- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
storm3
senior tag
válasz
Keeperv85 #17696 üzenetére
Na ez az ,amit még sosem csináltam,a gyárit nem raktam vissza még sosem
Ha tényleg csak ilyen egyszerű (T-Mobile oldaláról letölthető, EXE-s megoldás: ZTE Skate készülék szoftverének frissítése. Ehhez előbb fel kell rakni a gyári, azaz FTM recovery-t.),akkor nem lehet nagy gond. Van valami,amire érdemes figyelnem? -
storm3
senior tag
válasz
Keeperv85 #17692 üzenetére
MokeeOS-t használok,gőzöm sincs hol lőttem ki a vakut,újra is raktam a rendszert és még mindig nincsen. Bár titaniummal visszaállítottam mindent,anélkül elfelejtettem megnézni
Másik kérdés,mitől villan fel a fény lezárt képernyőnél néha?Galaxy S -nél láttam ilyet párszor. -
storm3
senior tag
Járt már valaki úgy,bármilyen rommal,hogy a vaku nem működött a fényképezésnél? Illetve,el lehet ezt állítani valahol,bármilyen menüben? A standard kamerás vaku ON/OFF-on kívül,merta z nem segít.
-
Dexter68
addikt
válasz
viperabácsi #17689 üzenetére
Na. Akkor már ezt is tudjuk. Imádkozzatok hozzám!
-
Dexter68
addikt
válasz
viperabácsi #17685 üzenetére
No para, kapd ki a kártyát a telóból, hogy ne írogasson rá, majd keresd a gugliban a »MiniTool Power Data Recovery«, illetve a »Recuva« programokat (ahol az egyik nem talál, a másik még simán eljátszik) told fel a gépedre, futtasd őket és imádkozzál. Nem reménytelen.
-
asdexed
tag
válasz
viperabácsi #17685 üzenetére
Az szerintem törölte az egész kártyáról, így nem.
-
viperabácsi
addikt
Üdv
Csináltam egy nagy állatságot.Véletlenül töröltem (egy fénykép helyett) az egész fotók mappámat.VALAHOGYAN vissza lehet állítani?skaTe v2 rom van fenn.
segítsetek fontos lenne!!
-
asdexed
tag
Valaki a CM9 mukodo letoltesi linkkel kapcsolatban tud valamit? (elozo hozzaszolasom)
-
scyllarus
veterán
válasz
IcePrincess #17680 üzenetére
Beállítások-Extra beállítások-Alkalmazás-Telepítés helye.
-
T1k3
tag
Meg tudnátok mondani nekem, hogy lehet -e az indavideo.hu-ról tartalmat megtekinteni? (IA3.)
A vissza olvasás alapján a válasz igen de nálam a tapasztalat azt mutatja, hogy nem.
- Ha meg szeretném jeleníteni a videót (gyári böngészővel vagy Dolphin-el) akkor az alap lejátszó indul el - még csak meg sem kérdezi, hogy mivel óhajtom lejátszani. (Gyári adatok visszaállítása is megtörtént de így sem változott semmi.)
- Flash player-t ha felrakom akkor képregényt nézek és mivel más oldalakon felkínálja a lehetőséget, hogy válasszak lejátszót is szükség sincs nagyon rá.Skyfire-t ismerem de ezen az alternatíván kívül gondoltam mert nem preferálom.
-
Watt25
veterán
válasz
IcePrincess #17676 üzenetére
Bármilyen Androidos telefonon meg lehet csinálni akár root nélkül is egy shell parancs segítségével:
pm setInstallLocation 2
Fontosak a kis és nagybetűk!
Shell ablakot számítógépről tudsz pl. nyitni egy
adb shell
utasítással, vagy töltsd le a telefonra a Terminal Emulator-t. -
scyllarus
veterán
válasz
IcePrincess #17676 üzenetére
Gyári rom alatt nem tudom, be lehet-e állítani. IAIII-nál be lehet, de arra figyelj, hogyha sikerül átállítani, a widgeteket is a kártyára fogja menteni, és nem működnek majd! Azokat majd vissza kell mozgatni a telefonba.
-
IcePrincess
csendes tag
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy be lehet e állítani a letöltésnél, hogy a memóriakártyára mentse, és ne a telefonra?
Így a telefonra menti, és ha áthelyezem memória kártyára, mindig kevesebb és kevesebb lesz a hely a telómon.
Előre is köszi -
scyllarus
veterán
Azt hiszem, eljött az a telefon, amiért hűtlen lennék a Skate-hez és a "szolgáltatónál vásárolok" alapelvemhez is:
[link]
Fehérben hihetetlenül szép, pedig mindig nőiesnek találtam a fehér telefonokat. -
scyllarus
veterán
válasz
kisfonok99 #17672 üzenetére
Az SD kártyán létrehozol egy Notifications nevű mappát, belerakod a kívánt mp3-at és akkor már ki tudod választani az értesítési hangoknál.
-
kisfonok99
csendes tag
Sziasztok,
Lehet hogy lehurrogtok, de olyan kérdésem lenne, hogy a ZTE Skate-en (gyári rajta minden) hogy tudok sms (értesítési) hangot változtatni egy általam áttöltött mp3 zenére?
A gyári hangok között nem találom, hogy kell oda bemásolni vagy egyáltalán hogy tudom beállítani???Köszönöm a válaszotokat előre is
-
zebede
őstag
Azokat kérném, akik az Ice Armor III ROM-ot használják a Skate-en.
Valaki megtenné hogy marketről feltelepíti a Smooth Calendar progit és megnézi, hogy ki lehet-e tenni a widget-jét? Mert én egyszerűen nem tudom ezen a ROM-on. Hiába telepítem, nem jelenik meg a modulok közt.
-
asdexed
tag
Hali.
Aki ismer egész korrektül működő ICS-t Skate-re, az linkeljen már. A CFX-et már nem lehet letölteni, legalábbis nem találom.
-
viperabácsi
addikt
Üdv .
Lenne egy kérdésem videót készítettem a készülékkel visszanéztem a telón , majd fel szerettem volna másolni a pc-m re de már nem létezik a videó.MEG SEM találom.Én skaTe v2 romot használok.Eddig csak fényképeknél fordult elő .
-
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
A telefonról próbálom megosztani a netet a géprmmel,(win7 64bit) de hiányzik egy driver rndis driver. Mivel csak telefonon van net így nehéz megkeresni a jó drivert.
Légyszíves valaki linkelje be lehetőleg olyan linket amj már rögtön tölti le.Előre is köszönöm!
Üdv
Pavman789 -
hazai
tag
szia nem tudom mi lehet a hiba de a skaten lehúzom az értesítési lapot és ott nincsen a megszokott ikonok,pl a wifi .bt .gps stb stb ,mi lehet a hiba vagy hogy tudnám odavarázsolni?
aki tudna segíteni megköszönném.gyári van rajta és t-mobilos. -
zebede
őstag
SkaTe_v2, vagy Ice Armor III ?
Vélemények érdekelnének, pro és kontra.
Melyiknek mik a hibái? -
macilacus
senior tag
Sziasztok!
Minden segítséget amit az itt töltött idő alatt kaptam köszönök, de mától XPERIA Go tulajdonos lettem
Mivel megint porosodás problémám adódottezért bevittem szervizbe és kértem, hogy ne másik ZTE Skate-re hanem XPERIA Go-ra cseréljék ki a telefont, amit meg is tettek beszámítással.
Mindenkinek további kellemes életet: Üdv
-
-
ouzohuto
senior tag
-
Joshi
titán
válasz
ouzohuto #17616 üzenetére
IA2 de használtam már Skatev2-őt is, IA3-ra nem váltok mert akkora előrelépés nem lenne viszont már elég jól belaktam a telót úgyhogy marad ami van.
ui.: nem a Kindel Fire-hez akartam hasonlítani, pl próbáltam Galaxy S Plus telót is de az is mérföldekkel gyorsabb. Oké hogy nem egyforma hardver de pont ezért lassú a Skate még egy hétköznapi használatra is. Hogy neked megfelel az egy dolgod.
-
scyllarus
veterán
válasz
mrskatejoe #17610 üzenetére
Tényleg szép.
Csak éppen ez a tartalom ennyiért drága és kevés.
Ez egy ZTE Ascend G300, csak éppen drágábban. -
Agyzuzo
addikt
válasz
Inkább jöhetne Skate II dual procival 8 giga belső memóriával.
-
ouzohuto
senior tag
válasz
Dehogyis
aki megvette a blade2-t az csak sajnalhatja!Nekem 0 a blade2... nem akarom kifejteni.
A skate 1 evre volt itthon.hivatott aki most vesz ujjat es szeretne nagyobb jatekokkal jatszani annak ott van a 2 magos grandx (no intel) , de egy pot aksit vegyen hozza :S akinek bongeszesre, youtube/filmnezesre, zenehalgatasra es persze telefonalasra kell boven eleg a Skate is
-
mrskatejoe
aktív tag
Üdv mindenkinek
Szerintetek ? szvsz a Skate elgyengült az új Blade mellett
igen vonzó számomra
-
kmisi99
addikt
Heló! Tudtok valami gyors stabil romot ajánlani?
-
andyTM
őstag
válasz
Groovebaby #17603 üzenetére
- ennyiért is el fogják vinni, nyugi
-
Joshi
titán
válasz
Groovebaby #17603 üzenetére
Ennyiért ezekkel a paraméterekkel eladhatnád az enyémet is.
-
Groovebaby
tag
Eladnám a telót!
3 hónapos, garanciális, T-mobilos, karcmentes, rendkívül megkímélt állapotban, 2 féle szilikontokkal, minden tartozékával.
30.000Ft.
PÜ.Bocsánat az offért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós kamerák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Formula-1
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged