de azért intenzíven) tegnap edzés közben zene ment, előtte 40 percet filmeztem is rajta, telepítettem rá launchert, beállítgattam, telefonáltam és tegnap reggeli töltés óta még mindig 69% az akksi, pedig éjjelre se teszem repülő módba.
Nagyon elégedett vagyok most ezzel a rommal -
Jano_023
őstag
Hali, írtam a Tnek és azt mondják hogy kapható lesz náluk az új zte grand x csak nem tudják mikortól és melyik típus.
-
Ultram3jor
senior tag
válasz
#40993792 #17468 üzenetére
köszi, időközben megcsináltam.... feltettem a recoveryt, megcsináltam azt amit a link irt, ill feltettem a SkaTE v2 romot. A beállításoknál a tárhely opciónál a belső tárhelynél 600valamennyi mb helynek kéne lennie? Illetve ami még probléma, hogy letöltök vmit és ahogy telepítené rögtön újraindul a telo.... ötlet?
-
Ultram3jor
senior tag
Hi!
Hogy tudom megnagyobbítani az sd kártya rovására a rendelkezésre álló memoriát? Valahogy lehet, azt tudom
Előre is köszi!
-
Adammer
csendes tag
Hali!
Ki lehet esetleg hangosítani a rádiót a telón? vagy van olyan program amivel lehet? IA3
Köszi -
Jano_023
őstag
Valaki tudna nekem küldeni Telenoros vpn beállításokat? Köszi
-
Jano_023
őstag
Nyár végi akciós játékok
https://play.google.com/store/apps/collection/promotion_2012_08_27_SeasonEndSale -
macilacus
senior tag
válasz
macilacus #17439 üzenetére
Megoldódott a gondom
Mindent vissza állítottam gyárira és úgy már engedte a kalibrálást
Utána ment vissza a recovery, a root, meg a V2. Kalibrálni ezek után is tudtam
Viszont a root jogot nagyon nehezen bírtam rárakni. Csak többszöri felrakás és jó 1 órás küzdelem után volt hajlandó a root jogot magáévá tenni.Ja amúgy köszönöm a sok meg nem kapott segítséget
-
Jano_023
őstag
Új ZTE Grand x, nem rossz.
-
akosright
tag
Sziasztok!
Lehetőségem van venni egy új, garanciális Skatet. Abban kérnék segítséget, hogy hogy néz ki egy gyári garancialevél. Csak mert már futottam bele matrica nélküli, A4-es papírra nyomtatott kamugaranciásba és most már mániákusan figyelek mindenre.
-
krystman
őstag
Aki tud angolul, megmondaná, hogy mi változott ebbe a [ROM] -ba?
-
Majci
tag
válasz
ouzohuto #17445 üzenetére
Itt jól lehúzták az Intelt. http után kell : nem értem miért nem írja be
-
Adamis
őstag
válasz
foldermate #17448 üzenetére
beállítások>készülék beállítások>proximity szenzor kalibráció
-
foldermate
csendes tag
Kérdésem lenne! IAIII van a skate-en és nem tudom kalibrálni a sensort. Letöltöttem a csomagot de egyikel sem sikerül. Ötlet?
-
Groovebaby
tag
Sziasztok!
A blade után most én is boldog Skate tulaj lettem. Igazából jövő tavasszal majd én is a grand x-re pályázok, addig teljesen jól megleszek ezzel a kis telóval.
Feltettem ma 08.06-ai Mokee romot, egész gyors és jónak is tűnik. -
krystman
őstag
Nem lehet már kapni a Skate-t a T-Mobile-nál. Kivették. Ennyi volt. Béke poraira.
-
callvote
senior tag
nekem is ugyanez van v2-vel....
ha playen belépek az accommal akkor el van sötétülve az a rész ahol kiválasztom hogy skate-m van...nem engedi kijelölni,igy nincs mire letöltse...mivel a play szerint nincs eszközöm ... -
macilacus
senior tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség.
Telefon megint rakoncátlankodott, telefonálás után nem akart a képernyő visszajönni, mondom magamba megint sensor kalibrációt igényelt. Bemegyek a menübe rányomok a kalibrációra, megcsinálja, kiírja "SensorTest: Proximity Calibration is OK", rányomok a kiírás alatt az okra.
Akarom ellenőrizni semmi a Proximity felirat alatt baloldalt "X: Stop" jobb oldalt "Fail!"
Működni nem hajlandó ha hívok már le sem kapcsol a képernyő. Ilyenkor mi a teendő?Ja a romot már újraraktam (V2)
-
PNP
őstag
Nekem se települ Marketről, úgyhogy innen szedtem le: http://www.androidapk.cc/android-apps/voice-search-2-1-4-apk/
-
Apaxp
senior tag
Sziasztok!
A voice search működése ügyében érdeklődök.
V2 rom és a play inkompatibilis hibát ír. Egy tényleges hozzáértőtől kérdezem hogy miért nem vagyok képes telepíteni mikor másnál ugyanerre a romra másnak simán engedi a play a telepítést. Ha valaki akinél működik feltenné az apk-t (nem a play linket) azt megköszönném. -
Adamis
őstag
válasz
imrefos #17433 üzenetére
Mondjuk "hivatalos forrásból"...
Kíváncsi vagyok, hogy másnak van-e problémája a wifi-vel. Mert nekem nem akar kapcsolódni. IA II-vel és CFX ICS-sel semmi gond, CFX2-vel nuku kapcsolódás. IP címet kér, de nem kapja meg! Ötlet valakitől?
-
imrefos
tag
hali! a cm10 hol tudnám letölteni?? mert ami linket találtam eddig mindegyiknél azvolt hogy " file not found" elöre is köszönöm!
-
Jano_023
őstag
Hali, mint láthattátok reggel meghalt kicsit az SD kártyám ezért újra raktam mindent (IA3 ROM,SD újra formázva és particionálva recoveryból ).
De valamiért nem működik a EXT partíció.
Vagyis feltettem a krokis játékot és 102mb lett 52mb (a játék 49mb). Tehát nem használta az ext partíciót, de a képen meg az látszik, hogy a játék alig több mint 1mb akkor most mi van ?SZERKESZTVE:
Újra indítottam és már jó!
-
Jano_023
őstag
Hali, meghülyült kicsit az SD kártyám , azt irja ki telefonban hogy biztonságosan eltávolítható.
A menüből ha hozzá akarom adni akkor előkészíti és utána ugyan ezt a szöveget írja ki. Mit csináljak vele? Köszi -
hazai
tag
sziasztok lenne egy skate teló de sehogy nem jövök rá hogy a sim kártyámon levő telefonszámokat lássam
hogy tudom megnézni
köszi a válaszokat
thx -
DessertFox
aktív tag
Sziasztok. Lenne két kérésem azokhoz, akiknek megy a google now. 1. Meg kellene nézni, hogy a system/usr/srec mappában van -e valami hun mappa. 2. Ha van ilyen, fel kellene tölteni vagsy elküldeni nekem privibe. Köszönöm a fáradságot !
-
andyTM
őstag
válasz
DessertFox #17414 üzenetére
- cwm mentésnél is akad néha ilyen probléma, valamint twrp-nél is; ezzel nem tudsz mit kezdeni, bármi okozhatja(írás hiba, sd hiba, stb) ilyen esetben sajnos csak az újra telepítés segít...
-
andyTM
őstag
válasz
DessertFox #17412 üzenetére
- ha működött előtte a rom, akkor szerintem húzd újra, ne mentésből állítsd vissza, valamint a hozzá tartozó gapps-ot(mert gondolom ics lenne), esetleg beállításokra ránézhetnél /google fiók/szinkronizálás/wifi beállítás/fejlesztői lehetőségek/stb/ - hátha ott lesz gond.
-
DessertFox
aktív tag
Folyamatosan azt irja, hogy szerver hiba.
-
giigz
veterán
válasz
DessertFox #17408 üzenetére
Próbálj valahonnan, valamilyen más verziót felrakni.
-
andyTM
őstag
válasz
DessertFox #17408 üzenetére
- nem működik, vagy nincs telepítve?- esetleg újra telepítve? [link]
-
DessertFox
aktív tag
Sziasztok. Off lesz a kérdésem, de bízom az itteni mágusokban. Szóval Asus tf101 -n főzött romra váltottam és most nem megy a google play. Az az érdekes, hogy már előtte is volt fenn ez a rom, és akkor nem volt ilyen gondom. Köszönettel várom a javaslatokat.
-
adamcsik
aktív tag
Üdv!
A telefont nem lehet úgy beállítani, hogy telefonálás közben ne kapcsoljon ki a kijelző?
Ugyanis ha telefonálok és kikapcsol a kijelző nem tudom megszakítani a telefonálást, mert nem kapcsol vissza csak akkor ha a hívott fél megszakítja a hívást. Köszönöm! -
callvote
senior tag
a voice search nekem sem megy fel..szintén nem kompatibilis..V2 romnál...:S
-
krystman
őstag
Nekem is máshonnan kellett leszedni, mert nem volt jó a Marketról. Nem tudom miért van így, pedig nekem nem IA3 van. Ha kell fel tudom tenni ha kell valakinek. De nekem nem nagyon tetszik. Szerintem kár killódani vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged